Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2565 . 2566 . 2567 . 2568 . 2569 . 2570 . 2571 . 2572 . 2573 . 2574 . 2575 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 10:23
- Nahlásit

Tak sem udˇála tu chybu, že jsem šla moc zpátky v příspěvcích. Sem se dočetla, jak matka Davídková komentovala mojí objetavost- dělat jí a náně společnost. Se na ní příště vykašlem. Bo se tady vykecávala v době, kdyuž sem stepovala na srazu, a eště píše "šajze". Asi naučím Hyenu lovit vlkošedky. Nějak se ten coursing zužitkovat muší.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 10:29
- Nahlásit

Sali
....aby to pak neskončilo tou lajkou se sy mrtvého ocasu, co už ani kozy neupase....
nkn,to sou konce,co??
Kam dete trénovat? Tady napad asi centák tý zku*vený bílý s*ačky,tagže mazaně zakryl tu souvislou ledovou vrstvu f Oboře,akorát tam jela sanitka když jsem šla dom a včera tam byla taky jedna,tu sem minula vo fous.Fakt super,přemejšlim vo nejrychlejším způsobu sebevraždy
Tchor
kterejch se to tyka aniz by si to do te doby uvedomili, uvedomi ze maji problem
hele na to bacha možná myslíš jiný lidi,ale z bvlastní zkušenosti vim,že začít přemejšlet vo věcech doted automatickej je docela pěknej průser.Já se tam nagestila v době Krupáků a kvůli nim,nikdy sem s čubou neměla sebemenší problém a to přečtení různejch mouder sem začla vymejšlet jestli to jako dělám dobře páč tam to píšou jinak,.jestli todle chování nááhodou neznamená něco jinýho než si myslim a jak by se teda čuba správně měla podle nich tvářit atd...no pakárna na entou ,jelikož senm dělala skoro všecko opačně a skoro všecko jinak. Naštěstí sem se hodně rychle vzpamatovala bo zas takový pako nejsem,ale upozornuju tě,že držet se všech těch rad tam tak ,jak jsou,tak jsem si čubu úpa doku*vila a naprosto zbytečně!a tuhle zkušenost má třá i benda,ten se naštěstí taky celkem rychla vzpamatoval a nejspíš nebudem sami

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 10:32
- Nahlásit

Hyena
Bo se tady vykecávala v době, kdyuž sem stepovala na srazu, a eště píše "šajze".
no páč sem tady ztratila pojem vo čase,to je hned a navíc už mě nenapadlo jiný německý slovo než šajze ,tak co sem měla jako dělat..,sem svou slovní zásobu vyčerpala už předtim

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 10:35
- Nahlásit

Sali
tak pak dej vědět co a jak jste trénovali

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 10:42
- Nahlásit

davidkova renata
No tak teda dobrá pani. Že máte omezenou slovní zásobu, tak vám to teda vodpouštím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 10:44
- Nahlásit

Hyena
Že máte omezenou slovní zásobu
pani,nejen slovní zásobu...

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 10:57
- Nahlásit

Sem měla stupidní nápad pustit se do údržby saně Mám vykartáčované akorát štyry psy, chlupy sou všude, fšichni se tím dusíme a vůbec se mi nechce kartáčovat ten zbytek Taky se vytrimovala půlku Pumy. Na druhou půlku se vykašlu, už mě to neba Je to včil Puma-chytrá horákyně. Oblečená, neoblečená
A to sem chtěla saň eště koupat.....nic nebude

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 10:59
- Nahlásit

Biluška
Je to včil Puma-chytrá horákyně. Oblečená, neoblečená

konečně už vypadá jako normální pudl teda..

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 11:13
- Nahlásit

davidkova renata
Ale jenom z pravé strany. Z levé je to krásně zarostlá puma

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 11:23
- Nahlásit

Biluška
no to vidim jako plus) přihlašte jí na výstavu jako pumu aji pudla a nastafte jí f kruhu podle momentální plemenný příslušnosti ,to by bylo abyste neurvaly aspon jednu cenu

BinLadin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 11:35
- Nahlásit

Biluška
davidkova renata

....neni nad jednostrany pohled....

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 11:45
- Nahlásit

davidkova renata
Nepřihlásím ji nikam, páč mě právě kardinálně na*rala
POrvali se s Orinou. Nevím, která si začla Důvodem bylo, že jsem česala Mienu. Paradoxně nešly společně zmlátit Mienu, ale začali se rvát mezi sebou, žárlivky blbé Pumice prohrávala Rozkopala jsem je od sebe a zmlátila jsem Orinu páč ta má rozum,takže ví, že se rvát nemá. Než jsem ji zmlátila tak si Pumice došla do chodby, našla tam Lilátko a hodlala si na ní vybít vztek. Normálně ji napadla, jenom tak, bez příčiny. Mášenek ji viděl Takže ji taky hned zmlátil . Dostali zbuchec obě a Puma teď trucuje zavřená v kleci. Orobul je zavřená v druhé kleci a dostala za úkol přemýšlet o svém chování. Myslíš, že přemýšlí? Houby, ta sfině normálně usla Eště k tomu chrápe

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 11:56
- Nahlásit

Biluška
dostala za úkol přemýšlet o svém chování. Myslíš, že přemýšlí? Houby, ta sfině normálně usla Eště k tomu chrápe

se*e vám na vaše výchovný působení,to máte z toho,že jako alfasamice netrefíte ani stodolu na 10 metrů

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 11:57
- Nahlásit

davidkova renata
e*e vám na vaše výchovný působen
Jo, mám to tady těžký
to máte z toho,že jako alfasamice netrefíte ani stodolu na 10 metrů
Orina taky ne, tak se na mě nemá co vyvyšovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 11:59
- Nahlásit

Biluška
Orina taky ne, tak se na mě nemá co vyvyšovat
třá by jí ale zavalila..

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 12:26
- Nahlásit

davidkova renata
třá by jí ale zavalila..
Pch, to já můžu taky, to není žádný problém

mac1
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
jestli to jako dělám dobře páč tam to píšou jinak,.jestli todle chování nááhodou neznamená něco jinýho než si myslim a jak by se teda čuba správně měla podle nich tvářit atd...no pakárna na entou ,jelikož senm dělala skoro všecko opačně a skoro všecko jinak , jsem si také říkala, ty woe, všechno je jinak , jen jsem asi odolnější povahy, tak jsem usoudila, že mám jiné psy a s těmi to je holt jinak

Tinta76
# Zasláno: 31 Led 2009 13:44
- Nahlásit

Čus lidi, jste tu někdo???

Rexík začal nějak špatně chodit, hrbí se a zadní nožičky se mu docela hodně pletou ... ale nebrečí, je veselej, venku má zájem všechno vočuchat, vočůrat ... zvýšit Rimadyl na dvě tablety denně, asi nemá smysl, co? Teď bere půl ráno, půl večer ... chjo ...

mac1
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 14:19
- Nahlásit

BinLadin
Muzu dostat prosim vycuc oco go nic zásadního , dívčina se bojí svého nebezpečného bišonka a je to s ní tak trochu jako u blbých na dvorečku , ovšem jsou tam perly , třeba Na psi nevrčí, je kamarádskej - vrčí pouze v případě, když si ho pes nevšímá, tak je naštvanej , to by mé psy asi chtěl sežrat , ale to je všechno spíš jen na zakroucení hlavou , ovšem když majitelka vláčí za sebou psa až patologicky bázlivého ( pokud je pravdivý popis ) na vodítku k cizím lidem, aby si ho pohladili, pes se na vodítku až dáví, ocas stažený mezi nohy , byť dívčina vesele dělá chichi chacha ..... poradí jí Posaď si ji, dřepni si za ni, tak aby nemohla vycouvat a zajsti aby prostě před tím kontaktem neutekla a pak ať ji někdo hladí , tak to mě séře.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 14:23
- Nahlásit

Tinta76
Nám tohle dělal jeden čas Kutýs. Vypadal jak opilý, normálně se mu motaly nohy, padal zadek a celkově byl takový mimoň. Cca za půl dne ho to přešlo a byl z něho zdravý pes. Přisuzovali jsme to následkům té otravy.

Přátelé, měli jste někdy psa, který drkotal zubama, aby vám naznačil, že je mu strašná zima? Lilátko to umí Sem ji koupala (podotýkám, že v teplé vodě) a slyším takové divné zvuky. Myslela jsem, že to dělá bojler....prohlídla jsem bojler, sprchu, záchod.... nic z toho ty divné zvuky nedělalo.... vrátím se k vaně, sprchuju dál Lilu a zase ten divný zvuk. Lilince byla děěěěsná zima . V koupelně bylo jenom blbých 28 stupňů a stála v teplé vodě

mac1
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 14:32
- Nahlásit

Biluška
měli jste někdy psa, který drkotal zubama mám 2 takové , pravda drkotali zuby po 2-3 hodinovém plavání v rybníku a prolézání rákosí v listopadu , ale umí to a byť měli chuť ještě do vody jít, tak jsem je vzala k autu, aby se cestou trochu proběhli a pak je strčila do auta a pak vzala na deku ke kamnům v hospodě, jsem měkká, moc nevydržím

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 14:48
- Nahlásit

mac1
ravda drkotali zuby po 2-3 hodinovém plavání v rybníku a prolézání rákosí v listopadu
No to by Lilátko asi umrzlo
Teď si dotáhla pelech ke kamnům, tak blízko jak to jenom šlo a všem nám naznačuje, že je hrozně umrznutá, že bychom jí OKAMŽITĚ měli po douškách vpravovat do krku horký grog a třít ji froté ručníky . Někdy si fakt říkám, jestli to není mimozemšťan

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 14:49
- Nahlásit

Biluška
měli jste někdy psa, který drkotal zubama
...nikoli, mám šílence, který za jediný správný počasí považuje sněhovou vánici....

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 14:58
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
...nikoli, mám šílence, který za jediný správný počasí považuje sněhovou vánici....
Gozéra je taky od rána nepříčetná Boří tam kotec, válí se ve sněhu a celkově mi jde od rána na nervy

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 15:08
- Nahlásit

Biluška
Boří tam kotec, válí se ve sněhu a celkově mi jde od rána na nervy
...ano, to jsou typické vlastnosti seveřanů....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 15:56
- Nahlásit

tak jsme byli na vychajdě,sem sama 2 dny doma ,takže si to užíváme dosita

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 16:38
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/clanek/160146-kocour-zachran il-rodinu-pred-udusenim.html
pro kočičáky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 16:40
- Nahlásit

Tinta76
Rexík začal nějak špatně chodit, hrbí se a zadní nožičky se mu docela hodně pletou
šišmarjá..hele a nemůže nějak jako malinko chrnout??,páč teda vypadá,že ho to nebolí..počkáme esi dorazí můdr(má náfštěvu) nebo až příde Sali..
mac1
, jen jsem asi odolnější povahy, tak jsem usoudila, že mám jiné psy a s těmi to je holt jinak
si myslim,že nemáš jiný psy,jen seš vodolnější povahy,nejni nad to myslet mozkem vlastním a ne kterýmkoli jinm at má barvu jakou chce
ovšem když majitelka vláčí za sebou psa až patologicky bázlivého ( pokud je pravdivý popis ) na vodítku k cizím lidem, aby si ho pohladili, pes se na vodítku až dáví, ocas stažený mezi nohy , byť dívčina vesele dělá chichi chacha ..... poradí jí Posaď si ji, dřepni si za ni, tak aby nemohla vycouvat a zajsti aby prostě před tím kontaktem neutekla a pak ať ji někdo hladí , tak to mě séře.
todle taky nevim..já bych to nedělala.

argosek
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 16:49
- Nahlásit

mac1

Posaď si ji, dřepni si za ni, tak aby nemohla vycouvat a zajsti aby prostě před tím kontaktem neutekla a pak ať ji někdo hladí , tak to mě séře.

kdyby v majiteli mela dostatecnou oporu, tak te na tom nema co srat. problem je zase v tom, ze jedna z nejdulezitejsich podminek teto procedury asi neni splnena.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 16:52
- Nahlásit

davidkova renata
zejtra dorazíš na vejlet?

<< 1 ... 2565 . 2566 . 2567 . 2568 . 2569 . 2570 . 2571 . 2572 . 2573 . 2574 . 2575 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání