Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2565 . 2566 . 2567 . 2568 . 2569 . 2570 . 2571 . 2572 . 2573 . 2574 . 2575 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 17:45
- Nahlásit

wami
medovej je v pekárně... krásně voní a už tu slintám ... Honza zase obchází kolem a tak jen doufám, že mi zbyde alespoň na ochutnání
Jinak jsem pekla z podmáslí se spoustou semínek a moc nám chutnal... jen mladík si přál pro příště semínka nasekat ( lenoch)

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 17:46
- Nahlásit

davidkova renata
si zkus zatancovat a budeš vyčerpaná i bez bodu

Ebony
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 17:50
- Nahlásit

brut
semínka mám ráda
wami
ble, oregano nesnáším....

tak usušíš a dáš psům, co myslíš, že dělám já

jinak mi to připomnělo, že Mumin si dneska ukradl tvrdej chleba z topení a sežral ho bez problémů, tak už má možná polykání v pořádku

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 17:54
- Nahlásit

Ebony
Mumin frajer hryže chleba,
žádných leků není třeba!
Už mu to zas polyká
nutnost léku zaniká!

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 17:55
- Nahlásit

Ebony
taky suším a dávám psům, pokud mi ho neukradne kočka a neroztahá po celým baráku

Mumin si dneska ukradl tvrdej chleba z topení a sežral ho bez problémů, tak už má možná polykání v pořádku
to je skvělá zpráva

wami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:03
- Nahlásit

brut
krásně voní a už tu slintám ... Honza zase obchází kolem
stůj u pekárny a čekej, buď první...!

Jinak jsem pekla z podmáslí se spoustou semínek a moc nám chutnal...
zajímavý je, že já cpu spoustu semínek v podstatě skoro do každýho chleba...

Ebony
ble, oregano nesnáším....
aspoň neubude
já italský koření ráda, a bazalku taky můžu skoro ve všem...

zatím suším pro koně...
ale je fakt, že většinou to až k nim nedoputuje

Mumin si dneska ukradl tvrdej chleba z topení a sežral ho bez problémů, tak už má možná polykání v pořádku
JUPÍ

Ebony
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:08
- Nahlásit

Gerda

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:17 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Dajte mi nejaký dobrý receptík na chlebík. Ale nech je sladkýýýý.

Ja som vyhrabala dobrý kakaový chlebíček zo starej kuchárskej knihy. Idem ho nájsť. Nám chutil.

A chcem poďakovať tu prítomným chlebárňam za inšpiráciu, a nenápadnú vtieravú reklamu, bo som nevydržala a bežala pred dvoma týždňami v sobotu večer do Metra a už pečiem aj ja.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:21
- Nahlásit

Mucholabka
o tak, já to dycky ustřihnu u země dycky hned jak to odkvete, bo jinak mě tam ty stonky serou.
To se právě nesmí Až to začne zasychat. Se musí nějak zatáhnout ta životní síla zpátky. Pak se nediv, že ti nic neroste . Akorát letničky se můžou stříhat, páč ty stejně na podzim zdechnou

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:24
- Nahlásit

wami
stůj u pekárny a čekej, buď první...!
jediné, co budu určitě první dělat, je vytahování formy ven .... horkýho nic nemůžu, aby mi nebylo blbě a než chlebík vychladne, tak ho mladík slupne

Taky cpu semínka kam se dá, ale musím s rozvahou, aby se jich nepřejedli a nezačali stávkovat

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:25 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Lacný kakaový chlebíček
250g práškového cukru
60g masla alebo rastl.tuku
1 vajce
20g kakaa
2,5 dl mlieka
1 lyžica rumu
20g jemnej strúhanky
240g polohrubej múky
1/2 bal. prášku do pečiva
džem
šlahačka alebo vyšlahané bielko

Hodiť do pekárničky, po upečení vybrať, vychladnúť, nakrájať, po dvoch zlepiť džemom a nazdobiť šlahačkou.
A chutí ako sacharová torta.

mňam.

Malo to jeden háčik, skoro celá sa zjedla bez zlepovania a šlahačky.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:26
- Nahlásit

gabi

sladký chlebík nevím .... u nás jdou na odbyt hlavně ty celozrnné, pak ještě Šumava a podmáslový ..... teď dodělávám od wami medový se semínky

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:28
- Nahlásit

brut
Tak prezraďte aj ten medový.

Môže byť aj mailom.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:30
- Nahlásit

gabi
oj, ten vypadá dobře ...ale já buchty atd. peču zvlášť, v pekárničce ač je velká oooobr buchtu neudělám a ti moji pažravci by jí neměli ani na snídani
Ale zkoušela jsem těsto na sladký ( i slaný) rohlíky a moc všem chutnaly, jen jsem je blbě zabalila, takže byly mírně roztlemený

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:32 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
To se právě nesmí Až to začne zasychat. Se musí nějak zatáhnout ta životní síla zpátky. Pak se nediv, že ti nic neroste . Akorát letničky se můžou stříhat, páč ty stejně na podzim zdechnou
Já to prdím, posekám to jednou týdně sekačkou a bude Morálka musí zavládnout, přece si nebudou dělat co chcou.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:36
- Nahlásit

gabi
Medový chlebík
je to na malý množství .... já dělala z dvojnásobný dávky ( ona wami peče jen pro sebe, tak by ten velký jedla ještě za týden )
1 a 1/4 odměrky vody
1 a 1/2 odměrky celozrnné pšeničné mouky
1 a 2/3 odměrky hladké mouky
1 a 1/2 lžičky soli
1 a 1/2 lžíce rostlinného oleje ( wami doporučovala olivovej, já dala slunečnicovej neb olivovej nerada)
2 lžičky sušeného droždí nebo 1/4 čerstvého
3 lžíce medu ( snese i víc ... já dala 4)
kmín, popř. semínka

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:46
- Nahlásit

a aké semienka pre inšpiráciu? Ja som skúšala zatiaľ slnečnicu, sézam, sekané orechy. ľanové sú dosť tvrdé.
A dnes som si doniesla múku z konope , tak hádam začne môj domáci chlebík chutiť aj mladému, lebo zatiaľ je len sladké alebo pizzu ale chlebík mu veľmi nezachutil.

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:48
- Nahlásit

brut
je to na malý množství ....
závisí od toho, akú máš veľkú odmerku...

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:53
- Nahlásit

A vrchol môjho kulinárskeho umenia boli vďaka pekárničke Lasagne. Ale za to vďačím aj skvelému receptu.

To sa nedá opísať, to sa musí zjesť.

http://archiv.station.zoznam.sk/station/clanok.asp ?cid=1179465784732

Robila som aj špenátové aj mäsové, obydve sú skvelé.

wami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:54
- Nahlásit

gabi
aké semienka pre inšpiráciu?
mám osvědčenou kombinaci: slunečnicové, lněné, sezamové + kmín
ale když zrovna koupím, vrznu tam i dýňové

je to na malý množství ....
závisí od toho, akú máš veľkú odmerku...

většinou mají chlebárny odměrku standard, víceméně odpovídající 1 hrnku... každopádně výše zmíněné poměry na medovej chlebík jsou na cca 500g chleba

wami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:57
- Nahlásit

brut
horkýho nic nemůžu, aby mi nebylo blbě a než chlebík vychladne, tak ho mladík slupne
a sakra
tak tam stůj s vařechou a pleskej nedočkavé ruce...

ale stejně teda škoda, není nic lepšího, než máznout na ještě teplý chlebík máslo, až se začne jemně rozpouštět, malinkato posolit... MŇÁÁÁM...

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:59
- Nahlásit

Vzhledem k ochlazování sem nucena na vás přet víkendem seslat horko a slunce a světový mír a písečné pláže a mochíto a připomenout vám, že si máte vyprat plafky před dovolenou:
http://www.youtube.com/watch?v=4kfTuNdku3A&feature =related

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 19:02
- Nahlásit

gabi
múku z konope
tak tu jsem u nás neviděla

Semínka dávám stejné jako ty + ještě ty lněný,dýňový..... zkoušela jsem i pšenici a žito, ale i po spaření jsou na mně moc tvrdé, tak je příště zkusím namočit do horký vody a nechat chvíli bublat

Ebony
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 19:09
- Nahlásit

ještě mi řekněte, jak to udělat aby ta kůrka na vrchu byla taky křupavá, já to mám takový světlý a měkký...

wami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 19:11
- Nahlásit

Ebony
jak to udělat aby ta kůrka na vrchu byla taky křupavá
nastavit na pekárně "tmavou kůrku"
teda aspoň já tam na to mám takovej čudlík...

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 19:16
- Nahlásit

Ebony
byla taky křupavá, já to mám takový světlý a měkký...
jakou máš pekárnu? Já tam mám tři možnosti barvy chleba a dávám nejtmavší.
brut
Semínka dávám stejné jako ty + ještě ty lněný,dýňový..... zkoušela jsem i pšenici a žito, ale i po spaření jsou na mně moc tvrdé, tak je příště zkusím na
ještě dávám sušený klíčky, když je seženu a pohankový vločky, ale ty teda přiměřeně aby to nepoznali

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 19:17
- Nahlásit

A protože ještě malinko čekám (až se mi bude chtít čůrat, aby se mi nechtělo v metru), posílám fšem kynoložkám s krásnými psy jasné poselství - sem totiž právě zřela na vídeju plastickou operaci prsouch a zjistila sem, že je nutné číst pouze sudé stránky ženckých časopisů, kde vám jasně řikaj, že nemusíte cvičit, ale mít se ráda, jaká ste. Lichý čtou jen blondýny:

http://www.youtube.com/watch?v=00M1BDtC-jo

Milé ženy překrásné a dámy
jiné variace nejsou mi teď známy
snad eště sněhurky a bílé paní
no jaképak s tím medle sraní
prostě kraslice a lesní víly
..ta báseň bude brzy v cíli...
...esli opustěj mě síly....
jasně se tu snažím říct
že nejhezčí je ten, kdo umí dobře píct!

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 19:22
- Nahlásit

Alexa
ještě dávám sušený klíčky, když je seženu a pohankový vločky, ale ty teda přiměřeně aby to nepoznali
no sušené klíčky sú krásne sladkasté. Dajú sa pridať aj otruby a skúšala som aj čerstvé klíčky z mungo fazulky.

Ebony
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 19:25
- Nahlásit

wami
Alexa
mám tam taky dři druhy, a dávám nejtmavší, ale pořád je ten vrch světlejší než spodek

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 19:26
- Nahlásit

gabi
odměrku máš u pekárny, tak použij tu

wami
tak tam stůj s vařechou a pleskej nedočkavé ruce...
je zakojeno ....a uhájila jsem si jeden krajíček... na ostatní asi nic nezbyde, synek se nacpává

není nic lepšího, než máznout na ještě teplý chlebík máslo, až se začne jemně rozpouštět, malinkato posolit... MŇÁÁÁM
já nesolím, ale jinak je chlebík dobrej i vychlazenej jen s máslíčkem

Ebony
to udělat aby ta kůrka na vrchu byla taky křupavá, já to mám takový světlý a měkký...
nahoře budeš mít chlebík vždycky světlejší, protože tam nejsou topná tělesa, ale jen tam cirkuluje teplej vzduch

<< 1 ... 2565 . 2566 . 2567 . 2568 . 2569 . 2570 . 2571 . 2572 . 2573 . 2574 . 2575 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání