Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2538 . 2539 . 2540 . 2541 . 2542 . 2543 . 2544 . 2545 . 2546 . 2547 . 2548 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:24
- Nahlásit

Biluška
NE!!!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:25
- Nahlásit

davidkova renata
mocinky lavly,

ty vole! cik...

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:28
- Nahlásit

jbat
Biluška
udělat malinkatou vyjímečku, ne
chlebíčky jó

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

jbat
ty vole! cik
taky howno vydržíš,já se rovnou poseru až pudu s čoklem

PetraK
Člen
- Nahlásit

Brejtro fšem co si stejně jako já a Davídkojc dali po otevření dveří rovnou na držku
jbat
http://www.novinky.cz/clanek/159816-debata-stran- p red-eurovolbami-se-meni-v-zumpu.html

GDO?? GDO TO SEM FPUSTIL?? Dyk sou votportný!

Davídkojc

u nás je to nemlich to samý- jedna velká ledová plocha o fous níž už to není

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:30
- Nahlásit

Alexa
chlebíčky jó

to se dělá todleto?? To se dělá? Nám nebohejm co máme na talíři japko a pomoranč? Tetkon mám kvůli vám pod sebou kaluž jako Ešus, když čeká na večeři.A rozhodně to neni proto, že by povolily stavidla či pemprzy

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:36
- Nahlásit

davidkova renata
mocinky lavly???? to máš blbý děvčico,
ale soucítím, ráno jsem radši ani nevěnčila, nechala jsem čuby jen s přístupem na mikrovýběh, neb dvorem jely roznožmo z kopečka až do vrat, a já si vybavila minulý venčení v tomto a následný šití tady....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:36
- Nahlásit

PetraK
tak a já tu mám 3 rohlíky sekačku,jako sekanou

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:37 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

PetraK
o se dělá todleto?? To se dělá? Nám nebohejm co máme na talíři japko a pomoranč? Tetkon mám kvůli vám pod sebou kaluž jako Ešus, když č
tady máš
to je speciálně pro PetruK, né abyste jí to někdo sežral!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:46
- Nahlásit

Alexa
tady máš
to je speciálně pro Gerdu, né abyste jí to někdo sežral!!!!!

tak tetkon tomu naprosto nerozumim. Nejdříf nabídnete a pak zakážete sežrat, že to je pro Gerdu? Gde je Vilém Závada v Metrixu?

Jo a lidi pozorte! Fčera se mi dostalo velkého poučení! Opravdu velkého!! Máme u nás v okolí nový přírůstek- další placatku -pětiměsíčního mopsíka hopsíka. Včera čerstvě přiveženýho, tak páníčci řešili jak s čistotou. Jak to asi prdítkovi půjde, tak jsem jim poradila, ať s ním běhají ven co to dá, hned když se probudí atd. atd. ať ho venku za výkon moc chválí a odměňují, doma ať to neřeší a uklidí a jestli chtějí, ať mu při čůrání říkají nějaký to slovíčko, že se to pak hodí, páč se může zadařit, pes si to spojí a "umí čůrat na povel". Ešus se tam s nima motal -byl tam ještě kokr -mrskal ocasem a mrmlal si. Páníček od kokra mě zpražil pohledem a řek, že toho psa nějak moc mentoruju a že proto von huhlá. V ten stejnej moment se jeho nementorovanej kokr na štěně osápnul a posléze zmizel do tmy. Běhal sídlištěm ještě kdy jsme se s Ešusem už vraceli domů. Páníček na něj takhle čekává stabilně, protože on ho přece nebude nutit poslouchat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:47
- Nahlásit

brezen2008
tak a já tu mám 3 rohlíky sekačku,jako sekanou

no jo, jenže to si dávám svátečně, když si chci užít nějakej potravinovej úlet. To nemůžu, páč bych se pak už nevohla ke tkaničkám

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:51
- Nahlásit

Ahoj všichni, dobré ráno,

moje tedy není
potřebuju nutně radu od jedné z Můůůdr co tady jsou, začalo mě pálit...ééé, no asi mám nastydlej močák, ach jo.
Chci se zeptat, jestli kromě urologického čaje a brusinek v Urinalu si můžu pomoct pilulema MACMIROR 200g.
Jo a navíc mi není dobře, takže mám v sobě paralén plus, kapičky do nosu a Borozan na nose , tak esi se to snese a místo gripky nescípnu na otravu

díky moc za info

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:51
- Nahlásit

PetraK
[i]o je speciálně pro Gerdu, né abyste jí to někdo sežral!!!!!
tak tetkon tomu naprosto nerozumim. Nejdříf nabídnete a pak zakážete sežrat, že to je pro Gerdu? Gde je Vilém Závada v Metrixu?

Překlep no , ale nebujte paní už jsem adresáta opravila takže směle do toho je to jen a jen pro tebe

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Jimmi

voni už i nemoce dělaj dva v jednom? to se vám teda zadařilo

Já nevím, jestli tady bude můdr, vona už asi zase ordinuje si myslim.

A ste aspoň doma pani?

]Alexa
, ale nebujte paní už jsem adresáta opravila takže směle do toho je to jen a jen pro tebe

ahááá, takže Vilém je pořešen.

Takže ne abyste mi na to někdo šáhnul

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:56
- Nahlásit

helejte todle mi poslal Binláďa,ale asi to neměl dělat,schválně esi taky dopadnete jak já
snat se to vodevře..
http://test-blbosti.main.cz/

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:56
- Nahlásit

Jimmi
Paní estli umřeš, můžem si vzít golijáky do kravína? Budem s nima krýt krátkovlasý i dlouhovlasý golije a taky fšechny chrtice, aby byli vytížení

davidkova renata
TAdy je taky mocinky lavly, je tu mha, že by se dala krájet. Aš pudu venčit tak se mrknu k rybníku estli tam nesedí Rákosníček
Mimochodem, víš gde byla ta šedá ludra? F chlífku Vyhnala ven kočičky a spala v jejich bedýnce. Úplně ji rozlehla Kočky to na ni přišly bonznout a řvali před barákem, že nemaj kde spát

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 08:59
- Nahlásit

Jimmi
prosímtě netuším, ty pillule neznám vůbec.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 09:02
- Nahlásit

davidkova renata
helejte todle mi poslal Binláďa,ale asi to neměl dělat,schválně esi taky dopadnete jak já
snat se to vodevře..

normálně smi sebrala odkaz, teď jsem ho sem chtěla dát a co vidím davídková místo aby se klouzala s Nánou mě klidně předběhne
a dopadla jsem stejně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 09:03
- Nahlásit

Biluška
estli tam nesedí Rákosníček

abyste ho poznala..
a tady něco pro argoška

no a tady něco pro naše přátele vod vedle

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 09:03
- Nahlásit

Četli jste PPČ miničlánek o dogo canario, jak se s nima nesměj dělat obrany, páč jsou pak agresivní? Jak je možné, že nemlich to samý mi vykládala jedna paní o tosách, jiná paní v lednu o mallorquinech a z další strany to slyším každý den o pitech? A všichni ten stejný příběh o tom, jak jsou psi bez obrany hodní a ti co dělaj obranu pak s pánečkama zametají a napadají v kruhu, ale až po posouzení, to je divný, asi vibrace nebo co.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 09:05
- Nahlásit

Alexa
a dopadla jsem stejně

sem uhádla akorát tu Evu blbou...
a vůbec sem nepochopila to s těma 1000kč,proč to jako mám násobit 4ma???
Klozat se pudu,neboj,ted du nakoupit a až mě přivezou z chíry ,razim venčit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 09:06
- Nahlásit

Biluška
Kočky to na ni přišly bonznout
Mi se Aša vždycky přišla bonzonut sama, když zdrhla, tak si stoupla před dveře a křičela, místo aby šla sama na procházku a někoho zabila. Prostě ucho pes, neuměla ani zdrhat, když už se jí to povedlo

jbat
Člen
- Nahlásit

Jimmi
pani, to je mi vás líto, já na to trpím často a je to chnus, bylo období, kdy jsem mohla éééé jenom do vany plné teplé vody...
hlavně to pořádně vylečte, nejlíp atb nebo něčím, ať se to nevrátí!!!

PetraK
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

Píšu a mažu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 09:07
- Nahlásit

Mucholabka
jak se s nima nesměj dělat obrany, páč jsou pak agresivní?
vo tědle psech nic nevim,ale vidim to tak,že 99,9% čoklů co někoho někdy někde rafli,v životě kolem cvičáku ani nešli natož aby viděli vobranu zpoza plotu..

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 09:07
- Nahlásit

davidkova renata
vůbec sem nepochopila to s těma 1000kč,proč to jako mám násobit 4ma???
protože tam jsou asi 4 ty tisícovky né? tak místo 1000+1000+1000+1000 to násobíš a výsledek je co? no stejný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 09:08
- Nahlásit

PetraK
Píšu a mažu
vid? Mě to nadchlo,možná bych to mohla koupit RD k vánocům nebo tak mohli bysme se na to složit abysem to necálovala sama,sama mám málo a moch by to vodnést můj pes

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 09:09
- Nahlásit

kdo místo mně zavolá panu Kryšpitlíkovi....?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 09:10
- Nahlásit

Alexa
protože tam jsou asi 4 ty tisícovky né? tak místo 1000+1000+1000+1000 to násobíš a výsledek je co? no stejný
nechápu to furt..máte 1000kč,přidáte 40 atd...jaqo 40kč nebo co jako???

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 09:11
- Nahlásit

jbat
To vám ty seznamy dělají podle filtru vyber nejsmějšnější jméno a vyzkoušej, co operátor vydrží?

<< 1 ... 2538 . 2539 . 2540 . 2541 . 2542 . 2543 . 2544 . 2545 . 2546 . 2547 . 2548 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání