Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2214 . 2215 . 2216 . 2217 . 2218 . 2219 . 2220 . 2221 . 2222 . 2223 . 2224 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:52
- Nahlásit

že zítra jde k rodičům znovu
brezen2008
a moh by tam už taky zvostat, a někdy časem si poslat kámoše pro věci, a bylo by vyřešeno,
a věř mi, strašně by sis oddychla, za pár dnů, až by emoce odezněly....a několik let ti to bude trvat, než to ze sebe celý oklepeš, a budeš zas na duši zhojená.
Chlap může bejt buran, může bejt aspirant na nevětšího vola planety, může bejt cokoliv, jen nesmí bejt zle sobecky zlej a do toho chlastat, to je absolutní konečná a sebe to babu s sebou, když to baba nerozsekne sama a včas.

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:56
- Nahlásit

jinak tady začíná hárat Bobule, a na Silvestra přijde tchýně s háravou Arinou,
takže teď svižně dozateplujeme koteček, na ty mrazy, co je na konec týdne před chvílí hlásili...
To byste nevěřili, jaký poklady si ta horní zvířata nastlala do kotce a boudy, a jakej následnej bezbřehej mrdník jim tam chlap klidně nechal, že když si ho udělali, tak ho asi chtěj na hraní....

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:59
- Nahlásit

brut
jedeme v tom hárání a hřbetobolu spolu....
kvíííík kvrk

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 13:59 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit

Sali
To byste nevěřili, jaký poklady si ta horní zvířata nastlala do kotce a boudy,

Já docela jo, fčéra jsem našla f kotci nůžky který jsem už asi měsíc pohřešovala.

Jinak s tím hřbetobolem jsem další do party. Co se hárání tejká to asi brzo taky.

brezen2008
moc o tom teda nevím, ale z toho co jsi tady nastínila bych ho hodně rychle vyexpedovala k rodičům kdyš se mu tam tak dobře chlastá. Ale to musíš vědět sama jak to je, každý máme tu míru trpělivosti nastavenou trochu jinak. Já jsem toho názoru že je lepší bejt sama než si tohle nechat líbit, ale spousta ženských to má jinak, moje matka takhle žila a probrečela celý život.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 14:01
- Nahlásit

Sali
a kdyby se mi při tom pohupování se nezablokoval krk tak, že při jakýkoli změně polohy na mě šla motolice a blivno,
Jestly ¨Te utesi mne Juras vnoci opravdu ukazkove sestreli az pekne kruplo v kycli,dorazil to kdy jak tak projel mezi nohami kdyzjsem si snim hral...a ted nechodim.Ale zato jak se smal a bil vesely to stalo...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 14:10
- Nahlásit

brezen2008
Podivej nic mi do toho neni ale asi jedine nohy na ramena a pryc.Ten problem bude jeste podle mne asi gradovat..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 14:27
- Nahlásit

CAUTE DECKA?JAK SE MATE?????tak jsem si to na kremacce uzila,ten neskonalej kliiiid,jinak darky super!no asi nejvic darku meli mala simona(3-leta neter)a hajan,ti dva nevedeli co driv,hajan strkal cumak do vsech balicku a decka musel byt tak hodnej,ze to ma tak na rok,ty pmlsky a hracku jakou dostal,jsem malem humříla smichy,ted to s sebou taha vsude jako svatost!BinLadinno jo pane,ja taky furt v jednom kole v robote,holt sluzba je sluzba!
brezen2008pani,hlavne zadny depky,bych ho poslala nekam,pekne daleko a jak tu pise kdosi,hlavne s poradnou okovanou spici,ten by ode me dostal nepocitane,ne za me,ale za ty psi!!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 14:31
- Nahlásit

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:12
- Nahlásit

všem
díky za psaná slova
nemethova5
paní to je krásná fotečka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:27
- Nahlásit

brezen2008je diky pani,on ma muj pes rad plysaky,uz jich ma spoustu,horsi,jak male decko

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:29
- Nahlásit

nemethova5
a netrhá je, ti moji je trhaj,takže nic nekupuji

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:31
- Nahlásit

brezen2008ne vubec,ma jich plny kos,on nic neskubal a nenicil odmalicka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:35
- Nahlásit

tady mas jeste jeden,ale to neni plysak to je zivy morce,mam v planu si koupit jeste jedno s pp,kdyz hajan nemuze na vystavu,asi himalayu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:42
- Nahlásit

nemethova5
já mám taky morče s pp ale katsráta,ale takle bych nemohla udělat fotku,elis to je jíný kafe,ta ještě zdrhá

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:44
- Nahlásit

nemethova5
morčátka jsou suprový, jako dítě jsem je mívala taky...
plyšáky nemůžem, pinzety i bazilišek operujou všechno, co dostanou, hlavně ponožky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:44
- Nahlásit

brezen2008jezis ti dva by za sebe i dejchali a bacha na to je to drajvovy morce!vyselo mi na rukavu v ordinaci u veta a nechtelo pustit,tahal ji totiz stehy,tak byla z toho na nerf!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:45
- Nahlásit

nemethova5
davídková slišíš?????????, drajvový morče,to jsme tu snad neměli

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:47
- Nahlásit

brezen2008
simtě drajvový morče jsem měla taky, viselo mi na prstě a bublalo, a pouštěčku nemělo ani hovno, a to jen proto, že jsem jí zabrnkala ze srandy přes přední nožičky prstičkem, místo lederstockem, dneska už bych si dala majzla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:48
- Nahlásit

čus fšicííís vokovanejma špičkama
nestíhám,nepište
nemethova5
ty vogo,Hajanoj se narodil ježek jo???? Si fčera nic nehlásila
Sali
čuus,myslíš,že záda povolej do soboty?Bysme teda dorazily..to zas bude...,ale tak nějak třá kolem těch půl 11 jako posledně s tím,že se nebudem zdržovat a vypádíme brzo skrzevá kladečeKalendáře a prachy berem s sebou,ale vzpomen si na to,my už neudržíme lžíci,moč ani myšlenku A máme dorazit rovnou na cvičák?(já kuli tomu f kolik vyjet z Prahy bo se ztratíme )

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:49
- Nahlásit

Salizdravim pani!jak se dari!pani a nemaji to voperovani nahodou po vas?vite jak se rika,jaky pan taky kram,ze vam chcou treba pomoct v praci,pokud toho tam mate hodne,no mi toho tam mame v lednici teda hodne,takze v sobotu nejdu,mam volno,tak uz se tesim,jo a ponozky ma rad i hajan,ja proc mam vzdycky po jedne fusekli,on si to nosi do pelechu a chrape na tom,jak mu uklizim pelech,tak se nestacim divit,minule jse tam nasla pajdu kovovou!uspech,kdyby tam byla treba petistovka,taky bych se nezlobila,ze?jo morcata,mam si v planu poridit neco s pp,no je toho hodne a libi se tech plemen dost

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:51
- Nahlásit

Sali nestraste pani,ja ji tak muzu zabrnkat na nerf,jeste tohle,ne?
davidkova renatajo ma jezka i s jabkem,no narodilo,vyskytlo se to v jeho balicku,tak ho hned zbalil a mazal s tim do pelechu!
brezen2008vidite?sali taky mela zabijaka

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:55
- Nahlásit

davidkova renata
jestli myslíš moje záda, tak ty už asi nepovolej nikdy, furt bude střídavě oblačno, ale já to neřeším, v pohybu to je dobrý, CC syndrom mám až pak v klidu, až když to zatuhne, a to už je mi jedno.
Klidně se sejdem v 11 h na cvičáku, tam se dá pěkně vyvenčit, a pak můžem jít na revíry dozadu na tu haldu, a´t si to čuby užijou.
nebo přije´dte sem, když budete mít pocit, že se ztratíte, a pojedem odsusd.
Prachy jaký, za ty zbejvající vodítka? já myslela, ž se s Březnmem a LUcií sejdem až v neděli...

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:57
- Nahlásit

nemethova5
no t mje morče, to byla akční svině, bublala a útočila na ruce jak divá, ta mohla chodit na kruhovku, jak byla vzrušivá!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 16:02
- Nahlásit

Sali
já myslela, ž se s Březnmem a LUcií sejdem až v neděli...
no já zas myslela,že nejdeš...si něco psala,ale jestli jo,tak to je fajn a pořešit to můžem tam ,to jistě..
Klidně se sejdem v 11 h na cvičáku, tam se dá pěkně vyvenčit, a pak můžem jít na revíry dozadu na tu haldu, a´t si to čuby užijou.
jo,tak my se tam nějak dopravíme(asi teda:mad a na tu 11...akorát musim bejt tak v půl 4 už doma.
ta mohla chodit na kruhovku, jak byla vzrušivá!
si neměla používat ten bič! Víš kam to vede

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 16:03
- Nahlásit

Sali
jestli to nejni tajný,tak mi napiš sem kolik stojí ty vodítka,jedno kolik stojí pro mě a jedno pro lucku
díkys

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 16:06
- Nahlásit

brezen2008
382 vobě

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 16:07
- Nahlásit

davidkova renata
jestli je v praze ta chřipka psí sračková, tak fakt nejdem,
ale nemám to potvrzený.

brezen2008
čoveče chceš po mě moc, visačky jsou na šnůrách a faktura na celej ten nákup i s krmením je v autě, ale tuším že 375 kč má na visačce ta třímetrová přepínačka, že to je levnější o dost než na webu výrobce, tam byla za 411 korun.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 16:09
- Nahlásit

davidkova renata
Sali
takže se vejdu s 500 za obě dvě vodítka?

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 16:09
- Nahlásit

brezen2008
aha, tak davídková je má před sebou, hned ten večer jsem to všechno vyložila u ní.
čte visačky

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 16:11
- Nahlásit

brezen2008
ta dvojitá šnůra pro tebe je logicky za cenu na visačce, čili 382 kč,
a Lucie si obejdnala svojí úplně stjnou a tedy za tu samou částku,
jen si musíte vybrat barvu, jedna je celočerná a jedna černá s vpleteným zeleným proužkem,
a každá zaplatíte za sebe to svý, ne?

<< 1 ... 2214 . 2215 . 2216 . 2217 . 2218 . 2219 . 2220 . 2221 . 2222 . 2223 . 2224 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání