Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2313 . 2314 . 2315 . 2316 . 2317 . 2318 . 2319 . 2320 . 2321 . 2322 . 2323 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:33
- Nahlásit

Gerda
To si musíte říct StaHi, ta je nafoukaná furt

a jo! já zapomněla, myslíte že mi udělá i vodovou ? To budu muset asi jinam, páč prej vody má málo

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:34
- Nahlásit

Tak sem byla nakrmit venkovní zvěřinec. Venku je asi tak mínus patnáct, možná víc, to se neví páč jsem nemohla zastavit na tak dlouho, abych viděla na teploměr Kdybysem zastavila tak bysem zmrzla. V běhu jsem hodila granule Gozéře a ta trupka říkala "kam běžíš? Pojď se válet ve sněhůůůůůů, to je božíííííííí" Sem jí řekla, že je magor a že mě nejmilejší pes je Orobul co už týden nebyla venku, páč je jí zima . Pak jsem ovšem zastavila, páč mě přimrzli ruce ke kotci Regulerně mi tam přimrzli a musela jsem se utrhnout Kočkám jsem nasypala žrádlo na zem a řekla jsem jim,že na kliku nesáhnu aj kdyby se zbláznili

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:35
- Nahlásit

davidkova renata
jablůnka je kastrovaná??? Něco se dělo dyš sem dřela??Co mi uniklo???
No mac chce brát jablůnku na Kubu, aby tam válela doutníky, zatímco sama se bude válet na pláži.

jablunka
Co tím chtěl básník říct????Jako že mám stehna jen na válení doutníků a přet soumrakem nemám vylejzat??????
za to všechno může mac, že vás nenechá zakouřit na benzínce!

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:35
- Nahlásit

davidkova renata
jablůnka je kastrovaná???
Jen na půl a uš víc jak rok.
PetraK
to byla jistojistě ta jak vo ní psali f černej kronice, že zničehož nic vybouchla a příčinou byly dvě cigára
Asi bych měla zavolat kamarátce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:36
- Nahlásit

jablunka
Co tím chtěl básník říct????Jako že mám stehna jen na válení doutníků a přet soumrakem nemám vylejzat??????

pani,nenechte si to líbit a děte do ní!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:36
- Nahlásit

Biluška
Pak jsem ovšem zastavila, páč mě přimrzli ruce ke kotci

ste evidentně nečetla ráno varování Neessi, že nemáme voblizovat zábradlí. chytat se kotce je skorem to stejný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:37
- Nahlásit

davidkova renata
ste stejně agresivní jako ten váš šmatlavej vlčák!!!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:38
- Nahlásit

jablunka
Asi bych měla zavolat kamarátce

esi se nedovoláte, tak se moc nedifte ale.

davidkova renata

myslíte že se budou bít? Esli jo, chci lístky do první řady. Nebo ne, do lóže - dybych usnula, tak ať sem rovnou f posteli.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:39
- Nahlásit

davidkova renata
Nemůžu,dyk vona se neumí rosčíli a hádat a nechci jí rozplakat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:41
- Nahlásit

jablunka
Vidite a je to tady, takovej výukovej materyjál a voni to vzdaj. By jeden brečel ))))))))))))))))))))

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:41
- Nahlásit

PetraK
Proč se to nemá? kdo to vymyslel? A to mají čudinky jako v tomdle mrazu pod čepicí sněhu dolovat žrádlo sbíječkama nebo co?, bože to zas někdo vymyslel věc!
Ja krmim kazdou zimu. At si kdo chce co chce rika. Ale taky to ma svoji hlavu a patu.¨

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:43
- Nahlásit

Gerda
Vidite a je to tady, takovej výukovej materyjál a voni to vzdaj. By jeden brečel
No eště bych si tě mohla narolovat pot sebe,ale to bych pak mohla někomu konkurovat.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:46
- Nahlásit

caute decka,tak jsem prisla z venku,misto nosu rampouch,a nemela jsem psa ale huhulaka,jsem musela hajana rozmrazovat,ale bylo fajne

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:46
- Nahlásit

jablunka
No eště bych si tě mohla narolovat pot sebe
No ale pěkně by ses vohřála, bo já vydávám děsný teplo, dycky hned zamlžim vokýnka, u kterejch sedim, bo sem jak kamínka akumulačkový, ráno to ve vaně naakumuluju a pak z toho celej den pěkně žiju )))

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:48
- Nahlásit

Salilink jsem na toho pinzeťáka vyvěsila, poslala mail i majtelce otce , a dál se uvidí.
Není to špatný zvíře, jednou jsem ho viděla, na tý výstavě,
matka vede starou krev, otec je rusoholanďan, silně makavý, velmi dobře udělaný.

Chovatelka je moje kolegyně z práce a pokud se jí ho podaří od majitelky dostat zpět, myslím že ho i daruje. Je to tam trošku zamotaný.Jinak dík moc.

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:50
- Nahlásit

PetraK
coz voto, vody mam spis hodne.. i tu vodovou mam (jako pnojmatyku, dybyste nevedela)... problem je akurat f tom, ze nevim, jak jsem si ji vyrobila.. ..as na to prijdu, tak vam klidanko taky jednu udelam

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:51
- Nahlásit

Fifi
taky krmím, dík za odkaz, až přestanu míchat v kaserólech budu študovat

jablunka
No eště bych si tě mohla narolovat pot sebe

jako ten doutnik!! Jooo!! Z Gerdy bude pravej kubánckej doutnik!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:51
- Nahlásit

StaHi
Už máš ten čaj a dehydruješ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:52
- Nahlásit

Gerda
ste stejně agresivní jako ten váš šmatlavej vlčák!!!!!!!!!!!!!!
a to ste eště neviděla náš drajf posledních dnů na balonek,je úúpa nasraná a nepříčetná,během pikosekundy se změní z hodného pséčka co si nese míček na provázku ve fsteklýho kreténa a už umí i trochu skákat do vejšky jako ííípařííí ,pěkně jí za to chválim a vono je jí to asi fuk ,akorát nesmim hlavu dávat dolů bo nevim esi mě nerafne...do xichtu jako(ne že by mohlo bejt hůř,ale leknula bysem se )Kousat nesmí,to sem jí řekla,ale kontaktní je teda dost a jak mám poslintanej kabát,okajděte to mrrzne a du jak dyš sem v nějaký rouře bo je úpa tuhej
Vám to předvedem
jablunka
Nemůžu,dyk vona se neumí rosčíli a hádat a nechci jí rozplakat.
šiš to je materyjál,todlecto

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:53
- Nahlásit

Tinta76
nechci vědět, kolik stupňů bude u Neessi
no zatím je - 22,3°C ,co ještě nechceš vědět? Do rána tu má být kolem mínus 30,dneska nás předběhla jen Stráž p.R.,ale ta je kósek

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:53
- Nahlásit

PetraK
Z Gerdy bude pravej kubánckej doutnik!!
Jako tlustá a smrdutá rulička??????????????? Na to, že ste mnohem menčí a slapščí a tenčí neš já, ste dost hubatá! Sem se náhodou na Novej rok myla, jako dycky touhle dobou! Řeknu to můdr, že ste hubatá a vona na vás pošle svýho kafkazáka!

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:57
- Nahlásit

Gerda
doutník nesmrdí , budeš voňavá , můdr bude zamrzlá, tam se pomoci nedočkáš

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:57
- Nahlásit

davidkova renata
náš drajf posledních dnů na balonek
A mohla by to naučit aji Maryji? Jak jí pěkně naučila spoustě věcí, co já sem nedokázala, tak by jí mohla i ten míček naučit, ne? Jinak to je jasný, že je Nána drajvová, vim moc dobře, že mě minimálně 3x kousla až do modřiny. Za co pude Nána na to maškarní bránění? Mařena pude za gerberu.

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:58
- Nahlásit

BiluškaRuda má nějaký praktický zkušenosti s kousáním? Si nějak mlhavě vybavuju jak se tady kdysi diskutovalo o bonitaci nějakých čévéček, Chvd (nebo možná někdo jinej, už fakt nevím) ho kritizoval, už nevím za co a RD se hájil tím, že s obranama nemá vůbec žádné zkušenosti a že teda vůbec nevěděl vo co gou
Ten článek jsem psala já jako očitý svědek. Určitě je ještě na webu Pejskařina. Ruda se nebránil tím, že s obranama nemá zkušenosti nýbrž tím, že psi zareagovali přesně tak jak měli. Z mého pohledu nebyli vůbec na bonitaci připravení, báli se nejen u kolíku ale i měření a střelby. Podle mě si Ruda vůbec neuvědomil do čeho jde a že psi fungující doma na dvorku mohou být venku úplně rozložení. Což je u nesocializovaného čsv naprosto běžné. Jejich resocializace je hodně obtížná až nemožná.

brut
Člen
- Nahlásit

Neessi
Do rána tu má být kolem mínus 30,dneska nás předběhla jen Stráž p.R.,ale ta je kósek
brrrrrrrrrrrr, je mi zima jen při pomyšlení na takovou kosu

StaHi
Člen
- Nahlásit

Gerda
ten lymfacaj este nemam, jedu nejspis ve ctvrtek. ..ale uz celkem normalne curam a zda se, ze mi bruch pomalu splaskava

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:00
- Nahlásit

Gerda
A mohla by to naučit aji Maryji
moožná jo,ale musela by bydlet u nás
Mařena pude za gerberu.
proč za gerberu??????????????????????????????? eště teda nevim za co pude Nána..možná bych jí mohla spíchnout uši špejlí a jednu jí vomotat kolem vocasu a mohla by jít za jelito,ale nevim esi to nejni moc fádní..

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:01
- Nahlásit

Německý miliardář Merckle kvůli krizi skočil pod vlak, ještě že nemám miliardy , nebýt vzácného trusu, posádka by ani nedojela

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:01
- Nahlásit

Neessi
Do rána tu má být kolem mínus 30
A co budete lejt do chladiče? Jinak bych si ráda ozkoušela takovej mráz, pokud nebude fujavice, mohlo by bejt nádherně - všude ticho, klid, pokud se člověku podaří zahřát, mohla by to bejt moc krásná procházka! Zkusíš to a řekneš, jaký to bylo? Jak se mají vůbec zabezpečovat psové do takový zimy? Vystačej se svýma kožichama? Na jak dlouho se může udělat procházka v týhle zimě?

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:02
- Nahlásit

ježíš já už blbnu , to mi tady hraje televize a oni to říkali a mě to tak zaujalo, ale že to napíšu ....jsem namrzlá

<< 1 ... 2313 . 2314 . 2315 . 2316 . 2317 . 2318 . 2319 . 2320 . 2321 . 2322 . 2323 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání