Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2646 . 2647 . 2648 . 2649 . 2650 . 2651 . 2652 . 2653 . 2654 . 2655 . 2656 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:49
- Nahlásit

Neessi
Gaučák má zítra už zase narozeniny
on je slaví víckrát do roka... že píšeš už zase? 30 chlebíčků asi bude málo.... by jsi měla nějaký přidělat

Mně nepřijde divný říct budoucí matce, že bude mít klidný štěňata... alespoň ví, na čem je

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:50
- Nahlásit

Vy mi tu zamluvíte báseň pro jablunku a vona jí pak nenajde!!!!!!!!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:51
- Nahlásit

Neessi
nesmíš tak dobře vařit a péct ... pak začne dobrovolně hubnout

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:56
- Nahlásit

brut
on je slaví víckrát do roka... že píšeš už zase?

ne-jednou!Ale mám pocit,že ty poslední byly včera
30 chlebíčků asi bude málo
Pro něj není chlebíčků nikdy dost,takže jsem stanovila horní limit
Mně nepřijde divný říct budoucí matce, že bude mít klidný štěňata... alespoň ví, na čem je
No mně taky ne,ale ta těhule trochu divně koukala,než mi to došlo To mám tady z vás,ty blbý hláškyPak ještě plácnu rukou do stehna a řeknu :Tak kdo je další,ke mně!(to se mi stalo nedávno)

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 15:01
- Nahlásit

Neessi
těhule trochu divně koukala,než mi to došlo
Pak ještě plácnu rukou do stehna a řeknu :Tak kdo je další,ke mně!(to se mi stalo nedávno)
říkám celou dobu, že by jsi měla brát jen peskařky a ostatní klientelu poslat jinam .... pejskařky by tohle vůbec nerozhodilo, ba naopak by se cítily jako doma
( jen tak mimochodem ta představa jak se plácáš do stehna je tak úžasná, že mi tečou z očí slzičky:lol

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 15:02
- Nahlásit

Neessi
šiš,kdo tam velí?Nějakej dinosaurus alibista,co?
tak nějak, novej velitel....

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 15:03
- Nahlásit

Neessi
ráno jsem zjistila , že psi mají vody jen na dně , i vzala jsem jejich nádobu a se slovy, počkej, babička dojde pro bumbu jsem odkráčela natočit vodu

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 15:04
- Nahlásit

nějak mi už asi hrabe

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 15:05
- Nahlásit

mac1
počkej, babička dojde pro bumbu jsem odkráčela natočit vodu
a pak že jsem praštěná jen já

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 15:06
- Nahlásit

Sofince občas dělám něco k žrádlu a nutím ji, aby zůstala! Neposlouchá , z odložení odchází, asi jí pořídím el. obojek .

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 15:07
- Nahlásit

brut
ta představa jak se plácáš do stehna je tak úžasná

no jo,ale jen pro tebe a místní spolek!Si představ dámu v kloboučku,v kostýmku jak poslušně cupitá do ordinace!Jak pudl!

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 15:10
- Nahlásit

mac1
vzala jsem jejich nádobu a se slovy, počkej, babička dojde pro bumbu jsem odkráčela natočit vodu

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 15:11
- Nahlásit

Neessi
Si představ dámu v kloboučku,v kostýmku jak poslušně cupitá do ordinace!Jak pudl!
tak na tohle potřebuju ty Davídkový pemprzy

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 15:29 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

brut
potřebuju ty Davídkový pemprzy
ti došly,jo?
a to ještě nevíš,že jsem chystala čubinám kuřecí (-což jsou kuřata bez stehen .Kupuji to přímo tady u nás ve výrobně za 14,-kč kilo a ještě mi tam přihazují kosti z těch stehen.)takže čubkám celý hřbety a říkám nahlas,že taťkovi uvařím vývar z těch kostí.Načež dcéra pravila:"Tak táta bude mít polívku z těch čubích zbytků,zase" !

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 15:47
- Nahlásit

Neessi
ti došly,jo?
sem si jich vzala nějak málo, musím zvýšit objednávku

Načež dcéra pravila:"Tak táta bude mít polívku z těch čubích zbytků,zase" !

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:07
- Nahlásit

Ahojte žumpíci
koukám, že dnes se marodí
tož přihazuju jedno psisko nemocné zcela a druhé (bohužel to aktivnější) již po proběhlé viróze v klidovém režimu....

Biluška
Gozéra je na mě děsně naprdnutá, páč tady od rána sněží. Gozi se těšila na lítačku ve sněhu, při troše štěstí možná doufala i v lyžovačku.
Vyměním za grónici po nemoci. Ku*va, já tu mám poprvý za celou zimu konečně sjízdno na sněhu a motor žere Rimadyl a má "týden necvičit"

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:13
- Nahlásit

tož přihazuju jedno psisko nemocné zcela a druhé (bohužel to aktivnější) již po proběhlé viróze v klidovém režimu.[i][/i]Gwen a Dinulka
Ty máš dalšího gróňáčka

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:14
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
Ináč razíme na víken na vandřík. Hyena má alespoň brašničky, aby trošku makala.Bo kdy by mě jináč tahal.

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:14
- Nahlásit

Gerda
Pilulková básnička genitální.

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:15
- Nahlásit

Hyena
Ty máš dalšího gróňáčka
to bohužel ne, máme doma ještě 16letýho voříška...
A Dinule ulapila nějakou virózu nejspíš na České Kanadě a přitáhla to dom a malej to od ní chytnul

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:17
- Nahlásit

Hyena
Ináč razíme na víken na vandřík. Hyena má alespoň brašničky, aby trošku makala.Bo kdy by mě jináč tahal.
Tož to ti, teta, závidím, my máme nakázané "krátké procházky"

Tohle je náš prcek

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:17
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
Dinule ulapila nějakou virózu
To je na prd....Hyena měla střevní o vánocích a fakt nic moc.

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:19
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
Tohle je náš prcek
To je broučínek... když pořídíš Dinulce brašničky, tak je přesně do jedné kapsy a může chodit taky

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:20
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
Ináč du balit psi (máme na hlídání ještě další čubu velikosti Hyeny) a přemýšlet, jak narveme do Elininýho auta 5 velkých čoklů, 4 lidi a 3 bágly.

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:20
- Nahlásit

Sali
Neessi
Co blbnete s těma dinosaurama? V porodnici jsme měli mateřštinu (mladá holka první dítě), která byla z Bratislavy a zaplatila si komplet celý porod a poporodní péči v Brně, protože v Blavě prý v žádné z nemocnic (a nikde u slovenckých bratijů) neexistuje otec u porodu, libovolná poloha při porodu, možnost tišících látek či Epiduralu a ani samostatné soukromé porodní pokoje nedej bože s nadstandartem typu sprcha či televize. Prý se tam rodí na koze s přivázanýma nohama a nikdo se s nima nebaví. Tak jsme tomu nikdo nechtěli věřit, ale vzhledem k tomu, že ju ta sranda stála 25.000,- Kč, tak asi věděla co říká.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:21
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
A Dinule ulapila nějakou virózu nejspíš na České Kanadě a přitáhla to dom a malej to od ní chytnul
takže víc než nic moc .... posíláme podrbání a přejeme brzké uzdravení oběma
Brut si munulý týden "rozštípl" drápek, zbytek si přes noc ožužlal a má celé lůžko otevřené .... poctivě dezinfikujeme betadinou, drápek už zaschl, ale je stále citlivý ... hlavně, když se mu po něm proběhne piraňa

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:23
- Nahlásit

Hyena
Ináč du balit psi (máme na hlídání ještě další čubu velikosti Hyeny) a přemýšlet, jak narveme do Elininýho auta 5 velkých čoklů, 4 lidi a 3 bágly.
blbě ... jedině, že by jste měli rakev a někoho strčili do ní

Garfield
Prý se tam rodí na koze s přivázanýma nohama a nikdo se s nima nebaví. Tak jsme tomu nikdo nechtěli věřit, ale vzhledem k tomu, že ju ta sranda stála 25.000,- Kč, tak asi věděla co říká.
taky jsem něco v tom smyslu slyšela, ale ne o Blavě nýbrž o Košicích

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:24
- Nahlásit

Hyena
je to takovej poplašňák mrňavej
kolem našeho bytu se fakt nedá nepozorovaně projít

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:24
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
Přijeď si pro Gozéru a vrať ji v červnu, to už se s ní většinou dá vydržet

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 16:26
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
je to takovej poplašňák mrňavej
ale krásnej .... ti maličký asi trpí pocitem méněcennosti, když tak řvou ( Denča taky byla víc slyšet než setři či Brut a piraňa není o nic lepší)

<< 1 ... 2646 . 2647 . 2648 . 2649 . 2650 . 2651 . 2652 . 2653 . 2654 . 2655 . 2656 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání