Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2538 . 2539 . 2540 . 2541 . 2542 . 2543 . 2544 . 2545 . 2546 . 2547 . 2548 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 16:24
- Nahlásit

Neessi
PetraK
Tak jak se teda začíná? Celkově to vypadá, že únor a březen proslavíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 16:32
- Nahlásit

Gerda

esi mě někdo před dvacátymtřetim nepředběch, tak možná já! A asi sem byla možná i hodná, páč Brtnik páchá ňáký velký tajnosti, tak si řikám, co to bude.ale druhej pes natuty ne

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 16:47
- Nahlásit

nazdar lidouchove, hlasim navrat do civilizace a setrvaly blivno stav.. (porad nevim nic moc novyho)
..technicka: funguje vam centrum? nako nemuzu do mailu

brezen2008
vecir ti brnknu (promin za zpozdeni, byla jsem mimo net i signal)

Mucholabka
prosim prosim, muzes se mi mrknout, esli uz mam vse v poradku? vip zrychleni uz nejspis netreba, dyz teda budete v unoru zrychlovat hromadne, jen chci mit jistotu, ze neni nakej problem (verim, ze uz by nemel)

jinac.. deje se neco zasadniho? nakej prevrat, pohrep, nebo user login?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 16:49
- Nahlásit

StaHi
setrvaly blivno stav
Jak jako? Dyť to neni normální! Nehceš k nějakýmu jinýmu doktoru? Ráno sme tu pitvali, takže máme další zkušenosti, dybys potřebovala, ale čoveče dělej se sebou něco.

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:02
- Nahlásit

Gerda
dochtorskej kolotoc mam naplanovanej az do brezna, nevim, vic uz asi delat nejde ..ale rada bych nekdy pokonzultila s tou tvou mistrovou..
..jinac je mi furt na bliti, nekdy rano i bliju.. trva to vlastne uz pres mesic, coz teda nic moc ..i se mi zveda kufr v aute, stejne jako v detstvi.. takze bych rekla, ze mam naky rozhozeny telni stavy (prekyseleni organismu je muj nejnovejsi podezrelej).. ale samo vim prt, takze mi nezbejva, nez se spolehnout na bily plaste

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:05
- Nahlásit

StaHi
Covece, me se tohle delo od krcni patere. Mam nakej syndrom, jmenovala to tu Sali, ze to ma taky.

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:14
- Nahlásit

Fifi
hele prakticky porad sedim u kompla, takze krcni pater ma
asi velkou radost.. ale, nebolelo by me to?

jo a brut, Neessi, PetraK.....
hlasim, ze jsem pribrala! sice moc nevim jak a z ceho, ale mam ted 56 kilouch! to je upa nejvic v zivote (vo 6 vic jak loni a vo 10 vic nez predloni). takze jednak mate dukas, ze jim! a druhak bych ozivila ty plany na Oceanyji, bo uz zacinam mit slusnou sanci i na vdafky

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:21
- Nahlásit

StaHi
ale, nebolelo by me to?
Me to v danej okamzik nebolelo, jen mi to delalo stavy na omdleni, bliti, zvysena srdecni cinnost, brneni v prstech apod. Bolavy mista na krku jsem vzdy pocitila az tak za dva dny.Ti poradi vic Sali ci Mudr, at se jim nemotam do remesla a nedostanu sprdaka jak onehda PetraK.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:25
- Nahlásit

Alexa
vždyť to poudám že si divná
já vím ........ děsně mně to baví

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:30
- Nahlásit

Fifi
kazdopado dik za tip, si krcni pater pripisu k podezrelejm (fakt si vedu takovej spis ..bo jsem vdycky u dochtoru dost tumpachova, tak abych nezapomnela)

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:30
- Nahlásit

StaHi
pokonzultila s tou tvou mistrovou
Teď neučí, má nějaký vcelký domácí starosti, jarní kurz už učit bude, ráda ti na ní dám kontakt. Huš ať je vám dobřejc pani, ste taková tenká, lechká, vás ty potíže vyčerpaj, kliďánko bych je vot vás vzala, mám mnoho z čeho brát )))

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:36
- Nahlásit

StaHi
huráááááá návrat ztracené osoby... už tu po tobě byla scháňka
Březen je zatím v klidu, uvidíme, co bude dál. Ale vypakovává Jeníka

Blbě ti fakt může být od krku... blicí období mívám taky.
hlasim, ze jsem pribrala! sice moc nevim jak a z ceho, ale mam ted 56 kilouch!
tááák si pašáááák, šikovnáááááá, dostaneš kokínko

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:37
- Nahlásit

StaHi
takze jednak mate dukas, ze jim! a druhak bych ozivila ty plany na Oceanyji, bo uz zacinam mit slusnou sanci i na vdafky

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:38
- Nahlásit

StaHi
PANI! No že huž ste taky tady!

..jinac je mi furt na bliti, nekdy rano i bliju.. trva to vlastne uz pres mesic, coz teda nic moc
vzhledem k tomu, že nejste nakrytá, to teda neni asi veselý blití

takze jednak mate dukas, ze jim!

tak aspoň že tak.

Hele já si myslim, že to bude třebas vod hlavy. Myslim jako psychosomatický nějaký. Moje teta měla taky vobtíže, fšichni ji prohlíželi i jehly do ní píchali - vypadala jako divnej ježek a nic, pak si dal někdo do spojitosti úmrtí jejího manžela a bylo to na světě. Já si myslim, že je třeba možný, že jak se moc bojíte, tak se to zamotává do spirály. Jenže jak z toho ven, to teda vůbec nevim.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:39
- Nahlásit

StaHi
zdravím,stačí poslat jenom eila,bo mi blbne mobila dnes už docházela sms od lucky přes 2 hodfky
já ti za to mohu zavolat o víkendu z petka zadačo
hlavně že jsi živá

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:42
- Nahlásit

StaHi
Hele a co voči? Nemohl se ti zhoršit zrak? Než mi dali brejle, hlava mě bolela furt a z toho astigmatismu se mi docela dělalo šoufl, bo se šecko vlnilo....Anebo ňákej třá prodělanej zánět středního ucha, jesi nemáš porušený rovnovážný ústrojí....A s tim přibránim - neni to spíš, že si zvodnatělá, jak si byla nafoukaná?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:43
- Nahlásit

Gerda

dyš mě přijde, že má rozhozený skorem fšecko. teda všecko ne, ale má takovej goulage potíží, to přece neni možný todlencto. nenávidim štrézy, páč ty maj tydle věci-podle mě - nejvíc na svědomí. Nervy to pak odnášej a dělaj bordel.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:46
- Nahlásit

StaHi
si krcni pater pripisu k podezrelejm (fakt si vedu takovej spis
http://www.youtube.com/watch?v=Gy3n57sRaTs

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

sem si zas poplakala!! To se prostě nevochodí!

Jo a Ešus má zas rozřízlou tlapu-polštářek. Ne moc, mám to nějak řešit-třeba vyčisti, když přijde z venku - jak tu byla námraza, tak sypali. nebo to mám nechat na přírodě?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 17:57
- Nahlásit

PetraK
Ešus má zas rozřízlou tlapu-polštářek. Ne moc, mám to nějak řešit-třeba vyčisti, když přijde z venku
Já bych to vyčistila, pokoupala bych hnátu v betadině, ona to taky dost rychle zatáhne, aby se mu do toho nedostal nějakej bordel...

wami
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 18:00
- Nahlásit

brut
se mi teď nějak nechce na mejla, al jak mi to tu voní, tak jsem teda konečně vyhrabala zpod hromady krabic i složečku s receptama...

tak tady je medovej
1 a 1/4 odměrky vody, 1 a 1/2 odměrky celozrnnéí pšeničné, 1 a 2/3 hladké, 1 a 1/2 lžičky soli, 1 a 1/2 lžíce rostl. oleje (doporučuju olivovej ), 2 lžičky suš. droždí, 3 lžíce medu (snese to i víc ), kmín

daj se pak přidat i zrníčka, ale to už jak chceš... a do tý vaší megapekárny bych všecko zdvojnásobila, já mám recepty na 500g chlebíky...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 18:00
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/clanek/159886-pes-dovedl-str azniky-k-utonulemu-panovi.html

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 18:02
- Nahlásit

StaHi
fakt si vedu takovej spis ..bo jsem vdycky u dochtoru dost tumpachova, tak abych nezapomnela)

Hele,abys nedopadla,jako moje (zaplať PánBůh už bývalá )pacientka-neumřela,ale doporučila jsem jí změnu lékaře Ta chodila nejdřív s papírem A4,později s deskama a ke konci s aktovkou ,plnou dotazů,nálezů,výstřižků z novin a článků z nettu.Vzhledem k tomu,že v mé odbornosti po všech jejích operacích nebylo již co zkoumat,tak se pustila do "možných pooperačních symptomů".Byla v ordinaci vždy hodinu,svými papíry mi zasypala můj stůl a ještě dvojsedačku pro pacientky.Nedávno se k nám chtěla vrátit,že už vystřídala všech 8 kolegů a nikdo jí "nepomohl a neměl tolik trpělivosti ,jako já".Když jsem viděla ten kufr,co s sebou vleče,tak jsem ji odmítla vpustit do ordinace a doporučila jí pana primáře na psychiatrii .
Tím nechci říct,že máš jít nejdřív taky tam,jen upozornit na nevhodnost zápisků o potížích a chorobách.To,že jsi přibrala tě sice ctí,ale pořád je to na tvou výšku trochu málo.Já měřím 170 cm a zhruba do 30 let jsem měla těch tvých 56 kg .Sice jsem byla dost vytrénovaná a věčně v pohybu,ale v klidu jsem měla tlak 90/50 a motala se mi hlava.Když jsem se nestihla pořádně najíst před operačním programem,tak mi už při třetí operaci bylo pěkně blbě.Naštěstí jsem se po 2.porodu mocinky pěkně zakulatila a pod 70 kg už raději nejdu.Pořád mám rezervy,nejsem utahaná,hlava se nemotá,blbě se mi nedělá,nálada skvělá (teda ne pokaždý ) ..........prostě ženská musí mít rezervy,aby ten tragickej život přežila vesele

wami
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 18:02
- Nahlásit

PetraK
a Ešus má zas rozřízlou tlapu-polštářek mám to nějak řešit
vyčistit určitě, betadina, dubovka, hypermangan, co doma máš (v nouzi jsem desinfikovala i slivovicou )

jinak aspoň na den, dva doporučuju i zasypat framykoinem a zavázat, kdyby tam chtělo něco hnisat, ten framykoin tomu zabrání...

no a pak záleží, jestli a jak moc to teče, a v kterým místě je to rozšváclý,jestli teda stahovat a botičkovat, nebo nechat tak...

wami
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 18:06 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Neessi
teď čtu, co píšeš i přibírání... to s tím nenajezením znám taky, "hypoglykemie" (asi ne orignál, nejsem cukrovkář) je můj tajnej stín...
brala bych pár kilčo navrch, ale patřím k těm, co maj žaludek i v nohách a nic

nicméně - zaujalo mě, jak jsi psala, že s tím souvisí i motolice hlavy a tak... můžou i migrény? zlepší se to pak? bo jestli jo, asi si nastolím "art of velkovýkrm"...

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 18:07
- Nahlásit

Neessi

To,že jsi přibrala tě sice ctí,ale pořád je to na tvou výšku trochu málo

slecno nessi, nekazte nam ty divky!

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 18:07
- Nahlásit

mám bílej rum, kokosovej likér a ananasovej džůs. Neco v lahvích, něco už v sobě. Po dnešní práci to potřebuju.
Může se už stát cokoliv. Jsem připravena.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 18:08
- Nahlásit

wami
děkujíííííí, zlatíčko ... jdu si ho uložit a vyzkouším hned, jak se slupne ten, co se právě dělá .... jogurtovej
Určitě musím udělat z mega dávky, protože jinak na mně nezbyde ani kousek
Doma máme pro zatím trošku klidu, řádná domluva pomohla... snad.... ale jak se blíží operace, tak nám houstne vzduch

Sali
Člen
- Nahlásit

PetraK
revidovat, vypláchnout ředěnou betadinou, na ven vázat s igeiletm navrch, doma na vzduchu a opakovaně pláchnout.

StaHi
Člen
- Nahlásit

brezen2008
dobra, vecir zkusim napsat.. zatim centrum stale odolava mym pokusum o prihlaseni, ale snad se zadari..

Gerda
PetraK
holky ja nevim, muze to asi bejt uplne vsechno. ja vlastne vubec nevim, co presne ukazali ty testy, jaky choroby ty hodnoty vyloucily ..zrak se mi ani nezhorsil a s tim pribranim taky nevim, muze to bejt jen ta voda ci co.. ja se vazila naposled nekdy pred rokem a ted vcera, takze vlastne ani nevim, kdy k tomu naberu kil doslo (brich mam teda velkej furt.. divne velkej, nahle vzniklej)

Fifi
ted kapek nestiham poustet video (dozenu to pozdejs), ale pocitam, ze mam zajet do Pelhrimova, coz?

Neessi
no na psychinu taky pudu.. doufam, ze ne s lodnim kufrem (zas tak to neprehanim.. snat )

<< 1 ... 2538 . 2539 . 2540 . 2541 . 2542 . 2543 . 2544 . 2545 . 2546 . 2547 . 2548 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání