| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 15:34
- Nahlásit
Gerda
Jak moc starý auto chceš dovážet? Právě kvůli tomu poplatku za dovoz a přihlášení starýho auta...
to volvo bude rozhodne starsi nez 10 let. ale bude se hlasit na slovensku, ne u nas. nevim, jak to tam maji s poplatkama, ale u nas to je, pokud se nepletu, stejne vysoke, at to privezes, nebo koupis tady, ne?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 15:35
- Nahlásit
StaHi
'vytvarny material'
tak ten tu mám taky
Se těším na dodělanou ložnici a kuchyň.... konečně vše bude mít své místo a já budu mít čas probrat přebytek a vyházet.... jo a ještě na knihovnu, už jsem si jí navrhla, teď jen sehnat někoho, kdo jí udělá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 15:36
- Nahlásit
argosek
u nas to je, pokud se nepletu, stejne vysoke, at to privezes, nebo koupis tady, ne?
Aha, myslela sem, že se to vztahuje jen na dovezená auta.....
StaHi
fakt 'modra'.. vyslo to s Aha
A je eště bílá, že?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 15:39
- Nahlásit
brut
no ja preci jen likvidovala uz nekolik knihoven po predcich, truhly na pude pretejkaj.. jsou knizky, ktery mam i 4x (jak se to seslo po tech pribuznejch) a pritom mi vubec nebavej.. tra takovy jiraskove..
.. no jak rikam, nekdy to sepisu, ale hnet tak to nebude, bo je jich MOC..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 15:41
- Nahlásit
Gerda
jj
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 15:44
- Nahlásit
Ještě řešíte byty a vozidla?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 15:47
- Nahlásit
brut
ty mlynky vam schovam (musim fakt, bo bracha je, co do vrseni, muj presnej opak) a nekdy si je odvezete i s knihama (pocitejte spis s vetsim autem )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 15:48
- Nahlásit
StaHi
no jak rikam, nekdy to sepisu, ale hnet tak to nebude, bo je jich MOC..
No, dybys chtěla dělat takovou hrabárnu/burzu, mohla bys nás pozvat, my bysme ti to tam projeli, rovnou si odvezli, co už nechceš, ty bys to nemusela tahat, zbavila by ses toho hned. Takhle sme to dělali v bytě po zemřelym otci mojí kamarádky, teď tam půjdem dohrabat hadry pro čokly do útulku.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 15:52
- Nahlásit
Nevím, čím jsem myslela, ale právě jsem šla cvičit a zapomněla jsem vyrazit psy ven. Než se mi podařilo je ze sebe sklepat, tak mi Beska voslizla voko, Mája ucho a Cir na mě hodil hračku.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 15:54
- Nahlásit
Gerda
hrabárnu/burzu
jo, neco takovyho spachame ..driv ale musim v baraku ukoncit akci 'kulovy blesk' (tridim a presunuju uplne vsechno)..jsem tu 2 roky a hotovo nemam, spoustu kramu z plzne mam jeste v krabicich
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:09
- Nahlásit
čauky,tak zejtra čekám na 9 ráno lidi z uřadu z 3 jak se starám o psy z životního prostředí ,podal na mě stížnost pan Mádle
lidi co mohu očekávat na co koukaj? granule tu maj,vodu taky,pelech taky.....
mám šílenej dotaz,mohou mi odebrat hned dastyho,za to že je hubenej??????????????
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:15
- Nahlásit
brezen2008
mohou mi odebrat hned dastyho,za to že je hubenej
Bez ohledu na to, že úředníci se někdy neřídí tím, co mohou a co ne, tak Tobě asi psa odebrat nemohou. To už by psy nemohl mít nikdo.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:20
- Nahlásit
brezen2008
já vůbec nevím,jestli má cenu ti cokoli radit tady,páč ty si stejně uděláš vše po svém.Ale co se týká kontroly z životního,tak je to nějaká blbost,protože ty se psy nepodnikáš,nechováš.....atd. Hlavně si připrav papíry z útulku,kde jsi vzala Elis,Sindy.A měj připravený i zprávy z veteriny .Dej to vše do nějakých desek,ať to máš pohromadě.A hlavně pořádně vygruntuj kvartýr,ať se vše blýská čistotou,aby nemohli říct,že ničíš bytovou jednotku chovem psů.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:21
- Nahlásit
brezen2008
Máš doma tiskárnu? Možná by pomohlo mít vytištěno, jak si ke psům přišla, fotky ze společného venčení, hlavně z azylu Rita povídání o Elis.
Mít hubenýho psa neni trestný, Cir je v týhle zimě taky ludra hubená.
Podle mě by mohli maximálně dát podnět veterinární správě (ale to je jen moje domněnka).
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:22 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Neessi
děkuji za odpověd
i kachně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
davidkova renata
Březen- já vím, vím. Jak říkám, byl to jen povzdech no.
Gerda
Sbíráte něco, nebo ste taky blázen?
Já sem blázen a sbírám bérušky. Mám je všude, všude, všude. Jen na Brtnikovi a čokloj ešče nejsou, ale to je jen otázka času
Jinak sbírám víčka od umělohmotných lahví a dávám je tady kolegyni, která je vozí do kojeňáku, ten je odevzdává někomu kdo z toho dělá prolejzačky a ten kojeňák z toho má nějaký bonusy. Rozjela jsem to tak, že jsem zblbla okolí a nosím jí to v igelitových taškách, kolik toho mám a taky sbírám věci do útulků a tuhle jsem tady rozjela sbírání těch stříbrných papírků z cigaret pro jednoho bývalého kolegu Brtníka, který to měl pro někoho, kdo za to měl dostat vozíček pro invalidního syna. Bohužel nevím jak to dopadlo, páč Brtnik už tam nepracuje, ale asi se to nestihlo, páč jsme toho nasbírali 870 gramů na začátku prosince. A mělo toho být kilčo. Ale bylo úžasný, jak jsem tady všechny zapojila, to bylo gůůt.
Jo a kameny taky sbírám a taky ve velkým. Mám jich plnou zahradu. Ale beru jen ty kulatý, takový vy velký valouny - z každý dovči jedeme a auto kleká, jak je naložený. Navrch si pro ně jezdím na Litávku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:25
- Nahlásit
brezen2008
Jestli potřebuješ něco vytisknout a nemáš na čem, pošli mi to do práce a já ti to vytisknu, večer by sis pro to skočila.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:26
- Nahlásit
PetraK
omlouvám se ale nerozumím tvé větě
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:26
- Nahlásit
PetraK
Já sbírám z plechovek s pitím takové ty čůráčky, kterýma se to otvírá. A lidi z práce mi je nosí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:28
- Nahlásit
Mucholabka
A co s nima děláš?
|
brut
Člen |
- Nahlásit
StaHi
nekolik knihoven po predcich, truhly na pude pretejkaj.. jsou knizky, ktery mam i 4x (jak se to seslo po tech pribuznejch) a pritom mi vubec nebavej.. tra takovy jiraskove..
.. no jak rikam, nekdy to sepisu, ale hnet tak to nebude, bo je jich MOC
hmmm, tak zrovna Jiráska já ráda .... sepiš, sepiš, se mooooc těším
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
janika
Ale známky mám eště všechny
já mám třeba zase všehny žuby ešče.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:30
- Nahlásit
Gerda
jsi hodná,tiskárnu mám
už gruntuji,když mi volali,tak byl utajený hovor,tak jsem to zvedla a říkala že je to paní z prahy 3 a že je z životního prostředí,nebo jak se to jmenuje a že na mě byla podaná stížnost ohledně psů a zdali by se mohli přijít podívat jak se pejskům daří a kdy by se mohli stavět,jsem jim řekla,že klidně dneska a ona že třeba zítra na 9 ráno? jsem řekla že klidně a zdali mohu vědět kdo to na mě podává a ona že firma Womab,to je jako domácí,tak jsem byla ve vobraze hned a že at zejtra zazvoní a já jim přijdu otevřít a tím jsme se rozloučili
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:31
- Nahlásit
PetraK
já mám třeba zase všehny žuby ešče
Já už nemám osmičku vlevo nahoře. Je vydloublá. Vůbec to nebolelo, ale děsně sem se bála a prosila o dvojitou dáfku narkotika, původně sem chtěla celkovou anestezii do žíly.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:32
- Nahlásit
brezen2008
Tak si připrav to, co ti napsala můdr, měj parádně uklizeno, navoněno, vyblejskáno. A kdy jdeš do tý poradny?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
StaHi
Feud by ze mne mel radost (sberatelstvi je chypka ve fekalnim stadiu libido vyvoje.. asi se mamka moc okate durdila, ze vase enono smldi
tetkon sem z toho kapek zaražená - asi jako prdy, takže mám říct Brtnikovi, ať si to kvantum berušek a balvanů co máme doma- třeba f obýváku mám někdy obavy o podlahu, páč tam je těch šutrů opravdu opravdu už asi moc, ale moc hásky to vypadá-todle je jen část.
- takže ať si to jde Brtnik vyřídit s mojí mámou skrzevá nočnik?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:36
- Nahlásit
StaHi
pocitejte spis s vetsim autem )
budu, určitě.... větší auto není problém ( oni mně všichni znaj a tak už ani nikdo neremcá :lol
brezen2008
čauky,tak zejtra čekám na 9 ráno lidi z uřadu z 3 jak se starám o psy z životního prostředí ,podal na mě stížnost pan Mádle
lidi co mohu očekávat na co koukaj? granule tu maj,vodu taky,pelech taky.....
mám šílenej dotaz,mohou mi odebrat hned dastyho,za to že je hubenej??????????????
hele, opět nešil. Nikdo ti Dastyho vzít nemůže!!!
Koukej udělat to, co ti tu holky radí.... pořádně si ukliď, připrav si všechny papíry, které máš od psů.... včetně veteriny a buď hlavně v klidu
Jak jsi dopadla v poradně?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:40
- Nahlásit
PetraK
kvantum berušek
taky sbírám berušky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:43
- Nahlásit
brut
PetraK
kvantum berušek
taky sbírám berušky
Vy byste si ty nočníky měly prověřit nejvíc, jesi nejste krz ně ňák spřízněný třá po přeslici.
janika
Ja nema tri 6ky a 1osmicku
To máš nějakou malou hubičku - dybych neměla tři šesky a eště vosmu, foukalo by mi do huby a namrz by mi jazyk.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:48
- Nahlásit
brezen2008
měli by se ti prokázat nějakýma průkazkama a sepsat o návštěvě zápis, který bys měla podepsat a dostat kopii
|