Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2538 . 2539 . 2540 . 2541 . 2542 . 2543 . 2544 . 2545 . 2546 . 2547 . 2548 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 10:21
- Nahlásit

Biluška
Biluu, muzes mi, pls, pisnout jeste jednou adresu na tu hodnou pani, co mi vystai tu zelenou kartu?? Ja nemuzu najit ten chytrej papirek

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 10:23
- Nahlásit

davidkova renata
boxer - uvázaný v lese s náhubkem , Bůh není

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 10:24
- Nahlásit

davidkova renata
Jo, to asi napadá každýho. Ono je asi normální, že člověka nejvíc děsí taková ta pomíjivost okamžiku, kdy seš ve 12.00 hod. krásná, šťastná ženská, máš skvělou práci, výbornou rodinu, máš plnou hlavu starostí a radostí, máš na ten den a na ten rok plnou hlavu plánů a jen je realizuješ jak zběsilá a 12.02 seš kus masa přikrytýho igelitem u krajnice. Radosti, starosti a plány jsou ve vteřině v prdeli a je to absolutně nevratný.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 10:28
- Nahlásit

Roxana
Máš sovu

Garfield
To, že v tu chvíli budeš kus masa pod igelitem už ti bude jedno. Spíš se hrozím okamžiku, že pod tím igelitem bude někdo z mých blízkých, nedejbože děcka

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 10:32
- Nahlásit

mac1
le chlebíčky za Vaše prachy si dám s chutí, sem s nimi!!!
kdo pozdě chodí, znáš to ty už jsou dávno sežrané

BiluškaGarfielddavidkova renata
hele nechte si to jo

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 10:37
- Nahlásit

Přišel mi telefoun
Nevím od koho Teda nevím gdo z žumponorů se skrývá pod občanským jménem co tam bylo, ale každopádně mu moc děkuju

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 10:44
- Nahlásit

davidkova renata

ale taky mi přijde k děsný jak v jednu chvíli seš člověk se všema emocema,starostma, radostma a za 5 vteřin kus masa na sračky

jojo, proto treba skoro nikdy nevypinam pocitac - v jednu chvili mas monitor plny obrazku, z reproduktoru hudba, procesor klokota si v rytmu pisne zivota a pratelstvi mezi narody a najednou bac a mas jen krabici plnou dratu a ozubenych kolecek. nekdy o tom pred spanim, na wc nebo v cekarne u zubare premyslim a prijde mi to desive!

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:02
- Nahlásit

argosek
Pane argosku, vy jste vůl jak anjel, víte o tom?

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:04
- Nahlásit

taxem si byla pro výpis z rejstříků trestů a eště na to nepřišli!!!! cha chá, pak že dokonalý zločin nejni!

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:11
- Nahlásit

na těch pilulích je napsáno "nifuratel
Jimmi
chemoterapeutikum na močový infekce, to je OK. Podobný jako ATB, ber pečlivě celou dávku, dle návodu.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:12
- Nahlásit

Dobré ráno, koukám, že skluzavka není jen u nás... ste mi potěšily, sem si ráno s psékama málem rozbila frňákovník

Garfield
davidkova renata
krásně morbidní téma máte ..... jinak pitvá se vychladlý tělo ( teda alespoň tam, kde jsem dělala, tak to tak bylo)
Nad pomíjivostí života se člověk moc nemůže pozastavovat, jinak se totálně zblázní. Nezbývá než doufat, že na té krajnici neskončí někdo z tvých blízkých
Každý, kdo dělá tam co Sali má tak trošku "jiný" pohled na svět a většinou je lidma mimo nepochopený ( ten svět ne člověk)

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:18
- Nahlásit

brut
vychladlý, no jak se to vzeme, to si zničíš tkáně na histolu, když budeš čekat, neuděláš ELMI, imuna, nic....a do náklezu pak píšeš do bbla, že detailní buněčné změny nelze pro autolytické změny hodnotit, to chce do tří čtyř hodin po smrti, pitvat a nabírat, když má histola pak k něčemu vypadat.

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:22
- Nahlásit

brut
Nad pomíjivostí života se člověk moc nemůže pozastavovat, jinak se totálně zblázní

svatá pravda. my na škole pitvali i psa, zlaťandu, totálně prolezlou rakem a můžu prohlásit, že kdybych musela tohle znova, tak na tu školu nepudu. kor když jsem jí den před tím míchala papání se všema lékama a ona jedla opravdu s chutí... a to se řekne blbá zemědělka, bych řekla, že málokterej jézéďák umí zašít kobylu, která vzduchaří...

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:24
- Nahlásit

Sali
vychladlý, no jak se to vzeme
z tohoto úhu ano, ale nezapomeň, že u nás se pitvalo jen ráno a tak ten, kdo umřel během dne zkrátka vychladl a šel na řadu až druhý den
Pokud se mu to povedlo někdy během noci, tak se bral samozřejmě hned následující ráno. A na dětské to bylo taky tak... pitvalo se po ránu, vše co přišlo později, tak čekalo do druhého dne, kromě soudních, tam byla daná vyjímka

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:25
- Nahlásit

brut
já si tady te´d rvu vlasy, na zejtřejší seminář snad neudělám jedinou slovy jedinou mikrofotku, protože oba případy se pitvaly po víkendu, sice teda vychlazený až ruce mrzly, ale u obou se doathovala už biopticky rozdělaná dg. svinský malignity, a všechny tkáně z nekropsie jsou tak autovolízaný, že buňky nedržej pohromadě, a dělej z toho pak přesnou dg. .....a fotečky.... to je jak rozsypaná rejže, místo úhlednejch buněk výstelky nádorovejch žlazek...

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:28
- Nahlásit

Nazdar blbounci, krásné ráno fšem přespalým, co už sou zase f práci a chtěli by se eště přespat, taky dobré ráno fšem, co jim spí pes už děsně dlouho, fšem, co trnou jak na trní a fšem, co maj dneska svátek! A je to Lola1! Takže fšéééééécko nejlééééééépči!!!! A tady máš dort!

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:29
- Nahlásit

nezapomeň, že u nás se pitvalo jen ráno a tak ten, kdo umřel během dne zkrátka vychladl a šel na řadu až druhý den
brut
tak to jste měli blbý, tady já se snažím, když mám pocit, že by se zničil materiál, aspoň udělat náběry kostní dřeně hned po smrti, když už to nemůžu hodit na stůl ještě ten den....po obědě už to fakt pitvat nechci, pokud není fakt průserovka, kvůli technikům, pak uklízej do čtyrech a to dělaj jen do dvou.... naposled to bylo letos na Vánoce.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:29
- Nahlásit

Tak jsem právě domluvila chlapovi nový termín operace.... včera mu přišla změna termínu .... "operatér bude týden nepřítomen". Jenže díky tomu, že by měla následně navazovat korekce dioptrií a on má obavy o práci, tak jsem do ÚVNky volala, jestli by se nenašel dřívější termín. Paní byla moc ochotná a právě volala, že jedno místečko objevila.... tak Vám mám radost

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:33
- Nahlásit

A tady máte fšichni pjeknou písničku: http://www.youtube.com/watch?v=eK6m5Wf-m5w

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:34 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Sali
máte seminář u vás nebo někam pojedeš?

rozsypaná rejže, místo úhlednejch buněk výstelky nádorovejch žlazek...
to už je opravdu moc.. ...... nemůžeš najít ve svých záznamech nějaký stejný nebo téměř totožný případ a fotky použít? ...samozřejmě s uvedením odkazu

tak to jste měli blbý
tady v nemocnici se s tím nikdo moc nepáral a na dětským se dělalo navíc jen v případě opravdu akutním nebo ve chvíli, kdy šlo o nějaký průser, jinak se pitvalo dopoledne, co přišlo později čekalo. Ale nezapomeň, že tam jsem byla v r. 1987 - 89 a to fungovalo trošku jinak

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:35
- Nahlásit

A tady eště jednu: http://www.youtube.com/watch?v=O0NIuYqiewQ&feature =related

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:36
- Nahlásit

Gerda
dobré ráno... ospalče

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:39
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/clanek/159831-nasel-v-lese-t orzo-tela-jeste-slysel-z-mista-odjizdet-auto.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:48 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

brut
Dobré ráno ranní ptáče

Alexa
Hele to je humáč! To by mě zajímalo, jesi čék, co rozkrájí jinýho tvora, je psychopat, nebo ne. Myslim že na to, aby někdo někomu ufik hlavu, musí bejt nutně dost porušenej. Takovejm bych ani neplatila léčbu a kriminál. Nemyslim, že by se toho mohli zbavit navždy.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:49
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/clanek/159836-duchodce-lezel -temer-tyden-bezvladne-v-byte.html

Meta
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:55
- Nahlásit

Garfield
seš ve 12.00 hod. krásná, šťastná ženská, máš skvělou práci, výbornou rodinu, máš plnou hlavu starostí a radostí, máš na ten den a na ten rok plnou hlavu plánů a jen je realizuješ jak zběsilá a 12.02 seš kus masa přikrytýho igelitem u krajnice.
Takhle bych chtěla umřít! Ideální smrt...žádné roky utrpení a čekání na ni, potvoru

Hele, lidi, přestaňte pitvat. Já mám zimní depresi a vy mi to teda neulehčujete. Sranda jak v márnici a to doslova

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:58
- Nahlásit

měl tady někdo hlad?

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:01
- Nahlásit

a pro milovníky sněhu...

Gerda
Člen
- Nahlásit

Meta
Důstojník zastaví vojína: "Vojíne, nemáte drobné za stovku?" "Jasně, kámo." "Takhle se oslovuje důstojník? Zkuste to znovu!" "Nemám, pane majore!"

Chlapík je první den v práci. Zvedne telefon, vytočí číslo zařve:
"Dones mi jedno kafe a to kurva rychle!"
Z telefonu se ozve: "Co si to dovolujete? Víte vůbec s kým mluvíte?"
"Ne,kurva, to nevim."
"Jsem ředitel této společnosti, vy idiote!"
"A víte vy, s kým mluvíte, vy idiote?"
"Ne." odpovidá ředitel.
" Tak to mi spad kámen ze srdce..."

Sali
Člen
- Nahlásit

brut
když já nechtěla ilustrační foto, já chtěla dokumentaci prorůstání
nevadím nebudou holt mikra, budou jen makra, stejně internisti na buňky moc koukat neuměj.
To jsou ty minisemináříčky od 14 dní, co jsme tady zavedli letos, aby vše bylo v čerstvé paměti.

jinak ad ta operace, super

<< 1 ... 2538 . 2539 . 2540 . 2541 . 2542 . 2543 . 2544 . 2545 . 2546 . 2547 . 2548 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání