| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:04
- Nahlásit
chci bejt ta Vopice, lstivá vychcaná Vopice, so je se fšema kamarád, mluví jen tak, aby jí měli fšichni rádi, svůj intelekt používá jen k manipulacím druhých ve svůj prospěch, a ještě je za to těmi obelstěnými oceněná.
Chci to teď a hnet!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:05
- Nahlásit
brut
Well, if You say so.....
učím se být Vopic.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:05
- Nahlásit
Gerda
Až budu soběstačná a aspoń malinko časově líp vyvážená, začnu si domů brát starý psové z útulkůch, aby u mě umřeli. Přijde mi strašně důležitý, že nikdo nesmí umírat sám. Ani čék ani zvíře.
za tohle tě voddivuju,mě to to sežralo jak petruk bo si já kráva dycky udělám k tomu psu ten fstach a to hodně brzo ,sem debil,no
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:06
- Nahlásit
Sali
ale tos jistě tady sledovala už před časem, když kolegyně radotínská přidávala u bpn u čuby diuretikum, aby se stáhnul zánětlivý otok plic, že se to běžně dělá, asi jo, ale tady u nás se to dává až při známkách přetížení srdcete. Zánětlivý otok bych spíš řešila kortikoidama, ty takový čůrání teda neudělaj, ne že by neudělal žádný, ale tohle fakt ne.
ale jo, jenže já vůbec netušila, co mu píchl.... navíc mimo sípání a občasného zakašlání mu nic víc nebylo, srdíčko bylo v pořádku.... i ten vet z tý pražský kliniky si nebyl jistej, co to přesně je, ale uklidnilo ho, že je hravej, žrací a pije. Navíc sám řekl, že diuretika a kortikosteroidy by dal jen v případě nějakých komplikací
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:07
- Nahlásit
Sali
bejt ta Vopice, lstivá vychcaná Vopice, so je se fšema kamarád, mluví jen tak, aby jí měli fšichni rádi, svůj intelekt používá jen k manipulacím druhých ve svůj prospěch, a ještě je za to těmi obelstěnými oceněná.
Chci to teď a hnet!!!!!!!!!!!!!!!!
hnet jo?Toš di vedle na blůforu co už nejni blů a můžeš se pokusit urvat vedoucí postavení
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
Sali
Spíš bys měla zjistit, jestli se někdo třá omylem o pár dní nesek s tvym datumem narození .
Jsem si takhle byla pro kopii utopenýho rodnýho listu a zjistila jsem, že tam je jméno mýho otce napsaný špatně, tak jsem je teda přesvědčila, aby to opravili a doma jsem následně zjistila, že si mamča sice jako všimla, že tam je chyba, ale nechtělo se jí na matriku, tak tam to a prostě přiklepla
|
Tinta76
|
- Nahlásit
Gerda
Ten epidurál se ti moc poved
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:08
- Nahlásit
Sali
v pohodě, se taky musím naučit vyjadřovat pořádně ... to co pro jednoho je jasný, druhý nemusí pochopit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:10
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,resite poplatky u doktora,no ja se nervla vcera,bo nemuzu jit ani na tu posranou nemocenskou s tou hnatou,protoze jsem si vypocitala,ze dostanu sedm tisic,tak mi jen zacvakala vzteky celist,ja se na to vys.ru,tak asi musim chcipnout,protoze se to pocita z prumeru nemocenske a ja ted prumer nemam,bo nas krouhli o hodiny!!!!!no hlavne ze me hnata furt boli,asi si na to vyberu dovolenou,nebo co!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:12
- Nahlásit
davidkova renata
já kráva dycky udělám k tomu psu ten fstach a to hodně brzo
To se nevylučuje, jasně že si k němu uděláš vstach a právě ten vstach tě vede k tomu, že to zvíře prostě nemůže umřít samo fšema vopuštěný.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:14
- Nahlásit
davidkova renata
bo si já kráva dycky udělám k tomu psu ten fstach a to hodně brzo,sem debil,no
A myslíš,že bez fstahu by to šlo???? To nevím teda.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:15
- Nahlásit
Gerdano ja asi opustena umru a jeste marodna,lepsi si udelat vztah se zviretem,bo lidi jsou abnormalni svine,nemam k nim jako k lidem kladny vztah
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:15
- Nahlásit
Gerda
právě ten vstach tě vede k tomu, že to zvíře prostě nemůže umřít samo fšema vopuštěný.
bohužel mě ten fstach vede k tomu,že jsem 14 dní na práškách a zralá na sebevraždu bo pro mne není pes jen kámoš,je to mý druhý já a v zásadě můj život,takže to mám posunutý jinam.Myšlenka je to ušlechtilá,ale ne pro mne,stejně jako někdo by třá nemoch pracovat na děcký onkologii ze stejnejch důvodů.
nemethova5
,ze dostanu sedm tisic
no to je mi jasný,mám to eště horší,dostala bych tak 5...musim bejt zdravá holt
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:16
- Nahlásit
Gerda
To se nevylučuje, jasně že si k němu uděláš vstach a právě ten vstach tě vede k tomu, že to zvíře prostě nemůže umřít samo fšema vopuštěný.
ti nevím, asi bych to dlouho praktikovat nemohla... chyběl by mně ten dlouhodobý vztah
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:16
- Nahlásit
Gerda
mooc hezký, epidurál i ten zbytek.
Von ten malej princ má pravdu, ale dosta často to pak ku..sky bolí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:19
- Nahlásit
davidkova renatano nic tak vyberu neco z dovolene,hold jinak to nejde,se na to fakt vys.u,uz mam toho dost do ř.ti!makam cely zivot,nejsem ten tip,co by se flakal a narok na radne zaplacenou marodku nemam,by to meli rozdelovat,kdo se flaka,dostane zaklad,kdo je po x letech marodny dostane plnou nemocenskou,ja to beru,ze platit je treba ale k.rva,kdo zas na to doplati mi obyč.lidi,protoze toto neni metr na nemakacenka,kdo delat chce,delat bude,kdo ne,tak se flakat bude,nevim,ale nahore ve vlade asi prosli lobotomii mozku,nebo si to nedokazu vysvetlit!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:19
- Nahlásit
nemethova5
davidkova renata
mužskej jde začátkem února na operaci s okem .... vzhledem k novému systému se v práci domluvil, že hned po těch deseti dnech půjde dělat ( sice nebude řídit, ale bude se učit něco novýho), po operaci druhého to bude stejný .... takhle si vezme na jedno oko dovču
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:20
- Nahlásit
nemethova5
nebojte pani, vemu si vás k sobě, vono až vám začnu spívat písničku bježela vovečka, bude vám eště líto, že nejste něgde sama vopuštěná.
brut
ti nevím, asi bych to dlouho praktikovat nemohla
nevim, eště sem to nezkoušela, mám jen krátkou zkušenost z plicního a z LDN, kde sem chtěla zvostat, aby tam ty bábulky nebyly samy a vopuštěný.
Hyena
ale dosta často to pak ku..sky bolí
bolí to kurevsky pokaždý, když jeden odejde. Ale fakt si myslim, že je to taková jakoby morální povinnost nenechat ty milý bytostě vodejít vopuštěný....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:20
- Nahlásit
nemethova5
No já jsem "naštěstí" onemocněla ještě vloni, takže se mi nemocenská počítá podle loňska.
Ale jako tři směny za 0 a potom 60 % za odpracovaný směny, tak to už fakt vodnesou moji psi.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:22
- Nahlásit
nemethova5
by to meli rozdelovat,kdo se flaka,dostane zaklad,kdo je po x letech marodny dostane plnou nemocenskou,ja to beru,ze platit je treba ale k.rva,kdo zas na to doplati mi obyč.lidi,protoze toto neni metr na nemakacenka,kdo delat chce,delat bude,kdo ne,tak se flakat bude,nevim,ale nahore ve vlade asi prosli lobotomii mozku,nebo si to nedokazu vysvetlit!
nebylo by to špatný řešení...... ale oni teď chtěj donutit podniky, aby si své zaměstnance hlídali. Hodně lidí si nechá napsat neschopenku a pak jdou dělat někam jinam nebo dřou na vlastním ... tomu chtěj zabránit. Bohužel se to dotkne i těch slušnejch a poctivejch, co moc nemarodí a náhodou se jim něco vyvrbí
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
Gerda
nebojte pani, vemu si vás k sobě,
máme ti říkat matko Terezo nebo teto Gerdo (zní to líp než matko gerdo)?
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
brutno ja nevim,jestli v tech sedesati peti rovnou me odvezou hnatama napred,tam k sali,protoze to je system,to co nastavili pro lidi,jak rikam system padajiciho hovna!ono to jinak pani ani nejde!bude si muset ten vas chlopek vzit dovolenou,budu to muset taky tak udelat,hnatu do sluzby potrebuju,dnes dokonce mi vyskocilo dvakrat,tu bolest uz neresim,ta je sice desna,ale chvilkova,ale nemuzu to takhle praktikovat porad!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:24
- Nahlásit
kachna_
máme ti říkat matko Terezo nebo teto Gerdo (zní to líp než matko gerdo)?
Nejlíp by znělo jasná princezno, nebo pani velkotovárníková, nebo sněhurko nebo tak něco....... ))))))))))))))))))
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:24
- Nahlásit
Gerda
nevim, eště sem to nezkoušela, mám jen krátkou zkušenost z plicního a z LDN, kde sem chtěla zvostat, aby tam ty bábulky nebyly samy a vopuštěný.
já mám dlohodobou z dětský onkologie ....... jsem na jednu stranu cynik, ale na druhou se nehodlám sama trápit víc, než je nezbytně nutný a taky vím, že celý svět nespasí. Mám síly jen na občasnou záchranu nějakého tvorečka a ne na častou výměnu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:25
- Nahlásit
Gerdadobre pani,vemete nas k sobe s hajanem?a prosila bych navečír písnicku na spani jede jede masinka...no jestli se neco nevyvrbi,tak bych dojela az bude teplejc
brutje to fakt na hovno!
kachna_no pani,taky zadna slava!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:25
- Nahlásit
Gerda
jakoby morální povinnost
UUUUU s tímle spojením na mě vůbec nechoď , bo z něj dostávám vosypky. Ikdyž vím, co si tím chtěl říct a myšlenka je to moc hezká. Je to takový trvalý následek pracovního procesu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:26
- Nahlásit
nemethova5
dnes dokonce mi vyskocilo dvakrat,tu bolest uz neresim,ta je sice desna,ale chvilkova,ale nemuzu to takhle praktikovat porad!
No nechtělo by to nějak chirurgicky upravit úpony? Takhle přece nemůžete chodit...dyť vám to musí děsně komplikovat život.....máš aspoň ortézu? Nechceš s tim skočit na nějakou ortopedii? Jak se zpevňuje koleno?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:26
- Nahlásit
nemethova5
bude si muset ten vas chlopek vzit dovolenou,
to bude, alespoň na jedno oko , ale zase uvidí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:27
- Nahlásit
brut
jsem na jednu stranu cynik, ale na druhou se nehodlám sama trápit víc, než je nezbytně nutný a taky vím, že celý svět nespasí. Mám síly jen na občasnou záchranu nějakého tvorečka a ne na častou výměnu
takhle sem já totálně psychicky vyhořela po štyrech letech na CH JIP a ARO a to sem tam jen pomáhala jako sanitárka po službě v laborce.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:27
- Nahlásit
brut
ad ta chodba, topení a deky a tak....víš, vzduch proudí tak, že studený teče při zemi, a zrovna u toho radiátoru,jak se zvedá ten ohřátý teplý, spodem přitéká akcentovaně ten studený.
Obávám se, že já bych si takto nemocného i kotcového psa vzala do standardně topené místnosti na 22 st. a ustlala mu někde nahoře, gauč, křeslo, aby kolem něj nebylo to podlahový proudění,
a až po úzdravě se jala se ho zas pomalu aklimatisovat na venek.
|