| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:30
- Nahlásit
PetraK
nezvraceč knih...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:31
- Nahlásit
Sali
Od mala načnutý ego plus Y ješitnost, to je dost maligní kombinace.
Zkus sérii knížek "muži jsou z Marsu a ženy z Venuše". Vyšly tuším čtyři díly volně na sebe navazující. Docela hodně jsem z toho pochopila a přestala se snažit o nemožné . Mášenek je docela v pohodě, ale bývalý přítel, to bylo maso Kupříkladu jednou jsem byla osobně zodpovědná za fakt, že v listopadu je ve čtyři tma, prší a rozbilo se mu auto Taky nesu zodpovědnost za sametovou revoluci a za to kam jsme to nyní dotáhli a to navzdory faktu, že v době revoluce mi bylo čtrnáct
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:33
- Nahlásit
Tchor
rozumíš, starej nároďák/TART se dá dělat i s oběma uchama na obou koncích vodítka, a někam to nějak povede....ale dělej IPO se vším, co k němu patří, s někým jako je ten ichtyl ve Strašecím....ono dělej ho i s neambiciosní Davídkoj a tlustou línou pro IPO dost vlažnou Nýnou, že...na jednu stranu tu čubu teď pomůckama ubít do kázně a na druhou stranu jí bičem dotočit do kompensační chtivosti, jak by to udělal někdo jinej
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:36
- Nahlásit
Kupříkladu jednou jsem byla osobně zodpovědná za fakt, že v listopadu je ve čtyři tma, prší a rozbilo se mu auto
Biluška
ano, to je právník Janát.Taky znám, ruce se mejou doma, do koho jinýho vybít frustraci, že....
v době revoluce mi bylo čtrnáct
ježíš to seš mladinká!!!! mě bylo jednadvacet a mám v tom i trochu prsty, jako snad všichni nadšenci z fakulty tehdá...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:42
- Nahlásit
Sali
dělej ho i s neambiciosní Davídkoj a tlustou línou pro IPO dost vlažnou Nýnou
tak tetkonc´s mě nasrala! Já ti dám pomlouvat křifky Nyný mě do očí za mými zády ,zas tolik číst stíhám .Navíc na ípo kašlem vobje ,připadá mi pošahaný,furt to řikám
PetraK
hele nezvraceči,až to výde tak to výde,dyš holt musíš slavit vánoce jak prdlá a nemůžeš si udělat ani čas na vychásku,tak to je těšký
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:46
- Nahlásit
Janiii
pani kde to bydlíte?
no na severu (kósek nad Č.L.) přece-ale hlásím polepčení -už se voteplilo a je jen - 18° C
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:47
- Nahlásit
Navíc na ípo kašlem vobje ,připadá mi pošahaný,furt to řikám
davidkova renata
správně, to je fakt jen pro lidi, co žerou stadionový sport a tu kázeň a přesnost až perfekcionistickou, já to taky nemám,
připravila jsem psa na prolezení na zkoušky, který pak stejně od dvojky skládal Tchoř, neb JEMU ten pes aspoň udělal to naučený přesně sám od sebe, a to je vše, na závody bych na to neměla ani omylem. Hlavně přesný stopy a poslušnosti, na to nemám.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:50
- Nahlásit
Já ti dám pomlouvat křifky Nyný mě do očí za mými zády
davidkova renata
není to pomluva, uvwdom si, že "šťávu" dnes houfně požadovanou na IPO bez nějakýho extrémního samostanýho myšlení má u nás jen Kira, i hubená akční řBobulka by tzv. chtěla natočit, je pro svazový kluky vlažná jak poblívka.
Občas na někoho zakoušem, a všichni brečej, že tak boží zvíře je takhle zazděný a zkurvený do tý svý vláčný samostanosti...
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:51
- Nahlásit
Sali
Od mala načnutý ego plus Y ješitnost, to je dost maligní kombinace.
Ale houby, dyk je to inspirativní . A taky zábavné ! Pro výzkum nemaj co živočišnej druh jedinou chybu, kór když si rozenej badatel.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:53
- Nahlásit
Sali
Hlavně přesný stopy a poslušnosti
si tak řikám...a k čemu to vlastně..tomu psovi je to úpa k hownu,tuty bude štastnější dyš může nahánět chrtíííí jako tudle Nyný a požoooor! I ho chytla za flígr dyš si ho šikovně nadbjehla .Mi to baví jí dělat radost bo se fakt nedá přehlídnout jaxe na to těší ,páč samo ví,že tam budou a nejni s ní k vydržení ,je jak malej harant f cukrárně a mě to dělá dobře na duši bo proto jí mám...aby byla štastná a ne proto aby měla přesnou stopu či poslušnost.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:55
- Nahlásit
Hyena
Nebuďte na ty zvířátka měkká, dyk to tu matkla Davídková furt káže Esli mají ve výběhu seno, tak si " zatopí zevnitř" a vy si nestrhnete vodpoledne záda vyvážením hnoje
nejsem,ale mám vot céry roskas,že po mínus 15 nepouštět ven a když jo,tak jim navlíknout "prošívaný bundy".Páč se mi s těma bundama nechce crcat,tak počkám,až bé těch mínus 15 a pak je vykopnu.Srnky už odešly,tak se aspoň vystřídaj.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:55
- Nahlásit
Neessi
no na severu (kósek nad Č.L.) přece-ale hlásím polepčení -už se voteplilo a je jen - 18° C
a sáááfra, v tom případě bych měla poslat svýmu panu otci za polární kruh (okolí Jablonce n.N.) teplej svetr - bo termosku s grogem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:57
- Nahlásit
Janiii
tom případě bych měla poslat svýmu panu otci za polární kruh (okolí Jablonce n.N.) teplej svetr - bo termosku s grogem
pošli mu ty dva špice!!! můžou ho tahat a eště zahřejou!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:58
- Nahlásit
Sali
ano, to je právník Janát.Taky znám, ruce se mejou doma, do koho jinýho vybít frustraci, že..
Ni, on se nejmenoval Janát . A právník taky nebyl . Jinak to sedí . Je fakt, že mě v životě nepraštil, na ženskou by ruku nevztáhl, na rozdíl od jiných ichtylů. Ani se nedá říct, že by mě nějak psychicky deptal, to ne. Akorát když se vytočil tak jsem za všechno mohla já. Mě to vždycky přišlo děsně k smíchu a to ho vytáčelo ještě víc, takže to byl začarovaný kruh . Je fakt, že když vychladl tak něco z toho i uznal. Třebas tu tmu v listopadu ,ale to rozbitý auto už ne, to mi na triku zůstalo .
Jednou se disknul na závodech a mohla jsem za to já, páč jsem asi půl hodiny před startem vytáhla jeho psovi klíště TAgže bacha na to, na závodech musíte mít klíšťata, nevím sice proč, ale musíte
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:59
- Nahlásit
Neessi
taky už nevyháním koňopsy, pokud není nutné, prošívaný obleček mám zatím jen na Kiru....
ráno jsem se divila, že se mnou ani nedometli schody a mastli zas do baráku, je fakt, že ten sních chrustal, ale při zametání se jeden zahřeje....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 10:02
- Nahlásit
Biluška
Jednou se disknul na závodech a mohla jsem za to já, páč jsem asi půl hodiny před startem vytáhla jeho psovi klíště
to je naprosto logické. Rozhodila jsi je tím voba. Tudíš, jak by řekla teta kateřina, na cizí psy a cizí koně prostě nešahej.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 10:02
- Nahlásit
Tinta76
u nás bylo jenom 11 stupňů
No ty jsi taky na kopci nad náma-v údolích hlásili až mínus 23.My tu máme ten "divnej proud od Severního moře",jak ho klimatologové vždycky zkoumaj a tvrděj,že je to dobrý na plicní choroby
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 10:04
- Nahlásit
pošli mu ty dva špice!!! můžou ho tahat a eště zahřejou
davidkova renata
no to zrovna, a dostanu vod něj do konce života už jen pohled k vánocům co?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 10:04 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit
Biluška
v tomto duchu bych měla Tchořovi naúčtovat svou zimní bundu, neb mi korigoval u Brut mou hysterickou Kobříčku tak, že tato se ke mně utekla, a palcovejma drápama mi rozpárala celý záda, já na to přišla až doma a bunda šla do koše, neb se trhala dál a dál...ale jednozněčně je to dle Y pojetí vina jeho.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 10:05
- Nahlásit
davidkova renata
.....je jak malej harant f cukrárně a mě to dělá dobře na duši bo proto jí mám...aby byla štastná a ne proto aby měla přesnou stopu či poslušnost.
Správně, pes má bejt radostnej a mírně rozmazlenej ! ÍPO je pro ty, co se jim nepovedlo svou akurátní hnidopišskou letoru napřít inym směrem.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 6 Led 2009 10:05
- Nahlásit
Neessi
No ty jsi taky na kopci nad náma-v údolích hlásili až mínus 23.
no šak jsem taky ráda, včera mi to stačilo, když jsem ve městě musela lízt do auta kufrem, bo mi zamrznul centrál
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 10:07
- Nahlásit
Správně, pes má bejt radostnej a mírně rozmazlenej
splňuju v obou exemplářích!!!!!!!
...teda i v těch 2 horních a Psovi(i když křížnutým s Vepřem).
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 10:09
- Nahlásit
Janiiino to zrovna, a dostanu vod něj do konce života už jen pohled k vánocům co? njn,to hrozí,ale zasej považte,pani...udáme ty špicééééééééééééé
rosnička
svou akurátní hnidopišskou letoru
eště že to já nejsem,sem úpa skromná a nenamyšlená a vůbec holubičí letóra
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 10:10
- Nahlásit
davidkova renata
dyš holt musíš slavit vánoce jak prdlá a nemůžeš si udělat ani čas na vychásku,tak to je těšký
Byla jsem? Byla -ale nevzala knígu s sebou no , páč to mě teda nenapadlo, ale zas, kdo by se tam při prochajdě s tím tahal zase, no. Já jen, abys nemyslela, že jsem Ti ji čórla, to bych nerada.
Neessi
přece-ale hlásím polepčení -už se voteplilo a je jen - 18° Ctak už i u Můdr maj teplo!
rosnička
Pro výzkum nemaj co živočišnej druh jedinou chybu, kór když si rozenej badatel
tak tak, přesně tak, šup s nima do Petriho misky a pod mikroskop!
Janiii
prt! Napiš mu, že to je aby se mu nestejskalo po Berníšofce!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 10:11
- Nahlásit
holubičí letóra
davidkova renata
jo, to jsem viděla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 10:12
- Nahlásit
Tinta76
bo mi zamrznul centrál
mi taky zamrznul centrál v mozkovně - asi definitivně tak v pěti letech a vod tý doby sem na tom tagle
janika
Koukám, že se tu objevily jiné tváře, než co jsem tu byla naposledy...
Vona mě nepoznává!! Vona mě nepoznává!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 10:13
- Nahlásit
davidkova renata
holubičí letóra
máte tam malilinkatej překlepek - správně to má bejt z holubice choléra!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 10:14
- Nahlásit
Neessi
ale mám vot céry roskas,že po mínus 15 nepouštět ven a když jo,tak jim navlíknout "prošívaný bundy"
Jo ty naši už maji "hajtekový membránový kožichy" s vysokou propustností a odolností vůči vlhku.
Na předchozím fleku, když jsme v zimě chodili skákat do "velmi nóbl haly" jsem valachovým kožichem neskutečně provokovala všechny vystříhané sporťáky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 10:14
- Nahlásit
Sali
holubičí letóra
jo, to jsem viděla.
Du mrznout,nepište,voli!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 10:18
- Nahlásit
Janiii
Jestliže to má takovýhle vedlejší efekty, tak bych možná i o někom věděla . Jste si jisti, že následná fyzická likvidace za vydatné pomoci dvou špiců nehrozí? .
Poslala jsem špice dál osvětové šiřitelce pracující JéZetDé. Třeba někoho najde u nich na fsi.
|