| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:11
- Nahlásit
Neessi
Takovej vycvičenej holup bé terno!
Asi bude stačit ho pořádně naučit DRŽ!!!! Na tom bude kolikrát závislá úspěšná cesta. Jinej povel nepotřebuje si myslim
Za chvilku jde ten pořad s mistrem!!!!!!!!!! Nezapomeň.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:18
- Nahlásit
Ano, dnes je pátek třináctého, brácha boural.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:22
- Nahlásit
monika
no někdy mám pocit, že ti mamlasi co ty O2 služby prodávaj těm chudákům dole, by klidně slíbili i to dřífko a manuál v několika nářečích
Tak jako prrr, ne vždy je chyba v mamlasech, jen dodám, že zák. by měli poslouchat ušima, ne nohama, a když jim řeknu, že si to mají psát, tak si to mají psát, páč pak za minutu neví, o čem je řeč. Teda někteří, ne všichni.
Záleží na prodejním kanále, když to prodává nějaká ext. agentura, kde pak týpci dostávají třikrát (a za některé služby i desetkrát) vyšší provize než já, a přitom melou kraviny, tak bych je kopala do koulí, až by byli modří.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:23
- Nahlásit
Mucholabka
Ano, dnes je pátek třináctého, brácha boural.
Kolik mrtvých?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:31
- Nahlásit
Biluška
Auto-má zkrácenou čuňu.
Prý jel šedesát a na té cestě jak pi.. dostal smyka. Páč ty ku... sněhové vločky kloužou jak prase a dálnice vypadá jak vypadá. Já bych chytla vzteka-a taky že jsem ho chytla a asi bych to auto na místě domlátila nějakou tyčí, bo já jsem nervák, ač se nezdám, a už to vidím, jak nejdřív omlátím sklo a pak bych si sedla a brečela, páč to je hezké auto.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:38
- Nahlásit
brut
koukám, že máš obchodníky taky ráda
úpa je miluju, mám je i v posteli občas, páč standovi v noci volá zákazník, že má kostišky na O2 televizi. a jesi by mu jako neporadil případně ty kostišky neodstranil. Tak si říkám, že je fajn, že jsem ty větry už měla, páč s tímhle zaměstnáním nevím nevím.
Mucholabka
nemluvím o tobje, ale právě vo těch exdobrácích. Naslibují co se dá, on tam přijede a pak to slízne von. Já mu volám slíznu to taky, mě volá synátor a dostane držkovou taky. Holt houno padá dlouho a smrdí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:39
- Nahlásit
monika
Zásadně svoje číslo nedávám zákazníkům a pokud musím volat z mobilu, tak skrytým číslem. Dvakrát jsem na sebe dala mejl a ti lidi mě už půl roku otravujou.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:40
- Nahlásit
Mucholabka
já se točila ráno jak na kolotoči a mám spocenou řiť ještě včil
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:42
- Nahlásit
Mucholabka
no von ho taky nedává, jen to číslo někdo práskne, taky maj služební mobily, ze kterých těm zákazníkům volaj na kontakt a to je pak maso, když je zákazník inteligentní.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:44
- Nahlásit
jak vás tak čtu, zlatá patolka.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:45
- Nahlásit
dohaduju se akorát s klientama z řad lékařů-zadavatelů, a ti jsou v problému více než orientovaní.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:54
- Nahlásit
Sali
no oni si ti ex prodejci taky myslí, že jsou orientovaní , jen těžko říct kterým směrem. Tvoje výhoda je i to, že tobě klient určitě nezavolá
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:56
- Nahlásit
monika
říkám, že moji klienti jsou zadavatelé-lékaři....je to napsaný o kousek výše.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:56 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Sali
dohaduju se akorát s klientama z řad lékařů-zadavatelů, a ti jsou v problému více než orientovaní.
Zrovna před chviličkou-chtěla jsem po zák. nějaké info z faktury.
-z čeho?
-z faktury, to je účet
-to je to jak za to platím?
-ano, účet, a je na něm napsáno Vyúčtování
-takže faktura, jo?
-(velké oddechnutí ACH) ano pane, mám na mysli fakturu
-a kde to tam najdu?
-přímo pod nápisem Vyúčtování
-a to najdu kde?
-úplně nahoře
-jako na tom účtu, jo?
..pak si vždyciky pomyslím něco o kreténech. proč mám asi všechny tužky okousané?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 18:57
- Nahlásit
monika
úpa je miluju, mám je i v posteli občas, páč standovi v noci volá zákazník, že má kostišky na O2 televizi. a jesi by mu jako neporadil případně ty kostišky neodstranil)
mám to naprosto stejně .... nejen v posteli, ale i na dovolený, o víkendu, brzy ráno atd. ...... fakt je miluju
Mucholabka
Zásadně svoje číslo nedávám zákazníkům a pokud musím volat z mobilu, tak skrytým číslem. Dvakrát jsem na sebe dala mejl a ti lidi mě už půl roku otravujou.
ty nemusíš, technici musej ... téměř všichni používají služebák i jako soukromej telefon
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:01
- Nahlásit
Sali
jak vás tak čtu, zlatá patolka
to je fakt
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:03
- Nahlásit
já zas miluju ty debilky z O2, co mi pořád něco nabízejí, a když už jsem psychicky nevydržela a nechala si tedy konečně udělat paušál, tak mi za měsíc znova volali, jestli si nechci udělat paušál....tak jestli si to fakt nahrávají, tak tam mají hoooodně sprostý slova ode mě...a když jim neberu telefony, tak mi drze posílají sms, fakt je miluju
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:04
- Nahlásit
lidi dobrou s Kobrou, jsem z práce mrtvá, snad se dneska vyspím.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:05
- Nahlásit
Vy ste se nekoukali, ach joooooo.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:11
- Nahlásit
Gerda
ouplně odjinud, ale tady sou ty fundláci: http://www.newfoundland.cz/, ten malej by moh bejt ten K vrh, tam je psano vánoční dárek
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:12
- Nahlásit
brut
.... nejen v posteli, ale i na dovolený, o víkendu, brzy ráno atd
no to už ani nekomentuju, já si už zvykla. Pracovní doba do nekonečna a něco si naplánovat dopředu naprosto nemyslitelné. ty nemusíš, technici musej ... téměř všichni používají služebák i jako soukromej telefon
jen tohle mě vytáčí do nepříčetna jako fakt, protože těm lidem můžeš dokola vysvětlovat, že máš dovolenou nebo nemáš hotovost a je jim to jedno,voni maj kostičky a ty si na příjmu.Furt na příjmu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:12
- Nahlásit
brut
téměř všichni používají služebák i jako soukromej telefon
Tak to já taky...ono to je výhodný, když neplatím za hovory a smsky. A u nás to je na každém, jestli číslo dá, nebo ne.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:28
- Nahlásit
A u nás to je na každém, jestli číslo dá, nebo ne.
Mucholabka
ty to máš dobrovolně, oni povinně.
Ale je fakt, že se někdy i zasmějem historkám zpráce. Lidi jsou fakt zajímaví.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:33
- Nahlásit
Lucie od Arta
Ste hodná, pani, sem matka šampijóna )) m:JCH a Klub.vítěz, BOB, GERDA od Trojské skály, (2x CACIB) & Int.Champ.HIGHLANDER v.d. Ostalb
Ale jinak ten fundlik vypadá asi jako fundlik, jen mi přijde, že má moc špičatej čumák....nikdy sem fundlí štěně neviděla, třeba s pletu, je to dost možný, tuhle chovku sem už ráno našla, on se má jmenovat Baron...ale jsou to děsně kusý informace....vrh bé už by teď byl vrh dospělejch psůch. Myslim si, že to bude asi vořech fundlí.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:40
- Nahlásit
Mucholabka
Auto-má zkrácenou čuňu.
Zrovna to kupé co je na fotce?? Takové máme totiž doma.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:42
- Nahlásit
[/i]monika
Pracovní doba do nekonečna a něco si naplánovat dopředu naprosto nemyslitelné
od vidím do nevidím + ještě navíc ... plánovat? Neznáme... leda tak, když si vybere jeden den dovolený a ještě musí být na telefonu
jen tohle mě vytáčí do nepříčetna jako fakt, protože těm lidem můžeš dokola vysvětlovat, že máš dovolenou nebo nemáš hotovost a je jim to jedno,voni maj kostičky a ty si na příjmu.Furt na příjmu.
a proč? Protože zákazníkům zavolaj, aby se ujistili, že jsou v práci nebo doma a lidi nejsou blbý, tak si číslo uložej ....a pak volaj v nesmyslných časech a dobách
Ale je fakt, že se někdy i zasmějem historkám zpráce. Lidi jsou fakt zajímaví.
jj, některé historky fakt stojí za to ... třeba montáž v zvířecích domech či bytech
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:42
- Nahlásit
AlenaD
Jj, zrovna kupé-to na obrázku je jiné, on má bílé, vnitřek v kůži, jezdí s ním na kupé srazy a pod.-fajné autíčko, dvěstě z místa a tak, mám obavu, že pro něj až moc silné autíko.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:47
- Nahlásit
Mucholabka
jezdí s ním
Obávám se, že už nejezdí Chudáček autíčko kupíčko Teď je z něho Matylda
brut
monika
Mají si ty zákazníky vychovat Mě volají jedině v pracovní dny v nějakou rozumnou dobu. Když volá klient o půl osmé večer tak se strašně omlouvá jestli neruší . Mám je vycvičené
Zato nám celkem pravidelně v neděli v pět ráno volá Mášenkův šéf a NUTNĚ musí OKAMŽITĚ vědět kam Tomáš položil ten dodák od zboží co se PŘÍŠTÍ MĚSÍC posílá do Dánska
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:49
- Nahlásit
Biluška
Mají si ty zákazníky vychovat
a jááááááák
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:52
- Nahlásit
Mucholabka
Holka ho má tohle a taky jezdí na srazy a taky mám obavy. Loni v červnu byli na srazu kupátek v Třebíči.
|