Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2403 . 2404 . 2405 . 2406 . 2407 . 2408 . 2409 . 2410 . 2411 . 2412 . 2413 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:13
- Nahlásit

čus trotlíci
tagže já osobně nnesbírám žádný takový peachoviny co vy,ale já sbírám prachy Bohužel jich zatim mám málo,skoro nic,takže esi mi něgdo můžete postat nějaký bud drobný nebo hlavně papírový,ty nemám skoro žádný ,budu moc ráda,dííík Sem zvedavá co na todle řekne Frojt
Alexa
nechápu proč sháníš auto,dyš je zřejmý,že letadlo by ti bylo podstatně bližší,viz tvé příspěfky

Fšicííí
já teda nevim,ale odbor životního prostředí je běžnej článek v případě,že někdo podá oznámení na tejrání zvířat,k tomu by měl bej vet,případně policie,což v tomdle případě asi nee..

Jinak sem se právě poblila z reprtáže na primě no ty woe,to snad ne!!!!!!!!!!!!!!!! a von se,zástupce VS,dokonce prý nebojí říct,že by mohlo jít až o týrání Ty vole.gde to žijem a proč?!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:15
- Nahlásit

Gerda
Já už nemám osmičku vlevo nahoře.

NO JO! vidiš, na tu jsem zapomněla! Tak tu teda už taky nemám . taky jsem dostala injékci - bez drog zvládnu akurát prohlídku a ešče to je na hranici a taky to bylo f pohodě. Tak jsem si říkala jak jsem statečná a pak mi řekli, že horní sou f poho proti tomu jak problematický sou ty dolní. tak jsem těm dolním nakázala, aby vůbec nevylejzaly. Poslechly, ale položilo je to. SOu celý naplacato a jednou mě prej čeká operace

janika
Ja nema tri 6ky a 1osmicku
to bude asi případ jako u StaHi, šla jim dát cystu a voni si sebrali i slepáka, tak nějak to bylo asi i u Tebe, ne?

Gerda
Vy byste si ty nočníky měly prověřit nejvíc, jesi nejste krz ně ňák spřízněný třá po přeslici.

spíš po Davídkojc, ta je tady příbuzná s kdekym. Asi jí moc používali do chovu. nebude to dlouho trvat a podepíše se to na exteryjéru a na povahách.

Biluška

Vejcuc bude jednoduchej- votevřeli si tu bazar s autama a StaHi vetešnictví. Gerda prověřuje nočníky.
Gdyž jsem byla mladší sbírala jsem pohledy s pejskama. Včil sbírám pejsky

Už se budu dneska vopakovat- pani vy ste vůl jak anjel !!

Gerda
Je možný, že by úřady měly ukrytý čísla?

ne to podle mě není.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:17
- Nahlásit

PetraK
ne to podle mě není.
příde na to jaký...já myslim že jo,stalo se mi to taky,ale už nevim kdo to byl

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:19
- Nahlásit

PetraK
naše nemocnice má taky skrytý číslo, neptej se mi proč, protže mi ještě nenapadlo to zjiš´tovat.

to all:
ještě mi napadá, kdo želvičce pomohl k těm 3 psům v garsonce? něco si vybavuju, ale matně, pamatuju si jí jen od psa Dárka z Ovčárů, sama by asi do 3 psů nešla, i s těmi pražskými poplatky za pes, má je všechny z útulků?

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:20
- Nahlásit

jinak já jdu off, a budu zas zítra.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:27
- Nahlásit

davidkova renata

Sem zvedavá co na todle řekne Frojt

se nemusíte ptát Frojta, se zeptejte mě a já vám vysvětlim ,že ste normálně hrabivá. To je jednoduchý.

Erin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:27
- Nahlásit

davidkova renata

Ty vole.gde to žijem a proč?!

Možná sem ti to už negde říkala,ale tenhle život na týhle planetě je za trest.Něco jako křeš´tani maj peklo...,tak karma nás hodila sem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
...já myslim že jo,stalo se mi to taky,ale už nevim kdo to byl

já ale ne, a u nás bych to čekala spíš teda.Tak jsem myslela, že dyš mi nic, tak že ty vostatní taky nic.

Ty vole.gde to žijem a proč?!

vo co tam go?

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:28
- Nahlásit

davidkova renata
Jinak sem se právě poblila z reprtáže na primě no ty woe,to snad ne!!!!!!!!!!!!!!!! a von se,zástupce VS,dokonce prý nebojí říct,že by mohlo jít až o týrání Ty vole.gde to žijem a proč
sem neblila... páč jsem byla v kuchyni a jen poslouchala, ale bohatě mi to stačilo....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:31
- Nahlásit

davidkova renatacaute pani,ted byla pani dausova v TV na čt1,ze stat dava jen prachy pro slepecke psi a asistencni nic,tak tam mluvila a byl tam i ten vas cvicak jak jste zmrzali!
jinak na prime ze zprav jsem taky fest v soku,hlavne ty zvirata na tech mrazech!PetraKdobry den pani,dnes mi vypadli dve plomby!!!!takze zejtra po deseti letech se jdu podivat na zubarku!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:40
- Nahlásit

Erin
ale tenhle život na týhle planetě je za trest
já tohle vim...taky sem lecos četla..ale hovno je mi to platný
nemethova5
tak tam mluvila a byl tam i ten vas cvicak jak jste zmrzali
kde????????cíííííííííííííí link

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:44
- Nahlásit

Erin
Něco jako křeš´tani maj peklo...,tak karma nás hodila sem.
Na té teorii něco bude
Sovu posílám.

Alexa
Klíďo píďo ti to taky sovnu, ale nemám mail

PetraK
Už se budu dneska vopakovat- pani vy ste vůl jak anjel !!
No to teda nevím proč

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:44
- Nahlásit

davidkova renatano jak jsou zpravy na čt1,no na tom cvicaku,jak jste byli jen na te drevene verande!jak jsi delala tu ZPU1!!!majitel tezce postizeny,fenka zlatanda retrivra mu zachranila zivot,hele ja nevim,jak se posilaji linky!

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:49
- Nahlásit

Erin
Prosím tě mailni mi něco. Cokolif. V té pitomé opeře nejdou psát zavináče, takže nemůžu napsat mailovou adresu

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:50
- Nahlásit

Biluška
Klíďo píďo ti to taky sovnu, ale nemám mail

anoel.a@seznam.cz

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:52
- Nahlásit

Taxi Bordžínka přinesla z venku svou kořist a měla děsnou radost.Viděla jsem,že má v hubě něco jako sněholedovou kouli-bylo to podezřelé.Sebrala jsem ji to.Bylo to smrduté-zmrzlej koňskej koblih.Ta čubka je dobytek,páč když jsem to vyhodila voknem a seřvala ji,že je prase,tak mi šla olízat moji tlamu

Erin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:53
- Nahlásit

Biluška

blábolivá sova poslána

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:53
- Nahlásit

Biluška
@ @ @ @ . Zkusilas Alt (levý) a 64
Jakou máš voperu???

Erin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:55
- Nahlásit

Neessi

paní fena nejni dobytek,ví ,že koblížek je léčivý a mimoto je sama kobyla,tak co řešíte?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:03
- Nahlásit

kachna_
Tý jo, takhle to fakt funguje . Sem pořád dělala ctrl+alt+v jak jsem byla zvyklá z exploreru

Alexa
Máš to na sově

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:04
- Nahlásit

Erin
pani,nosej vám čokloidi do obýváku koňský koblihy?Nenosej!
Olizujou vás po olízání koblihu? Neolizujou!
Tak esli si myslíte,že je to léčivý tak já vám pošlu bedýnku čerstvých,jo?
Mně to přinde smrdutý,chnusný a musela jsem se jít vydrbat.
Bordžínka je dobytek dobytkovej nejdobytkovatější

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:06
- Nahlásit

Neessi
Bylo to smrduté-zmrzlej koňskej koblih.Ta čubka je dobytek,páč když jsem to vyhodila voknem a seřvala ji,že je prase,tak mi šla olízat moji tlamu
si šla udobřit paničku.... chytrá holka

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:18
- Nahlásit

Neessi
nosej vám čokloidi do obýváku koňský koblihy?Nenosej!
Cuba pritahla kdysi dobre zakopanou korist z vanoc. Na jare. Rozteklou rybi hlavu s cervama. A taky chtela blemcos dat, jak je sikovna, ze nasla tu zasobu. Tak nevim, mozna radsi zmrzlej koblih konskej.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:18
- Nahlásit

Biluška
Máš to na sově
díky, díky, proštuduju a ozvu se na emajl

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:23
- Nahlásit

brut
Máš sovu.

Neessi
Ti povím jak Texíček žral v létě myšičku, jo? Se mi dělá blivno eště včil

Bylo léto, teploučko, měla jsem otevřené dveře, sušila jsem barák a pejsánci se flákali doma i na zahradě. Najednou volá prioritní klijent. Volám s ním, probíráme jeho finance a najednou mám takovýho tucha, že psi něco provádějí. Tak jdu na zahradu. Celou dobu s mobilem "ano pane x, přes ten Imofinanz by to zhodnocení mohlo vyjít....." Vidím, že Texál leží pod kladinou a něco žere. Nemůžu na něho zařvat, aby šel ke mě a po cestě to plival Místo toho tónem číslo patnáct říkám "jak vysoká má být ta částka, kterou chcete investovat?" a jdu k psovi. Šlápnu do enóna BOSOU NOHOU. Dštím blesky a síru, otírám si nohu o trávu a pokračuju v hovoru tónem č. 15 "aha, takže asi 500.000,- , jak velké riziko můžete podstoupit?" . Dojdu k psovi a posuňkem mu naznačuju - naval to sem. Tex mi poslušně do dlaně vyplivne rozžvýkanou myš. Mezi prsty mi protékají její střeva. Snídaně letí ven doprovázená neomylnými zvuky...... Pan x sice ustál, že jsem mu típla hovor, ale myslím, že je dodnes přesvědčen, že jsem se poblila kvůli jeho názoru kam investovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:23
- Nahlásit

Biluška
koukala jsem na sovu- dík, přečtu a dám proštudovat dál

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
Máš link na ty zprávy?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:28
- Nahlásit

Neessi
Ta čubka je dobytek

třeba jen blbě cejtí a myslela si, že si nese domů sněhovou kouli????????

Biluška
Pan x sice ustál, že jsem mu típla hovor, ale myslím, že je dodnes přesvědčen, že jsem se poblila kvůli jeho názoru kam investovat

tak po třetí - pani ste naprosto praštěná

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:29
- Nahlásit

Biluška
ale myslím, že je dodnes přesvědčen, že jsem se poblila kvůli jeho názoru kam investovat

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:33
- Nahlásit

Biluška
Snídaně letí ven doprovázená neomylnými zvuky...... Pan x sice ustál, že jsem mu típla hovor, ale myslím, že je dodnes přesvědčen, že jsem se poblila kvůli jeho názoru kam investovat
... óóó, velké díky, konečně něco pro zasmání

<< 1 ... 2403 . 2404 . 2405 . 2406 . 2407 . 2408 . 2409 . 2410 . 2411 . 2412 . 2413 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání