| Autor |
Zpráva |
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:41
- Nahlásit
Hyena
Ináč du balit psi (máme na hlídání ještě další čubu velikosti Hyeny) a přemýšlet, jak narveme do Elininýho auta 5 velkých čoklů, 4 lidi a 3 bágly
Mám v kanárku rekord 3 lidi, věci pro 3 lidi na dogtrekking a 4 psi ne zrovna malí :-D
brut
posíláme podrbání a přejeme brzké uzdravení oběma
děkujeme
malej se dneska po třech dnech aspoň trochu nažral, takže obrat k lepšímu...
Biluška
Přijeď si pro Gozéru a vrať ji v červnu, to už se s ní většinou dá vydržet
tsss, dvojku bych brala
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:45
- Nahlásit
Garfield
Co blbnete s těma dinosaurama?
My neblbnem-to ten dinosaurus u Saliový ve špitále On se hrozící potrat ve 3.tisíciletí už řeší trochu pokrokověji,než jen podkládáním postelových nohou dřevěnými špalky.O porodnici řeč nebyla
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:49
- Nahlásit
Neessi
...no a já si taky doma musela 2 měsíce podkládat prdel polštáři a ležet vobráceně... (lékař doporučil knížky pod nohy postele, ale to by u spojeného manželského lože jaxi neprošlo).
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:58
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
malej se dneska po třech dnech aspoň trochu nažral, takže obrat k lepšímu
to vypadá dobře ... hlavně aby mu to vydrželo a byl brzy ve štěkací ( a jiné samozřejmě ) formě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:02
- Nahlásit
Děcka, víte co je príma vjec na štréz? Becherofka přece. Našla sem jí u mojí šéfky f šuplíku. A pouštim si k plánování ruskou hymnu v podání 5nizza, což sou úplně vyhulený regé ukrajinci. Pjekně se mi plánuje. Dnes tu spolu budem dlouho a na závěr se po půlnoci virtuálně políbíme, bo děcka, lidi se maj mít rádi!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:12
- Nahlásit
Garfield
já si taky doma musela 2 měsíce podkládat prdel polštáři a ležet vobráceně
to jo,ale dal ti k tomu aspoň Utrogestan nebo Magnosolv(podle fáze gestace).Sali psala "jen"o špalkách
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:15
- Nahlásit
Gerda
Děcka, víte co je príma vjec na štréz? Becherofka přece. Našla sem jí u mojí šéfky f šuplíku.
nevypila jsi jí všechnu, že ne?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:16
- Nahlásit
Gerda
Pjekně se mi plánuje.
Nic neplánuj!Zbytečný! Stejnak to nevyjde!A vůbec -v r.2012 končí Mayský kalendář,bé konec svjeta,páč příjdou ty sluneční bouře(to by mě teda fakt nasr*lo,že se ani toho důchodu nedožiju-já měla na důchod takový mega plány )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:18
- Nahlásit
Neessi
vůbec -v r.2012 končí Mayský kalendář,bé konec svjeta,páč příjdou ty sluneční bouře
to říkali už jednou a nic se nestalo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:23
- Nahlásit
Neessi
A vůbec -v r.2012 končí Mayský kalendář
No jo, já dělám plán na tři měsíce ))) To eště stihnem
brut
Nevypila, vono je jí tam děsně málo a eště přišli somrovat z dtpka, budu ráda, když mi zbyde sklenička.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:25
- Nahlásit
Gerda
budu ráda, když mi zbyde sklenička.
to je až dost, když na práznou láhev v pondělí přijde šéfka
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:26
- Nahlásit
Gerda
Uš sem chlapa donutila ,aby mi ji vytisknul.Je upa nejlepčí a úžasná a doufám,že bé léčivá. A du zase upadnout,mi vadí i svjetlo z monitóru.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:32
- Nahlásit
brut
to říkali už jednou a nic se nestalo
ale ještě nebyl r.2012 ! A až přindou ty sluneční bouře(už byly někdy v r. 175x (?) ),tak nám to vyřadí úpa všechnu elektřinu,dokonce i baterky v autě a mobilech a to pak bé scénář!Měla bych jít kopat studnu,sehnat mechanickou pumpu a začít dělat dříví na topení a vaření.Gaučák bude shánět petrolej do lampy a svíčky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:34
- Nahlásit
Gerda
No jo, já dělám plán na tři měsíce ))) To eště stihnem
tak to jo
ale už se asi něco děje,bo zvířata taky blbnou :
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:36
- Nahlásit
Neessi
tak nám to vyřadí úpa všechnu elektřinu
jako chceš mi říct,že nepé mi intronét a czpes?????????????????????????????????????????????????????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:38
- Nahlásit
Neessi
tak nám to vyřadí úpa všechnu elektřinu,dokonce i baterky v autě a mobilech a to pak bé scénář!
to jo, když v dnešní době jsou všichni rozmazlení moderníma vymoženostma
Měla bych jít kopat studnu,sehnat mechanickou pumpu a začít dělat dříví na topení a vaření.Gaučák bude shánět petrolej do lampy a svíčky
ještě štěstí, že petrolej a svíčky máme neustále doma a několik pramenů pod barákem , dříví nám taky přivezou a chci do baráku klasický sporák
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:39 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
davidkova renata
jako chceš mi říct,že nepé mi intronét a czpes?????????????????????????????????????????????????????
čéče,já ti nevim,ale asi taky né,když nebé ta elektrika,ale třá se to bude zobrazovat přes fatu morgánu Ale mohly bysme si pořídit ten "telefoun",co měl krokodýl Dandý na tom provásku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:40
- Nahlásit
davidkova renata
nebojte, nás stále něčím straší a stejně z toho nic nebude
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:41
- Nahlásit
Neessi
no já myslím, že jedno tvoje ustřelení není určitě nic proti tomu co ti do té ordinace vleze. Hele já před 18ti lety přišla do ordinace ke svému "očařovi" a povídám: "pane doktore, už měsíc lítám po doktorech, mám děsné problémy se střevama, mám nějaké vnitřní větry či co, furt se mi to honí v břiše, ale ven to nejde." No a on mě nahnal na kozu a pravil." Tak ještě Moniko vydrž zhruba 4měsíce a pude to ven. Pak to nebudou větry, ale fičák kolem postýlky". No a tak mám dneska Tomáše. A další trapas jsem měla když jsem čekala prvního synátora před 20ti lety a doktor mi chtěl vypsat průkazku. Ptá se:" otce udáš?" já na něj vytřeštila oko a prohlásila, že je to můj manžel a nic neprovedl.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:42
- Nahlásit
brut
dříví nám taky přivezou
nepřivezou-nebudou jezdit auta! Musíš si udělat ňákej žebřiňák.
Eště že mám koně a Bordžínku aspoň se podívám za humna a povezu se
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:44
- Nahlásit
monika
Tak ještě Moniko vydrž zhruba 4měsíce a pude to ven. Pak to nebudou větry, ale fičák kolem postýlky". No a tak mám dneska Tomáše. A otce udáš?" já na něj vytřeštila oko a prohlásila, že je to můj manžel a nic neprovedl.
šiš ty jsi blpka ,no jo,sem patříš natuty
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:44
- Nahlásit
brut
zkusíme spojit Martina a Standu a oni něco vymyslí, ať nemá davídková strach, že jí nepude cz-pes. Pro O2 není nic problém.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:45
- Nahlásit
Neessi
Ale mohly bysme si pořídit ten "telefoun",co měl krodýl Dandý na tom provásku
by si Davídkojc ještě ublížila
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:45
- Nahlásit
Neessi
no to jsem byla ještě mladá a blbá, ted jsem stará a prej žádná změna.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:46
- Nahlásit
monika
Pro O2 není nic problém.
voni už dělaj to dřífko na provásku co měl Dándý,jo? A je k tomu manuál?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:48
- Nahlásit
jablunka
Děte votpočívat a nestávejte, určo ste vopocená a nesmíte prochládat! Hele děfče, ty hnáty f teple myslim úpa vážně, fakt, jo? A žádný chození bez papučí!!!!!!!!!!!!!
Neessi
Hele mě je fuk, jesi bude konec světa, hlavně dyš to nebude moc bolet, bolest snášim blbě, jinak je mi to putna, stejnak žádný závratný vývoje lictva nevidim, uš sme tu toho podělali dost, něco by tu mohlo zůstat pro ňáký rozumější tvory, dyby chtěli třá mít moře na stejnym místě jako je teťkonc. A dyš nebé eletřina, budem si psát místo fory dopisy. Jako asi to nebude nejrychlejší forma komunikace....anebo holupy, holupy to ponesou rychlejc. A mohli bysme mít aji transportní megaholupy a jima jezdit na náfštěvu...jen to chce nějakou spolehlivou formu dyjety, aby to nemuseli bejt holupy nákladní, něco jako Holup Antonof.
brut
Bude ráda, že to nemusela vypít sama, šéfka, až se f pondělí vrátí ))
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:48
- Nahlásit
Neessi
no někdy mám pocit, že ti mamlasi co ty O2 služby prodávaj těm chudákům dole, by klidně slíbili i to dřífko a manuál v několika nářečích
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:50
- Nahlásit
Neessi
si nechám dříví přívézt dřív ...a apak se můžu odstěhovat do chaty, tam mám dříví dost
monika
zkusíme spojit Martina a Standu a oni něco vymyslí, ať nemá davídková strach, že jí nepude cz-pes. Pro O2 není nic problém.sem mu to přečetla, málem spolkl notbůka, jak se chechtal .... hlavně tomu dodatku
Tak ještě Moniko vydrž zhruba 4měsíce a pude to ven. Pak to nebudou větry, ale fičák kolem postýlky".
taky dobrý
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:53
- Nahlásit
Neessi
neboj, oni na něco přijdou .... kor, když jim velí Španělé
monika
no někdy mám pocit, že ti mamlasi co ty O2 služby prodávaj těm chudákům dole, by klidně slíbili i to dřífko a manuál v několika nářečích
koukám, že máš obchodníky taky ráda
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 17:57
- Nahlásit
Gerda
holupy to ponesou rychlejc. A mohli bysme mít aji transportní megaholupy
no jo,já na ně zapomněla! Sem to vjeděla,že jsi chytrá holka,že si s tím poradíš.Hele,v Práglu jich máte dost,tak je začni cvičit-nějaký ííípení by mohli zmáknout,ne?Takovej vycvičenej holup bé terno!
|