Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2565 . 2566 . 2567 . 2568 . 2569 . 2570 . 2571 . 2572 . 2573 . 2574 . 2575 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 20:48
- Nahlásit

Fifi
Ale to nestihnu, abych se o te dneska oprela..
no jo, o mě ani kolo...
si teda zapnu Pidgina a aspoň virtuálně

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 20:56
- Nahlásit

wami
no jo, já nejsem zmlsaná( u nás to rozhodně nehrozí), jen bych chtěla, aby sem zvládla všechno nakoupit v jednom krámu a nemusela obcházet tři další.... jenže to nehrozí a tak jednou za měsíc udělám velenákup a pak už jen vysílám své vojsko

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 21:03
- Nahlásit

http://dezorzf.rajce.idnes.cz/pecieme/

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 21:12
- Nahlásit

gabi
hezkýýýýý
Ty to ještě stíháš fotit? Já vůbec ne .... jen kdybych pekla v době, kdy nikdo není doma

Tchor
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 21:54
- Nahlásit

Ebony
ble, oregano nesnáším....
Proc tomu vsichni rikaj oregano kdyz to ma tak krasnej ceskej nazev - dobromysl

Ebony
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 22:00
- Nahlásit

Tchor
dobromysl
některé firmy mají na pytlíku napsáno dobromysl, už jsem to viděla, ale nepoužívám tohle koření, je mi z něj zle, tak je mi to celkem jedno

mac1
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 22:03
- Nahlásit

wami
ale stejně teda škoda, není nic lepšího, než máznout na ještě teplý chlebík máslo, až se začne jemně rozpouštět, malinkato posolit... MŇÁÁÁM jo!!!!! To je úžasné .

wami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 22:20
- Nahlásit

Tchor
Proc tomu vsichni rikaj oregano kdyz to ma tak krasnej ceskej nazev - dobromysl
bo je to napsane na tom pytliku
a s mym vztahem ke kuchyni kdyz je na receptu napsane oregano, tak tam nenasypu dobromysl...

mac1
MŇÁÁÁM jo!!!!! To je úžasné .
prave si pochutnavam, focaccia se povedla

Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 22:31
- Nahlásit

Ebony
je mi z něj zle, tak je mi to celkem jedno
Dobromysl obecná x Origanum vulgare
-asi proto ho nesnášíš,že zvyšuje vyměšování žluči .Ale na druhou stranu uvolňuje spasmy hladkého svalstva,takže jako léčivka je dobrá. A dokonce ho ani nemusíš pozřít-stačí teplý obklad
Akorát fakt nevím,proč je to oregano,když latinsky je to origanum

mac1
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 22:41
- Nahlásit

Jiří Paroubek navštíví Anglii a je přijat královnou Alžbětou.
Protože závidí Angličanům, jak jim státní správa pod královským vedením pěkně a efektivně funguje, ptá se královny, jaký na to má recept.
Královna odpoví: "Já se vždy snažím obklopit moudrými a inteligentními lidmi - sama nemůžu všemu rozumět."
Paroubek na to: "Tomu rozumím, Vaše Veličenstvo, ale jak zjistit, kdo je inteligentní?"
Královna se usměje: "Uděláme si malý test."
Nechá si vytočit číslo Tonyho Blaira a říká mu: "Tony, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" Blair pohotově odpoví: "No přece já!" Paroubkovi se to moc líbí a hned po návratu se rozhodne přezkoušet své lidi. Jako první mu padne do ruky Sobotka.
"Bohoušku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?"
Sobotka si nechá otázku zopakovat; pak se vymlouvá, že se nejprve musí zeptat ženy a svého asistenta, ale že na ně vyvine tlak a do 24 hodin bude znát odpověď. Celou noc nespí, převaluje se v posteli, a pořád nic. Ráno potká v parlamentu na chodbě Kalouska - sice ho nemá rád, ale účel světí prostředky,a tak se ho rozhodne využít.
"Mirku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?"
"No přece já!", odpoví překvapený Kalousek.
Sobotka přiběhne celý rozradostněný za Paroubkem a hlasitě volá: "Už vím, je to Kalousek!!"

Paroubek ho popadne pod krkem a řve ještě hlasitěji: "Ty jsi ale debil - toTony Blair!!!"

mac1
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 22:47
- Nahlásit

jste tu probraly Bišonkovou , jsem na koukala už včera, nemůžu na takové věci vůbec reagovat ( na většinu příspěvků tam , nejen na Bišonkovou ) , rekace ispidicha byla reakcí beránka proti tomu, kdybych reagovala já, tak raději mlčím.
Až mi někdy připadá jestli to holčičky neberou poněkud jinak než řešení potíží se psem , a jasně , také jsem začínala s prvním psem, také jsme se dopouštěla ( a určo dopuštím pořád, nemám v povaze důslednost ) , ale takhle blbá jsme tedy nikdy nebyla, tím jsem si jistá

Tchor
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 23:04
- Nahlásit

Akorát fakt nevím,proč je to oregano,když latinsky je to origanum
pokud vim tak oregano je to italsky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 23:24
- Nahlásit

Pekarkam na dobrou noc test domacich pekaren

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 23:52
- Nahlásit

Fifi
už jsem viděla ...docela zajímavý výsledky

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 07:27
- Nahlásit

Tchor
pokud vim tak oregano je to italsky.
No vidíš to,jaký jsou ti Italové-i tu latinu doku*vili

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 07:43
- Nahlásit

mac1
Až mi někdy připadá jestli to holčičky neberou poněkud jinak než řešení potíží se psem

Když ono to tam vedle vypadá fakt jako Lidská komedie:
prezentace vlastní neschopnosti,která se svádí na "špatné vlastnosti psů" na jedné straně a pak "dobré rady" těch již déle usazených na bluefoře,kteří si tam hojí své ego opisováním rad těch chytřejších.A ti,co doopravdy umí,se tam vyskytují jen sporadicky,takže to končí leda radou"přijeďte"
Mne spíš udivuje ta odvaha diskutovat o něčem,o čem nemám páru.On to tady někde napsal už Tchoř- prostě buď mám ten cit pro psa vrozený a pak mi stačí jen metodika k nějaké práci se psem,nebo nemám a psa si nepořídím.

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 07:49
- Nahlásit

Zdravím všechny, zejména pak PetruK, protože sněží
Nehlídám dobrmana , zato mám rýmu , kdybych si mohla vybrat, beru dobrmana

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 08:02 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Neessi
Mne spíš udivuje ta odvaha diskutovat o něčem,o čem nemám páru.
Když ony jsou ty znalosti i o tomhle, čím víc máš znalostí, tím míň máš jistotu, že tvá rada vyřeší konkrétní problém.
Neessi
Mohla bych tě otravovat takhle po ránu s jedním dotazem? Existuje nějakej datum, do kdy se dá při bezproblémovém těhotenství bez rizik pracovat v obchodě na 12 h směny, když celou dobu stojim nebo chodim? Doktorka mi nabízí neschopenku už od 12. týdne, mně to přijde jako zbytečný, teď jsem v 17tym.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 08:08
- Nahlásit

dobré zasněžené ráno
to je venku krásně

Tchor
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 08:57
- Nahlásit

Neessi
A jakou radu nez prijedte proberem to osobne chces dat. Pres net se fakt radit neda. Byly doby kdy jsem to zkousel, ale dopadalo to katastroficky takze ted pokud nekdo chce poradit s necim co neni uplne jednoznacny tak taky pisu at prijedou a "usije" se rada na miru.

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 09:26
- Nahlásit

kachna_
Existuje nějakej datum, do kdy se dá při bezproblémovém těhotenství bez rizik pracovat v obchodě na 12 h směny

Jsou pouze zakázané noční směny od 12.týdne,ale i to některým nevadí a s vlastním souhlasem je slouží.Takže klíďo můžeš makat do nástupu na mateřskou i dvanáctky.

Sali
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 09:29
- Nahlásit

pěkný ráno fšem, za chvíli jedem potrénovat, tak se dost těším.

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 09:30
- Nahlásit

Tchor
jakou radu nez prijedte proberem to osobne chces dat.
kromě krmení,veteriny a pomůcek žádnou.
Tak proč tam furt píšou ty (někdy)imbecilní dotazy?Mohly by tam být casuistiky některých případů a psů a stačilo by.Když to není diskuzní forum,tak proč si tam "plácá játra" tolik všeználků,že jo!

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 09:31
- Nahlásit

Sali
Taky pěkný ráno.Jen závidím.Já můžu taleda do p...........,za chvíli se mi sjedou mlaďoši,vařím jak závodka

Tchor
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 09:36
- Nahlásit

To ze se to rozebira vidim jako pozitivum v tom ze si lidi, kterejch se to tyka aniz by si to do te doby uvedomili, uvedomi ze maji problem. Ikdyby to nemelo vubec zadnej jinej vyznam tak tenhle je (alespon pro mne) dostacujici k tomu aby to pokracovalo.

Sali
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 09:39
- Nahlásit

Neessi
nezáviď, máš času na trénování mnohem víc než my, jsem ráda za jeden den o víkendu na celý týden.
neudělám kondičkum, neudělám posun u ničeho, jedem jen udržovačku toho, co už máme několi let....což je zhruba 80% toho, aby se dalo před rozhodčího. Nic není dotaženýá na přesnost, furt musím ovladatelnostní prvky dotahovat couračkou

BinLadin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 09:41
- Nahlásit

kachna_
Neessi
Mne spíš udivuje ta odvaha diskutovat o něčem,o čem nemám páru.
Když ony jsou ty znalosti i o tomhle, čím víc máš znalostí, tím míň máš jistotu, že tvá rada vyřeší konkrétní problém.

Neessi
Tchor
jakou radu nez prijedte proberem to osobne chces dat.
kromě krmení,veteriny a pomůcek žádnou.
Tak proč tam furt píšou ty (někdy)imbecilní dotazy?Mohly by tam být casuistiky některých případů a psů a stačilo by.Když to není diskuzní forum,tak proč si tam "plácá játra" tolik všeználků,že jo!

...reba proto ze doufaji ze dostanou prsny navod udelej to,pak tohle? Nebo doufaji ze chyba neni na jejich strane a budou politovani?
Sali
Jo taky vyrazim na cvicak a odtud na noc,mam ted bez dna snuru sedmi nocnich a po dni dalsi dlouhou snuru.Nevim jak to zvladnem.Uz ted jsem na hranici moznosti...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 09:43
- Nahlásit

mac1
Muzu dostat prosim vycuc oco go? Nejak se mi nechce lezt vedle....

Sali
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 09:51
- Nahlásit

doufaji ze dostanou prsny navod
BinLadin
říkáš přímo prsní návod? to by možná šlo....čím víc prsouch, tím více imáge...imága....to bude ono, kozy dělají osobnost, omráčí rozhodčího, akorát je jeden musí zvládnout upást....aby to pak neskončilo tou lajkou se sy mrtvého ocasu, co už ani kozy neupase....

argosek
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 09:54
- Nahlásit

vitezstvi ducha nad hmotou

<< 1 ... 2565 . 2566 . 2567 . 2568 . 2569 . 2570 . 2571 . 2572 . 2573 . 2574 . 2575 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání