| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:24
- Nahlásit
Biluška
jí pošli smsku... myslím, že má další, ale ten nemůžu najít
PetraK
jenže jak jsem psala Sali-podle mě se to dalo podchytit dřív, jenže na mě nikdo jako na plašmušku nedá.
já taky raději konzultuju s vetem, než abych něco zanedbala, ale u Denynky ty příznaky prostě nebyly a tak se na všechno přišlo pozdě..... víš, zrovna tak to mohlo být s Nelčou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:27
- Nahlásit
brut
ale u Denynky ty příznaky prostě nebyly a tak se na všechno přišlo pozdě
jenže já je čula. říkala jsem to, jenže mě právě nikdo moc nebral vážně. To co hrálo proti mě bylo to, že tomu psovi, jakoby nic nebylo. Jenže já to viděla. Ale sem byla sama.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:27
- Nahlásit
PetraK
Možná je to divnej pohled, ale já jsem fakt toho názoru, že není až tak důležitá délka života jako jeho kvalita. Užila si u vás hezkej život a takový štěstí každej pes nemá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:29
- Nahlásit
kachna_
Užila si u vás hezkej život a takový štěstí každej pes nemá
to jo v tomhle máš pravdu Dík, musím na to koukat takhle. Ona byla našlík, kterej si nás na chalupě za dost komický siutace adoptoval. Takže máš pravdu dvojnásob, mohla skončit bůhví jak. Osm let hezkýho života taky není málo. (ale stejně mi tam, když jsem to dopsala naskočilo... "ale i tak to mohlo být víc" )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:29
- Nahlásit
kachna_
Možná je to divnej pohled, ale já jsem fakt toho názoru, že není až tak důležitá délka života jako jeho kvalita
To je sice pravda, ale ten odchod nebolí o nic míň.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:31
- Nahlásit
PetraK
jenže já je čula. říkala jsem to, jenže mě právě nikdo moc nebral vážně.
víš, jenže to je právě ten subjektivní pohled a pocit.... ty to vidíš jinak a oni taky. Ve svý podstatě to asi moc vlivu neměla. Ber to tak, že se Nelinka měla u ségry a synovců dobře, její život byl šťastný, naplněný láskou a od toho se odraž dál. Nemá smysl hloubat nad tím, jestli náhodou nemohl někdo něco udělat o pár týdnů dřív nebo jestli jsi viděla či neviděla.
Zbytečně si ubližuješ.... Nelinku už nic nebolí, je mezi ostatníma pejskama a čeká na setkání s váma...jednou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:33
- Nahlásit
Biluška
Jablůnka
udělaly jsme kolektitní pohřep Psíčkovi, měly bychom udělat kolektivní pohřep i těm našim čoklům. navrhuju f pátek v sedum se sejít u komplu a společně štrngnout láhef vína.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
PetraK
no. Včera večer , pořád si říkám, jestli nešlo něco nějak jinak.
tak to je mi líto. Ale s tím jinak,tohle už si neříkám,jinak by mi hráblo.Prostě řeknu,že sem pro to zvířátko udělala hodně a co se dalo.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
děte do háje zelenýho s pavoucíííma
PetraK
na co teda odešla ta čuba?Já osobně ale nevidim moc perspektivy,dle toho cos psala,že měla za sebou.
|
sarax
Člen |
- Nahlásit
PetraK
"ale i tak to mohlo být víc" )
anebo taky míŇ
přiznám se že u lidí to beru samo jinak ale u psů celkem bez výhrad..
nejhorší je zachranování psa pak kvůli sobě sama,lidi zachranujou vlastně ze sobectví,nechtějí sami sebe připravit o kámoše a to že psisko trpí až tak nevidí...
ale jinak si nic nevyčítej...na spoustu věcí se příjde pozdě jak u psů i u lidí...tak se drž a mysli na to jak se měla s váma bezva
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Biluška
To je sice pravda, ale ten odchod nebolí o nic míň.
nebolí, ale trochu pomáhá se smířit se skutečností
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:36
- Nahlásit
sarax
ejhorší je zachranování psa pak kvůli sobě sama,lidi zachranujou vlastně ze sobectví,nechtějí sami sebe připravit o kámoše a to že psisko trpí až tak nevidí...
díky,pani,todle vidim stejně i dyš vim,že je to kurefsky těžký,ale pro toho psa o kterýho hlavně jde,nemá třá další měsíc zas až takovej význam jak by se nám zdálo bo ta kvalita už stejně neni nic moc a víceméně přežívá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:36
- Nahlásit
PetraK
Já sem pro.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:38
- Nahlásit
brut
Ve svý podstatě to asi moc vlivu neměla.
no to ne, to neměla. Von to navíc nikdo u ségry s těma psama až tak moc neumí, Nelča si třeba neuměla hrát, když byla u nás na chalupě, tak jsem jí rozehrála -ne moc a nesměl se nikdo dívat (stejně jako když jedla, to se taky musel vyklidit prostor ), ale rozehrála se. Nejvíc, když jsem jí dala dárkem morkovou kost, to byla pak její nejoblíbenější hračka i v Praze. Dokonce se mnou i cvičila. Říkala jsem tomu synchronní cvičení, páč mi cvičili dva čokli vedle nohy (Ešus nikdy necvičil líp, než když cvičil s Nellou ).
No jo, co nadělám. Nic už.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:38
- Nahlásit
PetraK
udělaly jsme kolektitní pohřep Psíčkovi, měly bychom udělat kolektivní pohřep i těm našim čoklům. navrhuju f pátek v sedum se sejít u komplu a společně štrngnout láhef vína.
sem pro, jen nemohla bych bez vína, jen s čajíkem? Nebo si vezmu maličkatou stopičku tlamolepu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:40
- Nahlásit
Děláme psí zápasy, docela mě překvapuje, že chrtisko vede. To je asi tim, že Fanda je takový tlustý štěňátko, a nemůže manévrovat. Je zajímavý, že si ty kreténi ukusujou pindíky. Simír nekompromisně vede. Každej, kdo si vsadil na Simíra, vyhrává.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
sarax
nejhorší je zachranování psa pak kvůli sobě sama,lidi zachranujou vlastně ze sobectví
neee, teď už jasně ne, to už bylo nad její síly - Honza se rozhodl pro konzultaci u veterináře, který ji tehdy operoval na tu rakovinu a on hned včera rozhodl Nelušku uspat. Nevím podrobnosti, Honza včera nechtěl mluvit, ale nakonec to možná ta vetka protahovala, nevím, uvidím, co se dovím pak.
Ale jsem myslela to , že kdyby na mě dali, mohlo to být možná jinak. ale zase na druhou stranu si to užila naplno až do konce, to je fakt.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Biluška
Já nevím esli tu f pátek f sedum budu.....
davidkova renata
sarax
díky,pani,todle vidim stejně
taky tak.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:41
- Nahlásit
PetraK
vidíš, krásný vzpomínky zůstanou a to je dobře
sem dělala dětem kalendář na letošní rok a dala jsem tam Denynku.... bych ti přála vidět, jakou měli oba radost.... vzpomínali na její kousky, smáli se... což bylo poprve od doby, co není
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:42
- Nahlásit
Biluška
brut
Takže tendle pátek v sedum nad flanděrou a čajem?? Píšu si do deníčku. Třeba se někdo ešče přidá.
Gerda
Je zajímavý, že si ty kreténi ukusujou pindíky
to neni zajímavý, to je prozíravý, hošíčci si takhle dopředu likvidujou budoucí konkurenc!
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
PetraK
devítiletej chronicky nemocnej pes JE starej....prosímtě, každýmu není dáno se v plný síle dožít nejvyšších statistických hodnot, vycházej z věku biologickýho, nikoli tabulkovýho,
a co si pamatuju, tak měla nějaký orgánový selhání, játra, ledviny, bůhví co tam bylo, i s tím alterovaným pohybem, já si myslím na skrytou malignitu, ale předpokládám, že pitvu a histolku nikdo nedělal.
|
sarax
Člen |
- Nahlásit
PetraK
sem to nemyslela na tebe přímo a Nelinku ale prostě tohle se děje..tedka je jí fajn..jen prosim vás už doufám že ty,Biluše a Jablůnka jste si to vybraly na letošek za všechny a už ani pes nazmar teda
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
Od té doby, co jsem viděla babiččinýho psa, u kterýho idiot veterinář nepoznal metastáze na plicích a považoval je za kašel, jsem toho názoru, že radši o měsíc života míň, než tejden umírat v bolestech.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:44
- Nahlásit
pro konzultaci u veterináře, který ji tehdy operoval na tu rakovinu a on hned včera rozhodl Nelušku uspat.
PetraK
achá, takže to klidně mohla bejt pozdní generalisace, co měla předtím, ca mlíčnicic, že?
Podívej, blbě jste se nerozhodli ani omylem, a dle popisu průběhu to stejně nemělo řešení, myslím, že si dovedu představit, jak to uvnitř tý čuby vypadalo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:44
- Nahlásit
PetraK
navrhuju f pátek v sedum se sejít u komplu a společně štrngnout láhef vína.
Nemám intronét doma a víno nepiju! Ste zlí, dyš myslíte jen na ty technicky vybavený lidi!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:45
- Nahlásit
sarax
paní gde seš? Ti posílám už třetí sovu a furt mi lítaj nazpátek
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:46
- Nahlásit
kachna_
bez citlivýho RTG to nepoznáš jistě ani ty, takže dej majzla s těma idiotama doktorama, na tohle jsem drobně citlivá, vod jistý doby.
Kolik jsi už toho u druhých bezchybně zjistila a bezchybně vyléčila, že si tohle dovolíš?????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:47
- Nahlásit
halooo
sem to uš fkydla do golíí,ale znova teda sem
http://www.psidomovlukavice.wz.cz/index.php?page=f otogalerie
nevzpomínáte si na nějakou ztracenou borderu? Nevim teda esi todle je echt bordera,ale je to podobný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:47
- Nahlásit
jablunka
Já nevím esli tu f pátek f sedum budu.....
tak aspoň v duchu???
Sali
ona nebyla chronicky nemocná, to přišlo teďkaj hnedkaj-do poslední chvíle to byla hopsanda, která navíc ten problém s pohybem taky schovávala, toho jsem si teda nevšimla - páč lítala fakt do poslední chvíle jako šůs.
sarax
sem to nemyslela na tebe přímo a Nelinku ale prostě tohle se děje
jojo, já vím. No jsem zvědavá, co vytáhnu z Honzy, páč od ségry vím, že se s tou doktorkou nepohodl a rozhodl se vrazit další prachy do konzultace s jiným vetem. jestli to bylo tak, že se Nela teď v poslední době trápila a naděje na vyléčení nebyla, tak asi tu doktorku roztrhnu vejpůl.
a už ani pes nazmar teda
v tohle pevně doufám taky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 12:50
- Nahlásit
Gerda
Nemám intronét doma a víno nepiju! Ste zlí, dyš myslíte jen na ty technicky vybavený lidi!
Víno neni podmínkou, můžeš čaj a nebo co přineseš, ale chápej, že v pracovní době se nemůžem vožrat, to je snad jasný. Tak di k Davídkojc , řekni, že jí deš vokouknout pahrbek a nasomruj se k pičítadlu a máš to zadarmoooo jak u Bédy trávníčka
Sali
Podívej, blbě jste se nerozhodli ani omylem, a dle popisu průběhu to stejně nemělo řešení, myslím, že si dovedu představit, jak to uvnitř tý čuby vypadalo.
Na sonu se prý ale nic neukázalo. Teď to rozhodnutí určitě nebylo blbý, tím jsem si jistá, spíš to předtím, ale co, už to nezměním.
|