Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2538 . 2539 . 2540 . 2541 . 2542 . 2543 . 2544 . 2545 . 2546 . 2547 . 2548 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

jbat
takhle presne vypada erdel ve snehu.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:03
- Nahlásit

Gerda
sem vstávala v půl šestý ... mladej zaspal a tak jsem ho musela jít vzbudit , zjišťuju, že by musel mít k budíku ještě připevněnou konev ze studenou vodou, aby ho polila a tím probrala

Gerda
Člen
- Nahlásit

Sali
brut
Už nemáte pitvat, Meta má pak zimní deprézi, bo jí Garfieldová násletkem vašeho prorůstání kazí pravý poledne ňákym igelitem!

BinLadin
Člen
- Nahlásit

Gerda
To by mě zajímalo, jesi čék, co rozkrájí jinýho tvora, je psychopat, nebo ne
...myslim ze se jim rika PATOLOG ? ale petej radeji se zde pritomnych odborniku....

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:05
- Nahlásit

brut
sem vstávala v půl šestý
Jooo, takhle vstávám až v létě, aby eště nebylo vedro a mohly sme jít s kámoškou na dvě hoďky do lesa s čoklema. V zimě by mě ani nehlo. Mladýho chápu, opovaž se ho polejvat, zkazíš mu děctví a bude koktat!

BinLadin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:05
- Nahlásit

Gerda

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:06
- Nahlásit

Fifi
takhle presne vypada erdel ve snehu

já si až na druhej pohled všimla, že to jsou ovenky...

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:07
- Nahlásit

BinLadin
myslim ze se jim rika PATOLOG ?
)))))))))) takže toho chlapa dala do lesa Sali?????? A co dělala tak brzy ráno u Domažlic? Že jim zase vodešla Bobulka na výlet sviňa jedna houdinijofská!

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:07
- Nahlásit

Sali
dokumentaci prorůstání
..... ale máš pravdu, internisti na buňky moc nekoukaj, těm to makro bude bližší
Super nápad se semináříčkama, tohle by potřebovali i u nás,jenže nebyl nikdo, kdo by se angažoval....

S operací mám radost... teď v pondělí jde na pravý oko, ale mám strach, aby nechytil chřipku , tak dostal instrukce, co má dělat a roušku do auta

BinLadin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:08
- Nahlásit

Hmm,tak jsem sklamany.Clovek se tesi ze siprecte polemiku a vedle zakerne promazou a ani se nedovi jak natom Grabstejne vlastne Ipii.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:08
- Nahlásit

jbat
Pani, si přectafte, že náš Fanda prdinoška má dost dlouhatánský nohy, to neni jako ten váš prdinoška. Už nám hodně vyrost, asi to nebude džek rasl.....je fakt dost velkej a nohatej, nemůže to bejt parson?

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:09
- Nahlásit

Gerda
Bobulka nikam nevodešla, zato nám povodešel kus kotce, jaxi jsem podcenili základy, s tak masivní zdí se neúpočítalo....

BinLadin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:09
- Nahlásit

Gerda
BinLadin
myslim ze se jim rika PATOLOG ?
)))))))))) takže toho chlapa dala do lesa Sali?????? A co dělala tak brzy ráno u Domažlic? Že jim zase vodešla Bobulka na výlet sviňa jedna houdinijofská!

...pssst,ale nikomu ani muk....

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:10
- Nahlásit

Gerda
Mladýho chápu, opovaž se ho polejvat, zkazíš mu děctví a bude koktat!
koktat nebude, ale třeba příště vstane na první zvonění budíku ... on je fakt exot s tím vstáváním, časem bude jako mužskej, tomu řvou budíky na střídačku od šesti a vstává skoro v sedm

BinLadin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:12
- Nahlásit

brut
....tomu se rika lecba sokem.
Sali
Spis bych to typoval na vitezstvi ducha nad hmotou aneb Bo na vylete...

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:13
- Nahlásit

brut
ale třeba příště vstane na první zvonění budíku ... on je fakt exot s tím vstáváním, časem bude jako mužskej, tomu řvou budíky na střídačku od šesti a vstává skoro v sedm
Mášenek chodí spávat k vám?

BinLadin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:14
- Nahlásit

Biluška
...a stimulace nepomuze? Co takhle nejake vhodne pamlsky...

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:15
- Nahlásit

Biluška
Mášenek chodí spávat k vám
další do sbírky ... ne mi stačí mladej a Martin ..... dalšího bych nevydejchala

BinLadin
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:17
- Nahlásit

Preji Vsem pekny zbytek dne,jdu spat po nocni...

Meta
Člen
- Nahlásit

brut
časem bude jako mužskej, tomu řvou budíky na střídačku od šesti a vstává skoro v sedm
To dělaj všichni chlapi. Tomu mýmu ovšem řvou už od půlnoci.
A všichni puboši letí na autobus až když jim frčí kolem baráku. Měla bys mít už nadhled

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

taxem tu ,šiš to je vo držku venku
garfield
sem to zkoukla a dobrý..akorát nechutný,asi jako dyš bouraj prase..ale v reálu bych asi taková frajerka nebyla,vobrásky mi neva.
Něco zásadního nebo furt žumpa?

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:20
- Nahlásit

Meta
A všichni puboši letí na autobus až když jim frčí kolem baráku. Měla bys mít už nadhled
nadhled bych měla, kdyby ch nemusela kvůli němu vstávat .... faktem je, že zvládne být za pět minut oblečenej, umytej, nasnídanej a obutej ... mladý to trvá třičtvrtě hodiny

jbat
Člen
- Nahlásit

Gerda
pani, Blbís má KVH 35 cm a devjet kilo... to asi taky nebé kurt rasl... tak nevim, no.

Gerda
Člen
- Nahlásit

brut
časem bude jako mužskej, tomu řvou budíky na střídačku od šesti a vstává skoro v sedm
Tak to může bejt klidně jako já - nenávidim vstávání, i těch 5 minut, o co sedá posunout budík, využiju. Tak ho nebuď násilně, je to fakt strašný, čék má f tu chvíli chuť vraždit. tak aby tě pak taky nenašli v igelitce u domažlic.

Sali
Bobulka nikam nevodešla
Takže seš z toho venku - já jen, že binláďa na tebe hází toho chlapa za keříkem....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:22
- Nahlásit

brut
Asi jsem chlap!!!

Meta
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:24
- Nahlásit

Mucholabka
Já budu chlap v příštím životě. Jinak zpátky na svět nejdu a basta.

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:24
- Nahlásit

Mucholabka
Asi jsem chlap!!!

já asi taky, páč miluju na mobilu tu možnost "opakované buzení"... každejch deset minut si tak nádherně vychutnám!!!

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:27
- Nahlásit

Gerda
Tak ho nebuď násilně, je to fakt strašný, čék má f tu chvíli chuť vraždit. tak aby tě pak taky nenašli v igelitce u domažlic.
sem jemná..... veju do pokoje, zašeptám "vstávat", nereaguje, výším hlas, opět žádná reakce, zase přidám o stupínek a když ani to nezabere, tak dost nasraně pronesu " du pro konev, mi nebaví na d tebou stát a dělat ze sebe idiota"... načež se otevře jedno oko a ozve se " sem vzhůru" , pro jistotu před zavřením dvěří hlásám " jestli okamžitě nevstaneš, tak sem za chvíli zpět i s tou studenou vodou".
Vzhledem k tomu že ví, jak to u nás funguje, tak během minutky se potácí z pokoje a zakopává tu o Svini, tu o Bruta, téměř se netrefí na hajzlík..... zkrátka ještě dospává

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:29
- Nahlásit

lidi tady je hezky uklizíno
při uklízení a balení poslouchám Homolky a je mi dobře

brut
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:29
- Nahlásit

Mucholabka
jbat
Gerda
asi sem nenormální, ale vstávám před zvoněním budíku... ten mám čistě jako pojistku, kdybych náhodou "zaspala"... vstávám hned, bez dalšího polehávání a okounění

<< 1 ... 2538 . 2539 . 2540 . 2541 . 2542 . 2543 . 2544 . 2545 . 2546 . 2547 . 2548 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání