| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:41
- Nahlásit
Nepíšou na blufoře jak osmikilové štěně odnaučit odnášet mi vrtačku mezi křáky, šroubky mezi křáky, matky mezi křáky a případně kotcové díly mezi křáky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:43
- Nahlásit
Mucholabka
matky mezi křáky
Pomóc stofárdi unesli mamkůůůůůůůů do křoví k muchošům!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:45
- Nahlásit
Sali
šprechtilo se prasácky o cimprdlich bišonovi, pakovikuňách, květinkách fora a tak..
Aha, takže nic nového. Čím byl cimprdlich ten bišon? Troufne mého cimprdlich pudla? Zatím totiž v cimprdlichání jednoznačně vede paní středního věku co mi kdysi přišla na první lekci agi s trpasličím pudlíkem v růžových teplákách . Ty tepláky měl pudl, nikoliv paní . Na prdelce měl dokonce kapsičku . Na moji žádost, aby mu tu kravinu sundala ať se pes může normálně pohybovat se urazila a pravila "jde na érobik tak musí mít tepláčky" .
Byl tenhle bišon víc cimprdlich?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:47
- Nahlásit
Gerda
Pomóc stofárdi unesli mamkůůůůůůůů do křoví k muchošům!
Paní, to je dobrý. U Muchošů žádné pořádné křáky nejsou, picbuli už je okousali do mrtě . Z těch trosek se mamka hravě vyhrabe
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:49
- Nahlásit
Biluška
myslím, že vedeš.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:49
- Nahlásit
Gerda
mít hnáty v teple, stravu složit ze zahřívacích věcí - obiloviny a vařená zelenina
Takže nejen zrušit sladkosti, ale ještě přidat vařenou zeleninu? . Vařená zelenina a rýma ve mně zbuzujou dost podobné pocity.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:52
- Nahlásit
jedu dom, čau
nemám vůbec žádný statisticky významný zkušenosti ani s cimprdlich psama ani s prvopsolidma, nadělele bych škodu, sráti se do nich,
jedu si pro mozzarelu a pro knihu na body, večer čau.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:52
- Nahlásit
Sali
myslím, že vedeš.
Já ne, to ta paní s pudlem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:54
- Nahlásit
Biluška
Mně přišla zákaznice pro pyžámko pro číňana, kterej s nima spí v posteli. Sice pořád vedeš ale můžu přihodit ještě jednu, co chtěla náhubek na králíka, aby jí venku nežral trávu...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:54
- Nahlásit
kachna_
Vařená zelenina a rýma ve mně zbuzujou dost podobné pocity.
Jíš jogurty? A banány? Nemusíš jíst zrovínka vařenou zeleninu, jez třá rejži a maso. Ale ta zelenina se tam jako doporučuje, no, u mě naštěstí ta vařená je jediná poživatelná, takže mi to neva. Slatký zrušit. Řiká se to snadno, to nigdy neudělám.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:58
- Nahlásit
Biluška
Paní, to je dobrý. U Muchošů žádné pořádné křáky nejsou, picbuli už je okousali do mrtě
Pani nebojte, už mám postavenou podlahu od kotce, ještě vršek, pak je všecky pozavírám a bude utrum, možná i sněženky zasadím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:58
- Nahlásit
Sali
nepořídíme, bylo to vetováno
tak to jo ... u nás pro změnu nehrozí mobil ... já nový nepotřebuju, chlap má služební a harantí maj smolíka
Spíš se děsím, co je napadne mi dát v květnu .... musím si včas něco vymyslet nebo skončím u nějaké kraviny
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:59
- Nahlásit
kachna_
co chtěla náhubek na králíka, aby jí venku nežral trávu.
Tak ta je dost drsná
Gerda
Proč se má rušit sladký? Jím moc jogurtů, moc banánů, docela dost rýže i masa. Proč mi nigdo nenařídí abysem jedla moc sladkého?
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:00
- Nahlásit
Dobry vecer.ci spis podvecer....
Hledam azyl.Nechcete mne?
No rano jsem malem vyhorel...stara fena nevydrzela nez jsem dolitl rano z prace ya vyvencila se,buhuzel se ji podarilo trwfit se akorat do prodluzky napajejici pocitac...
Nosca je vporadku,pc taky a ja se po uklidu,vyvenceni a oprave vznikleho zkratu lecil slivovici...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:01
- Nahlásit
Mucholabka
Ti daruju ňáké narcisy chceš? Arman nenávidí žluté a ukusuje jim hlavičky. Bílé mu kupodivu neva
A kdybys chtěla tak mám fakt nádherné kosatce a několik variant pivoněk.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:03
- Nahlásit
brut
tak já mám teď novou, ale zatím peču jen z hotových směsí, víc si netroufnu....zrovna se jeden dělá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:07
- Nahlásit
Biluška
Proč se má rušit sladký?
Aby zbylo víc na nás, co ho rušit nebudem, ne? To je snat logický, pani!
BinLadin
lecil slivovici...
No vidiš, takhle se to dělá ))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:09
- Nahlásit
BinLadin
Nosca je vporadku,pc taky
Tak se vlastne nic nestalo, ne? Vyhorels? Nevyhorel.
Mne jednou psik oznackoval poulicni lampu, ktera postradala kryt na ty elektricky veci (takovy ty "komancsky", plastovy, cerveny) a dostal pres pindika prdu a jecel tak, ze na sidlaku otvirali okna a balkony, co mu provadim.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:11
- Nahlásit
Ebony
ale zatím peču jen z hotových směsí, víc si netroufnu
taky jsem tak začínala , ale postupem času jsem zjistila, že při našem množství bych se u směsí nedoplatila... mimo jedné a tak sem si nakoupila mouky a peču z nich.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:13
- Nahlásit
Gerda
Aby zbylo víc na nás, co ho rušit nebudem, ne? To je snat logický, pani!
A jo,to zní logicky
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:13
- Nahlásit
Fifi
No az naty blesky a zapach izolace.A ulek vpodstate vse vse ok.
Gerda
BinLadin
lecil slivovici...
No vidiš, takhle se to dělá
Presne tak...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:17
- Nahlásit
Tak děcka, kdo bude dneska hubatej, pojede za trest dělat vjetce do ženevy: http://www.novinky.cz/clanek/160041-zapach-zenskeh o-potu-je-neprijemnejsi-nez-ten-muzsky.html
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:22
- Nahlásit
Biluška
Ti daruju ňáké narcisy chceš
Či já vím jak se takové věci sadí? Koupím tuje, nějaké pichlavé roští a na zem trávu, to nám musí stačit.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:29
- Nahlásit
brut
teď jsem viděla v krámu přímo "chlebovou mouku", ale já si ještě netroufnu, až mi nebudou stačit směsi, tak se možná dokopu, ale teď to mojemu kuchařskému "umění" naprosto postačuje. Nalít vodu, nasypat směs, zavřít víko, zapnout pekárnu...to miluju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:32
- Nahlásit
Mucholabka
jak by se to sadilo, nastrká se to do země a zaleje se to. Víc s tím taky nedělám Pak čekám až to pokvete a gdyž to kvete tak dělám "och" a "ach" a poslouchám obdivné poznámky kolemjdoucích co mi závidí . Na podzim se to ustřihne a zase se čeká na jaro . Zahradničení zvládne každej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:32
- Nahlásit
Tak synek našel maturitní vystoupení holky ... název " Boj kultur"
http://www.youtube.com/watch?v=bde2Y9HHevI
a tohle jsou všichni maturanti
http://www.youtube.com/watch?v=xVObYgPoJY8&NR=1
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:36
- Nahlásit
Ebony
jj, tě chápu .... ale ono to z té mouky není o ničem víc, jen se tam musí přidat ještě droždí ( troška oleje a octa)
Až budeš chtít vyzkoušet, tak se zeptej wami.... díky ní mám pekárnu neb chlebík mi zachutnal ( popř. ti nějaký jednoduchý receptík.... samozřejmě několikrát vyzkoušený..... pošlu)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:36 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
brut
čaf
jakej byl medovej chlebík...?
brut, Ebony
mě se právě peče italská focaccia, jestli se mi to zas zdrcne, jako při posledních dvou pokusech, tak se asi rozčílím...
páč vždycky slintám, jak se mi tu line vůně bazalky a oregána, a pak smolík a žmoula leda tak pro slepice, který ještě ke všemu teď už ani nemám...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:40
- Nahlásit
šus akupunkturistíííí
taxem se vyhrabala z křáků vot muchošů kam mě unesli picbulové,ale zas musim letět
Potřebuju NUTNĚ ten bot na totál vyčerpání,ale nesmí to bejt moc složitý,cííí tu vidět přesnej návot až se vrátim Dort cíííí samosebou taky,ale vod vedle mi ho laskavje přineste,mě by ho nedali
Tchoř
pěkne ste to napsal,pane, to vo tom citu pro zvěrstva jako...myslim si to úpa stejně ,bysem to možná přirovnala k hudebnímu sluchu..(případně hluchu a tim teda trpim já ),mohla bych zpěvem vyhánět psy na vobranách
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:45
- Nahlásit
Biluška
Na podzim se to ustřihne a zase se čeká na jaro
Jo tak, já to dycky ustřihnu u země dycky hned jak to odkvete, bo jinak mě tam ty stonky serou.
|