Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2214 . 2215 . 2216 . 2217 . 2218 . 2219 . 2220 . 2221 . 2222 . 2223 . 2224 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 10:32
- Nahlásit

jablunka
Já ti nevím paní, ale to je dost divnej dárek ne? U Isdpcha bych se nedivila, ale u tebe mi to přijde dost kách

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 10:46
- Nahlásit

běžte laskavě uklízet a zdobit stromky, jo?!

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 10:46
- Nahlásit

Biluška
Já ti nevím paní, ale to je dost divnej dárek ne? U Isdpcha bych se nedivila, ale u tebe mi to přijde dost kách
fšak se má Ježuch na co těšit,aš se mi dostane do rukou,tak mu to vrátím i s úrokama.
P.S:Fšem co jim vodemně přišly dneska hyjeroglify se vomlouvám,mělo to bejt přání k Vánocům.Asi chyba v Metriksu.

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 10:52
- Nahlásit

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 10:55
- Nahlásit

asi málokdo máte tak zkurvený svátky jako já, takže vám hlavně přeju, abyste pořád byli s těmi, který máte rádi, aby ti, který milujete, vám nepřidávali vrásky, ale naopak úsměv a ať jste všichni zdraví.

Erin
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 10:55
- Nahlásit

jablunka
ale pořádnou chřipku.

To znám,to sem měla před rokem...si říkáš tyhle vánoce by ani neměly být a přeješ si to tak intenzivně,až tě prostor vyslyší a pošle votupovák v podobjě hnusný nemoci,kdy s vypětím sil uděláš véču a zkolabuješ.na city se energie pak nedostává..něco jako ráda gumčákem do hlavy...a je tma.

Jinak taky děkuji za zprávu z hádátek,má svý kouzlo

BinLadin
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 11:02
- Nahlásit

Preji vsem svatk plne pohod a at mate take konecne i duvod se usmivat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 11:03
- Nahlásit

čus fšicííí válcovaný komerčními svátky
jaxe máte? Já na to kašlu a du se svalit k telce

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 11:13
- Nahlásit

Zdravím všechny.
Venku je hnusně, přijedou rodiče a umřel mi potkan .
Sakra.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 11:25
- Nahlásit

jbat
Jestli Benda zlobí tak řekni, pošlu na něho Pumu Co bych pro kámošku neudělala

Lidi, ta Pumice je od rána tak protivná, že to nemá obdoby Už pokousala dva psy (Mienu a Bonu), třikrát vyjela po děckách a jednou po vánočním stromečku. Jen tak. Z ní asi umřu Jdu se mrknout jestli nemá zánět v uchu
Jo a tady sněží

brut
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 11:26 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Milá žumpo , přeji dlouhé trvání, hodně duchaplných žvástů, spoustu humoru a hlavně všem přispěvatelům klid, pohodičku, zdraví ( bez žlučníkových záchvatů, kostí v krku...) v dnešní krásný den, psíkům něco zajímavého pod větvičkou, stromečkem.

Auška "souloží" s Balčou, Brut je nepříčetný z hárafky a z rozříznuté tlapky, vyje, kničí, kvíká, ňafe....... harantí mají chřipčičku, mužskej kašlíček .... mám pocit, že hezčí Vánoce jsem si ani nemohla přát

brut
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 11:27
- Nahlásit

Biluška
Jo a tady sněží
tady prší, cikáňata si pletou Vánoce se Silvestrem, takže je to tu jak na vojenských manévrech

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 11:30
- Nahlásit

brut
ikáňata si pletou Vánoce se Silvestrem, takže je to tu jak na vojenských manévrech
Dobře, posílám tam Pumu hned jak skončí s Bendou Aspoň od ní bude doma klid když bude dělat čurbes jinde

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 11:53
- Nahlásit

tady klasika,
spadl operační systém novýho kompu, nechce se nechat přeinstalovat,
Kira tady dole kvrká, Ferdopes nahoře píská,
já vařím pěkně v klídku, psi průběžně uklízej, co odpadne,
chlap z kompu šílí a do toho hraje oldies radio.

StaHi
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:00
- Nahlásit

zdravim vanocni zumpu a hlasim se do rad tech liduch, co si ty svatky umej uzit jakoze fest..
..bedna nefunga.. (funga pouze zvuk bez obrazu, nebo obraz bez zvuku.. dohromady ne..)
..nova inteligentni pracka nefunga..
..mam chripku (nastesti uz jen normalni, strevni atak snad zazehnan)..
..krzeva strevni atak jsem nestihla nakoupit, cili lednice zeje prazdnotou a ja mam HLAT!.. (mistni obchody votevrou az v roce 2009...cili sbohem, pratele )..
..muf ma atb (opet jakysi kozni problem) a ja mu je nemam do ceho zakamuflovat, takze to do nej nedostanu..
..musim vodpovidat na vanocni smsky, coz nesnasim!..
..resume: depreeeze..

MEJTE SE LIP!
(ja si to snad za par dni taky vynahradim )

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:09
- Nahlásit

StaHi
tak to je mi líto,
tady kromě kompu šlape všechno, a ten komp, co nešlape, je pod kontrolou Pána šelem a megabytů...a za chvíli se rozjede, věřím tomu.
Nejedlej salát z krámu jsem přeformátovala do jedlýho, druhej nejedlej i po přeformátování právě ze stolu žere Kobra,
jedno nepitelný víno bylo hned použito k vylepčení marinády na rybu,
otevřeli jsme vermut,
a nic nám tady nechybí...protže chcem vidět tu hezčí stránku života, jinak by to fakt bylo do breku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:09
- Nahlásit

Přátelé,koukám,že se daří
hele staHi,nasedni na bus a jed k tý můdr,ta má asi 7 chodů,takže hlat bé zažehnanej

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:14 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Biluška
Benda neee, táta je ve špitále.
Nicméně Pumu na Bendu klidně pošli.

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:18
- Nahlásit

davidkova renata
pani, vy si za ty buřičský řeči nezasloužíte žádnej dárek, takže aš qám příjde Ježich, pošli ho do Rýmařova, ať z těch svátků aspoň něco vytřískám!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:20
- Nahlásit

davidkova renata
jako tady \se daří, akorát už nemůžem za volant...
jinak bych brečela, to kouzlo vánoc s sebou nese radost z narození kříženou smrtí jiných.

Smečka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:25
- Nahlásit

..musim vodpovidat na vanocni smsky, coz nesnasim!.. StaHi
Tak to nedělej, já to letos také vypouštím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:33
- Nahlásit

jbat
pani, vy si za ty buřičský řeči nezasloužíte žádnej dárek
tssss ,no dovolte!,dyk já sem úpa mistr Jan Hus,řikámm jen pravdu!
A náááhodou sem už včera vot ježíška dárek dostala..ránu elektrickým proudem ,neni ale vyloučený,že to byl jedinej dárek
Sali
jinak bych brečela, to kouzlo vánoc s sebou nese radost z narození kříženou smrtí jiných
hele přestan filozofovat nebo chlastat to nikam nevede!Samosebou že to tak je,tak to prostě na tomhle světě chodí,proto nijak vánoce neslavim ani nevidim extra důvod.Ale je dobrý,že si to člověk aspon uvědomí,možná je to první krůček k tý pokoře co vo ní psala neessi.
Smečka
já to letos také vypouštím.
fakt jo? tak to sem ráda,bo mě to taky de na nerf a je mi trapný nevodpovídat abysem jako nevypadala nevychovaně

Jinak sem vám chtěla říct,že letos ZASE neuvidim toho zlatýho vepře bo sem se právje nažrala salátu a řískůch

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:41
- Nahlásit

davidkova renata
já si to moc dobře uvědomuju, a proto se snažím si najít radost v malejch věcech.
za chvíli vyrazíme s pesanama.
na SMS taky nereaguju, považuju to za obtěžování, večer nafotíme přání z interiéru s nasdvíceným betlémem, a vyvěsíme ho na net, kde tímto nevtíravě popřejeme všem.
jen doufám, že letos fakt dojdem na tu půnoční, zajdem tam te´d s pesama, zkouknout, KDY ZAČÍNAJ.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:43 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

davidkova renata
,bo mě to taky de na nerf
Tak sorry.
Jinak sem vám chtěla říct,že letos ZASE neuvidim toho zlatýho vepře bo sem se právje nažrala salátu a řískůch
Já snědla jen trochu čočkový polífky,ofšem velmi zdatně kombinuju Paralen Hot drink,Bromhexin a Tramín červený.Ke štědrovečernímu stolu zasednu jemně sjetá a bé mi fšechno putna.A možná budu mít i halušky a uvidím zlatýho vepře.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:45
- Nahlásit

Sali
letos fakt dojdem na tu půnoční, zajdem tam te´d s pesama, zkouknout, KDY ZAČÍNAJ.

U nás vo půlnoci.

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:47
- Nahlásit

jablunka
TO JE PRÁVĚ VONO, V rAKOVNÍKU V 22.00, VE zBEČNĚ V 24.00, na Křivoklátě v 22.00 a na Smečně ještě nevím, ale už te´d je mi jasný, že JDEME PĚŠKY.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:50
- Nahlásit

Sali
V rAKOVNÍKU V 22.00, VE zBEČNĚ V 24.00, na Křivoklátě v 22.00 a na Smečně ještě nevím,
Asi by si měli srovnat čas.
ale už te´d je mi jasný, že JDEME PĚŠKY.
Mě uš je teď jasný,že se půlnoci nedočkám.

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:54 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

jablunka
JÁ TEDA VYDRŽÍM, co bych byla za patologa, abych neuměla chlastat!!!!!
a potřebuju to, příliš mnoho špatných zpráv o lidech kolem, a poslední včerejší biopsie byly játra u člověka s dvojitou bezbřeze hnusnou malignitou, v terénu CLL duplicita, a pacient, jinak vzorný, a žijící sám, měl přijít včera na kontrolu a nepřišel..............................

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 12:57
- Nahlásit

Asi by si měli srovnat čas
víš, jeden farář je na celou farnost, a jezdí a slouží vždy na dvou místech po sobě...

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:00
- Nahlásit

letos ZASE neuvidim toho zlatýho vepře
nefunguje to, mám to vyzkoušený.
letos v klidu užírám ode všeho.

<< 1 ... 2214 . 2215 . 2216 . 2217 . 2218 . 2219 . 2220 . 2221 . 2222 . 2223 . 2224 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání