Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2313 . 2314 . 2315 . 2316 . 2317 . 2318 . 2319 . 2320 . 2321 . 2322 . 2323 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:30
- Nahlásit

Gerda
jé, to je super, spřízněná duša!

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:31
- Nahlásit

brut
sem taky chválila

šiš,promiňte,pani-sem byla asi slepá

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:31
- Nahlásit

já už na to dneska seru!!!!!
jdu dělat s Bobulíé vostudu po areálu, než dotraZÍ CHLAP.Prej už je v sprše...

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:32
- Nahlásit

Sali
to už tam bydlíte tak dlouho?
od r.93 -už.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:38
- Nahlásit

tak se hlásíme zpět
krásně bylo,dastík s míčkem v náhubku vzbuzoval obdiv,sindy ta že jen tak ležele,jen jsme dorazili na místo Nádraží radotín,psy vilítli,přeběhli lávku a už začali lítat jak o závod
Sali
nevím,jak je to možné,ale dasty by ještě lítal

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:38
- Nahlásit

Sali
Hmmm dík, řikala si, že tam dnes dřepíš min do sedmi. Jako já tu budu, takže zase sama, to je výborný!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A fšichni sem nalezete, až pudu domu. Si nakonec ten intronét taky domů pořídim, až mi zbydou nějaký peníze.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:45
- Nahlásit

Gerda
Si nakonec ten intronét taky domů pořídim, až mi zbydou nějaký peníze.
to je první co musíš udělat,jeden má bejt v práci a jeden doma

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:56
- Nahlásit

brezen2008
nevím,jak je to možné,ale dasty by ještě lítal
To je bezna situace, cim vic pohybu psovi dopravas, tim vic se nasvali a chytne kondicku a tim min se postupne unavi a tim vic by lital. Cim vic pohybu, tim vic starosti.
Uz jsem si pohravala s myslenkou zaprahnout se za cubu na bezkach, ale koleno je porad jak "cizi", nebudu to pokouset.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:00
- Nahlásit

Gerda
F klidu paní, já tu straším taky Koho pomluvíme?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:01
- Nahlásit

brezen2008
to je první co musíš udělat
depak holka, nejdřív postel, matraci, vnitřní dveře, stoleček, křesílko a teprve pak nojbůk a intronét .-)))) dyť nemám ani stolek, na kterej by se nojbůk postavil. vlastně jediný, co mám, je kuch linka s lednicí a sporákem a pračka se sprcháčem. To´t vše. Přála bych si najednou spoustu věcí, jenže najednou to prostě nejde.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:02
- Nahlásit

Biluška
Koho pomluvíme?
To je jasný že někoho, kdo tu bezpečně neni ))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:04
- Nahlásit

Gerda
Mě odsaď vyhání Mášenek, budem pomlouvat jeho

Cesmina
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:14
- Nahlásit

Gerdo ja mam doma Internet za kilo mesicne, ale jsem cerny pasazer a to kilo je vsimne pro toho cloveka, ktery mi to umoznuje... :=)))
Tak zapatrej jestli nemas kolem sebe taky nejake moznosti k pripojeni... :=)))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:16
- Nahlásit

Gerda
no to jo,já jako až je člověk zabydlenej

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:18
- Nahlásit

Biluška
budem pomlouvat jeho
Jo, to je dobrej nápat a když ho máš blízko, můžeš ho navíc ještě i zmlátit!

Cesmina
No on by ve výsledku nebyl zřejmě takovej problém koupit připojení na net, v baráku máme UPC, dalo by se to zajistit s nima, jsem dlouhodobej klient a pořád dostávám nějaké slevy, když řeknu, že za tuhlecenu to nechci, že to radši celý zrušim, dají mi cenu, kterou chci. Bohužel nemám ani počítač a moc se mi nechce provizorně kupovat nějakou šunku, když si časem můžu došetřit na něco slušnějšího, na čem poběží víc věcí než jen internet. A jelikož ještě nemám ani doplacenej byt, ani vybavenej na pohodlí, musim zatim technický vymoženosti upozadit. Ale je mi to líto, pak zůstávám i dýl v práci, abych si tu mohla pokecat s lidma, který normálně moc často nevídám, a trochu posrandovat.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:18
- Nahlásit

Fifi
jsme potkali paní s ohařem na běžkách,ale vypadalo to že trénuji naplno,žádné jen tak lážo plážo
no ted konečně je v posteli a možná že dá na cgvilku i pokoj

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:31
- Nahlásit

Gerda
Mlátím ho furt, jenom tak, abych nevyšla ze cviku

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:33
- Nahlásit

Biluška
Mlátím ho furt, jenom tak, abych nevyšla ze cviku
von pak čék rychle ztratí kondici a vyjde z formy. Je potřeba se v činnostech, co nám jdou, neustále zlepšovat. Ty už bys mohla přejít do fáze kopání do holeně )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:35
- Nahlásit

Gerda
Myslíš? Mám strach, abych to moc neuspěchala. Nerada přecházím k novém cviku dokud ten starý nemám pořádně zafixovaný . Ale je fakt, že jsem se na tom zasekla nějak dlouho, asi bych na sobě měla zapracovat

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:45
- Nahlásit

partija lenina - sila narodnaja

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:45
- Nahlásit

Biluška
Nerada přecházím k novém cviku dokud ten starý nemám pořádně zafixovaný
no to je taky pravda, nezbyde ti než ty dva cviky začít prolínat a kopání použít v poměru třá jen 3:1 pro mlácení. Tím mlácení dostatečně zautomatizuješ a přitom si i fixneš, že po facce přichází kopanec. Chudák Mášenek - neměl by vyfasovat něco z dílny doktora Bolíto?

Erin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:53
- Nahlásit

Biluška

Mužete pomlouvat mě...já jsem šla venčit 1x dvě vlkošky..krátký oddychový čas a šla znova 1x akitka Cora + čau Teddynek..po návratu...zamkla sem barák a Žanek říká..tak rozmrzni,mám nachystané žrádlo a vezmeme ven Gagi a Icušku nééé???
Tak zbohem je mi teplo dědeškůůů teplóóó

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:53
- Nahlásit

Gerda
Chudák Mášenek - neměl by vyfasovat něco z dílny doktora Bolíto?
Proč? Dyť je to sameček? Je vědecky dokázáno, že samečci necítí bolest. K tomu jsou zapotřebí neurony co přenášejí vzruchy do MOZKU

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:54
- Nahlásit

Biluška
neurony co přenášejí vzruchy do MOZKU

tak to je pasé,to je jasný

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:56
- Nahlásit

Je zima , do auta jsem lezla kufrem !!! Všechny dveře byly přimrzlé - ne zamrzlé zámky, ale dveře !!!! Naštěstí kufr šel otevřít, jestli mě někdo sledoval , tak se musel bavit, když jsem lezla do kufru ( přiznávám, že jsme tam zrovna nevyskočila jak laňka , jednak jsem byla nabalená, jednak jsem nechtěla uklouznout na nárazníku a jednak je to VYSOKÉ a já jsem MALÁ !!!! Psi byli ovšem novým způsobem nastoupení do auta nadšení, takže Robča mě málem smetl ( byla jsem zrovna na 4, takže se mu to nepovedlo ) a vzápětí to do mě napral Péťa, takže z kufru jsem se v podstatě přes zadní sedačky svalila do auta ....pak jsem lezla zpátky do kufru , abych ho zavřela a mohla zatopit, to už mě naštěstí psi nenásledovali, pohodlěn se uvelebili na sedačce a sledovali mě . Při jízdě jsem si chtěla umýt přední sklo, z ostřikovačů vystříkla nemrznoucí směs do ostřikovačů , stěrače byly přimrzlé a nestíraly, nemrznoucí směs začala mrznout na skle, viděla jsme houno . Zastavila jsem u pumpy, umyla si skla, ztratila tam rukavice, málem sebou flákla hned za dveřmi - ty dlaždice, to je dílo - , a odervala jsem stěrače, což jak se pak ukázalo bylo prd platné, protože na gumě byl led a ten nějak moc nestíraL, jela jsem s malým průzorem jak v tanku. CHCI OKAMŽITĚ LÉTO !!!! Nebo alespoň jaro.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:57
- Nahlásit

Erin
Máš venčit hromadně a nebudeš přitom umrzat . Mě bylo furt teplo, páč jsem pořád byla ve střehu a do nekonečně jsem řvala "pomalu vy kozy, pomalu, jestli mě shodíte tak si mě nepřejte" a "kam letíš, zpátky" . Psice měli takovou radost ze sněhu, že Bona dokonce zapoměla, že má ulomenou nožičku a lítala asi hodinu normálně po všech čtyřech. Ovšem doma zase ostentativně začala tahat nohu

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:00
- Nahlásit

Erin
Tak zbohem je mi teplo dědeškůůů teplóóó
A proč nevemeš sáně, nezapřáhneš to všecko do zápřahu a nenecháš se vyvézt na sjezdofku? Voni by je roupy na ňáký procházky natřikrát přešly čokly mizerný!!!!!!

mac1
Pani, máte taky ňáký normální historky? ))))))))))))))))

Tinta76
# Zasláno: 6 Led 2009 19:02
- Nahlásit

mac1
do auta jsem lezla kufrem !!! Všechny dveře byly přimrzlé - ne zamrzlé zámky, ale dveře !!!!
Toto jsem prosím prováděla včéra, ještě že byly zamrzlý i vokna, že nebylo vidět dovnitř, bylo to hrozně potupný, těch mejch x desítek kil převalit přes dvoje sedačky s vopěrkama, ale povedlo se - nešprajcla jsem se ... ovšem dneska jsem na benzíně zjistila, že kolem víka vod nádrže je centimetrová vrstva ledu jsem se modlila, aby mi po cestě domu nedošel benzín ...
a dnešní vodpoledně-večerní prochajdu psové zkrátili na necelejch 10 minut ... nechci vědět, kolik stupňů bude u Neessi

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:05
- Nahlásit

Tinta76
Od neděle radši autem vůbec nejezdim, ale vaše příhody mě bavčíííííííííííí ))))))))))

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:07
- Nahlásit

Tinta76
nešprajcla jsem se . teď jsem si představila to šprajcnutí, to by mohlo být veselé , no vidíš , zamrzlá nádrž , to mě vůbec nenapadlo, co s tím u pumpy ? Zahřívat ho zapalovačem by nemuselo asi být úplně optimální ?

<< 1 ... 2313 . 2314 . 2315 . 2316 . 2317 . 2318 . 2319 . 2320 . 2321 . 2322 . 2323 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání