Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2304 . 2305 . 2306 . 2307 . 2308 . 2309 . 2310 . 2311 . 2312 . 2313 . 2314 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:19
- Nahlásit

davidkova renata
tomu psovi je to úpa k hownu,tuty bude štastnější dyš může nahánět chrtíííí jako tudle Nyný a požoooor! I ho chytla za flígr dyš si ho šikovně nadbjehla
Tak to ste jasnej adept na coursing. Hromada zábavy pro čokla, nula námahy pro páníčka a úspěchy zaručeny

Sali
taky už nevyháním koňopsy, pokud není nutné, prošívaný obleček mám zatím jen na Kiru....
Až stáhnu fotky ze silvestra, tak sem dám jednu silvestrovskou " koupací" s rozvernou hyenou v potoce.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

janika
dyby jen tebe

no tak to je jasný, že dyš nepoznáš mě, tak nepoznáváš ani sebe!!
To sme teda dopadly!!

Ešus? To je teď magor nějak ešče větší. Fčéra jsme byli na póli skorem dvě hoďky, asi stokrát zabil slečnu Kachničku na šňůře, jak se s ní mlátil do hlavy a pak mi při skákání přes koňský překážky ze samý radosti skorem vyrazil žuby. Kdybych to věděla, tak jsem odpoledne nemusela k tej zubařce chodit. A taky už umí hásky na vyslání udělat "tač" (děsně mi vadí, že musím používat tydle angločeštinový výrazy, ale je to krátký, a nevím čím to v češtině nahradit ) na překlopenej koš. už ho můžu poslat i z předsíně do kuchyně Je žižkovnej.A ráno dneska podle názvů nanosil hračky do vany, todle nás bafčí moc. Jen pak nestíhám odejít do práce v upraveným stavu. Jednou určo vyrazím ve svém oblíbeném medvídkovém pyžamku

Sem to zas odklepla moc brzo- hele co háravej Ríčrd? Huž to má dobrý??? Jak to pan Moderátor popisoval (že čert dostal pod stromek háraftku,), tak jsem se smála,ale je mi jasný, že moc k smíchu to nejnu , to co jsem posílala, asi nepomůže, co?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:27
- Nahlásit

Hyena
Až stáhnu fotky ze silvestra, tak sem dám jednu silvestrovskou " koupací" s rozvernou hyenou v potoce.
Mě se ti degeni koupou furt Léto, zima, je jim to šumák . Loni skočila Šaga do rybníka na konci ledna, asi týden před porodem. Čekala jsem jestli porodí malé eskymáčky, ale nic, byli to obyčejní setři
Letos tam vlítla Gozéra. Páč je trupka Zdrhla za krávama a když se vracela tak měla v cestě rybník. Viděla mě na druhé straně, tak vlítla po kolena do vody a tam zůstala stát. Ona vodičku nerada Já ječela "okolo, běž okolo" na celé polesí a mávala sem rukama, aby jako pochopila, že má jít po hrázi. Jenže je to trupka a nepochopila nic. Tak jsem tynteligentnější psy vyslala "okolo vpřed". Šeltice doběhli k ní, řekli haf,haf a běželi zpátky. Gozéra se smutně dívala jak se vzdalují, pak skočila do vody a doplavala ke mě. Holt komu není shůry dáno....

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:30
- Nahlásit

Dobré ráno všichni mrazulibí milí a krásní rudí lidé!
Je náádherně a fčera byl první veče, kdy nebouchaly petardy, asi všichni ty pošahaní pyrotechnici zamrzli. A dobře jim tak. My si s Mařkou užily noční vycházku loukama a polema, bo fšude bylo světlo krz ten sních. Jo a Maryje je kryč, dnes jí zase vedu na krytí. Má novou kamarátku, takovou ovčandu, vona zrovínka hárá, přemlouvala Mařenu, aby si jí namlouvala, tak si jí teda Mařka namlouvala a hnet se k nim pozvala na náfštěvu a šla k nim domu. Až dyš sem jí slíbila, že jí dnes zase přivedu na krytí, tak teprve pak spokojeně odešla. Krásně mrzánkuje, jen je blbý, že se od nás moc nedá dobře jet na metro, bo sou ty cesty dost neupravený. Zjistila sem, že se dokážu zahřát jen při chůzi za 5 minut, pak už mám teplý ruce a nemusím mít na kouření rukavice. Radostí z mého milého mrazu sem zhubla 2 kg a mám báječnou náladu! Jak se máte vy? U můdr už by to nemělo klesat, bo fridex je jen do -25......

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:33
- Nahlásit

Biluška
Šeltice doběhli k ní, řekli haf,haf a běželi zpátky.
Zjevně potřebuješ ještě německýho vovčáka - Cir přivádí Máju tak, že běží před ní a ukazuje cestu. Ideál je, když Cir běží před Májou a Beska za ní. Jinak se občas stane, že Cir sice běží, otočí Máju, ale ta po chvíli zapomene proč by vlastně měla běžet za Cirem a jde si svou cestou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:36
- Nahlásit

janika
Tlač

aby to pak ale nepochopil doslova!

ježíš, to mne taky moc bavčí, akorát Decibel umí jen tři předměty, chci mu rozšířit slovní zásobu

viď?? Tohle je to co mě na tom baví se psem úplně nejvíc (poslušnost mě neba ), to že mu můžu rozvíjet jeho "vzdělávání", že z něj není tupec, ale čokl s kterým se dá dobře domluvit

Je to spíš jen tak, než aby to byl vyloženě program, ale je to cokoliv co mu zaměstná a rozvine "mozkovnu", ale teď jsem od Jéžucha dostala knížku 101 psí triků, takže tam pojedem podle toho. Něco z toho jsme se naučili už před časem sami od sebe, ale je tam toho hafo dalšího. Moooc baví, mooc

Víš jak, upravit se můžeš večer, ale do práce....

ale zas na druhou stranu, myslím, že by je to tady u mě nepřekvapilo

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:36
- Nahlásit

Hyena
Jo ty naši už maji "hajtekový membránový kožichy"

Norča je letos taky slušně obrostlá,ale plnokrevný oblíbenec Davídkový Taran je hlaďoučké holátko .Jenže když má bundu jeden,tak musí mít i druhej,jinak si záviděj Ty bundy jsou v poho,akorát já se vždycky do nich zamotám,páč jsou vobrofský!

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:37
- Nahlásit

čus fšem........
Nevím jak mám venčit vOtíka!!!!To zvíře vybjehne ven,vletí do sněhu,začne hystericky ječet a strká si nohy pot břicho.Fakt sem jednu chvilku měla pocit,že má fšechny štyry ve vzduchu a von visí!

Jo a jen tak mimochodem,nevím,jestli je to mnou,nebo né,ale fčéra sem vykopala jen 20cm,nevím jestli má cenu dneska pokračovat,nebo počkat,až to trochu klesne.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:40
- Nahlásit

PetraK
něco jako dastík je Ešus
už jsem mu popisovala dnešní cestu,kterou se za 2 hodky asi dáme a měl radost

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:41
- Nahlásit

Gerda
U můdr už by to nemělo klesat, bo fridex je jen do -25......

pak jí zamrzne hlava a nebude moct jít do práce! To by byly pacošky asi hodně zklamaný!

já su taky ščastná, že je konečně zima tu! Díky tomu jsme taky fčera mohli být odpolko tak dlouho na poli, páč přes ten sních bylo to světlo, což je pozytivum největčí!

Jo a lidi - Ešus je vůůůůůl jako anjel!! Včera se potkal s pesanem-velikost tak větší parson - taky psí kluk, tak nejdříf Ešus ležel, aže jako je malilinkatej pejsek, pak se očuchali,Ešus zjistil, že je to fakt kluk a dělal důležitýho, pak se klucí rozešli a ... Ešus začal běhat, že se jako imaginárně honí s kámošem. Kámoš vůbec nechápal a koukal na toho debila co to dělá

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:42
- Nahlásit

jablunka
nebo počkat,až to trochu klesne.

neklesne- bude mrznout až do 20.ledna Nemáš někoho se sbíječkou?)

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:44
- Nahlásit

Sali
Prosim te, oprav v tematu: hlidaci pes - ve tvym příspěvku u spicu, parek na dva psi, ať to nemate

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:44
- Nahlásit

jablunka
Jo a jen tak mimochodem,nevím,jestli je to mnou,nebo né,ale fčéra sem vykopala jen 20cm,nevím jestli má cenu dneska pokračovat,

myslím, že budeš muset počkat, náš Honza na tom je stejně. Teď to podle mě nevykopete ani v Bylanech, ani ve Lhotě

jablunka
štyry ve vzduchu a von visí!

brezen2008
už jsem mu popisovala dnešní cestu,kterou se za 2 hodky asi dáme a měl radost

no jistě, že! Nejsou blbci žádní

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:47
- Nahlásit

PetraK
no samo že s míčkem v náhubku
no doufám že bude trochu unavenej,nechvi ho přepínat,ale mohl by přijít domu a pak po nažrání si lehnout a něvědět vo něm do rána

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:53
- Nahlásit

Dobré ráno

Tady teplota klesla "jen" na -11°C a docela mi to stačilo, když jsem v šest byla venčit

Biluška
U nás taky není prohrábnuto, takže se "krásně" kloužu a chodím jak s pos*anýma kalhotama .... bohužel budu muset jít odpoledne venčit, protože není nikdo doma ( bojím, bojím)

isdpch
jsi dneska, prosím, na founu? Potřebovala bych se tě na něco zeptat

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:55
- Nahlásit

Neessi
Norča je letos taky slušně obrostlá,ale plnokrevný oblíbenec Davídkový Taran je hlaďoučké holátko .
No je fakt, že kobyle to trvalo trochu dýl, že ten její chuchelskej oragnizmus pochopil, že na zimu se vyrábí kožich. Ale dneska by v ní v zimě hledal A1/1 málokdo. vypadá jako přerostlej islandskej pony. Ale je fakt, že na takový ty jarní mokrý "okolonulový" lezava se ještě musí přihlídat, zda jí není zima.

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:57
- Nahlásit

jablunka
s tím hrobečkem to nevidím dobře, máš možnost, kam to tělo zatím dát?

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:59
- Nahlásit

Hyena
kobyle to trvalo trochu dýl, že ten její chuchelskej oragnizmus pochopil, že na zimu se vyrábí kožich.
jak se to dělá????
mám 2 pinzety fakt holý po předcích z italský krve, a jaxi nevím, jak je ukecat k rotvímu kožuchu, co maj některý na Sibiř selektovaný ruský psí, ač je ti moji mají v genech taky

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 11:01
- Nahlásit

dnešní cestu,kterou se za 2 hodky asi dáme a měl radost
brezen2008
závidím, dneska tady dřepím tak do 19 h, a baziliška je tady se mnou, aby nemusela čekat v kotečku, ale běhala by ve sněhu hodiny taky...chlad jí nevadí, je nasrstěná.

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 11:04
- Nahlásit

Sali
jaxi nevím, jak je ukecat k rotvímu kožuchu
Čéče, to ti neřeknu, ty hajtry k tomu maj tak nějak blíž, bo byly ještě v poměrně nedávné době houfně vystavovány zimnímu chladu bez oblečků, tak že jim evoluce zatím chlupy zrušit nestihla. Ïnáč přesně stejnej problém řeší s dobrmankou kámoš z vandrů. Dokud byla malá, tak se v zimně vešla do spacáku. když se tam narve teď, tak už na páníka trošku táhne. Tak že vymýšlí oblečky, proklíná svojí vášeň pro vandry a dobrmany a pustě mi závidí mého plyšáku, kterej nejen že teplo neodebírá, ale ještě na tom spacáku výrazně dohřívá.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 11:05
- Nahlásit

jablunka
Nekopej, počkej až to poleví a až bude doma Othelo. Taky máme Advokáta zabalenýho na okně

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 11:06
- Nahlásit

Hyena
zlatý malinušky, jo to je fakt.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 11:08 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Neessi
neklesne- bude mrznout až do 20.ledna Nemáš někoho se sbíječkou?)
Tak to je skvjelý.Pokusím se někoho sehnat.Vedle nás bydlí starosta a nabízel bagr,jenže se na to místo nedostane.
PetraK
myslím, že budeš muset počkat, náš Honza na tom je stejně. Teď to podle mě nevykopete ani v Bylanech, ani ve Lhotě
Já nečetla fšechno,tak sem asi mimo,ona Nelča taky?
štyry ve vzduchu a von visí!

Pani,von vopravdu vypadal jak gdyž levituje.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 11:10
- Nahlásit

Sali
s tím hrobečkem to nevidím dobře, máš možnost, kam to tělo zatím dát?
Je v zadu na psí zahradě zabalená a zavřená v kotci .Psi tam samo vůbec nesmí maj přístup jen na přední zahradu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 11:12
- Nahlásit

Biluška
Nekopej, počkej až to poleví a až bude doma Othelo.
Abych nečekala do dubna.

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 11:12
- Nahlásit

jablunka
JJ, zima je bohužel v tomhle ohledu proti vám. Hlavně se to nepokoušej strhnou sama nebo se zrakvíš i ty.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 11:14
- Nahlásit

Sali
ale nemysli si,jako jedem za hodku,ale jelikož zapadá slunce v 15,07 tak tam přijedem kolem 13 a uvidíme na ty 2 hodky asi budem lítat,tedy voni,já je budu hlídat a chodit hezky po poli

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 11:18
- Nahlásit

jablunka
Abych nečekala do dubna.
Přijede na víkend Othelo? Jestli jo, tak to nech na něm, ať si pálí ohně a kope třebas celou sobotu. On má svaly, ty máš čáry

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 11:22
- Nahlásit

Sali
tomto duchu bych měla Tchořovi naúčtovat svou zimní bundu, neb mi korigoval u Brut mou hysterickou Kobříčku tak, že tato se ke mně utekla, a palcovejma drápama mi rozpárala celý záda, já na to přišla až doma a bunda šla do koše, neb se trhala dál a dál...ale jednozněčně je to dle Y pojetí vina jeho.
tak to odnesla záda a ne rukáv ... Kobřičku Brut obzvlášť rád

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 11:23
- Nahlásit

isdpch
Kár kár

<< 1 ... 2304 . 2305 . 2306 . 2307 . 2308 . 2309 . 2310 . 2311 . 2312 . 2313 . 2314 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání