| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:28
- Nahlásit
Gerda
bolí to kurevsky pokaždý, když jeden odejde. Ale fakt si myslim, že je to taková jakoby morální povinnost nenechat ty milý bytostě vodejít vopuštěný....
myslím, že morální povinnost má každej, ale koukni se okolo sebe, kdo jí dodržuje
Kdyby se tím všichni řídili, tak nebude tolik nešťastnej lidí i zvířat....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:29
- Nahlásit
jablunka
vítej mezi ty, co znaj skoro jen tu odvrácenou stranu života.psychicky vyhořela po štyrech letech na CH JIP a ARO a to sem tam jen pomáhala jako sanitárka po službě v laborce.
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Gerdapani,uz se na tom dela,zejtra jdu k mojemu obvodakovy a uz ma pro me objednany sanatorium,kde delaji vrcholovy sportovce,tak mi drzte palce,jo?komplikuje mi to zivot,ale co mam delat,kdyz slusnej clovek nema v tomhle zasranym state na nic narok!nemit hajana,tak uz me tu nikdy nikdo neuvidi!
brutto mate naprostou pravdu.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Du ven,takže máte morální povinnost se postarat vo mý dluhy a vůbec záležitosti jinak vás budu chodit strašit
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:31
- Nahlásit
Tak i když jsem trochen chromajzl s tím svým pařátkem,tak jsem aspoň něco nafotila -teď je venku jen -10°C ale kosa je!!!
http://samanka.rajce.idnes.cz/lednovy_mraz_na_Tri_ krale/
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:33
- Nahlásit
Sali
je tam podlahovka a ještě topení na zdi, nikde nemáme vytopeno na 22°C , navíc on do kuchyně nechtěl, stál u dveří a řval. Byl spokojenej ve svým a tak jsem se já přestěhovala za ním ...
Nejhorší byla ta první čůrací noc, apk už byl v pohodě, řádil, odmítal být doma, pořád se pokoušel dostat ven, celou dobu žral..... druhý vet říkal, že mu zase až tak moc nebylo. To po tý otravě byl v daleko horším stavu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:33
- Nahlásit
nemethova5
Ani ke mně paní nemáte fstach? Jsi v práci? Chci zapřáhnout čokly a běžkovat, ale umím jenom po orvině, z kopce se bojim.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:35
- Nahlásit
Neessi
tak jsem aspoň něco nafotila -teď je venku jen -10°C ale kosa je!!!
krásné fotečky.... válející se koník je super
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:36
- Nahlásit
Neessi
gdo to je?
ty máš nějakou tosu nebo jinýho moloska???
|
Tinta76
|
# Zasláno: 6 Led 2009 14:37
- Nahlásit
Neessi
paniii, to je krása
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:38 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Neessi
No a pak že potřebují nějakou bundu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:40
- Nahlásit
davidkova renata
ty máš nějakou tosu nebo jinýho moloska???
tsssssssssssss! To je přeci děťátko Bordžínka! Malinká !!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:40 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Neessi
Jak vona ta Ajšena furt kouká jak trupka ))) A koně, ty hajtry líný ležící, by měl prohnat ňákej pes, aby si trošku zasportovali!!!!!!!!!!!!!! To jim nemůže ublížit, bestak sou tlustý.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:41
- Nahlásit
Neessi
To je přeci děťátko Bordžínka! Malinká !!!!!!
proč teda vypadá jak akita ??????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:42
- Nahlásit
Mucholabkanemam k nikomu,jen ke zviratum,hele kovovy nahubky mas udelany,jak nanosniky,tak zapinani,na jednom jsem udelala novy model,kozeny budu delat dnes,ne v praci jsem az ve ctvrtek,jinak mi date 150kc.ceskych,mate ode me jeden nanosnik zadara,uctuju si jen matros.
Neessipani,ona vypada jak malej mastin!jinak jsem zjistila,ze zimni overal je hajanovy trochu tesnejsi,to čune uz vazi 54!!!!ale lita jak blbec,vcera v robote se jen kulal ve snehu a chytal a lital za kulickama,jinak foto moc pekny
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:43
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
bježte na voční a vobje! ,Prt vidíte!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:46
- Nahlásit
Neessi
bježte na voční a vobje!
Já četla na NOČNÍ )))))
davidkova renata
proč teda vypadá jak akita ??????
neni spíš jako akita s kafkazákem? myslíš, že jí má můdr s papírama?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:47
- Nahlásit
jablunka
takhle sem já totálně psychicky vyhořela po štyrech letech na CH JIP a ARO a to sem tam jen pomáhala jako sanitárka po službě v laborce.
hm já po škole na novorozenecký JIPce u Apolináře a nikdy víc..fakt nemůžu nikam páč se neumím citovje oprostit a nosím si bolístky domů a brečím bo chlastám....
Neessi
a ostatní..nevim esli se ptát Sali páč na patolce asi projímadlo nemaj..ale i tak se ptám...máte někdo zkušenost s duphalacem???
zajímá mě zda je opravdu nutno to dávat dítěti na noc....nebo můžu ráno brzo???ch jo.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:49
- Nahlásit
Gerda
neni spíš jako akita s kafkazákem? myslíš, že jí má můdr s papírama?
No pani,vod vás bysem takovou invektývu teda nečekala.Tak já specielně pro vás se lopotím se zimníma fotečkama a vy takhle,jo?
Bordžínka má papíry lepčí jak Habsburkovis famílie,abyste věděla.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:49
- Nahlásit
Neessino fakt,vypada jak prerostla akita,ona je i jak akita zbarvena,tak to klame!
jdu ven,do toho mrazu,roztridit si myslenky,tak se mejte pekne vsichni
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:50
- Nahlásit
sarax
duphalacem???
zajímá mě zda je opravdu nutno to dávat dítěti na noc....nebo můžu ráno brzo???ch jo.
Duphalac kdykoliv během dne- ten můžeš podávat kdykoliv.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:51
- Nahlásit
jinak mi date 150kc.ceskych,mate ode me jeden nanosnik zadara,uctuju si jen matros.
nemethova5
Ale hovno, s tím fstahem jste mě paní urazila a nedostanete ani korunu navíc, ani korunu .-)
co piješ?
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
......druhý vet říkal, že mu zase až tak moc nebylo
brut
takž to jo....
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Neessi
Tak já specielně pro vás se lopotím se zimníma fotečkama a vy takhle,jo?
To je jen ta bezbřehá závist, co mě k tomu žene, jak tam máte krásně mínus 22, snížek bílý, pejscijové veselí, ach joooo - krásný to máte, fakticky....jen ta Boženka vám ňák vyjela ze standardu.... )))
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:52
- Nahlásit
bodre trikralove otpuldne, my zas davate
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:53
- Nahlásit
Neessihajan je taky von,jo a vcera mi jeden typek v buse rekl,ze to nemuzu mit cistokrevneho psa s pp,protoze to mam pry!!!!!!chodskeho psa,nacez,jsem vyprskla smichy a rekla jsem mu,ze delam predni modeling v holyvudu a sla jsem,no nesla,tahla jsem tu nohu a jak dpejrak a drzela se smichy za bricho,jak bych mela rodit,lidi si mysleli,ze jsem zesilelaa,jinak jsem slysela absurdity,ze je hajan kolie krizena s ovcakem,ovcak s asiatem,ze je chorvatsky ovcak,chodak a ja nevim co jeste
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:55
- Nahlásit
Mucholabkapani,nepiju nic,nic mi nekupujte,za tyden jdu vybirat matros na voditka,podivam se na snury i pro pani nessi,jo a prindes si ve ctvrtek?ja doufam,ze budes spokojena,ja jsem se trosku zas vyradila,no vsak uvidis!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:57
- Nahlásit
janikaa proc fenix zrovna vstavajici z popela?jinak moc pekny obrazky,neco pro me
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:59
- Nahlásit
janika
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 15:01
- Nahlásit
janika