| Autor |
Zpráva |
Smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 17:31
- Nahlásit
HyenaA bebosíš ty náhdou takhle červenou čepičku ?
Bebosim je dávno na tisíc kousků rozsápána.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 17:50
- Nahlásit
Biluška
Taky chci dávat skelety, mají je u nás za pár kaček
Dyť to sežere i Hasky. Nebo ber ty od vetamixu, ty jsou půlený a daj se dobře nakouskovat.
O Besce nemluvím, včera spolkla celé kuřecí křídlo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 18:03
- Nahlásit
Hyenatak to jo pani,treba si uzivat,ja v lete mela dovolenou vybornou,jinak jeste ze jsem na te kremacce,to je fakt odpocinek suprovej,doma je blazinec a cim vic delam,tim vic nesnasim vanoce
Mucholabkapani,vy jste kousala az v praze?jste nejak v baliku,ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 18:10
- Nahlásit
no čus ,ty voe
tak jako já toho mám asik málo ,tagže sme eště votchytili v lesíku nat Motolem nějakýho labrouše a hodinu a půl se dohadovali s cajtama,jako esi je votchytofka placená z mejch daní,at se těšej na pindělí si budem stěžovat.Já teda nikdy nezažila,že by to na mě nezkoušeli stylem...není místo,my ho vzít nemůžem,taxi ho nechte,nevíme kdy přijedem ,je před váma 5 jinejch a je zácpa atd... kecy f kleci na který jim neskáču,ale aby byli eště drzí,tak to prrrr Nakonec přijeli měštáci,čokla naložili a kam jeli ,nevíme..
Du dělat teprf ten zkur*enej salát a štrůůdl
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 18:15
- Nahlásit
Taxme z5 ze hřbitova a náfštěf i z Kauflandu.
Fšechno probíhalo docela dobře,ale na hřbitovje sme utrpjeli kultůrní šok.
Hned za branou mají postavenej dřevjenej Betlém v životní velikosti.Děti si ho šli i s tatínkem prohlídnout a gdyž se vraceli,Matěj na mě hulákal,že v Betlémě je spasitel.Taxem to vodkejvala a sama sem byla potěšená,že mám tak chytrý dítě,který ví,že něgdo nazval Ježíška spasitelem.Ale chyba láfky,chlap mě čapnul za ruku a táhnul mě k Betlému. A tam byla Marije,Jozef,v kolíbce Ježíšek a mezi Marijí a Jozefem seděl CHRT!!! Fakt jo,buď ibizan,nebo faraón,ale byl tam.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 18:18
- Nahlásit
jablunka
Fakt jo,buď ibizan,nebo faraón
volám pardálce esi jí nějakej nechybí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 18:33
- Nahlásit
Gdybysem krájela, sekala či mlela skelety tak bysem k tomu přidala obsah svého žaludku Nesnáším smrad z jakéhokoliv masa
jablunka
To byl Spasitel z Houmra Simpsna, to je jasný
davidkova renata
Měla sis ho nechat, třá by se hodil do línijí . Mám v záloze jednu fenu labroušku a nemám na ni psa
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 18:40
- Nahlásit
All
Krásné a co nejpohodovější vánoce doma i v pracovním procesu a do nového roku kvalitní traverzy,plné zákusy, IPO3 ovladatelnost, odvolání od zvěře, čisté agility parkury, zdravá morčata a malokrálíky a vůbec tak...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:02
- Nahlásit
Dostala jsem dárek pod strom, který ještě stojí v předsíni neozdobený. Mám zpátky všechny doklady, karty, atd. peníze jsou samo v perdeli a peněženka napůl sežraná od ňákýho asi čokla, ale hlavně mám doklady hurá
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:10
- Nahlásit
Biluška
To byl Spasitel z Houmra Simpsna, to je jasný
no fšak tak to taky Matěj myslel.
tak uš mám fšechno hotový,jen vyndám z mrazáku maso na řísky a po správách zajdu na pívo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:11
- Nahlásit
Alexa
Mám zpátky všechny doklady, karty
A je to hlášený???Gdo ti je dones z5???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:16
- Nahlásit
jablunka
A je to hlášený???Gdo ti je dones z5???
odpoledne mi volali místní cajti, že je našel nějaký pán 20 kiláku od nás na zastávce busu, tak jsem si pro ně dojela. Hlásila jsem to hned v pátek jak jsem na to přišla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:20
- Nahlásit
Alexa
Mám zpátky všechny doklady, karty, atd. peníze jsou samo v perdeli a peněženka napůl sežraná od ňákýho asi čokla, ale hlavně mám doklady hurá
tak sláva,ty papíry(hlavně ty na hlavu) sou nejhorší
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:27
- Nahlásit
Alexa
odpoledne mi volali místní cajti, že je našel nějaký pán 20 kiláku od nás na zastávce busu, tak jsem si pro ně dojela. Hlásila jsem to hned v pátek jak jsem na to přišla
tak to je dobře,vono je to lepčí,gdyž vo tom cajti vjeděj.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:30
- Nahlásit
Alexa
le hlavně mám doklady hurá
gratuluju, bezesporu je snažší si vydělat ztracený prachy než si vyběhat ztracené doklady
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:32
- Nahlásit
Hyena
to je moooc háský PF co máte
gde je fifi?????
hele ty vlkošedíí sou tam furt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:35
- Nahlásit
Alexa
Ty jsi ztratila doklady? Já taky, i kartu apod, ale asi se někomu líbí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:41
- Nahlásit
Ty vado,Nyný má pecháčka už se to asi mezi veverkama rozkřiklo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:44
- Nahlásit
davidkova renata
Ty vado,Nyný má pecháčka už se to asi mezi veverkama rozkřiklo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:45
- Nahlásit
nemethova5
pani,vy jste kousala az v praze?jste nejak v baliku,ne?
Houby s octem.
Bucka odjela na službu, ani mi nezamávala.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:59
- Nahlásit
davidkova renata
jak vypadá skutečnej průser
tak to vim pomerne dost presne... i blinkam
jablunka
Ono je to spíš vo těch co tu s náma letos nejsou
ja loni vosirela.. zbyl mi bracha akurat... a toho jsem odvolala krzeva tu virozu, co mam... takze letos slavim v kruhu kyblovem
PetraK
"Ešče je tuhej! Řikal Jéžiš! Přestaň hovořit, tady se křičí! Poďór!"
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:04
- Nahlásit
davidkova renatajezisi kriste!veverka terminator!ta by se hajovy mooooooc libila,to by byla dvojka,mam novy foun,hec.
Mucholabkajak ve sluzbe,nebo do sluzby??????hele nejde mi to zasrany icq,asi to zrusim!dela mi to jenom bordel!jo a jinak,taky jsem udrena jak to prase divoky,kdyz jde z bukvic!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:05
- Nahlásit
StaHi
takze letos slavim v kruhu kyblovem
eště máte nás pani.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:05
- Nahlásit
StaHi
ja loni vosirela.. zbyl mi bracha akurat
jakože fakt nebo je to zas nějakej váš nemístnej žert? Čék tady fakt neví... Helejte tak my vás adaptujem,konkrétně můdr,u tý se béte mít dobře stran jídla třá...to u mě tolik ne, viz vánočka např.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
hele ty vlkošedíí sou tam furt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sou. Ja vim. Co s tim??
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:14 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
davidkova renata
no jako fakt.. teda tata humril.. mama us drif.. s tou adopci vicemene pocitam, akurat se tu Muudr -vot ty doby, co mi to slibila- ukazuje cim dal tim min
(edit: sem debil, ale aspon castecne mne omlouva horecka.. us predloni sem vosirela..)
Hyena
eště máte nás pani
no dyk... to potesi zvlast vot ceka, kerej ted taky ea zavodne!
..helejte, vaznej dotas: mam taky rymecku a dala bych si caj s citronem, myslite, ze se pobluju?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:17
- Nahlásit
Holky bacha, živočišná říše je připravená
Veverky napřed Nuný nalákají
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:18
- Nahlásit
A pak zaútočí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:20 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
S nima v tom jedou i burunduci
želvy
a fóglové
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:22
- Nahlásit
Čus fšici -padám na hubu -nákup v 7 .oo h byl masakr i když zrovna votvírali.Po nákupu jsem si v automatu koupila kafe a dala si ho v autě s cigárem.Přemýšlela jsem o tom,jestli má cenu ještě někam vyrazit,když nemám fšecko,ale když jsem viděla ty šílence na parkovišti,taxem se rozhodla,že na to se*u.Úklid byl blesking ,takže mám hotový salát(asi 8 kg),houbovýho kubu,rybí polífku,vánočku,cukroví a dala jsem rozmrazit maso,klobásy a ryby na zítra.Ráno ještě stihnu čočku,navařit čubkám a pak už budu jen smažit a smažit a smažit.................Stromek mám ustrojený.Jdu umřít.
|