| Autor |
Zpráva |
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:02
- Nahlásit
Biluška
Gerda
Nemůžu venčit společně ani zapřahat,mám nutkavou představu,že se jim musím vjenovat indivuduelně,což i při dvouch jedincích, jde tak nějak hůře.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:02
- Nahlásit
Gerda
Sali
no Kolibřík teda to má asi jasný..
vypadá seksy,ne?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:04
- Nahlásit
Gerda
Jinak bych si ráda ozkoušela takovej mráz, , okamžtě se nech vyšetřit psychiatrem , a protože tě nechá odvézt do Bohnic a asi na dlouho, tak šoupni finance na karybýk , Tobě teď bude stačit těch 60 na den .
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
mac1
Německý miliardář Merckle kvůli krizi skočil pod vlak, ještě že nemám miliardy , nebýt vzácného trusu, posádka by ani nedojela
zas máš ten trus,no
sem to taky četla,to je magor ,asi měl málo bo co
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
možná bych jí mohla spíchnout uši špejlí a jednu jí vomotat kolem vocasu a mohla by jít za jelito,ale nevim esi to nejni moc fádní..
Sama seš jelito!
Jinak sem teď koukala na vlákno vo srnkách........tý woe to sou idijotky!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
StaHi
zda se, ze mi bruch pomalu splaskava
To je dobře, pani, to je moc dobře. Už se dejte prosimvás do kupy, dyť to neni normální tohleto!
davidkova renata
proč za gerberu
je to pěkná květina, ne?
mohla by jít za jelito
A nemohla by jít za sršáně? Když už budu dělat křidýlka na vosičku pro kolibříka, že bych spíchla křidýlka na sršáně aji pro Nánu....moha by dělat hluk dosyta, sršáně sou taky hlučný.
|
Tinta76
|
- Nahlásit
Neessi
no zatím je - 22,3°C ,co ještě nechceš vědět? Do rána tu má být kolem mínus 30,dneska nás předběhla jen Stráž p.R.,ale ta je kósek
no teda fujtajbl! ještě nechci vědět, že nejvěčí mráz je kolem šestý ráno
|
Smečka
Člen |
- Nahlásit
klub ho překecal, by ho ještě uchovnilSali
Klub ho překecal hlavně z toho důvodu že pes je krevně zajímavý a také proto, že Ruda ho presentoval jako převychovaného. Kdyby funkcionáři Klubu tušili jak na tom pes je, určitě by ho do bonitace nenutili. Jinak na bonitaci chodí i "syrová" zvířata, která kolík nikdy neviděla a i když třeba nezareagují úplně nejlépe, často projdou bez ztráty kytičky.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:05
- Nahlásit
Biluška
Kočkám jsem nasypala žrádlo na zem a řekla jsem jim,že na kliku nesáhnu aj kdyby se zbláznili
To nebylo hazký,pani! To já jsem kočičkám nahřála 4 betonový cihly a dala je do "kočičího domu".Na cihly jsem jim dala deku a jejich košík na spaní.Maso jsem jim ohřála.Byli spokojení-kocour se svou mutr.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:08
- Nahlásit
jablunka
........tý woe to sou idijotky!
už dorazila hlavní mlufčí,číhni
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:09
- Nahlásit
Neessi
teda já chci být zvířetem u tebe ..... až jim člověk tu péči závidí
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Erin
Se jim věnuju individujelně. každé z nich individujelně nadávám . Mám tady černou svini a černou mrchu, pak bílou ludru, malou šedou krávu a velkou šedou krávu..... Kutýs byl puntíkatej debil.... individualita musí být, to máš pravdu
Smečka
To nebylo v tom článku, to byla nějaká diskuze. Myslím,že tady, ale mohlo to být i na můjpsovi, je to děsně dávno zpátky, odhaduju to tak na čtyři roky. Ale určitě to byla diskuze a určitě se hájil tím, že s obranama nemá zkušenosti. V zásadě je mi to jedno, už jsem od něho slyšela takových pohádek, že nějaká obrana už na věci nic nemění
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
ještě nechci vědět, že nejvěčí mráz je kolem šestý ráno
Ne,ten bude kolem 8 h.Buď f klidu,v šest bude jen 28!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:10
- Nahlásit
Gerda
A nemohla by jít za sršáně
to je blbý,lidi by si je mohli plíst dyš za fosu de Kolibřice!
Navíc by byla eště víc agresííívní,to sršánííí sou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:10
- Nahlásit
mac1
okamžtě se nech vyšetřit psychiatrem
dyš to je těžký, nemůžu za to, že je mi bližší zima než horko. Von ten holomráz je nádhernej, fakt se umim zahřát strašně rychle, mistrová řiká, že je to kvůli zvýšenýmu jangu v játrech, jak do sebe furt hrnu kafe ve velkym množství.....ale v létě mi otejkaj nohy, bolí mě furt břicho, často se mění tlak a mě je z toho blbě, nesnášim, když se potim, nesnášim, když cejtim, že se někdo potí....
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:11
- Nahlásit
To nebylo v tom článku, to byla nějaká diskuze. Myslím,že tady, ale mohlo to být i na můjpsovi, je to děsně dávno zpátky, odhaduju to tak na čtyři roky. Ale určitě to byla diskuze a určitě se hájil tím, že s obranama nemá zkušenosti. Biluška
Aha, no podle toho výkonu bych mu i věřila.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:12
- Nahlásit
davidkova renatanazdar,co budete delat maskarni,jo?tak hajan muze jit za čmelaka,postavu na to ma,ty vo.e,to by byla sestava,se z toho picnu,samej hmyz!pani,divala jste se na zpravy?nejakej novej pavouk nasli ho na jizni morave a ta k.rva je jedovata,fujtajbl,jsem si vzpomnela na vas!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:12
- Nahlásit
brut
U můdr má péči celý osazenstvo, my přijely jen na návštěvu a dostalo se nám takovýho vostarání, že sme odjížděly přespokojený, přežraný, přepovídaný....u můdr bych chtěla bejt i lodyha!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:13
- Nahlásit
Neessi
No tak to u nás fakt nejde. Páč nemaj košík maj banánofku s dekou . Máme chlívkové kočky, půdní kočky a sklepní kočky. V podstatě by tady mohli natáčet kočičí vékávéčka, páč sklepní kočka se nenávidí s chlívovým kocourem. Půdní kocour tuze miluje sklepní kočku, ale ta je na ženský a miluje kočku od sousedů.... tím pádem nemůžu ani krmit pohromadě a lítám s granulema k různým oknům
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:13
- Nahlásit
jablunka
s jelitem máš pravdu,ale je to jelito nějaký z protektorátu...akurát střefo a špejle.
Já se blue nedostanu bo sem vodstřihnutá ateďka nevím nic vo srnách.z toho su jelen a vodnesou to mí....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:14
- Nahlásit
davidkova renata
to je blbý,lidi by si je mohli plíst dyš za fosu de Kolibřice!
Navíc by byla eště víc agresííívní,to sršánííí sou
tak necháme to jelito, aby se to jako nepletlo. Jen nevim, jesi Tchoř neumře smíchy, až ho bude vyštěkávat gerbera, kousat vosa a jelito )))))))))))))))))
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
Gerda
A co budete lejt do chladiče? Jinak bych si ráda ozkoušela takovej mráz, pokud nebude fujavice, mohlo by bejt nádherně - všude ticho, klid, pokud se člověku podaří zahřát, mohla by to bejt moc krásná procházka! Zkusíš to a řekneš, jaký to bylo? Jak se mají vůbec zabezpečovat psové do takový zimy? Vystačej se svýma kožichama? Na jak dlouho se může udělat procházka v týhle zimě?
šiš, ty naděláš.Auta jsou v garáži a ráno se normálně jezdí.
Ticho zaručeně není,leda by ses vznášela,bo ten zmrzlej sníh stašně křupe.A čubky se venčej podle libosti-dyk jsou to vovčouni.Když maj zmrzlý tlapinky,tak vlítnou ke krbovkám a nahřejou se!
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
du jak dyš sem v nějaký rouře bo je úpa tuhej Vám to předvedem
a myslíte, že bude někoho zajímat jak chodíte jako v nějaký úpa tuhý rouře? za to se moc na ftupnym teda nevybere, ta pjoumatika by bejvala táhla víc
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:15
- Nahlásit
Gerdapani a zapomnela jste na čmelaka,toho bude delat hajan a cmelaci kousou,me jeden tak rafl,ze jsem mela misto ruky padlo!!!nejakej drajvovej,od te doby na ne nechytam
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:15
- Nahlásit
Neessi
ten zmrzlej sníh stašně křupe
To je nádhera!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
už dorazila hlavní mlufčí,číhni
Sem číhla..........eště že sem nevečeřela!
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
brut
Napiš se do pořadníku,na prvním místě je náš vet a za ním ještě dlouhá fronta
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
hlásím, že jsem zkoušela venčit dobrmany, ale po pěti minutách se votočili a zmizeli v baráku....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:17
- Nahlásit
nemethova5
čmelaka,toho bude delat hajan
To sou furt řečičky!!!!! Eště ste vůbec nikdy nepřijela, byt pro mladý už je skoro hotovej a Mařena ženicha eště ani neviděla. Takhle jí provdám za Bajkonůra. Ale je jasný, že dyš bude čmelák, je to hajan.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:17
- Nahlásit
Erin
Ti pošlu mejla sestro.
|