Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2646 . 2647 . 2648 . 2649 . 2650 . 2651 . 2652 . 2653 . 2654 . 2655 . 2656 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:01
- Nahlásit

brut
ale preventivně něco dávat psovi bez potíží?
Znam plno lidi, co psiska preventivne dotujou chondrama. Jimmi se ptala, zda ma nekdo zkusenost, toz jsem reply. Jeji vec, zda se rozhodne psovi neco davat nebo nedavat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:02
- Nahlásit

Sali
v noci se nemůžu ani votočit, zvednout hlavu, nic, normálně se budím bolestí, a to se mi nestalo už hooodně dlouho, stojí to za pendrek. Neudržím v ruce psa, jak zabere, vejsknu a pouštím ho
Hlásím se do klubu Gozéra je na mě děsně naprdnutá, páč tady od rána sněží. Gozi se těšila na lítačku ve sněhu, při troše štěstí možná doufala i v lyžovačku. Ráno jsem jí oznámila, že teda smůla, já ji nikam neberu, páč by se mnou tutově škubla a mě by tak leda mohli odvézt na ÁRO Půjde s ní odpoledne Mášenek a budou naprdnutí voba. On nesnáší procházky se psama, s Gozérou obzvlášť a ve sněhu tuplovaně . Ona nesnáší procházky s Mášenkem, páč mu za prvé nemůže zdrhnout, za druhé jsou krátké (aby to on měl rychle za sebou) a za třetí musí jít nakrátko u nohy a nemůže mu škubat s vodítkem To zase bude odpoledne

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:03
- Nahlásit

Fifizkusila bych chassoton,ten je na prevenci vynikajici,zjistila jsem,ze co maji nejdrazsi,nemusi byt vzdycky nejlepsi!giom jak je to s davkovanim,me osobne vyjde teda dost draho.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:06
- Nahlásit

nemethova5
giom jak je to s davkovanim,
Mela jsem 600 tbl, cube jsem jich davala 6 denne (tbl na 8kg). Takze mi to vyslo na sto dni, cena tisicovka. To mi prijde rozumne.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:07
- Nahlásit

nemethova5
pokud má někdo potíže s kloubama, tak pak není o čem mluvit... sama beru na atrozu chondra a jsem za ně ráda ... pravda není mi těch dvacet

Fifi
já jich znám taky dost
Však jsem Jimmi psala, že neznám, nedávám a pokud nebude potřeba, tak ani dávat nebudu

Včera přinesl synek velkej balíček gumových medvídků, prý je dostal za nějakej super vstřelenej gol či co a nechal je u psů v chodbě. Než si na ně vzpomněl, tak byl balíček prázdnej a oba psi spokojeně oddychovali v pelechu

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:10
- Nahlásit

Biluška
jako já nechci vidět víkend, co neuřvu navolno u nohy, to nebudu mít,
a na obrany jdu s ostnáčem a couračkou, a´t si kdo myslí co chce,
ne že bych ho jako sválně používala, ale ti zmetci, jak jim ho oblíknu, jsou najednou krotký, a já to vodítko pak nemusím vůbec zapínat.
Kdo se mnou drbne, bude mi prát gatě, neb se z toho tutově v tu ránu poseru.

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:11
- Nahlásit

nemethova5
Condrosulf 400 je od loˇnska volně prodejnej.

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:12
- Nahlásit

Jimmi
chci přidávat něco na klouby, jenom jako prévenci já myslí, že jako prevenci to nemá smysl, pokud nemá vůbec žádné problémy , tak mi přijde zbytečné něco dávat ...co budeš dělat pak, kdyby nějaké potíže se objevily ? Dáš 5ti násobnou dávku, či co ? .....nejsem odborník, třeba to vidím špatně

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:12
- Nahlásit

Biluška
S Kudrnou jsme jeli jednou, kdysi, protože jsem se potřebovali dostat do místa, kde by to vlastní dopravou bylo složité. Jináč jedzíme sami. On záleží na tom, s jakým zájedem jedeš: ten Kudrna mi přijde ještě relativně nejméně škodlivý, protože má hodně velkou vazbu na místní obyvatel a pro určitý oblasti znamená možnost lépe vyžít. navrch dělával i takový " zájezdy"- kdy tě autobus dopravil do určité oblasti, tam si vystoupil a za týden na smluveném místě zase nalezl a odjel do Prahy. Což je , zvláště k poměrům ve městech, docela dobrý služba.

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:21 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit

Sali
a je ten Condrosulf vhodný i pro psy ? Píšou tam, že Přípravek Condrosulf 400, tvrdé tobolky by neměli užívat děti a mladiství do 18 let. , beru psy jako děti . Kámoška dává teď feně to, na co jsme se tu nedávno ptala .....pamatuje si někdo jak se to jmenovalo , já ne , koupila verzi akut ( mají 3 druhy) a feně to ,zdá se ,pomohlo, zatím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:25
- Nahlásit

Sali
Vem si pampers

Hyena
je fakt, že by mohly být i horší cestovky než Kudrna
Já bych nejradši, aby tam nejezdil nikdo a ty hory zůstaly tak, jak byli dřív. Ale pokrok holt nezastavíš

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:25
- Nahlásit

mac1
nevím, já to psímu dítěti nedávala, je to léčivo, není to prevence, že... a echtstarý feně to při spondylartrose asi i pomáhalo.

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:26
- Nahlásit

Biluška
jasně, vemu si ostnáč a pemprsky. Budu se u toho tvářit jako velkej profík.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:29
- Nahlásit

Sali
Budu se u toho tvářit jako velkej profík.
To je samozřejmost, to se musí

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Prej tu mám něco ke kafi????

Gerda
Svátek má PetraK, tady má dort, ať má dobrou náladu aspoň ona:

DĚKUJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ MOCKRÁT, KRÁT A DĚLENO!

ovšem to je lukcusní výběr.

tak si dejte všicí se mnou, ať nejsem jediná kdo má pjoumatiku. I když - teď s tím postrojem, běžkama a čoklem se mi bude možná na přistávání pjoumatika dost hodit

znát rozdíl mezi křipkou a ochrnutim krku!!!!!!!!!!!!!!

mohlo to bejt ale horší? Co dyby to bylo vochrnutí mozku??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:41
- Nahlásit

Sali
jasně, vemu si ostnáč a pemprsky
vem si i haltínu,dyby ses předbíhala třá...
Ad vostnáč...mě to až tak nerve žíly,dyk víš,ale dopol. sem teda málem vystříkla,tady chodí už dlouho takovej jeden "cvičitel psů",metody má zásadně nátlakový až brutální a to dost.Já se se psem taky neseru,ale je můj a vim co a kam můžu,ale on jede v jednom modu na všecky a to jest tlak,elektrika,a dneska asi vostnáč.Sem slyšela dycky zaknučet čokla zevnitř z obory a pak vyšel VON s labíkem na vodítku,kerej měl tendence tahat.Podle toho jak lehce ho držel a po každým škubu pes zařval typuju na ten zabroušenej,to je fakt čur*k viděla sem ho "cvičit" cca 4 měsíční borderu na vodítku(majitelka stála vedle) a dyš jí pustili,vzala kramle do křoví a nemohli jí dostat ven Všecky čokly učí na elektrice pokud je jen malej problém Fakt je to debil a ty lamy též bo todle udělat cizí mýmu psu tak ho na fleku vykastruju.Ty čokli dělaj ze strachu ,to je vidět na 100 metrů,bestak to nemůže fungovat! Mocinky ráda bych mu strčila do ruky vodítko s Tarzanem,to by se posral pro změnu zas von,jenže takový čokly von nedělá..fuj to sem se nasrala

du něco dělat,nepište!!!
gerda
děckááááá,podte se radovat!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:43
- Nahlásit

PetraK
Co dyby to bylo vochrnutí mozku??
u gerdy???????????????????????????????????????????????

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:45
- Nahlásit

davidkova renata
pak vyšel VON s labíkem na vodítku,kerej měl tendence tahat.Podle toho jak lehce ho držel a po každým škubu pes zařval typuju na ten zabroušenej,to je fakt čur*k
by taky potřeboval ostnáč a elektriku, aby se vzpamatoval. .... debil

Biluška
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
viděla sem ho "cvičit" cca 4 měsíční borderu na vodítku(majitelka stála vedle) a dyš jí pustili,vzala kramle do křoví a nemohli jí dostat ven
nebyla to ta moje ukradená??

Co gdyby ti něgdy selhalo vodítko až ho uvidíš? Nemohla by si ho třá Nána splést s figurantem? Nebo řeknu kámošce, vona je policajt, a třebas by jí mohla selhat pistole

AlenaD
Člen
- Nahlásit

Sali
Gerda

Zejména chci poděkovat Sali, že mi poslala její krční blokaci - chtěla sem křipku, ne krční paralýzu!!!!

Kurňa co to je za blbej bacilus s tou blokádou, já uš tejden zkouším s krkem jak zvíře, láduju se pilulema a mažu dolminou a pořád to bolí jak čert.
Příští tejden začnu chodit ma parafín a masáže tak doufám že to povolí.

Jimmi
Člen
- Nahlásit

brut
Sali

Odborným termínům kuwa vůbec nerozumim, takže je to k nečemu nebo ne? ANO/NE stačí

Chci to, protože toho pohybu má dost, má ho hodně, má ho moc a není to lítání po louce.
Pokud by Jim měl gaučink jako Brut, tak o tom nebudu ani přemejšlet.

Rengen kyčlí nemám, nic ho nebolí, ale nerada bych, aby po téhle závodní sezóně něco bolelo, proto ta prevence.
Zeleninu nežere, takže to je mi celkem k hovnu.

Za každý názor jsem ráda, já o tom moc nevím, jenom nechci doma mrzáka. Sportem ku zdraví a trvalé invaliditě. ZDAR

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:49
- Nahlásit

Biluška
nebyla to ta moje ukradená??
no možný je fšecko
Problém je ,že to je bývalý manžel jedný uživatelky,konec hlášení..
Vodítko mi selhat nemůže bo ho vůbec nenosim..
Lidi sou debilové,furt tam někdo leze e eště mu platěj dost velký love,proč já kráva uzená si to nezařídim taky tak???????

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:52
- Nahlásit

davidkova renata
a pak vyšel VON s labíkem na vodítku,kerej měl tendence tahat.Podle toho jak lehce ho držel a po každým škubu pes

o tomhle s*áči už jsem taky slyšela - nedá se to někde nahlásit ale?? Kvůli tomu bych tam začla chodit pravidelně, abych ho mohla chytit za hnátu, šmejda všivýho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:55
- Nahlásit

PetraK
hele až se uvidíme,řeknu ti to osobně..
hlášení je k hovnu,stejnak nic nedokážou a než se docrcaj,je doma.ti řikám,jedině ten Tarzan či jemu podobnej

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:56
- Nahlásit

davidkova renatanazdar,to bych si mohla rikat taky,proc si to tak nezaridim ja,hele,muzes panovy pro zmenu třá udelat elektricky oblouk ty,ja bych se vyradila,vsak me znas,jak jsem na tady ty vysazena,vys jak dva dratky a zatocit,ten by dostal takovou pecku,ze by ani nevedel jak se jmenuje!dnes me hajan prekecaval a urval,ze jdeme s mati na nakup,ten si to umi zaridit,no pani,ale ted jsem si vzpomnela,vy mate ten elektricky paralyzer,co kdyby by vam nahodou selhal?????????

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:02
- Nahlásit

Jimmi
na tohle ti nedokážu odpovědět tak jak chceš.... dle mého pokud nemá pes potíže, tak je zbytečný do něj něco takovýho cpát a je jedno, jestli má nebo nemá zvýšenou zátěž.

Když mně dával ortoped chondra, tak jsem dostala upozornění, že to není prevence, ale léčba již pškozeného kloubu ... předpokládám, že u psů to platí naprosto stejně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:04
- Nahlásit

AlenaD
Kurňa co to je za blbej bacilus s tou blokádou
Aha! Takže my máme blokaci kůli Sali! Sem si řikala, jestli ty máš krk f pořátku, skoro se mi omu nechtělo věřit, ale teď je jasný, že to máme krz ty černý psy společně a seslala to na nás Sali. Co dybych na ní seslala těhotenckej verš? Jako za trest?

Jinak nastala ještě mnohem horší alternativa než je víkendová práce - tu zakázku my dodělávat nebudem, tzn nejen že tu nebudem o víkendu, ale eště bude zjeb ředitelský, asi se bude hledat viník a asi to nemusí dopadnout dobře. Zatim se stresuju jako samostresuju, ale f pondělíčku uvidíme. Teď mám jen tik f oku a nucení na zvracení, zástava anebo infarkt přijdou po víkendu. Krk se stále nehýbe, teda von by se možná hejp, ale mohlo by to spustit purgaci.

davidkova renata
Hele stran toho cvičitele - nemůžem někde sehnat středoasiata, co by ho kous? U nás bydlí na sídláku pergnerová, maj s chlebečkem jednoho takovýho, už má na kontě zakouslýho vlčáka, prej ho maj echt z ruska nebo z těch jeho končin, prej čekali 5 let na štěně. Třá by zakous i tohohle ultracvičitele...

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:04
- Nahlásit

vem si i haltínu,dyby ses předbíhala třá...
davidkova renata
nepotřebuju, vodítko dole zboku za košík je starej ozkoušenej tik svazarmofců

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:08
- Nahlásit

Biluška
Já bych nejradši, aby tam nejezdil nikdo a ty hory zůstaly tak, jak byli dřív. Ale pokrok holt nezastavíš
No ale i my jsme součástí téhle " devastace"

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:09
- Nahlásit

Jimmi
čo ja viem...pestrá vyvážená strava bohatá na kolegenní peptidy by stačit při sportu měla, ale pokud je sport opravdu vrcholový s extrémními nároky na kloubní povrchy,
pak by možná šly aplikovat preventivně takové ty regenerační kůry, jako to má vymakaný Orling....neptej se mi, zda to do budoucna pomůže, ale budeš mít pocit, že pro to zvíře děláš maximum, a to se taky počítá

<< 1 ... 2646 . 2647 . 2648 . 2649 . 2650 . 2651 . 2652 . 2653 . 2654 . 2655 . 2656 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání