Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2214 . 2215 . 2216 . 2217 . 2218 . 2219 . 2220 . 2221 . 2222 . 2223 . 2224 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:31
- Nahlásit

kachna_
no to by pořádná dávka nestačila

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:37
- Nahlásit

brezen2008
taky přeju pěkný odreagování s pesamama nějakou virtuální zábavou, bu´d tady s náma, ať nejsi sama, od toho net je,
a to, co prožíváš, zhruba znám,
u mě to bylo sice bez opice a zvednutí ruky, ale o to zlejší, ta slova a pak demonstrační odchod k bejvalce a vnoučatům,
a do rána jsem měla sbaleno, objednaný svý vlastní auto,
a kámoš a figurant ze cvičáku Tchoř mě na Boží hod stěhoval z5 k mně domů, neb měl dost velký vozítko, aby pobral Merunu, Arkouna a moje věci za dva roky bydlení u toho chlapa...
... a nějak po tom stěhování spojeným s cestou do Budějc k mojí máti pro klíče od pražskýho bytu a tak obecně kolem už jsme spolu zvostali....a je to bez jednoho dne 8 dokonanejch let, kterejch nelituju, když se ohlídnu z5....ať si lidi myslej co chtěj, hodnej a poctivej chlap je základ všeho.
tak Ti přeju z celýho srdce, abys našla sílu a vedla svý kroky správným směrem, a a´t Ti k tomu tahle svatá noc dá ze sebe to nejlepší, jako tehdy mě.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:46
- Nahlásit

Sali
díky za slova

ted jsem studovala a jestli nebude lejt vod rána,tak jedu vlakem na karlštějn a vo tam tud pěšky ku praze i s elis,na celej den

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:53
- Nahlásit

brezen2008
tak jedu vlakem na karlštějn a vo tam tud pěšky ku praze i s elis,na celej den
JJ, pobyt v lese a pohodička v přírodě už vyléčila nejedno bolavý místo. Určitě vyléčí i to tvoje A možná tam zjistíš, co někde uvnitř a sobě opravdu chceš a najdeš sílu a odvahu to udělat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:53
- Nahlásit

brezen2008
kašli na něj,dyk víš,že je to vo ničem stejnak ale pokud tě jen jednou praští VYRAŽ HO!!!Mám to za sebou,vim co řikám,udělá jednou,udělá i podruhý..

jinak mi gerdička přinesla dva prej echt hnusný horory,dem si je s děckem za chvíli pustit abych si trochu spravila náladu

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:57
- Nahlásit

davidkova renata
takže zatím přežíváš.
super, takže další trénink uděláme po tý vycházce, a nebo v neděli u nás????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:57
- Nahlásit

davidkova renata
dej kdyžtak vědět s tím štěndem,kdyby něco nepojedu na karlštějn,neva 26 a 27 dělám a pak ještě 30 a pak už zas aklídek,letáčky a jenom noční v kauflandu
jinak mě ještě neuhodil,bo bych šla asi i sedět nebo zlomila ruku

kdyby někdy něco,jsem ochotná tady,na pár dní,mít nějakého šmudlu,kterej,ale pak musí dál
však víte proč
Hyena
taky si myslím,mě je nejlíp s těmi psy,nic jiného mě nikdy takle nenaplnuje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:59
- Nahlásit

Sali
super, takže další trénink uděláme po tý vycházce, a nebo v neděli u nás????
počki počki,vycházka je v neděli! To už se pak nestihne nic bo je vod 13.V sobotu můžem,esi bude moct aji gerda,ale muselo by se to pořešit rychlejc bo mě v 17 h přijde známej pokládat dlaždice..teda zatim jen vyrovnání podlahy,tak bych portřála bejt foma tak v půl 4 abych to stihla všecko připravit,eště se domluvíme

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 17:02
- Nahlásit

TO ALL:
všem, co jsou ve službě, pěknou službu,
všem, co jsou doma, pohodičku a klídek,
a´t vás čas jen houpá na svejch vlnách, a jen se nechte nést, líně se pohupujte s ním,
všem věřícím pěkný rozjímání a pěkný kázání o půlnoční,
a úplně všem chutnou večeři, echchutný pitivo, špicový cukrovíčko a pak dlouhej kouř a pohoda s čímkoli, čemu dáte přednost....
první hvězda vyjde za chvíli, tak my jdem uctít čas, a s dalším vstupem čekejte fotopřáníčko.

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 17:03
- Nahlásit

,vycházka je v neděli! To už se pak nestihne nic bo je vod 13.V sobotu můžem
super, takže v sobotu, zavolej, napiš, mě to je jedno, plac bude jen náš.

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 18:10
- Nahlásit

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 18:11 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Sali
nic tam není
už je,krásné
huráááááááááááááááá,už jsou vyhlášený trečky na rok 2009
takže už vím kterej dnu na beton,pokud zdraví dovolí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 18:21
- Nahlásit

tak jdu dát psům dárečky

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 18:32
- Nahlásit

Všem svým kamarádům přeju alespoň tak krásné Vánoce jako jsou tady u nás Psi se zatím ani jednou nepoprali, dokonce ani nad dárečkama ne . Puma jenom jednou zaútočila na polštář. Děti měli radost velikááááánskou, zejména ze zpívajícího basseta. Orobul zapoměla na své uzené ucho a taky chce basseta Nedostala ho, páč by ho zabila, známe své lidi Mášenek byl podle očekávání moc rád, že jeho bernardýn je jenom plyšový . Pak se nám někdo vyčůral pod stromek. Asi nám chtěli taky něco dát . Orobul shodila strom, ale Mášenek má vymakané reflexy a stihl ho chytit . Tak šťastné a veselé

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 18:46
- Nahlásit

takže u nás se už rozdělili a co kdo dostal?

Dasty - 2x velká konzerva s kuřetem,velkou kost na hlodání,3 tenisáky,1 míček pískací,3x tyčinky,a smradlavé plíce

Sindy - 2 malé konzervy,3x tyčinky,2 menší kostičky,1 plíce

Eliška - pelíšek,1x malou konzervu,plíce,3 tyčinku,1 kost na hlodání

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 18:55 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
Pak se nám někdo vyčůral pod stromek
asi Mášenek
Sali
nic nevidim
už vidim

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 18:55
- Nahlásit

my dělíme rovným dílem, večeři, dárky si nedáváme.

Tchor
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 19:01
- Nahlásit

Spolecnej darek jsme sestavili pod stul.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 19:04
- Nahlásit

Taxem to přežila,dárky sou rozdaný,děti spokojený,Štěpán mi hnet rozbil sošku psa co sem dostala(asi jich uš máme hodně) a teť lítá po baráku s pistolí.A já si du dát eště jeden paralen hot drink a svalit se k televizi do peřin.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 19:45
- Nahlásit

jablunka
ještě tu máš pak ty dárky od Dárka

tak já jdu balit psy na zítřejší vejletek

AlenaD
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 19:49
- Nahlásit

brezen2008
u nás už se taky nadělovalo

Jackie - velkou kost z bůvolí kůže, dentální kostičky, žvýkací kroužek z kůže
Sáťa - to samé aby si to nezáviděly
Lilinka - plyšového pískacího medvídka(už mu vypreparovala očičko), kost z kůže, žvýkací kroužek
a všechny dostaly sušené kachní maso
Finta(mainka) - konzervy z králíka, hračka (myš na péru)

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 20:02
- Nahlásit

Tak máme také rozdáno. Hyena si málem zapálila vesel vrtící chvosítk o stromeček, ale jinak O.K. Momentálně chrápe stočená na žvýkacím uzlu- největším jaký měli. Hezký zbytek vánočního večera a svaté nöci

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 20:04
- Nahlásit

AlenaD
no aspon jsem to vyfotila,ještě jsem jim zapoměla dát,piškoty,gumový medvídky,šmakosky....

byli jsme venku,venku je Boží klid

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 20:07
- Nahlásit

nemám ráda vánoce... snad ne definitivně...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 20:19
- Nahlásit

Jak se používá depilátor a jak je možné, že se u toho ty paní v reklamě usmívají????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 20:30
- Nahlásit

Mucholabka
Jak se používá depilátor a jak je možné, že se u toho ty paní v reklamě usmívají????

ty seš blpka jakobys nevěděla jak je to s reklamou
jbat
snad ne definitivně...
já definitivně

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 21:01
- Nahlásit

Mucholabka
Mají to ve scénáři

jbat
Proč?

StaHi
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 21:35
- Nahlásit

zdar lidouchove, jsem na prahu dojeti, coz je u me brana k tezky depreeezi (mno ted uz spis nervovyho zhrouceni) ..ten prazdnej barak je v tomdle case fakt na velkej trousek ..vzdavam to a jdu se opit (1 panak mi nejspis bohate postaci, pac vod nedele nejim)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 21:52
- Nahlásit

Biluškadavidkova renata
Mají to ve scénáři
Nakonec jsem zatla zuby, lehla do vany, pustila si svíčku a red label a tím kombajnem jsem ojela nohy...mazec, asi začnu preferovat sadlo maslo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 21:55
- Nahlásit

Ahojky všici,
konečně všichni odpadli a vypadli a já si v klidu můžu sednout ke kompjůtru.
Přeji všem krásný zbytek Štědrého večera a svátků. Doufám že se s některými uvidím v neděli na vycházce, jestli teda přežiju ten vánočák a nebude sněžit.

<< 1 ... 2214 . 2215 . 2216 . 2217 . 2218 . 2219 . 2220 . 2221 . 2222 . 2223 . 2224 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání