| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 21:59
- Nahlásit
Mucholabka
mazec,
Hele, jsem to taky jednou obdrzela, a nikdy vic, jednak to boli jak sfine a druhak mi po tom chlupy na hnatach zacaly akorat "zarustat" nebo jak se tomu nadava a byly casem samej pupen, jak sparena kruta.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 22:59
- Nahlásit
Fifi
jednak to boli jak sfine a druhak mi po tom chlupy na hnatach zacaly akorat "zarustat" nebo jak se tomu nadava a byly casem samej pupen, jak sparena kruta.
Mám tu samou zkušenost, tu bolest bych ještě vydržela, ale to zarůstání chloupků je dost blbý
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 00:17
- Nahlásit
Tak my máme taky po všem. Dárky rozdané, děti chrnící, hysterický Brut ztraverzovaný, úchylná Balina spící a otravná Alu napáskovaná u ségry v posteli. Musím říct, že jsem přežila vše v relativním klidu, dala jsem si k večeři trošičičku cinzána a bylo mi vše jedno.
Jen to příšerný počasí by mohlo jít někam jinam.... kdyby alespoň nelilo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 01:11
- Nahlásit
Tak tady u nás je konečně po fšem,jen čubiny mají dneska s nocováním v posteli smolíka-zadařilo se jim v tom slejváku tady tak neskutečně zabahnit se,že bych je čistila do rána.Tak měly Ježíška venku pod svítícím stromečkem a chrněj v kotci.Procházka byla krátká,bo v tom počasí je to děs.Zato tady doma se bude větrat ještě dva dny-hoši hulili doutníky a pak došlo i na kuřivo z "naší zahrádky"-hlavně že bylo veselo.Jdu se svalit a zítra ,kromě prochajdy s čubinama,nic nedělám.Jestli nezačne mrznout,tak mi z toho bahna kolem fakt jebne!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 01:26
- Nahlásit
u nás je taky kliiid konečně
jen velký děti nespěj
V8noce byly na dvakrát neb Vikina nechtěla nikomu dát žádnej dárek tže jsme dali dárky jí,šli jí uspat a pak jsme pokračovali...bylo to nááročný,dopiju templáře a půjdu chrnět
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 08:13
- Nahlásit
nemethova5
Jo taky jsem mmnel smenu,Ty lidi si nedaj pokoj ani o svatcich...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 09:08
- Nahlásit
Dobré ráno fšem. V noci mě probudil neskutečný smrad Někdo z těch imbecilů se pos...l v chodbě. Ale děsně. Tak jsem si zanadávala, zauklízela a šla zase spát. Ráno to mělo pokračování. Poeaná a počůraná celá chodba a něco málo dokonce i v obýváku To mám zato, že jsem jim dala dvojnásobný příděl, aby se měli o Vánocích dobře Příště dostanou kulový K tomu všemu holka nezavřela popelnici a Arman přes noc roztahal celý obsah po zahradě Zmlátila jsem to všecko a je mi krásně
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 09:19
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 09:47
- Nahlásit
dobré ráno všem,
tady nás ten čas líně houpe,
a kdyby se mi při tom pohupování se nezablokoval krk tak, že při jakýkoli změně polohy na mě šla motolice a blivno, a nějak se to nechtělo odchrupat, byli bychom se v těch 23.00 opravdu zvedli a šli ty tři kiláky nahoru do kostela, jenže takhle to jaxi nebylo optimální, takže se zůstalo u užívání si vánočně sestavenýho herního počítače....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 09:49
- Nahlásit
taky jsem mmnel smenu
BinLadin
to víš, někdo holt musí hlídat bezpečnost národního stříbra konzumní současnosti, hypermarketů se zevníma expozicema.......
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 10:21
- Nahlásit
Bré ráno,
tak jsem zjistila, že v bedně nedávají žádnou pěknou pohádku ke snídani. Tož jsem raději zašla na fóru. Mám pocit, že vyhladovělá Hyena nás sežere i s botama. Plně se jí vrátil apetit, ale ještě má dietu, tak že většinu času leží u misky v naději, že jítam spadne nějaký příděl. No každopádně už je zcela zdravá, což se o mých průduškách říci nedá.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 10:44
- Nahlásit
Hyena
a tak aspoň něco...
když tak udělej rychlejm pruhům pořádnou porci dietního rizota, a dávej jí to 4x denně v menších porcích,
aby měla lepší pocit.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 11:02
- Nahlásit
Sali
a dávej jí to 4x denně v menších porcích,
A aby jí to ležení u mističky rychlejc ubíhalo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 11:09
- Nahlásit
Taxem byla s čubinama na 10km procházce- super.Nikde ani noha,i ta zvěř snad ještě chrní,páč nikde ,kromě orlovce,ani chlup.Je mi líp.Konečně jdu nicnedělat až do večera.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 11:13
- Nahlásit
Dobré skoro poledne
konečně u nás vyšlo sluníčko a tak se těším na odpolední procházku.
Brut půl noci prokníkal, druhou obtěžoval Balču, takže vznikala pranice. Musím říct, že jsem víc utahaná jak po gruntování Pevně doufám, že hárání brzy skončí nebo se budu muset někam odstěhovat, abych se nezbláznila.... celá rodinka v poklidu chrupala, jen já jsem spala snad půl hoďky.
Sali
zablokovanej krk sice nemám, ale záda mi díky neustálému vstávávní a "rovnání" psů bolí jak čert. Naštěstí dneska vaří ségra s holkou a tak můžu odpočívat
Na půlnoční jsme nakonec taky nebyli, protože tady lilo jak z konve a než by jsme došli do města, tak by jsme byli durch
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 11:18 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Dobrý deštivý,ukašlaný a usmrkaný ráno..........
Kluci od rána řáděj s autíčkama na ovládání,psi sou z toho nadšený,páč se to dá lovit,hoši fsteklý,páč jim to psi vychylujou z dráhy a Terka do toho skáče na balónu! Du si někam zalízt,nebo mi hrábne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 11:32
- Nahlásit
jablunka
z toho si nic nedělej, u nás pokračuje kníkání, slintání a občasné učůrnutí.... chodbu jsem vytírala od rána čtyřikrát. Brut je venku, Alu vevnitř a chudák Balča pendluje mezi nima a vůbec nic nechápe.
Do toho mi bleje holka... si včera dala u tatínka salát plnej majonézy ( já dělám s jogurtem) a kapra, když ví, že tahle kombinace jí nesedí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 11:34 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
brut
Do toho mi bleje holka... si včera dala u tatínka salát plnej majonézy ( já dělám s jogurtem) a kapra, když ví, že tahle kombinace jí nesedí
Tohle sme měli u nejstaršího kluka snad deset let,každý Vánoce,než sme přišli na to,že prostě nemůže studenej salát a teplej řízek.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 11:42
- Nahlásit
tak jsme byli na kpci,psy si to užívali,ted dostali najíst a večer zas
a řízky si udělám dneska
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:05
- Nahlásit
a jinak jenda se probudil někdy ve 3 ráno,naprosto v pořádku,jenom jsem mu řekla co dělal a on že si na nic nepamatuje a no že se jako nemuže napít? jsem mu řekla že kdyby se vožral,tak je mi to u p...e ale stahovat na mě a na mí psy ruce nebude a že mi zkazil štědrej den,a on,že no a co, takovej dnů ještě bude a že zítra jde k rodičům znovu
no se těším na 1 ledna
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:09
- Nahlásit
jo a jeho otec mi kránu poslal sms ve tvaru: cituji - doufám že jsme ti zkazili štědrej den ,to ti přeje rodina Jelínková
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:18
- Nahlásit
cus zumpari,
Vanoce bych zrusila minimalne na rok, pac mam nervy na dranc a spankovy deficit asi 25 hodin.
hnus a fialovy tecky...
akorat Blbis ma radost, pac je tu snih.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:22
- Nahlásit
brezen2008
to je banda debilu...
kasli na ne a utec, dokud je cas.
ver mi.
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:28
- Nahlásit
ahoj holky my nějak propluli ten včerejší den, večeře byla v 15h a neměla tedy chybu(vařila přítulkyně bráchy-von i pomáhal, šecko nachystáno a já jen jedla jo to byla pohoda) a pak dlouhá procházka s deštěm a sněhem,na tv nebyl čas páč sme spíš pokecali
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:32
- Nahlásit
brezen2008
jé to je banda kreténů....hele zlato fakt je dobrý najít jinýho Jendu co má rád psy a tak ne??
jako bych rodičům napsala že nechápeš o čem píšou..že ty jsi měla štědrej den nádhernej s kamarády...že tím myslíme psiska bych nepsala
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:36
- Nahlásit
sarax
že ty jsi měla štědrej den nádhernej
přesně tak bych to případně podala sms a že se povedl nebejt výstupu zralýho na ...já to ani nemužu dopsat bych vraždila hned a sudovala do sudů
a nebo bych se na ně úplně vykadila a vypekla a smazala je ze seznamu-mažu tě bejku!
brezen2008 zas bude líp, mě taky můžeš věřit
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:42
- Nahlásit
Bré popoledne,
až se bojím semka psát, že u nás se nic neděje, fšechno jak má být.
brezen2008
nevím tedy podrobnosti, ale jak to popisuješ, bič a pryč
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:47
- Nahlásit
Čau žumpíci
Krásný den všem.
jbat
Tobě sílu a víru,že všechno dopadne dobře.
brezen2008
a tobě březnáčku pevné botky s okovanou špičkou a dobrou mušku k tomu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:47
- Nahlásit
brezen2008
lidi tady mají pravdu...tohle je fakt na bič a pryč, pokud tam není něco, kvůli čemu by ti to za to stálo za každou cenu,
a to musíš vědět sama,
ale z profesního hlediska ti musím říct, jak se do dění zapojí alkohol, cesta z5 nevede, povahy se pak nevratně mění a pořadí hodnot taky,
musíš sama vědět, jak je ti líp. Vycházej ale z toho, že chlapi přicházejí a odcházejí, psi zůstávají, a tvůj život za tebe nikdo žít nebude, když ho vyplácáš na gaunera, budeš nešťastná i ty, i tvoji psi....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:51
- Nahlásit
Erin
Tobě sílu a víru,že všechno dopadne dobře.
urcite. diky.
lidi, my tu mame snehu...
akurat jsem zapomnela kabel od fotaku, takze nemuzu hned ukazat fotky.
nejradsi bych zase domu, do Olo, jen s Blbis...
|