Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2313 . 2314 . 2315 . 2316 . 2317 . 2318 . 2319 . 2320 . 2321 . 2322 . 2323 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:52
- Nahlásit

PetraK
to ešče ňákej ten litránek myslifce urazíte
Spíš hektolitránek.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:53
- Nahlásit

jablunka
Sem si polila nojbůk čajem.Von je vymyšlenej

Bohužel je skutečnej, jenom nějak nevím jak se s tím popasuju, esli to jako psychicky zvládnu, poslední varování od božskýho

Neessi
Člen
- Nahlásit

Sali

pracovní zvíře má být mrštný, lehčí a obratný, 30 kil na fenu je dle mne a pro mne optimum, ale je to můj názor

No jak na kterou práci Na stopách to není rozhodující,na obranách je váha psa zátěží pro figuranta a když má zákus takový,jako Bordžínka,tak má fík co dělat.V poslušnosti to též není ovlivňující výkon.Takže v nároďáku a v TARTU se ta obratnost vyrovná.Pro IPO nejsme optimální.A co se vytrvalosti týká,tak myslím,že by se s ní některé lehkonohé čubinky těžko měřily.Je to věc tréninku.10km běhu -klusu ani nepocítí.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

AlenaD
Sme si dovolily moc.....
no jo,to sme ale bekané holčičky ,taghle se očklivje navážet do nadpetry co káže slovo bóží imrvére

Čéče,Rudo,proč tě tak točí ty "četovací fora " ?? to nejni příspěvek abys je nezmínil ,ti to ale muší ležet v žaludku

Pro ty nechápavý...mu to píšu tady bo to stejně čte nebo mu to zatepla nějakej aktíívní zvěd donese

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:54
- Nahlásit

Tak jsem dneska dostala maila od slečny, která venčila v útulku Máju, je to skoro před rokem a pořád si na ní pamatuje

jablunka
Člen
- Nahlásit

Gerda
Jo? Na to se teda musim děsně protahovat, abych dala dlaně na zem! Sem myslela, že sem f kondici......
Fakt jo.Gdyby holka nespala,řeknu jí ať mě blejskne,asi to udělám zejtra.

AlenaD
Člen
- Nahlásit

Biluška
Včil se nedovím vůbec nic nového o lovení srneček A to sem se zrovna chtěla zeptat jak se učí pes, aby se čuchal se zajícem,taky to chci Gozéru naučit

Co Goréra, ještě zabíjí vovci?

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:55
- Nahlásit

davidkova renata
hele a jak si jí přinutila bježet dopředu? si dala na provázek toho buřta???

ne- votevřela jsem vrata a zařvala : Jedééééééééém!

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:55
- Nahlásit

AlenaD
nevím jak se s tím popasuju, esli to jako psychicky zvládnu, poslední varování od božskýho
Mě ani nevaroval a rovnou mě po druhým příspjefku ustřich.Po prvním sem se stala lidovým vypravječem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:56
- Nahlásit

StaHi
alou kousat na vlcary

tak hlavně aby nás nevyloučil ze smečky(platim pivo ),to by mě zvlášt mrzelo
AlenaD
jenom nějak nevím jak se s tím popasuju, esli to jako psychicky zvládnu, poslední varování od božskýho
to dáš!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:57
- Nahlásit

Neessito ja taky zarvala jedem a hajan me katapultoval,radsi uz zadny jezdeni,ten pes me chce asi zabit,staci jedno bolavy koleno

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:59
- Nahlásit

davidkova renata
mu to píšu tady
Do srnek stejnak už nemůžeš, bo sou zamčený. Sem chtěla reagovat, ale už to nejde. Chtěla sem tam právě napsat, že když se naváží ostatní do vás, ničemu to nevadí. A tak jak tě a tvýho psa znám, je mi jasný, že si řešila u Nány výchovu, že to, že teď už s tou čubou nemusíš řešit nic zásadního, je produkt tý výchovy, do který si dala maximum. Hele řekla bych, že možná snad i trošku vim, vo čem píšu, bo Nána za mě udělala obrovský množství práce s mou čubou, což je ve výsledku stejnak tvoje dílo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:59
- Nahlásit

Tak takhle se strakatá dneska rok a půl stará Mája dostala do útulku:
Mišku jusem vlastne znala docela dlouho on ji totiž nejdříve vlastnil jeden pán tady u nás na vesnici v Ústí u Staré Paky.Miška zde běhala volně pušťena a běhala i po silnici,když jsem to říkala p.Šolcové tak mi říkala ať ji nějak vylakám aby šla zamnou.To se mi boužel nepovedlo jelikož je někdy velmi svéhlavá!A tak jednou tomu pánovi zakousla slepici a on ji chtěl zastřelit!Ale neudělal to a odvezl ji jedne paní do Roškopova a ta Mišku odvezla k nám do útulku!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:00
- Nahlásit

Neessi
a zařvala : Jedééééééééém
hm...tak to by asi nezabralo ,leda by někde na konci stál někdo podobnej figurantovi ,ale to by zas byla moje poslední jízda

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:01
- Nahlásit

AlenaD
davidkova renata
tak prej uz zadny mazleni ..je mi to lito, holky

aby nás nevyloučil ze smečky
na to musite jit jinac, jak jsem to pochopila z Biluscinych celerfree vycucu.. podobne jak hluchomurka onda tady .-)

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:02
- Nahlásit

Neessi
tak to někdy vyzkoušíme, ty lehkonohé čubinky versus Bordža Megča má tuším 23kg a po stokilometrovém dogtreku se tvářila, že jako nuda

Jenže obrany jsou právě ten záhul, zákus je sice pěkná věc, ale pokud ten pes nejni šnek a napere to do figuranta, tak ta páteř jde prostě do hajzlu...zase záleží jak často, když si jdeš jednou za týden zakousat na cvičák, tak se možná nic nestane, ale na pořádný tréninky to prostě není, nakonec u lidí je to stejně, kdes viděla v atletice mastodonta, pokud tedy nechcete házet koulí
a v nároďáku mi zrovna vadí žebříky a jiný vymoženosti

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:02
- Nahlásit

davidkova renatano to by byla asi fakt tvoje posledni jizda,bo by jsi musela mit pasy jak ve stihacce,a ani to by ti nestacilo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:05
- Nahlásit

Ebonyproc si asi myslis,ze s hajanem jsem zebrik nedelala?drzeli jsme hajana dve,to proste neslo,on by se blb na tom zebriku zabil!!!!dvakrat spadl rovnou na kokos a jak spadne takova vaha,tak to je problem,no a s tou pateri mas bohuzel pravdu,hajan na to dost trpi,takze jsme dokousali,kdyz kousem ,tak jen na postrojich a na voditko,zadny sileny pretahovani to neni

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:05
- Nahlásit

Gerda
Nána za mě udělala obrovský množství práce s mou čubou, což je ve výsledku stejnak tvoje dílo.
šiš nepiš to!!!! dostaneš banána taky
nejde vo Nánu,ta je samo supéér,ale vo tu nánu nadpetru co píše peachoviny každýmu kdo se tam jen mihne.Může se posrat dyš někomu veme pes dráhu a barda má nervovej šok dyš zašlápne myš bo ví,že jí usmrtil a vona nikdy!!! nenechá honit psa nic!! a pak z ní vylezou takový věci,že mám vánoce.Nevadí mi,že jí čokl zdrhnul,ale to že dělá jak dyby se jí to nikdy nestalo

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:06
- Nahlásit

StaHi
tak prej uz zadny mazleni ..je mi to lito, holky

No nedá se nic dělat, budu to muset nějak skousnout

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:08
- Nahlásit

StaHi
tak prej uz zadny mazleni

ani petink teda??? šiš a já mám zrovna mrouskací náladu..
kachna_
tak jednou tomu pánovi zakousla slepici a on ji chtěl zastřelit
bože ty lidi sou hovada,aspon tadle měla kliku

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:10
- Nahlásit

davidkova renata
Nevadí mi,že jí čokl zdrhnul,ale to že dělá jak dyby se jí to nikdy nestalo

No právě, dělá ze sebe paní dokonalou . No jak je vidět není důležitý co kdo dělá, ale hlavně kdo!

Biluška
Člen
- Nahlásit

AlenaD
Co Goréra, ještě zabíjí vovci?
Sim tě, ofce už je dávno mrtvá . Goziška se s tím necrcá

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
ani petink teda??? šiš a já mám zrovna mrouskací náladu..
tě snad utratim sama čoveče!

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:11
- Nahlásit

AlenaD
davidkova renata
predvedte modrymu-rudymu bananovy lezbysou ty vohuzky sou dost seksy, to by bylo, aby nebylo!

Walda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:11
- Nahlásit

davidkova renata

Ahoj, mám pro tebe (vlastně pro Nyný ) rozlišovací dečku. Tak bych ti jí někdy předal.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:13
- Nahlásit

Biluška
Sim tě, ofce už je dávno mrtvá

Hele a co jako s tou kůží dělá, to jí rozškube a rozcupuje??

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:13
- Nahlásit

StaHijezismarja!jsem tu dobre????tady se dela lezby šou,jo?

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:14
- Nahlásit

Walda
no podle fotek, co tu davitkojc onda postla, bude decka fakt spis pro ni .-)

davidkova renata
vidite, uz mate ke kostymku i stylovy spodni pradylko

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:14
- Nahlásit

StaHi

<< 1 ... 2313 . 2314 . 2315 . 2316 . 2317 . 2318 . 2319 . 2320 . 2321 . 2322 . 2323 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání