| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 13:55
- Nahlásit
Biluška
dík moc, to nespěchá, přečtu si to až zas ráno v práci.
Doma je na to blázinec.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 13:59
- Nahlásit
Biluška
odesláno ...dík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:01
- Nahlásit
Biluška
abys někdy něco měla a TY TO DÁŠ PŘEČÍST BRTNÍKOVI. Hlavně se to nesnaž pochopit a nedejbože sama změnit smlouvy
ste pani vůl
brut
nechci být skeptikem, ale obávám se že blbě .... březen je příliš dobrosrdečná a nejistá na to, aby sama byla schopná tohle vyřešit...a co si budeme povídat, tak Jenda jí nepomůže, spíš bude jak kámen na jejím krku
no proto to chtělo, aby tam šel někdo, kdo by to mohl dát dohromady, je švihlá traverzou do makovice, když to takhle chce zazdít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:04
- Nahlásit
PetraK
ste pani vůl
Já dostala vot Bilušky kříšky, kde mám podepsat, jasně označeno, co vrátit, co si nechat, je to velmi příjemné! Pani, udělejte to taky tak!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:05
- Nahlásit
PetraK
je švihlá traverzou do makovice, když to takhle chce zazdít
bohužel, lidi tohoto druhu jedou na svý starý dobrý upocený mizivý a úplně nahovno, ale jistoty zvyku...
nedostaneš jí z toho, naopak před tlakem utíká, což to nevidíš???? už utíká pryč....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:07
- Nahlásit
PetraK
víš, já už dávno pochopila, že "komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí" a neřeším neřešitelné .... jinak bych se zbláznila ...... mladej na to má trochu modernější pohled, zcela vystihující momentální stav ..."je to její boj" ....a i přes spoustu dobrých rad je jen a jen na ní, jestli s nima bude hospodařit dobře nebo je promrhá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:16
- Nahlásit
Jen tak pro zasmání a odlehčení situace..... jsem ráno byla na psychiatrický klinice ( léčí se tam hyparaktivita u dětí). Jenže chodba, kde se čeká je společná s dalšíma ordinacema a přijímací místností.
Tak tam s mladým sedíme, povídáme o Vánocích a jeho bráškovi, když se k nám přihrne pán. Velmi slušně pozdravil a spustil na kluka. "Hele, komu fandíš?" Nejmladší je tak trochu mimo realitu, takže jsem mu slova přeložila, do srozumitelnýho jazyka.
Pán ovšem na odpověď nečekal a začal nám vykládat, komu fandí on... naštěstí jen ve fotbale, hokeji a NBA. Přikývla jsem s tím, že to jsou velmi dobré kluby a že se určitě drží v popředí žebříčků ( ač znalá, raději jsem víc neříkala). Načež nám pán začal odříkávat všechny zápasy těch daných klubů, výsledky a mezinárodní zápasy za posledních asi tak deset let.
Pak se odmlčel, chvíli pozoroval kluka a povídá: "teda synku, já vždycky myslel, že každej kluk někomu fandí..... ty jsi první, kterej je asi naprostej blázen"
S tím se zvedl a hrdě odešel.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:17
- Nahlásit
AlanaD
fifi a gabifi
nebo gdo to hubí ty potkanííí
hele tady máte inšpiraci na bačkůrky
a du ven,tak nepište ani se nehádejte!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:17
- Nahlásit
brut
víš, já už dávno pochopila, že "komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí" a neřeším neřešitelné .... jinak bych se zbláznila ...... mladej na to má trochu modernější pohled, zcela vystihující momentální stav ..."je to její boj" ....a i přes spoustu dobrých rad je jen a jen na ní, jestli s nima bude hospodařit dobře nebo je promrhá
vím,ale blbý je, že to v tomhle případku, může vzít dost blbej konec. Pro všechny, kterých se to týká, takže březen + 3
Sali
což to nevidíš
vidím, jenže- jak píšu tady Brut, vidím dopředu jak to může dopadnout. A zrovna tohle si ona nezaslouží
Ale vím, že je to na ní, jak to dopadne, jen.... prostě , no nezaslouží si to.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:19
- Nahlásit
davidkova renata
hele tady máte inšpiraci na bačkůrky
ty jo, tak ty sou fakt jako hůůůstý! Tohle by asi mámu dorazilo. Už jí načala Krysa Vasilisa, co s ní Ešus furt votravuje a pohazuje jí vzduchem- páč vona už tak jako asi hůř vidí a jak letí Vasilisa vzduchem, neví jestli to JE Vasilisa nebo esli to náhodou NENI fakt krysa , todle by jí porazilo. Škoda, že neni bohatá, mohla bysem třeba dědit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:19
- Nahlásit
PetraK
vidím dopředu jak to může dopadnout. A zrovna tohle si ona nezaslouží
Ale vím, že je to na ní, jak to dopadne, jen.... prostě , no nezaslouží si to.
no a co jako chceš dělat???My už to máte s ispidichem za sebou z lonska a jiný a jiný,tak co naděláme..Rady tu sou,lidi ochotný pomoct taky a ne málo,ovšem ..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:20
- Nahlásit
brut
povídá: "teda synku, já vždycky myslel, že každej kluk někomu fandí..... ty jsi první, kterej je asi naprostej blázen"
S tím se zvedl a hrdě odešel.
tak tohle je podruhý dneska, kdy jsem ráda, že jsem oděla Pemprzy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
no a co jako chceš dělat???My už to máte s ispidichem za sebou z lonska a jiný a jiný,tak co naděláme..Rady tu sou,lidi ochotný pomoct taky a ne málo,ovšem
jo já vím, vím to. Taky vím, že to nikdo nezmění, že by asi musel "násilím", prostě ji tam dotáhnout, ale pak by se stejně muselo jít s ní za tím ichtylem v baráku a to je mi jasný, že on by se s nikým nebavil - taky nemusí, že jo. Prostě - víš co myslím asi.
Byl to povzdech prostě. Páč vím, že s tím nikdo nic nenadělá.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:25
- Nahlásit
já bych tu už ten problém s bydlením neřešila , zastávám názor "mladýho" od brut , je to její boj . Pomoc v podstatě odmítla ( nikoli slovně , ale činy) , tak ať bojuje . Třeba se jí to povede a třeba s eukáže, že i ten Jeník fakt jí něco platný je, a třeba se to nepovede a konečně jí dojde, že Jeník je jí k ničemu ( nedojde :sad . Řeknu to možná pro někoho moc tvrdě, ale já to tak vidím , každý člověk přijde na svět s nějakou výbavou , někdo je bystřejší víc a někdo méně, ( pozor, tím něříkám, že inteligentnější člověk je lepší než ten méně inteligentní, to ani náhodou). Želva té inteligence zas tak moc do vínku nedostala, k tomu je hodná, je důvěřivá a bohužel asi nijak neoplývá sebevědomím, moc si nevěří, ideální a lehká oběť pro hajzly, nic s tím nenaděláte, pokud ona sama nechce nic změnit, zbytečné starosti a zbytečná ztráta času, už jsme takové lidi zažila .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:25
- Nahlásit
PetraK
vím,ale blbý je, že to v tomhle případku, může vzít dost blbej konec. Pro všechny, kterých se to týká, takže březen + 3
já vím, ale když si nedá poradit? Co pak s ní naděláš? Bydlet tam nemůžeš, vyřídit za ní nikde nic taky nemůžeš? Můžeš jen nabídnout pomocnou ruku a doufat, že se za ní chytí... popř. ještě radu a zase jen doufat, že se jí bude řídit.
Taky je mi jí líto, ale zatím jsem neviděla, že by se lítostí něco spravilo
tak tohle je podruhý dneska, kdy jsem ráda, že jsem oděla Pemprzy
a máte zásobu? Mám v rukávu ještě jednu historku ... pro změnu z vlaku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:26
- Nahlásit
mac1
bych tu už ten problém s bydlením neřešila
dyš vono dneska nebylo co probírat ,jinak s tebou souhlasim a du ven do tý zimy ,cííííííííííííííííííííííííí léto a hneeeeeeeeeeeet!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:27
- Nahlásit
mac1
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:28
- Nahlásit
davidkova renata
ale bylo ... se podívej ven a hned vidíš, co je k probírání... ta hnusná zima třeba
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:29
- Nahlásit
brut
PetraK
No my třá teď řešili v práci, jestli něco sbíráme. A je hodně lidí, co vůbec nic nesbíraj. Tak nevim, jestli je to normální, že sbírám. Nemyslim tim hovénka, ani vršení odpatkůch, ale sbírám pohledy a korálky - jako korálkový náramky na ruku. Dycky, když někdo někam jede do zajímavý země, nebo města, má za úkol mi poslat pohlet a přivézt korálky. Byly to eště kameny, ale to už by bylo fakt vršení hmoty, v letadle ze Skocka sem byla přetížená o pár kil, bo sem měla v batohu ty šutráky a písek vot móře. Tak mám pohlet z japoncka, thajska, urugvaje, kamínek z Krymu, kde měla daču náš homoseksuální kamarát, kterej se nás, holky, tam styděl vzít s sebou na dovolenou, korálky z vatikánu, brazílie atd. A celá ta sbírka se mi vejde pohodlně na jednu poličku. Sbíráte něco, nebo ste taky blázen?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:32
- Nahlásit
PetraK
Pro všechny, kterých se to týká, takže březen + 3
spíš bych řekla +4
davidkova renata
dyš vono dneska nebylo co probírat
potřebuju poradit s výběrem autíka
do užšího výběru postupuje:Renault Clio Storia, Ford Fiesta a VW Pollo
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:34
- Nahlásit
Gerda
Sbíráte něco, nebo ste taky blázen přišlo mi vyúčtování elektřiny, rozhodla jsem se, že začnu sbírat peníze , takže vám dávám úkol, vozte mi peníze PLATNÉ !
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:34
- Nahlásit
Alexa
jaký obsahy? nejlevnější povinko je do 1,3 - to asi taky na jízdu docela stačí, pokud nejsi motoristický labužník.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:35
- Nahlásit
Sbíráte něco, nebo ste taky blázen?
Gerda
jsem blázen, sbírala jsem zajímavý nálezy na sklíčkách, dělala si tady sbírku, ale nějak to nepokračuje.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:36
- Nahlásit
mac1
rozhodla jsem se, že začnu sbírat peníze
No ale někde jinde, tohle je můj revír, tady neúspěšně lovim prachy já!!!!!!!!
Sali
sbírala jsem zajímavý nálezy na sklíčkách
Dá se to uchovat nějak dlouho?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:37
- Nahlásit
Renato, prosim, zavolej mi hned kvuli ty krizence, specha.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:37
- Nahlásit
Alexa
Ford Fiesta
měl kamarád a byl s ním spokojenej, jen se mu zdál trochu menší... měří 198cm a váží okolo 100kg
VW Pollo
má bratránek a nemůže si ho vynachválit... je říkal, že tam není moc prostoru pro nohy... teda myslím na zadních sedačkách
Clio nevím, nikdo z okolí ho nemá... když už má někdo Renaultíka tak Espace
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:38
- Nahlásit
Sali
zajímavý nálezy na sklíčkách
chtěla jsem nabídnout zajímavý obrazec, kterej vyfuněl Cir na sklo, ale vzhledem k tomu, že je to okno, asi by nám pak byla zima, tak nic
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:38
- Nahlásit
Gerda
no, po letech se to dost odbarví....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:41
- Nahlásit
Alexa
neporadím, o pidiauta se nemohu zajímat.
Půjdu v historické době do toho největšího kombíku, co jezdí v dostupný ceně a jde přestavět na LPG, do Dacia Logan Combi,
potřebuju vzadu dvě klece velký přímo pobytový, a zadní sedačky pro věci a ev. nějakou naší maminku...obě se špatně hejbou, potřebujou prostor.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:42
- Nahlásit
Gerda
aký obsahy?
Fiesta je 1,3, VW a Clio 1,2
brut
ru pro nohy... teda myslím na zadních sedačkách
zadní sedačky nebudou, bude tam úložný prostor pro pejsánky
|