Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2403 . 2404 . 2405 . 2406 . 2407 . 2408 . 2409 . 2410 . 2411 . 2412 . 2413 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:42
- Nahlásit

Gerda
sbiram sutraky, starodavny telefouny a podifnustky fseho druhu (posledni ulovek je malej papirek s detskou kresbou a napisem 'zaludek" ) ..taky jsem zatizena na svitici hracky a kulaty veci ..sumasumarum, Freud by ze mne mel radost (sberatelstvi je chypka ve fekalnim stadiu libido vyvoje.. asi se mamka moc okate durdila, ze vase enono smldi ) ..uz jsem to trochu omezila, drivavejc jsem sbirala treba taky litsky smichy (ne nahrafky, ucila jsem se je 'nazpamet' )
..ze sbirate pohledy mne tesi, nachystam vam balik (taky mam za sebou pohledovy sberatelstvi.. i dyz ja sbirala spis podivny, nebo vesely obrasky, vesmes umeni ..ty zemepisny mam ale taky, hromadili je este rodicove.. uz je nesbiram, ale topit se mi s nima taky nechce )

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:43
- Nahlásit

dejavu
Renata šla asi venčit

Gerda
sbírám ..... mám sbírku zvonečků od kovových, starých až po porcelánové ( o ty se dělíme s holkou) , pak sbírám mlýnky na kafe a na maso, sýry či zeleninu a navrch ještě berušky a knížky .... a s dětma dohromady sbíráme zajímavé vánoční ozdoby ( skleněné, dřevěné, slaměné, keramické)
Můj chlap sbírá pracovní bordel..., toho máme plný sklep, půl půdy, čtvrtinu obýváku a asi tak třetinu budoucí ložnice

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:44
- Nahlásit

Něco pro odlehčení nejdepresivnějšího dne (budu vám to sem servírovat po kouskách:

Nejkurióznější rozhovory mezi dispečery a piloty.
Jedná se o opravdové záznamy.

Věž: "Abyste zabránili hluku, uhněte prosím o 45 stupňů doprava."
Pilot: "Co můžeme dělat za hluk ve 35000 stopách?"
Věž: "Takovej rachot, jako když vaše 707 narazí do 727 před vámi."

Věž: "Jste Airbus 320, nebo 340?"
Pilot: "Samozřejmě, že Airbus 340".
Věž: "V tom případě buďte tak laskav a zapněte před startem taky ty dva další motory."

Pilot: "Dobré ráno Bratislavo"
Věž: "Dobré ráno, pro informaci, tady je Vídeň"
Pilot: " Chystáme se na přistání Bratislavo."
Věž: "Tady je opravdu Vídeň"
Pilot: " Vídeň?"
Věž: "Ano Vídeň".
Pilot: "Ale proč? My jsme chtěli do Bratislavy."
Věž: "OK, tak přestaňte přistávat a zahněte doleva."

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:46
- Nahlásit

Alexa
zadní sedačky nebudou, bude tam úložný prostor pro pejsánky
aby se ti tam vešli, když se tam nevejdou nohy

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:47 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Gerda
A celá ta sbírka se mi vejde pohodlně na jednu poličku. Sbíráte něco, nebo ste taky blázen?
Hrníčky a celá sbírka uš se mi nevejde nikam.
Doma uš mě za to nesnášej.Nemám snat jedinou sadu hrníčků,ale milijon různejch.
davidkova renata
Barzojíka sem hodila na dvje chrtí fóra,tak uvidíme.

mac1
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:47
- Nahlásit

Alexa
z těchle bych vzala fiestu , ale tu nejsilnější možnou , ať nemusím číst 126 stran zpět, jaký je důvod zrovn apro tento užší výběr ?

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:47
- Nahlásit

Sali
eporadím, o pidiauta se nemohu zajímat.
já právě jezdím sama, maximálně jedem 2 a dva psi, kteří budou mít k dispozici celej zadek auta, proto m,ě čílí, že ta Fiesta je 5ti dvéřová a 3 dveřévá stojí téměř o 100 víc

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:49
- Nahlásit

Alexa
brut má pravdu, malý auto= malý boxy, blbý větrání,....zas tak pidipsy nemáš.
Sebereš si fšecken prostor pro věci a ......ale to je tvůj boj, já už mám dva psy v Puntu léééta za sebou a nikdy více.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:49
- Nahlásit

mac1
zrovn apro tento užší výbě
cena a velikost (malost) auta, ale zase nechci nějakej šrot, kterej se mi za pár let rozsype, tudíž jsem předem vyloučila takový ty hyndaie apod

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:50
- Nahlásit

Sali
Do novýho auta? Plánujeme ford mondeo combi.
LPG máš spočtený, že se ti vyplatí, nebo kvůli ekologii?
Gerda
Sbírám věci s motivem králíka. vzlášť pyšná jsem byla na králíčka z králičí kůže. Máje se taky líbil a 25 euro je v ...

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:50
- Nahlásit

Alexa
u nás taky nejsou v kurzu pidi auta.... my jednou budeme potřebovat minimálně něco ve velikosti oktávky, ale spíš toho Espace ... nejen, že je nás mnógo, ale ještě psi a kočka popř. ségra a její feňulka

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:52
- Nahlásit

kachna_
LPG se nám skutečně vyplatí, jen v plynu projezdím tak 7K za měsíc.

Alexa
Člen
- Nahlásit

Sali
ebereš si fšecken prostor pro věci a ......ale to je tvůj boj, já už mám dva psy v Puntu léééta za sebou a nikdy více.
ajo, ale když já už pořád jezdím v malinkatým autíku a stačí. Začínala jsem na Fiatovi 125p a teď mám tu malou Fiestui a jsem moc spokojená. A taky mám problém aby se mi velký auto vešlo na dvoreček, mmáme u baráku málo prostoru a musí se tam vejít dvě auta a te´d je to tak akorát

StaHi
Člen
- Nahlásit

jak tak nad tim premejslim tak zjistuju, ze sbiram asi upa vsechno ..ty vyse popsany veci nedam, ale jinak delam cas od casu vyhazovaci cistku.. jen piste svoje sberatelsky ouchylky dal! at vim, kam ty svy poklady prerozdelit

Tinta76
- Nahlásit

Alexa
Fiestu (5 dveří) má táta, jezdí se s ní moc dobře, ale je v ní vopravdu málo místa, i votočit se a natáhnout se pro něco na zadní sedačky mi tam dělá problém V Polu se mi jezdilo docela dobře, je voproti tý Fiestě vo dost větší. Clio jsem neměla možnost vyzkoušet

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:53
- Nahlásit

ford mondeo combi
kachna_
nechci, má blbě zavinutej kufr, zužuje se nahoru, nechci, potřebuju hranatinu, ten Logan je optimum, kubatura 1.6.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:54
- Nahlásit

kachna_
LPG máš spočtený, že se ti vyplatí, nebo kvůli ekologii?
my jezdili na LPG a vyplatilo se to... když k tomu přidáš ekologii, tak super. Až jednou půjdeme do jného autí, tak opět s plynem

S králíkem? Že bych něco doma našla? U nás je to jak v zázračné truhle ( jen my nemáme truhlu ale milion krabic a krabiček )

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:56
- Nahlásit

Alexa
a na táboře a delších akcích dáváš psy kam, do odkládaček?
jak vozíš věci?
my zjistitli, že na pobytovou akci zaplníme sami sebou, 4 pesama v pobytovejch klecích, figurantskou výstrojí, stanem a výbavou a krmením komplet celou dodávku.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:56
- Nahlásit

StaHi
podivné obrázky by se u nás asi taky našly.... jen bych musela na půdu prohrabat krabice a to v týhle zimě určitě neudělám....ale na jaře, se přihlaš, proberu a dodám

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:57
- Nahlásit

Pokračování:
Věž ironicky k pilotovi, který právě obzvlášť tvrdě přistál: "Nojo, přistání nemusí být žádný tajemství, pasažéři můžou klidně vědět, že už jsou dole.
Pilot: "To nevadí, oni stejně vždycky tleskaj"!

Pilot společnosti Alitalia, kterému vyřadil blesk z provozu půlku kokpitu:
"Skoro všechno nám vypadlo, nic už nefunguje, ani výškoměr už nic neukazuje......"
Po pěti minutách nadávání se ozve pilot jiného letadla: "Drž už hubu a zemři jako chlap!"

Pilot: "Máme málo paliva. Okamžitě žádáme další instrukce.
Věž: "Jaká je vaše pozice? Nemáme vás na radaru."
Pilot: "Stojíme na dráze 2, čekáme už věčnost na cisternu."

Věž: "Po přistání prosím na Taxiway Alpha 7, Alpha 5, Whiskey 2,
Delta 1 a Oskar 2"
Pilot: "Kde to je? My se tady přeci nevyznáme!"
Věž: "Nic si z toho nedělejte, já jsem tady taky teprve druhý den."

Pilot: "Žádáme o povolení ke startu."
Věž: "Sorry, ale nemáme váš letový plán, kam letíte?"
Pilot: "Do Salzburgu, jako každý pondělí"
Věž: "Dneska je úterý"
Pilot: "To je super, tak to máme dnes volno."

Věž: "Vaše výška a pozice?"
Pilot: "Měřím 180 a sedím vepředu vlevo".

Věž: "Máte dostatek paliva, nebo ne?"
Pilot: "Ano"
Věž: "Ano co?".
Pilot: "Ano pane".

Věž: "Oznamte nám očekávaný čas příletu."
Pilot: "Úterý by se mi docela hodilo."

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:58
- Nahlásit

Alexa
Fiesta je 1,3, VW a Clio 1,2
Z mého totál lajckého pohledu mi vychází nejlíp clyjo 1,2....co je váš favourit pani? Jnak já vybírala fiestu proto, že mám ráda fordy. Ale to máte fuk, rovera sem vybrala kůli tý úžasný plastový vaničce v kufru, a kůli posilovači řízení.

StaHi
sberatelstvi je chypka ve fekalnim stadiu libido vyvoje
bóže, eště že toho mám tak málo.

brut
a čtla ste si to pani vo tom fekálnim vývoji, jo? Ale zvonečky sou super, taky eště sloni se krásně sbíraj.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:59
- Nahlásit

Sali
a na táboře a delších akcích dáváš psy kam, do odkládaček?
jak vozíš věci?

buď jsou psy v pokoji Bára v kleci nebo v kotci (na Zbraslavi), pod stan nejezdím a když tak jen na 1-2 dny a to jsou v autě přes noc přes den na úvaze. Zatím jsme se s věcma vždycky vešli, ale nevozíme figurantskou výstroj jen věci pro nás a hafy

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 15:00
- Nahlásit

Sali
Alexa
na víkendovku ... 2 lidi+2 psi... vzadu psi, na zadních sedačkách věci, vepředu my dva... octávka
Na dovču v plném počtu lidí ( 5) plná octávka a ještě rakev na střeše + věci pod nohama ... tyhle auta jsou pro nás malý

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 15:01
- Nahlásit

brut
plná octávka a ještě rakev na střeše + věci pod nohama ... tyhle auta jsou pro nás malý
no jo když je vás taky jak psůch

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 15:04
- Nahlásit

Gerda
čtla ste si to pani vo tom fekálnim vývoji, jo? Ale zvonečky sou super, taky eště sloni se krásně sbíraj.
jj, já vím, že jsem momentálně zavostalá .... ti prozradím, že berušek v různých provedeních ( velikostech atd)mám doma cca 110
Zvonečky ale musí být vyjímečný, jinak to nemá cenu ... teta místo slonů sbírá žáby

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 15:04
- Nahlásit

Gerda
mého totál lajckého pohledu mi vychází nejlíp clyjo 1,2....co je váš favourit pani
právě že zatím nevím, asi si nechám od fšech poslat cenovou nabídku, pak to pojedu projet a okouknou na vlastní bulvy a pak se rozhodnu, ale před chvílí mi přišla z forda dost zajímací nabídka, ale zas odběr už za 14 dní to je moc brzo, přece nebudu v tomhle humusu jezdit s novým autem

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 15:05
- Nahlásit

Alexa
no jo když je vás taky jak psůch
noooo, krapítko

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 15:06
- Nahlásit

Alexa
Do fiesty sem se vešla s dvěma psy a věcma pro dva lidi - jeden z těch psůch byl NO, druhej Maryje. Ale je fakt, že to na pohodlnější cestování chtělo auto větší. Hlavně mi vadily ty galusky, ty tenoučký gumy na úzkejch nápravách. Z malejch aut mi přijde eště fajn Nissan Almara, má to Pardálka a tam už se vejde všchno suprově. Vezli sme tam naše dva psy (když eště neměla Bišiho) do Splitu pod stan na 4 dny + výstavní klece, skládací židličky, deky a polštářky...prostě mnoho a mnoho věcí. Přitom je to celkem malý auto, ale už působá jako velký.

StaHi
Člen
- Nahlásit

brut
neeee! s pohledama jsem skoncovala a esi ste myslela ty podifnustky, tak s tema ja se musim potkat sama
(mam tu 2-3 ks mlynku na maso, ale jsou to takovy ty obycejny a vsechny stejny, chcete? vypadaj vicemene takhle ..jen trochu zaslejsi)

janika
cecka a kulicky se snat do sberatelstvi nepocitaj.. tech mam nepocitane a uchovavam je jako pamatku na davna vitezstvi (zas mi naskocil freud )

..je to plusel.. napadaj mi furt dalsi a dalsi veci, co sbiram

Alexa
Člen
- Nahlásit

add sběr jem tuhle zjistila že asi sbírám recepty, zvlášť sladkých buchet různých

<< 1 ... 2403 . 2404 . 2405 . 2406 . 2407 . 2408 . 2409 . 2410 . 2411 . 2412 . 2413 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání