Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2538 . 2539 . 2540 . 2541 . 2542 . 2543 . 2544 . 2545 . 2546 . 2547 . 2548 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:15
- Nahlásit

Dneska jsou nějaký erupce asi
nejdřív pitevna, pak mrtvoly a teď hnis

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:17
- Nahlásit

Mimochodem nevím proč, mi to připomnělo, že mám psa bez zubů. Teda von sice má zuby všechny a držej fest, ale on u moře přičichnul k divné zálibě, že furt sbíral ze dna kamínky a oblázky a chodil si je někam schrsťovat a teď to dělá pořád i v našich podnebních podmínkách, čímž si úplně omlel špičáky a to tak, že místo špiček tam má plošinku, na které by mohl přistát v pohodě i Boeing.

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:20
- Nahlásit

Garfield
no víš, na tvým místě bych tohle čímž si úplně omlel špičáky a to tak, že místo špiček tam má plošinku, na které by mohl přistát v pohodě i Boeing
ani nežešila,
to buď jen ráda, že nemáš vášnivýho vobranáře a rváče kotců...či vášnivýho vobranáře a držkopádotvůrce....ferdopes má fšechny špičáky umlácený na třetinky, neb věčně reje držkou beton či asfalt, nebo tříská rukávem, to si nevybereš.

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:20
- Nahlásit

isdpch
To by se mi líbilo. Já jak byla na vitamín A nadržená po mnoha měsících respektive po roce a půl absence, tak jsem první příležitost využila tak, že jsem se rozhodla státi se doživotním tím abstinentem.

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:22
- Nahlásit

isdpch
hele co máte nainštalovaný za patche? já to musím nechat v češtine, kvůli Tchořovi, a děsivě se nám to furt seká, prostě to zatuhává na vteřinku, ale sere to,
dělaj to ty Visty, to je mi jasný, ale jestli na to není už venku nějakej záplat....

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:22
- Nahlásit

Sali
Já to neřeším, bo soudím, že dřív než na zuby odejde na nohy, takže tekutá strava na přetřes nepřijde. Nicméně vypadá dost směšně, když se snaží budit hrůzu. Ostatní psi z něj musí mít haló.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:23
- Nahlásit

Dámy žumponorky. Právě sem byla na poště a ruply mi fšechny céfky Za odeslání dvou !! (slovy pouze dvou) doporučených dopisů sem zaplatila sedumdesátvosum (slovy 78,- ) káčé. Takovouhle zlodějnu já teda podporovat nebudu, du si do zoo koupit sovu, nebo poštovního holuba. Podle toho co bude levnější

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:25
- Nahlásit

vypadá dost směšně, když se snaží budit hrůzu. Ostatní psi z něj musí mít haló.
Garfield
hrůza se nebudí zubama, tos zastydla u Červený karkulky

Gerda
Člen
- Nahlásit

Biluška
No ale za 35 já odesílám běžně A4 tuhou obálku....třá tu, co sem posílala tobě. Poslání stálo 37 Kč. To neni dopis, ale kus cihly....

Garfield
Člen
- Nahlásit

Biluška
Těm bílým krychličkám a kvádříkům se neříká dopisy, ale balíčky a když je to velký jak první existující počítač, pak se tomu říká balík. Přepravuje se to železnicí v samostatném vagónu a to stojí cca 50,- Kč, 28 Kč je marže pro pana nádražáka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:26
- Nahlásit

Sali
Garfield
hrůza se nebudí zubama
To je pravda! Hrůza se pouští na vídeju!!!!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:27
- Nahlásit

Biluška
to se posereš, krmení, vočkování,...výcvik, GPS, ...a nakonec to najust na misi zdechne na aviární influezu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:27 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

¨Když se bavíme o zubech...

Sala měla místo zubů tohle. To samé měl v tlamě i pes co je tatík od Ferdíka-její manžel-Ferdík má zatím zuby všechny, Bucka má dva vylomené a špičáky už se taky začínají brousit, a Fifinka, ta zuby taky nemá, obroušené o šutry, páč je bývalému majiteli nosila a tomu to nevadilo. Buca pro změnu furt hrabe myšičky a když jí překáží hlína, tak ji vyškubne a vyplivne.

Ale i tak může nemethová5 potvrdit, jak vypadal náhubek po tom, co si ho Sala vzala do parády

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:28
- Nahlásit

isdpch
Taťku, kurva, ty deš asi s dobou bo co. Já su asi o 60 let mladší než Ty, ale z té věty rozumím pouze tomu prostředku proti plísním.

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:30
- Nahlásit

Sali
hrůza se nebudí zubama, tos zastydla u Červený karkulky

Sakra a já doufala, že mu psové svým výsměchem srazí sebevědomí a bude klid. Přestanu mu sekat ten beton do granulí.

Sali
Člen
- Nahlásit

isdpch
njn...my to rozjeli od začátku znova, neb na fungl novým kompu, postavenýn na Vánoce přímo na pařby, hardware je tam takovej, že Stalker Clear Sky na tom jede na nejvyšší kvalitu, grafárna je nabušená jak nevím co, paměti, dvoujádro vysoko taktovaný,.......
čili je tam Community patch a převod do češtiny, ale říkám, není to stavěný na Visty, tak hledám help.
Seká se to trapně, sice jen na půl vteřinky, ale v boji je to nawohno.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Biluška
aviární influenzu
Už sem to našla, na co ti chcípne sova - na ptačí chřipku. Sem si nebyla jistá, jesi to taky neni beďar.

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:31
- Nahlásit

Jimmi
si můžu pomoct pilulema MACMIROR 200g.

jo,můžeš

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:38
- Nahlásit

Garfield
Gerda

To nebyl žádný balík velikosti prvního počítače To byli dvě obálky se smlouvama, vel. A4

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:42
- Nahlásit

Dobré odpoledne žumpaři
přečetla jsem si jen začátek a konec,takže stejně nevim,co jste dneska pitvali Ale esli něco důležitýho,tak prosím vejcuc.
Dneska mám v hororoskopu,že nemám ale vůbec nic dělat,bo hrozí jinak pobyt ve špitále (zároveň totéž platí pro Davídkojc a fšechny Ryby),takže si jdu naložit něco na talíř a budu rači sedět

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:42
- Nahlásit

Biluška
To byli dvě obálky se smlouvama, vel. A4
To odpovídá, jesi to byly takový, co si posílala mně, tak to byly cihly a cena odpovídá ))))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:43
- Nahlásit

Neessi
Můdr já myslim, že bysme ti měly přijet s mamkou popřát - i mamce samozřejmě - vosobně. Chceš?

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:45
- Nahlásit

Gerda
popřát -

k čemu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:45
- Nahlásit

isdpch
báli jsme se to patchovat kvůli savům před deseti lety asi nerozumněl
Nerozumím tomu ani letos Je naděje, že to za deset let pochopím?

Sali
to se posereš, krmení, vočkování,...výcvik, GPS, ...a nakonec to najust na misi zdechne na aviární influezu.
Krmení - naloví si myši, krmit to nebudu Myší je tu dost
vočkování - sovy se nevočkujou . Estli jo tak to místní veti stejnak neumí
výcvik - toho se nebojím, vycvičím cokolif levou zadní. Aj činčily mi chodili na přivolání a Edward Baltimore I uměl dokonce "sedni", "okolo" a "panáčkuj" . Sovu klidně naučím mávat pařátkem a lítat do osmiček
GPS - to snad maj sovy vrozený ne? Nebo se to musí instalovat eště dodatečně?

Zdechnout mi nic nezdechne, takový štěstí já nemám. Fšechny moje zvířata mě přežijou Naopak mám pocit, že jejich broskovinky co pořád provádějí budou mít na mé smrti lví podíl

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:49
- Nahlásit

Gerda
tak to nechci

klíííd, důležitý je, že se u toho musí ležet!

Neessi
Dneska mám v hororoskopu,že nemám ale vůbec nic dělat,bo hrozí jinak pobyt ve špitále (zároveň totéž platí pro Davídkojc a fšechny Ryby),

oká, končim s prací a Brtnikovi řeknu, že rušim výrobu pizzy a dem do hospody na večeři

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:49
- Nahlásit

Manžel mi každý den píše láskyplný mail či SMS, dnes překvapil:
Když se Ti v manželství nedaří, pusť si svoje svatební video pozpátku. Manželka Tě políbí, vrátí Ti snubní prsten, odejde s rodiči k autu a za potlesku všech Tvých kamarádů nasedne a odjede do prdele.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:50
- Nahlásit

Neessi
k čemu?
Až budou mít Rybové narosky přece......

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 16:03
- Nahlásit

Garfield
Když se Ti v manželství nedaří, pusť si svoje svatební video pozpátku. Manželka Tě políbí, vrátí Ti snubní prsten, odejde s rodiči k autu a za potlesku všech Tvých kamarádů nasedne a odjede do prdele.

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 16:12
- Nahlásit

Gerda
Až budou mít Rybové narosky přece......

Jo ahá Tak to se začíná ale u Davídkojc 24.2. a u mně se končí (teda esli je tu ještě něgdo po mně?17.3. ,tak se končí tam)

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 16:23
- Nahlásit

Neessi
Tak to se začíná ale u Davídkojc 24.2.

depa, já sem ešče dříf

<< 1 ... 2538 . 2539 . 2540 . 2541 . 2542 . 2543 . 2544 . 2545 . 2546 . 2547 . 2548 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání