| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:20
- Nahlásit
StaHija taky doufam,ze me uz nic hroznyho nepotka a ze to bude snad v poho,vam preji totez,zadny kalamity a hlavne zdravi,coz je v dnesni dobe dost dulezity,ale ti dva kikina s hajanem se hledali,az se nasli,fakt,to je dvojka,nedej boze,kdyz jsem s obema venku a kikinu si chce nekdo pohladit,tak toho jde hajan sezrat.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:38
- Nahlásit
taxem dostal bezva dárek pod stromeček...........
To f tom tričku Vehicle a s čepicí na palici a s xichtem rozmláceným popelníkem je můj drahý prvorozený.
nesnáším ťongy!!!!
http://pardubicky.denik.cz/zlociny-a-soudy/bitku-u koncily-policejni-hlidky20081221.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:50
- Nahlásit
jablunka
Proč se pere s ťongama? Tos ho nenaučila, že nemá sbírat všechno malý a špinavý co se válí na zemi?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:53
- Nahlásit
Biluška
Gdyž 15 žlutej prasat začne vochmatávat tvojí kamarádku a pak jí vemou topůrkem do čela,taky by si byla nesmrtelná.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:01
- Nahlásit
jablunka
Je to sice nepříjemný,ale buď hrdá na kluka co je karakter a neveme kramle, dyž na něj houkne banda parchantů zbabělých.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:02
- Nahlásit
rak mi jenda zkazil vánoce
bo šel k rodičům a vožral se takovým způsobem že mě i psy málem napadl
ten idiot řekl takový slova,že to raději nebudu psát a pak jsem chtěla vyndat z mrazáku řízky,že jako udělám tu veču večer a normálně vzal ruku a že jako uhodí,jenže já se zrovna vohla,takže nic a když se mu to nepovedlo,tak že si to vyříká jakp se psema,č--------------------k jeden,jenže to jsem mu zabránila takovým způsobem,že ted už chrápe v posteli a neví vo světě
fakt když člověk chce by měl klid,že i udělá tu večři,že mu dá dárek,tak von to takle pohnojí
no nic jdu ted se psema na kopec a vořvu to venku,já tu stějně při tom psaní řvu a budu si užívat venku se psema a večeři si dělat nebudu,dám si večer kus chleba se sýrem a psy dostanou dárečky a bude mi taky snad dobře
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:05
- Nahlásit
akt jo? tak to sem ráda,bo mě to taky de na nerf a je mi trapný nevodpovídat abysem jako nevypadala nevychovanědavidkova renata
Každej rok se k tomu chystám a letos už mi to prostě trapný není. A jestli je tohle známka nevychovanosti, tak jsem nevychovaná.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:09
- Nahlásit
brezen2008
Ti říkáme všichni už dávno, abys ho poslala do pr.. do pryč
Smečka
Sem nevychovaná už několik let . Podnikání mě dokonce naučilo tomu, že když nechci tak telefony ani nezvedám. Ani se nejdu podívat kdo volá, prostě to nechám zvonit. Mobil je můj sluha, nikoliv můj pán
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:26
- Nahlásit
Veselé Vánoce fšem i těm co nemám tak rád
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:33
- Nahlásit
Biluškakdyž nechci tak telefony ani nezvedám
My zrušili i zvonek u vrat. Do baráku z ulice nikdo nedohlídne, tzn nedovolá se a přes to co je na zaradě nikdo nejde.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:37
- Nahlásit
brezen2008
čus, nebul a nějak to řeš. Neznám okolnosti, nemůžu radit, s Gerrym tě srdečně zdravíme a držíme palce.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:37
- Nahlásit
Biluška
Kdo už je v lihu, kdo brečí a kdo je šťastný?
Hlásím se k lihu! Právě jsem byla vyvenčit svojí virozu v nechutným počásku k rybníku a přibrala jsem k tomu i čubu. Hyena je totiž už zdravá a opět vyžaduje nechutné množství pohybu. PO návratu jsem se rozhodla zamedikovat gintonikem a na chvíli nažhavit comp než se vrhnu na véču. Těším se na toho 28.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:39
- Nahlásit
Smečka
taky jsem nevychovaná a zvonek taky nevedeme
březen
víš, každý svého štěstí strůjce
All
Přeju vám vše nej...do Nového roku a tak, vánoce neprožívám, popravdě je nestíhám prožívat, ale i tak vám je přeju klidný a příjemný...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:39
- Nahlásit
brezen2008
přidávám se k ostatním- bič a pryč!
a doufám, že se ti v kopcích zvedne alespoň trošku nálada.
BinLadin
Přeju klidnou službu s alespoň trochou té vánoční romantiky.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:48
- Nahlásit
Biluška
Kdo už je v lihu, kdo brečí a kdo je šťastný?
Já sem v lihu a fšechno je mi fuk.
Lájoš
Máš vedle sovu.
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:48
- Nahlásit
Smečka
Zvonek na vratech máme. Akorát k němu nemáme ten druhý konec, co má v baráku dělat rámus . Takže mačkat tlačítko si může kdo chce dle libosti
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:50
- Nahlásit
Smečka
My zrušili i zvonek u vrat.
Co je to zvonek u vrat??? Mám psy a gdo se bojí nesmí do Bylan!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:50
- Nahlásit
Máte někdo telefon na Leninu? Co je s tím štěnětem? Lenině ruply céfky, nebo ze vzteku rozmlátila počítač?
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:52
- Nahlásit
jablunka
Psi jsem zmlátil a je klid.
Děkuji za sovu Freinkysteinka mi to už řekla.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:56
- Nahlásit
Biluška
Lenině ruply céfky, nebo ze vzteku rozmlátila počítač?
Né, někde vejš tady psala, že se de svalit k bedně. ..... I když je možné, že tak učinila až po té, co rozmlátila ono povedenou " majitelku" štěněte a te´d huš jen čeká se sbalenou takšou, že přijedou poliši.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:02
- Nahlásit
Biluška
Máte někdo telefon na Leninu?
Mám,chceš?
Lájoš
Freinkysteinka mi to už řekla.
vaše poměry by mě zajímaly.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:02
- Nahlásit
brezen2008
jasně že ti bude dobře..hele ale do hospody ho už rači nevod bych mu asi něco řekla
jinak vám fšem krááásný Vánoce pohodičku dobrý vínko pěknou pohádku hodný chlapy a děti psiska klidně at zloběj
jablunka
teda fakt klikař seš...Járovi pofoukání
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:07
- Nahlásit
sarax
teda fakt klikař seš...Járovi pofoukání
jaxi to psala......že umím žít?
Erin
Pyšná já na něj sem,a začínám bejt těšce xenofobní .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:11
- Nahlásit
jablunka
Už jsem ho našla, dík.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:13
- Nahlásit
brezen2008
Tohle musis posoudit sama jestli se jedna o nahodnej "ulet" nebo jestli je pravdepodobny ze se to bude opakovat. Kazdej nekdy udela chybu, dulezity je jestli si to uvedomi, pokusi se to napravit a zajistit ze se to nebude opakovat. Vubec ti tu situaci nezavidim, ale zalezi na vas obou jak ji vyresite.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:15
- Nahlásit
All
Tak jsme se vratily z prochazky se psama po lese, je tu klidek a pohoda proste paradni stedrej vecer
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:17
- Nahlásit
jablunka
že umím žít?
jj poslední dobou pro mě jseš spása..při depce si tě počtu
Tchor
Kazdej nekdy udela chybu, dulezity je jestli si to uvedomi, pokusi se to napravit a zajistit ze se to nebude opakovat. Vubec ti tu situaci nezavidim, ale zalezi na vas obou jak ji vyresite.
to máš sice recht ale pokud si počteš března trochu do dálky je vidno že je to na prd..tohle nemá řešení fakt..teda má..ale diskuse to nebude
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:19
- Nahlásit
tak jsem zpět,na kopci vám bylo krásně,všechni psy bez vodítek,já ty psy fakt žeru
díky všem
kdyby to bylo jinej den,tak ani neřeknu,bo jinak je mi to šumák,at si chodí k rodičům a ale zrovna dneska ?
no na kopci jsem se fakt vodreagovala,ted koukkám na shreka a je mi dobře,psiska dostanou dárečky a začla jsem prát a zekjtra, hurá do polí a háju
ten blb je v práci a fakt mu dělalt jídlo sebou nehodlám
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:21
- Nahlásit
brezen2008
ten blb je v práci a fakt mu dělalt jídlo sebou nehodlám
Udělej mu kafe, Maryšo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:26
- Nahlásit
jinak lidi,taky přeji bohatého ježíška vám i zvířátkum
díky jimmi a jestli to čte i maixnerová,tak mi dneska udělala děsnou radost,ona už ví moc za co
|