Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2313 . 2314 . 2315 . 2316 . 2317 . 2318 . 2319 . 2320 . 2321 . 2322 . 2323 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:15
- Nahlásit

jablunka
tak nějak nabíjí,gdyž vidí,že ten vodepsanej pes s tebou prožije třá eště 5 let

dobrý, tak já Ti teda budu věřit a jednou do toho taky vlítnu. Jen doufám, že to pak ustojím.

Mucholabka
Předevčírem jsem ji byla očkovat a vet spokojený, že to viděl na smrt. A nechtěl za to pořádně zaplatit, to je přístup.

no jo, jenže táákovejch je pomálu.
Gerda
Měla ste ho ku svátku.....

šak bude mít zase další, tak co.

sarax
Gerda
Přijde mi strašně důležitý, že nikdo nesmí umírat sám. Ani čék ani zvíře.
máš pravdu...

jojo, má pravdu přecetkyně

brut
Gerda
To se nevylučuje, jasně že si k němu uděláš vstach a právě ten vstach tě vede k tomu, že to zvíře prostě nemůže umřít samo fšema vopuštěný.
ti nevím, asi bych to dlouho praktikovat nemohla... chyběl by mně ten dlouhodobý vztah

tak to mě ne, myslím, že to s tím psem navážeš hned, já se bojím, že bych právě navázala tak moc, že bych neustála tu zkrácenou dobu co máme přiklepnutou společně

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:17
- Nahlásit

Neessi
Pani to sou háský fotky! A nic nedejte na pomluvy co tu roznáší Davídkojc - vona za to nemůže, namrznul jí mozek.

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:21
- Nahlásit

Sali
pěkný koňovitý máš, moc pěkný domečky maj, a ten plot plnej dřevěnej, to by se mi líbilo taky, to by bazilišek asi nepochroup.

No konečně mě tu aspoň někdo pochválil
Tak aspoň vidíš,do čeho vrážím prachy V kamenný stáji to furt chrchlalo,tak v modřínový je suché teplo a hajtry nekašlou( mohla jsem si za tu stáj koupit třá autíčko pro sebe,ale.... )
a plný ploty jsou jasně kvůli čubám-vysoký,nahoře sešikmený špice,neviděj skrz-neštěkaj na sousedy ....akurát to bylo pěkně drahý dřevo,bolavý zápěstí od natloukání , šroubování a natírání(mohla jsem za to bejt klíďo f Caribiku ) etc.....etc

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:27
- Nahlásit

Neessi
podobnej systém hodnot máme, já se ani neobtěžuju vymejšlet, kde bych mohla být bez investic do psího hobby.
Kamenná stará stáj je fakt o bronchitidu, já vidím v jakým stavu byly naše kamenný chlívky...předci žrali zřejmě prasata i s tuberou.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:31
- Nahlásit

Sali
Neessi
Hmm, právě jste mi nahlodaly dlouhodobej plán "v novym" umístit domácí zvěř do dílny .
Neessi
Bordžínka Švarcenégrová je úžasná

Erin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:33
- Nahlásit

sarax

Mě se Zuzu poeala po jogurtu...kterej milovala a já ji do ní přimíchala sušený pektin,podrcený sušený švestky.

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:34
- Nahlásit

pomocníček do kuchyně. Ale musí mít zástěrku. A vůbec - maj taky slušný oblečení na bránění, jako má Nána?
Gerda
čoveče nemají, nepotřebujou to, vesměs už choděj navolno, nemám ráda točení na voďáku, a nikdo to ani nepotřebuje kromě Kobry, a ta na tu chvilku může být na "límci", aspoň ohlídám, kam hubou šahá...
To má cenu, když děláš kombinovaně, koušeš na postroji na vodítku a chodíš do tahu, a na ostnáčku si pak hlídáš ty klidový a ovladatelnostní prvky,
ale já skoro všechno dělám jen do prohozů a navolno s následným páděním, nepoužívám tah, ale odstředivou sílu, a na to málo, co beru do tahu po zákusu, stačí koženej límec.

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:36
- Nahlásit

Erin
sušený švestky zkusíme..syrový nežere,kompot taky ne ani šťávu..bych se poeala já s toho
jako co je masakr..se teda omlouvám že mezi psákový houna tahám harantí ale čípek se fakt nerozpustí..prostě glycerinovej,čerstvej a vyjde jak je..po půl hodině třeba...

Erin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:36
- Nahlásit

Neessi

nahoře sešikmený špice,neviděj skrz-neštěkaj na sousedy

Okamžitě a střelbitě, ať si má suseda.

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:37
- Nahlásit

kachna_
pozor na to, kamenný starý stavby jsou studeně vlhký.

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:39
- Nahlásit

jen teda duphalac je roztok lactosum..píšou že míchat ve vodě bo šťávě v příbaláku..bude vadit když ho dám do ranního mléka????

Erin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:40
- Nahlásit

sarax

no jak to popisuješ ,vidím své dětství a kus mýdla vražený....
Přešlo to,to jo,až po pravidelném styku...nebyl bankovní

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:40
- Nahlásit

Sali
Kamenná stará stáj je fakt o bronchitidu, já vidím v jakým stavu byly naše kamenný chlívky...předci žrali zřejmě prasata i s tuberou

No nějaký sporulující mrchy tam zůstanou vždycky.Spíš v těch stájích roznáší cosi krysy,i když jsme je nikde nenašli,tak jejich trus byl všude,když jsme se přistěhovali.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:41
- Nahlásit

Sali
vesměs už choděj navolno
nemyslim vodítka, postroje a šňůrky )) myslim prostě oblečení na bránění:

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:44
- Nahlásit

Neessi
ale v těch kamennejch stavbách jsou navěky zarostlý děsivý plesniviny, to jestli máš koně citlivý na alergeny, tak mohli kašlat z toho... až do astmoidní bronchitidy by se z toho jeden dopracoval, když by byl trošku atopik...

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:45
- Nahlásit

kachna_
Hmm, právě jste mi nahlodaly dlouhodobej plán "v novym" umístit domácí zvěř do dílny

Ha ha ha Si musíš vybrat-esli chceš bydlet ty a nebo zvížátka !

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:45
- Nahlásit

Gerda
tak oblečení na bránění nevedem, takhle hraví s prvkama milý infantilnosti zas nejsme.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:47
- Nahlásit

Gerda
to ho posílilo to hromadný vánoční celorodinný marodění )))
určitě

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:47
- Nahlásit

Si musíš vybrat-esli chceš bydlet ty a nebo zvížátka
a tak logicky se začíná žvížátkama,neb ty musej bejt zajištěný v přiměřeným komfortu, když my pracujeme....nebo ne?
Krom toho prevence vyjde levnějc než léčba následků vlastní lenosti a blbosti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:49
- Nahlásit

Sali
Škoda, my vám ňáký přivezem, uděláme si maškarní bránění. Kolibřík může jít třeba za vosičku, přivezu křidýlka.

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:52
- Nahlásit

Sali
zarostlý děsivý plesniviny
Tahle stáj byla z r. 1984-takže ne až tak stará a byly tam betonový omítky.Jenže tam měli dřív prasečí porodnici. Já to vymlátila všechno,včetně omítek a shodila jsem šikmou střechu a nechala udělat větranou dřevěnou sedlovitou se seníkem,ale stejně ... Koně byli v pohodě 10 let,ale pak to začalo ...a to jsem to 2 x do roka vymydlila chloramínem a vybílila vápnem. Ale ta vlhkost udělá svý.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:55
- Nahlásit

sarax
potvůrka malá.... kdyby alespoń víc pila

PetraK
tak to mě ne, myslím, že to s tím psem navážeš hned, já se bojím, že bych právě navázala tak moc, že bych neustála tu zkrácenou dobu co máme přiklepnutou společně
mně by chyběl ten dlohodobej čas.... vztah by byl navázaný hned, ale nebyl by čas na jeho rozvinutí

Neessi
No konečně mě tu aspoň někdo pochválil
sem taky chválila

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:56
- Nahlásit

Kolibřík může jít třeba za vosičku, přivezu křidýlka.
Gerda
spíš jí přivez vosí pas.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:56
- Nahlásit

NeessiSali
Tak se možná holt obětuju a vyměnim dílnu za dřevěnej přístavek... co bych pro drahou polovičku neudělala, že?

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:01
- Nahlásit

Koně byli v pohodě 10 let,ale pak to začalo
Neessi
to už tam bydlíte tak dlouho?
ono to letí jak blázen, já jsem vlastně z Prahy taky už 9 let...

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:01 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Erin
Přešlo to,to jo,až po pravidelném styku...nebyl bankovní
mno to je fajn...pár let se ještě ani nevy****?
a co ten roztok do mlíka..bude to vadit hodně???

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:15
- Nahlásit

Bry vecir, nakrmila jsem kocoury - poradnej kus sadla rozkrajen a pul litru podmasli, nasypala jsem ptackum jarabackum (ikdyz se to prej nema?) a i sykorky dostaly flak sadla. Priletela hrdlicka, teda spis hrdla, drepla do krmitka a malem se to s ni prevazilo. Rada krmim ptacky v zime.
My bourali predloni stary staveni, takovej ten uzitkovej domecek. Dole kurnik a chlivky, cerna kuchyne, udirna, nahore skladiste a dva holubniky. Hnus nejvetsi, bez respiratoru se to neobeslo, v udirne meli potkani asi 3 hnizda. Matka potkanka ulovena perdelem byla velikosti drobnejsi kocky, dalsi kusy byli uz mensi.

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:21
- Nahlásit

gdo eště dřepíte v rachotě jako já?????
eště mě chybí uzavřít a odesrat do NISu 4 slovy čtyry nekropsie.....

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:23
- Nahlásit

Fifi
nás te´d čeká střecha, krovy, půda/strop horního patra a strop dolního patra...asi na to sezvu nějaký chlopy a uteču před tím do práce, abych na to vydělala, což se mi jaxi furt nedaří....

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:24
- Nahlásit

Sali
gdo eště dřepíte v rachotě jako já?????
Gdo asi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<< 1 ... 2313 . 2314 . 2315 . 2316 . 2317 . 2318 . 2319 . 2320 . 2321 . 2322 . 2323 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání