Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2313 . 2314 . 2315 . 2316 . 2317 . 2318 . 2319 . 2320 . 2321 . 2322 . 2323 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:14
- Nahlásit

jablunka
F pohodě,i dám dlaně na zem
A tak von kdyz si clovek pridrepne..
A Ufouni hypermobilni se na to moc rozcvicovat nemusej.

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:14
- Nahlásit

Ebony
tak to někdy vyzkoušíme, ty lehkonohé čubinky versus Bordža Megča má tuším 23kg a po stokilometrovém dogtreku se tvářila, že jako nuda

no počkej,100km já neujedu ani neujdu.
když si jdeš jednou za týden zakousat na cvičák, tak se možná nic nestane, ale na pořádný tréninky to prostě není

Však to taky děláme s mírou-přiměřeně( já jen že to psala Sali a ta taky častějc necvičí).Ale když se ta moje holka postaví na zadní a vopře se do ramen vysokýmu chlapoj -tak to má grády!
A já vím,že sporťák má jiný parametry,ale co mám dělat,když takhle holka vyrostla? A žere míň,jak Aisha !

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:15
- Nahlásit

AlenaD
No jak je vidět není důležitý co kdo dělá, ale hlavně kdo!
a dyš dva dělají totéž,není to totéž
Gerda
tě snad utratim sama čoveče!
tak jo...stejně uš sem na to zralá ,LDNky sou nepřijatelný a personál nesnesitelnej..,hlavně tam nebud se mnou bo mě by to štrézovalo ,zasejc bysme se hádaly a já ne a ne umřít

do do hajan(nezaměnit s Hajanem vod nemethový ),brou noc,a nepište už!!!!!!!!

Brou noc,Rudo a hlavně s úsměvem ,ale tam si ho moc neužiješ,mrtvoly maj větší smysl pro humor než tví věrní

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:16
- Nahlásit

nemethova5
no uz davno, zacla s tim pochopitelne davitkova, tusim ze s jebatem

a kde je vlastne jebat? ze by sla pro med do jednoty?

PetraK
Člen
- Nahlásit

nemethova5
tady se dela lezby šou,jo

dyš je tu borde, co by tady nebyla lezby šou, ne?

hele když jste tu zmínila ten žebřik řeknite mi lidi, jestli se střelený potrhdílo dá žebřík naučit. U Ešusa nejde o strach - jako malej se za mnou sám pustil, když jsem natírala štít a vylezl na druhou šprušli. Ale je děsně potrhlej, zrychlenej - no celej já. Mám strach, že si ty svý kozí hnáty na tom zláme. Párkrát jsem to zkusila, ale je fakt pošahanej, tak se bojím, že pak budu mít na zahradě místo sádrovýho trphajzlíka sádrovýho čokla třeba.

Neessi
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
AlenaD
Gerda
-všimli jste si v tom "agresivním příspjefku" vedle něčeho? Von se Růda stěhuje za "pár měsíců"jinam a daleko?

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:17 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

davidkova renata
ani petink teda??? šiš a já mám zrovna mrouskací náladu.
Debiléééééééé!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:17
- Nahlásit

davidkova renatano tak to se musim podivat na kremacce do truhly,jestli se ty mrtvoly smejou,to jste mi pani nasadila brouka do hlavy

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:18
- Nahlásit

Fifi
A tak von kdyz si clovek pridrepne

hahááááááááááááááá, ste pani naprosto střelená

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:19
- Nahlásit

StaHismrja,kam jsem se to dostala,to tu je jako kulturni vlozka,nebo co?
PetraKhm,stejnej problem jak ja,hajan je moc divokej a proto zebrik nedelam,nemam na to nervy a ted uz je starsi pan tak na to uz kadim,tak hlavne,aby jste byli dva,zkazdy strany pridrzovat psa

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:20
- Nahlásit

AlenaD
Jo, rozškube ji na ciprcampr, pak ty ciprcampry zase posbírá a rozšube je ještě na atomy. Ty pak rozloží na neurony a protony, nebo z čeho se to vlastně skládají a pak je konečně spokojená.

Fifi
Ten ufoun je boží

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:23
- Nahlásit

Neessi

A kdo má takovou čubinku,která ho utáhne na saních a sviští s ním po rovině jak na závodní dráze jako já? No ?

tak to vam pujcim rachatickou krehkou slecnu bonnie a uvidite, co je to zaprah .

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:24
- Nahlásit

Fifi

sem taky trochu hypermobilni, dys mam den, tak dam na zem i lokte

PetraK
vo tu foukanou nemusite mit obavy, pani

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:25
- Nahlásit

Biluška
Jo, rozškube ji na ciprcampr, pak ty ciprcampry zase posbírá a rozšube je ještě na atomy.

Ježíš to bych občas potřebovala, to by se těm našim hebridám taky mocinky líbilo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:25
- Nahlásit

Neessi
Von se Růda stěhuje za "pár měsíců"jinam a daleko?
von to voživil..se koukni dolu,naposled voživil...ale nechápu to jako vůbec a je mi to fučík)))
Walda
hooooj))) to je supér,můžem dělat ramena a gestit!!!!Nějak se domluvíme,třá se tam v neděli svalim dyš nepudu jinam,se vozvu nebo pod dopoledne venčit,chodim tak mezi 10 a půl 11

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:26
- Nahlásit

nemethova5
na vlozku bych v zumpe moc nespolihala (vo kulture ni nemluve), radsi pouzijte osvedceny pemprzy!

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:26
- Nahlásit

PetraK
jestli se střelený potrhdílo dá žebřík naučit.
Tak pokud to k nicemu nepotrebujes, naucit se da, dej dve cihly a na to vodorovne zebrik. A uc tapat tesne nad zemi na sprusle, v klidku, kdyz slapne vedle, nenarazi si kule ci pindoura.. A proste postupne, az ti pretape bez problemu vodorovnej a nauci se klast nohy, tak o cihlu vyse.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:27
- Nahlásit

Neessi
Von se Růda stěhuje za "pár měsíců"jinam a daleko?
sem si fšimla, to je ňákej renonc, se asi zaktualizoval starej příspjevek

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:28
- Nahlásit

StaHi
sem taky trochu hypermobilni,
To ja taky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:29
- Nahlásit

StaHi
vidite, uz mate ke kostymku i stylovy spodni pradylko
to sou kecy furt

ofšem aby to s psícholokem nešoustlo ,vono to bude hodně vjemů najednou..

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:29
- Nahlásit

nemethova5
starsi pan tak na to uz kadim,tak hlavne,aby jste byli dva,zkazdy strany pridrzovat psa

hm, takže žebřík asi teda vynecháme, páč navíc - nikdy nemám nikoho k ruce a nesci mít sádrovýho čokla na zahradě, to je kýč

StaHi
vo tu foukanou nemusite mit obavy, pani

to sem ráda, páč foukaná a vodová to bylo dycky moje! A taky taková ta trfča alá půdl, tu jak nosí stará Vonásková

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:32
- Nahlásit

AlenaD
Tak se koukni po okolí jestli tam někdo nechová ovce. Soused to normoš vyhazuje, prý se mu nevyplatí s tím cokoliv podnikat.
StaHi
Já dám lokty na zem normálně, mám hyperflexibilní klouby co se protáčí na všechny strany

Co se tomu stěhování divíte? Rudínek už ochočil fšechny zajíce na Vlčárech tak se kousek šoupne,ne?

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Fifipresne pani,ze me to takhle nenapadlo driv
StaHipemprsi potrebuji pokazdy,kdyz tady jenom vlezu,chudak muj nojtbuk,ten uz je od kdeceho

PetraK
Člen
- Nahlásit

Fifi
tý jo, to by mohlo vyjít, promyslím, to. Sice to nepotřebujeme, ale člověk nikdá neví, že jo. Jde mi o tu jeho potrhlost.
Fifi
StaHi

trochu hypermobilni,

můžu se přidat? A nevadí že sem hyperdebilni? Zni to podobně, tak se to třebas ztratí, co?

StaHi
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
ofšem aby to s psícholokem nešoustlo
ucel svjeti prostretky

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:33
- Nahlásit

Biluška
klouby co se protáčí

mně se tagle protáčej panenky, dyš třeba někde platim. To se holky točej a točej

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:34
- Nahlásit

nemethova5
pemprsi potrebuji pokazdy,kdyz tady jenom vlezu,chudak muj nojtbuk,ten uz je od kdeceho
tak zaklad je NESEDAT si na nojbuk!

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:34
- Nahlásit

Jdu se svalit a zabrat místo v pelechu, už se mi tam nasáčkovalo moc psů, jestli budu ještě chvilku váhat tak spím na zemi
Kdyby se po dobu mé nepřítomnosti stalo něco závažného (třá, že by Rudíčka šoustlo) tak žádám dozorčího, aby mi neprodleně zavolal.

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:35
- Nahlásit

Biluška
mám hyperflexibilní klouby co se protáčí na všechny strany
a nacvicite teda taky naky cislo pro Zeryho Springra?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 21:37
- Nahlásit

StaHi
tak zaklad je NESEDAT si na nojbuk!

bať pak tam nebude mít kde co, ale jen drobky jako já

Jdu s Ešusem ven, tak dobrou.

<< 1 ... 2313 . 2314 . 2315 . 2316 . 2317 . 2318 . 2319 . 2320 . 2321 . 2322 . 2323 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání