Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2565 . 2566 . 2567 . 2568 . 2569 . 2570 . 2571 . 2572 . 2573 . 2574 . 2575 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:05
- Nahlásit

janika
chudák prdel
prdelka cedníček )) Hele psala sem ti to do cuzamenšpacírung - že dem ráno s pardálkou na hradi, abyste se dokulili taky. v 10 sme u věže.

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:08
- Nahlásit

jinak s tímhletím, co Ruda píše,
stačí vyzkoušet "kdeco", aby se daly ztratit veškeré opěrné můstky, které zatím ještě umožňují to, že na toho psa bude možné zatím sáhnout. To zdůrazněné slovo "zatím" si přeložte do češtiny sami. Dobře totiž vím, kam se to vždy celé směruje, když se na psa sahá se strachem o vlastní ruce a s vzájemnou oboustrannou nedůvěrou, on je to totiž jen jeden jediný směr.
s tím můžu jen souhlasit.
Fakt písemně nelze takovýho člověka navést k řešení, neb problém je ve vztahu pes-člověk, kdy pes je jen TEN zblblej, psovod je pakovikuňa...

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:10
- Nahlásit

janika
u modrýho nedostanu dort, ale možná tak do rtu...

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:11 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

janika
Každej jsme začínal jako pako, skoro každej teda
to sice ano, ale z toho vedly jen dvě cesty: buď to v člověku je a chytí se, chyby pak přecvičí a dál mu to už jen jde, sice metodou pokus omyl, ale úroveň pejskaření i úroveň duševního a fyzickýho komfoprtu jeho pesů stoupá,
nebo
to v něm není a i na desátým psu bude furt v prdeli nejtemnější a chraňmipámbu někdy někomu takovýmu dát štěně!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:15
- Nahlásit

janika
kerý ráno???
No sem myslela zejtra, ale to nemůžete, bo ste v 10 na dvou různejch místech, no.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:16
- Nahlásit

Sali

no tak skoro bych řekla, že slečna je prvňopsí, podle vás kynologů pakovikuňa...
na druhou stranu někdy bych takovéhle kynology vzala ke konim a dala jim pěkně zahulit tam, aby si uvědomili, že taky v jinejch tématech vědí hovno!!!! a musej se učit od začátku!!!!!

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:18
- Nahlásit

...si medzi vami pripadám ako tá, čo nemá televízor. Tie vaše nekonečné seriály ma neberú...

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:20
- Nahlásit

janika
modrofúz, 40 žumpistov a pes

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:21
- Nahlásit

janika
A jak já sama vlastně vím, jestli jsem ve skupině "buď" a nebo ve skupině "nebo"??
podle toho, jak žiješ se svým psem, jak žije pes s tebou, a jestli si víš rady k jeho skutečné i tvé skutečné spokojenosti, jestli je v pohodě i ten pes, i ty. Ten pes ti o sobě všechno poví.

co mne fakt dostane, to je ta banda kolem
jak si tam navzájem omílají své kasuistiky, dělají závěry ze "studií" na jednoum dvou psech, čili na naprosto inadekvátním vzorku populace, a jak asi ani sami nevěděj, že vlastně vůbec nic nevěděj.... jako Rudu lituju, že to musí kolem sebe mít, a ani se nedivím, že to nesleduje, není-li k tomu donucen, třeba tím vykřičníkem...

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:23
- Nahlásit

Sali
jako Rudu lituju, že to musí kolem sebe mít,

sali, fakt si myslíš, že mu to vadí......?

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:23
- Nahlásit

jbat
někdy bych takovéhle kynology vzala ke konim a dala jim pěkně zahulit tam, aby si uvědomili, že taky v jinejch tématech vědí hovno!!!! a musej se učit od začátku!!!!!
to je ale v pořádku, pokud má člověk nějaký kvíkvé a EQ směrem ke zvířatům, chytí se i tam. Chce to mít náhled, a znát svý meze, svý limitace, necpat všude svý inadekvátní závěry, ale koukat na dění, mlčet a učit se...tohohle bych se nebála.

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:26
- Nahlásit

jako Rudu lituju, že to musí kolem sebe mít,

sali, fakt si myslíš, že mu to vadí......?

jbat
myslet si to můžu, a mám i data, která mě k tomu názoru opravňují, když budu věřit domácímu moderátorovi.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:27
- Nahlásit

Sali
to je ale v pořádku, pokud má člověk nějaký kvíkvé a EQ směrem ke zvířatům, chytí se i tam. Chce to mít náhled, a znát svý meze, svý limitace, necpat všude svý inadekvátní závěry, ale koukat na dění, mlčet a učit se...tohohle bych se nebála.

to určitě jo, ale kolik z nich by mělo tu odvahu uznat ok, nevím, poraďte... tak jako třeba zrovna ta slečna.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:29
- Nahlásit

myslet si to můžu, a mám i data, která mě k tomu názoru opravňují, když budu věřit domácímu moderátorovi.

ok.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:31
- Nahlásit

Mám bod pro taťku! :
GV 4 (!!!)
Leží mezi 2. a 3. L-obratlem na zadní střední.
- nejdůležitější sexuální bod (Meisterpunkt) a shoda o tomto použití je všeobecná - impotence, frigidita - obecně hypofunkce.
Taťka může coby lajka na mondyjoryng!

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:31
- Nahlásit

jbat
kolik z nich by mělo tu odvahu uznat ok, nevím, poraďte
to nevím, já to pochopila blbě, že to myslíš na mě a podobný, co jsme zjevně s časem sežrali šalamounský wohno, ač jsme taky někdy začínali, a tak...

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:33
- Nahlásit

Sali
a to zas ne, jen se na to koukám jako ta holka s bišonem.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:53
- Nahlásit

lidi, jdu.
asi se dlouho na net nedostanu, tak se mějte hezky.
pa

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 15:54
- Nahlásit

Gerda
Bod na snížení tlaku nemáš ? Jediný co krom toho ještě můžu (no spíš budu muset) je vyřadit sladký což mě způsobuje deprézi a následné zvýšení tlaku

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 16:05
- Nahlásit

kachna_
Bod na snížení tlaku nemáš ?
to může bejt klidně třá syndrom nadbytku jangu, nebo nedostatku jinu - jako nadbytek jangu z nedostatku jinu

Tchor
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 16:10
- Nahlásit

jbat
Tvrdim, a vzdycky tvrdit budu, ze bud mas cit pro zvirata nebo nemas. Muzes mit cit pro zvirata obecne (takovy lide se behem chvilky domluvi s jakymkoli zviretem) nebo pro jednotlivy zkupiny (mnohem castejsi), ale kdyz ho nemas vrozenej nikdy uz ho neziskas muzes se mnoho veci naucit, ale vzdy to bude jen nauceny chovani ovladany rozumem nikoli automaticky vrozeny chovani.

Je nekolik pripadu kdy tvrdim ze by si clovek psa porizovat nemel a v pripade ze uz ho ma ze by ho mel predat nekomu jinymu.
jednim z tech pripadu je kdyz se clovek psa boji a s tim strachem a neduverou k nemu pristupuje.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 16:11
- Nahlásit

Gerda
syndrom nadbytku jangu, nebo nedostatku jinu
dá se to nějak vykompenzovat rýmou? tý bych měla taky nadbytek.
jako nadbytek jangu z nedostatku jinu
Chápu to tak, že zkusim omezit sladký

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 16:21
- Nahlásit

Gerda
zajímalo by mě, čeho mám te´d nadbytek nebo nedostatek já, když tady za mikrákem šílím chtivostí po mozzarele, rajčeti, bazalce, olivovém oleji a čerstvým záparovém chlebu z Hořovic, a pekárna v Hořovicích zavře za hodinu, což nemůžu z rakovníka stihnout, když vyrazím hzhruba za 30 minutm, dřív ani omylem...

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 16:22
- Nahlásit

Teda dámy, sem netušila, že tu budete šprechtit ....sem si musela těžce vzpomínat na slovíčka, abych vás dokázala přelouskat

Na modrý forum nejdu, posledně se mi tam udělalo z těch pitomostí blbě, takže jdu se synkem pilovat latinu ( což je snad ještě horší varianta neb je naprosto mimo a já trpíííím)

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 16:24
- Nahlásit

Sali
si konečně pořiďte pekárnu a můžeš mít mooooc dobrých chlebíků, kolik budeš chtít a kdykoliv
Já už mám připravený další receptík a za chvíli půjdu péct

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 16:35
- Nahlásit

kachna_
dá se to nějak vykompenzovat rýmou? tý bych měla taky nadbytek.
V tom případě bych začala podporovat ledviny, nezachlazovat se, mít hnáty v teple, stravu složit ze zahřívacích věcí - obiloviny a vařená zelenina....hele to sou věci, co mě jen napadaj z jednoho krátkýho semináře, kdy sem zdaleka nepochopila ani miliontinu informací, ale nesu si v hlavě, že pokud ti nebude dobře fungovat dřevo (játra, žlučník), budeš taková celá ucpaná a pokud ti nebude dobře makat slezina -země - taky nebudeš OK.

Sali
Ty si zmáčkni nohu, ať si dlouho živá a nahřejvej si Velký kladivo GV14 - to by ti ostatně mohlo pomoct i na ty tvý hlavový bebíčka:
GV 14 (ta-šui) (!!!)
L:
Leží pod 7. krčním obratlem - vertebra prominens, mezi C 7 a Th 1. Pozor při hledání, nezaměnit s C 6 či Th 1.
V a I:
Jeden z nejdůležitějších bodů na zádech. Používá se při obtížích (bolesti) zad,
hlavy, krku, HK i DK! V čínské tradici je považován za spojku všech jangových drah ruky i nohy (!), odkud je možno ovlivnit je stimulací 1 bodu. Jeho druhý název „pai-lao“
je možno volně přeložit jako „totální vyčerpání“ a ukazuje na jinou možnost použití, tj. při nedostatku energie, tonizaci organismu a jeho celkovém vyčerpání v nejrůznějších
situacích (pomocně při vleklých, chronických onemocněních).

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 16:36
- Nahlásit

Výcuc, výcuc, výcuc Jako ste normální, tolik sem toho naflákat za jedno odpoledne? Gde je StaHi s žumpocucem?

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 16:37
- Nahlásit

konečně pořiďte pekárnu a můžeš mít mooooc dobrých chlebíků, kolik budeš chtít a kdykoliv
brut
nepořídíme, bylo to vetováno, k narozeninám jsem dostala v té ceně mobil,
a teď se šetří na objektiv Sigma pro Canon, takže smolíček pacholíček

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 16:39
- Nahlásit

Gerda
dobře, doma podle knihy se pomačkám a nahřeju.

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 16:40
- Nahlásit

Biluška
šprechtilo se prasácky o cimprdlich bišonovi, pakovikuňách, květinkách fora a tak...

<< 1 ... 2565 . 2566 . 2567 . 2568 . 2569 . 2570 . 2571 . 2572 . 2573 . 2574 . 2575 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání