| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:47
- Nahlásit
Gerda
Paní, to je ta vaše vytoužená chřipka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:47
- Nahlásit
PetraK
brut
Jesi je křipka jako kocovina, tak to nechci.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:09
- Nahlásit
Kuuurec, teď jsem dostala takovou stížnost, že to je mazec a řeším a běhám a telefonuju, jestli se tohle provalí, tak má O2 milijónovou pokutu a každopádně jeden kolega vyhazov stůj co stůj, to je věc, to je sitjuešn. Moje šéfová má štěstí, že tu není, jinak se s tím neseru a řešila by to ona Doufám že bude provize za ušetřenou pokutu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:16
- Nahlásit
Gerda
Jesi je křipka jako kocovina, tak to nechci.
tak pořád objednáváš, a když přinde tak jí neceš? To máš smolíka, koho jednou křipka uchvátí tem se jí tak lehce nezbaví
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:19
- Nahlásit
Mucholabka
Doufám že bude provize za ušetřenou pokutu
tak to ti přeju holka, pořádnou provizi, ať se ferdík dobře a přibere dalších 5 kilo ))
Jo, jinak sem jela v noci domů s výbornym taxikářem, je to pitbulář, jezdí na Křivonosku, má staršího velikýho pita, nemocnýho na klouby, tak jezděj jen na čumendu, je to kráva vobrovskej, stejnej brouček, jako má Mel, a ten chlapík byl hrozně rád, že veze pejska Mařenu, furt jí hladil a ňuchňal, Mařena šťastná nebyla, jako dycky, a von povidal, jak tomu svýmu broučkovi řiká večer před spanim pohádky, že mu je i sám vymejšlí a že když měli doma mopse, vymyslel klukům pohádku O dvou bráškách ))))) Prostě byl stejně šílenej, jako my tady. Sem se musela děsně smát )))
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:26
- Nahlásit
Tak já hlásím, že ráno mi bylo mizerně, chvilkama sem uvažovala, že pudu dělat materiál k Sali, ale všechno asi zabralo, naštěstí se nic vevnitř nepohádalo, jenom strašně nasucho dávim nad tím nechutným urologickým čajem.
Nemáte nějakou chuťově lepší náhradu??? Je tak hnusnej, že nemůžu ani jíst!
Doporučuju Davítkový, jako dieta je účinej a levnej
Fakt se musí pít??
Sali díky za ujištění, že sem se ráno nepřekoukla a vzala ty správný pilule
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:32
- Nahlásit
Jimmi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:33
- Nahlásit
Jimmi
Je tak hnusnej, že nemůžu ani jíst!
letim pro něj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:33
- Nahlásit
mám pocit, že mám děsnou kocovinu, i když sem nepožila ani kapku alkoholu? Je mi fakt ňák divně, hlava mě bolí a oči mě bolí....
Gerda
dobrý, je to jen chřipka bo přepracování bo oboje.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:34
- Nahlásit
davidkova renata
letim pro něj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no zas to s tou Nánou tak neurychluj, a´t ti neztratí hladověním ty drajvy
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:35
- Nahlásit
Nazdááárek, vy jste toho zase nadramcali to nejni možný všecko přečíst, eště takový témata hnusný.
Gerda
uvař rači kuře než slepici, tu bys vařila moc dlouho a eště ta představa jak prožila ten život v kleci chudák...
Jimmi
vzala ty správný pilule
Macmiror je na tyhle věci dobrej, u nás doma na to trpí skoro všichni takže je to vyzkoušený.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:41
- Nahlásit
Jimmi
jenom strašně nasucho dávim nad tím nechutným urologickým čajem.
Nemáte nějakou chuťově lepší náhradu??? Je tak hnusnej, že nemůžu ani jíst!
si rozmazlená ... já ho mám ráda a tak jednou týdně si hrneček uvařím, abych si pročistila ledvinku a močák
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:45
- Nahlásit
brut
si rozmazlená ... já ho mám ráda a tak jednou týdně si hrneček uvařím,
vždyť to poudám že si divná
Gerda
na přepracování i křipku se mi osvědčuje rozpustné kalcium s celaskonem i je to pitný narozdíl od výše uvedeného a na samotnou křipku bezinkový (z květu) čaj aspoň 3x denně
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:47
- Nahlásit
Já su křipkovej ochočenec, křipku poslouchám na slovo každej rok bez vyjímky již třícet let. Ale letos jsem ji přečůrala. Osccilococsinum, či jak se ta sranda jmenuje, jestli to byl placebo-efekt, tak taky dobrý. Vzala jsem to ve chvíli, když už mi svaly a klouby vypovídaly funkce rostlináře.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:51
- Nahlásit
Šlehla sem si jeden brufen, spoustu kafe a je mi fajné. Fanda mi zas počůral ruce. Von furt čůrá, dyš mě vidí. Je ňákej divnej. Hele může mít pes beďar? Sem teď drbala na zahradě Garpa, měl nějakou bouli na zádech, přišlo mií, že tam má zarostlou hlavičku klíštěte, tak sem to trošku zmáčkla a normálně to vybeďařilo.....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:53
- Nahlásit
Gerda
hnisavá folikulitida, ano, někteří to mívaj.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:53
- Nahlásit
Gerda
normálně to vybeďařilo.....
:velmiafektovaněblicísmajlík:
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:55
- Nahlásit
Gerda
Hele může mít pes beďar?
Otík je má sem tam taky,tak asi může,jen u těch vosrstěnejch sem ho nigdy nenašla.
A neříkej beďar,říkej akné,to zní lípjejc.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:55
- Nahlásit
jbat
:velmiafektovaněblicísmajlík:
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 14:57
- Nahlásit
Alexa
nooo, díky.
ste moooc ochotná!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 15:01
- Nahlásit
Sali
hnisavá folikulitida
Aha...Nána to měla na čumáku, sme jí s mamkou operovali před bráněnim, ta folikulovala hnědej hádek, Garp měl normálně bílej hádek.
jablunka
A neříkej beďar,říkej akné
Hnisavej folikul je správně!
jbat
:velmiafektovaněblicísmajlík
))))) dyš nemám vobrázek, pjekně ho popíšu ))
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 15:05
- Nahlásit
Gerda
jj, ono se ten hnis nabarví podle flory, a podle toho, zda se do něj i zakrvácí.
Chce to vodevřít, vyprázdnit a vypatlat betadinem, bacha kolem vočí, a nenechat zas zastrupit, vodvírat a čistit, než se to zhojí.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 15:07
- Nahlásit
Gerda
a jestli to bylo takový zesýrovatělý tuhý, moh to bejt i ruplej ateromek, něco jako megabeďar s nahloučeným obsahem odloučenejch kožních šupin a tak, to pak ani nemusí bejt zhnisaný, ale může.
To pak ale bude recidivovat, neb neodstraníš tu šlupku, stěnu cysty.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 15:07
- Nahlásit
isdpch
No otázka byla myšlena tak, jestli nastal po večerní pařbě únavový syndrom z přemíry vitamínu A či nikoliv.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 15:10
- Nahlásit
únavový syndrom z přemíry vitamínu A či nikoliv.
Garfield
a to voni pařili ledněmedvědí játro, či co?
jestli pařej Gothic, tak tam se můžou únavově syndromovat akorát těma stupidníma bugama...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 15:12
- Nahlásit
Sali
to voni pařili ledněmedvědí játro, či co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 15:13
- Nahlásit
Sali
jestli to bylo takový zesýrovatělý tuhý
Jo! lezlo to vcelku, jako tuhej hádek! Vpadalo to jako cottage. Byl tam špuntik, co právě vypadal jako ta zarostlá hlavička klíštěte, to sem vytáhla - docela dlouhej špuntik -, pak tam byla dirka, tak sem to zmáčkla a už to lezlo. Nána měla rovnou bouličku a z ní hádka.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 15:14
- Nahlásit
Gerda
tak to maj ty ateromky.
|
Garfield
Člen |
- Nahlásit
Sali
Tak především isdpch může ochořet jakoukoliv exotickou, zhoubnou i dosud neobjevenou nemocí už při pouhém zaslechnutí jejího jména třeba v rádiju.
No a pokud isdpch pařil v přítomnosti moraváka Tondy, pak měl únavový syndrom skoro v popisu práce.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
panebože vy ste nechutný!!!!!!
du blejt!
kde je někdo normální, kdo by vám todle zatrh?!?!
|