| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:08
- Nahlásit
davidkova renata
no to by mi Muudr asi podekovala, za ty tisice baciloidnich darecku, co bych dovezla s sebou (ze stejnejch duvodu jsem odvolala brachu, co mel dorazit s velkym nakupem... darky jsem taky koupit nestihla a tohle fakt nadelovat neci)
Smečka
jo ..pecu na to! (mam i solidni vymluvu - chripkovy bezvedomi )
jbat
drzim palec, pani, at se vam tatka brzo uzdravi!
Sali
taky uz se pomalu vyladuju (dopoledni boj s bednou v obyvaku a s bednou v koupelne me kapek vycerpal, ale zora nikodymova v balone -viz posledni dil 'uvolnete se, prosim'- mi nasmerovala do veselejsich krajin )
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:09
- Nahlásit
StaHi
zora nikodymova v balone
nevlastním programově TV, bojkotuju jí, takže nechňápu, ale pokud to zabralo, tak jen dobře.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:16
- Nahlásit
jablunka
Mě uš je teď jasný,že se půlnoci nedočkám.
to je mi jasný každej rok
Možná se nedočkám ani večera ,du s čoklem do Šárky taxnat mě tam nezastřelí nějakej aktíívníí nimrot
StaHi
no to by mi Muudr asi podekovala, za ty tisice baciloidnich darecku
je dochtorka,poradí si
Sali
měl přijít včera na kontrolu a nepřišel
nech toho,nenaděláš vůbec nic a třeba je něco jako Duhovej most i pro lidi,já tomu teda věřim,přímo sem přesvědčená,přečti si vod Foučkový Jsem a Já jsem,uvidíš,že ti bude líp.
Jinak včera dávali retro z komančskej dob,takže půlnoční byla kolem 16 hodiny vodpoledne,jako naschvál,aby tam lidi nelezli
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:18
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,tak hlavne,ze se prani libilo,jinak zdravim vsechny,jo a vecer mi pani cinknete,jo?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:19
- Nahlásit
davidkova renata
Duhovej most pro lidi určo JE.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:21
- Nahlásit
Sali
no ja bednu zdedila, zapla jsem ji po letech az dneska rano (a zjistila, ze nefunga ) na uvolnete se koukam na netu, tady je odkaz, dyby to preci jen nekoho zajimalo.. ja si to jdu pustit znova, pac se mi mufatko prave poblulo ..lidijove, drzte palec, at nema to, co ja! (bylo to peklo)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:21
- Nahlásit
Sali
Pamatuju si z tý knihy jeden citát,prej vod Ježíše
Svět je most,přejdi ho a nestav na něm dům...
nemethova5
vecer mi pani cinknete,jo?
jj,snad neusnu
Jinak se vám eště chtěla říct,že to prase nakonec uvidím Nebude sice zlatý,ale stačí abych se koukla do zrcadla páč sem eště sežrala ten štrůůůdl
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:22
- Nahlásit
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:22
- Nahlásit
Šťastné a pohodové Vánoce a veselé vykročení do Nového roku 2009
přeje všem Markéta s klukama
sem na nic nečekala a pěkně se sjela vermutem už dopoledne, Vánoce na blátě mají negativní vliv na mojí náladu, takže zítra balíme a jedeme na hory, tam u nás je sněhu naštěstí hodně, v pátek už hodlám sjíždět nějaký kopec za pomoci svařáku, půnoční zaspím, jako ostatně každoročně, dárky mám zabalený, děti naštěstí velký, takže smažení toho rybího chudáka obstarají samotný za pomoci drahé půlky, du čumět na pohádky a načít nějakou další flašku.........nashledanou v roce 2009
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:24
- Nahlásit
...tak pomalu zacinam balit na noc....
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
Sali
davidkova renata
Duhovej most pro lidi určo JE
jo, tak to muzu potvrdit.. (babi se mi nekolikrat vratila z klinicky smrti)
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
davidkova renatapani,to nevadi,ze jste se prezrala,ja sem-tam neco uzdibnu a zvirata taky,podivejte se na predchozi stranku,jak je tam kiki von killers s hajanem a s darkama
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:28
- Nahlásit
nemethova5
pani, tak ted deda ispidich pukne fsteky! myslel dovijaky halo nema, dyz mu hara pes-pes.. a hajanek ma, jak tak koukam, dokonce i stenatko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:29
- Nahlásit
nemethova5
jak je tam kiki von killers s hajanem a s darkama
StaHi
jo, tak to muzu potvrdit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:33
- Nahlásit
že to prase nakonec uvidím
Ja uz videla, a dokonce tri najednou. Jsem akorat dorazila ze cvicaku, takhle zpraseny cubky uz dlouho nebyly.
StaHi
pac se mi mufatko prave poblulo
To bude nadilka.
Tak hezkyho Stedrone fsem jeste jednou, jdu si dat damsky liker na 4, jsem zmrzla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:37
- Nahlásit
Tak jak to jde žumponoři? Kdo už je v lihu, kdo brečí a kdo je šťastný?
Sem byla se saní venku, trošku jsme potrénovali, naházela jsem asi tak milion balonků a klacků. Zmlátila jsem jenom Wandu co našla zdechlou kočku a odmítla ji pustit Zbytek jsem dneska neztraverzovala, když jsou ty Vánoce
Tak šťastné a veselé všem co tady ještě jsou a vnímají
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:45
- Nahlásit
Biluška
Kdo už je v lihu, kdo brečí a kdo je šťastný?
Já sem neskutečně NASRANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:50
- Nahlásit
Sali
jablunka
u nás bohuslužba začíná ve 22:00, takže jsem se rozhodla nejít. Mám vypitej už asi pátej velkej čaj, vše uděláno, připraveno ( jen zbývají osmažit řízky a rybičky). Za chvilku jdeme na procházku a budeme venčit jen Balču, protože mužskej se rozhodl jít ven na střídačku s Brutem a Aluškou, aby si trochu vyvětral hlavu od rýmy.
yjen ty cikáňata bych poslala někam, protože manévry stále pokračují.
davidkova renata
já odeslala přáníčka dopředu mailíkem a popřála osobně.... smsky přijímám, neodpovídám
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:52
- Nahlásit
davidkova renata
Já sem neskutečně NASRANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
A proč jako?
jestli je to kulivá jedné pipce, co koupí štěně v 5týdnech vod druhé pipky,která fláká bezpapíry jen tak...tak věř ,že s tím moc nenaděláš ani tím,že si pokazíš náladu .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:57
- Nahlásit
Erin
Kdyby alespoň bezpapíráky, tohle je vořech Z hlediska umístění toho štěněte je to ještě horší
davidkova renata
Nebuď nasraná, to nemá žádný efekt. Musíš se naučit být nad věcí, pak pomůžeš daleko víc a nebudeš na tom nechávat nervy. Pořešíme tu dopravu a dovezem ho sem. Nemůžeš si ho nechat alespoň přes svátky? Mášenek je ochotný tam sjet, ale až po svátcích. Dneska už by to do večera nestihl, zítra musíme strašit u našich a v pátek u tchýně
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:00
- Nahlásit
Kapr zdlabnuty,jeste povesit pradlo,nabalit veci na noc a mazu...teda ja mam zase dneska depku.Doufam ze aspon bude klid.....
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:01
- Nahlásit
Biluška
Sem byla se saní venku, trošku jsme potrénovali, naházela jsem asi tak milion balonků a klacků. Zmlátila jsem jenom Wandu co našla zdechlou kočku a odmítla ji pustit Zbytek jsem dneska neztraverzovala, když jsou ty Vánoce
....treba Ti ji chtela dat pod stromecek?
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:01
- Nahlásit
Milí žumpajzní přátelé, přeju vám všem krásné ničím nerušené vánoční svátky
davidkova renata
tak se zkus tvářit že je den jako každej jinej, dělám to taky tak už spoustu let, naštěstí holka se mnou tu hru hraje taky, jenom babička se snaží se sváteční pohodou.
Sem si vzala prášky a jdu si lehnout k telce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:06
- Nahlásit
BinLadin
...treba Ti ji chtela dat pod stromecek?
Wandalka jo? Ta určitě, chtěla ji sežrat Je ještě lakomější než já
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:08
- Nahlásit
Biluška
BinLadin
...treba Ti ji chtela dat pod stromecek?
Wandalka jo? Ta určitě, chtěla ji sežrat Je ještě lakomější než já
Tak clovek je jednou optimista a takhle mu berou iluze...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:12
- Nahlásit
StaHipani,to je hajanovo morce,co bylo pod kudlou a rozchodilo to,oni jsou to takovy dva invalidi,hajan strptokoka,kikina kozni nador,pekne si to vybrali pred svatkama,no,jen ja s bolavyma patama a natahnutym kolenem zadnou marodku mit nemuzu
davidkova renatano jo,taky uz lozili do darku oba dva a nemuzou se dockat,furt otravujou,jeste ze zofka(zelva),je zalezla a nic nechce,vdecny zvire,a pani nebudte nastvana,se mnou chtela jit čičina domu,tak jsem ji aspon dala kus pastiky,no,taky me se.ou kousek od nas lidi,vemou si kocku a pak se nestaraji,kocka je co chvilku kotna!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:13
- Nahlásit
běžím Vám popřát krásné vánoce a šťastný nový rok 2009
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:14
- Nahlásit
BinLadinpane,vy taky dnes delate?ja jedu do roboty o seste,nastesti me tam bracha hodi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:15
- Nahlásit
BinLadin
Tak clovek je jednou optimista a takhle mu berou iluze...
Já už o svých psech dávno žádné iluze nemám . Tady není optimismus na místě
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:17
- Nahlásit
nemethova5
to je hajanovo morce
dyk ja vim, pani ..snad mate nepohody vybrany na dlouho dopredu a uz budete jenom zdravy a spokojeny
|