| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 10:18
- Nahlásit
isdpch
všechno nejlepší k Vánocům, a ať tě choroby pustí/drží dle Tvého přáního.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 10:34
- Nahlásit
Sali
taky mě to nějak nedochází, že ten Štědrý den je už zejtra, ale po práci mě to možná docvakne, možná.
Pevně věřím,že u mě u toho nedocházení zvostane.
nevím co lidi blbnou, mě chybí smetana na vaření a rajče nebo ledovej salát nebo oboje, a obávám se, že mě to asi chybět zvostane.
Co se dalo,sem dokoupila u nás v konzumu,ale můj oblíbený Tramín červený nemaj,pro ten budeme muset do Kauflandu. Asi to necháme na za pjet minut vosum.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 10:40 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
http://tchor.rajce.idnes.cz/Nove_Straseci_21.12.20 08/#IMG_0315.jpgDalsi budou, az se to tam povede konecne procpat pres ten mobil, na rajceti
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 10:41
- Nahlásit
Hele, koukám, že Kaufland je dvorní řetězec žumpařů. Já taky jinam nechodím. Ale včera bylo přecpáno i tam
isdpch
Skoro tě doháním. ledva se čubíc zmátořila z virozy, chytla jsem jí já. Heč
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 10:43
- Nahlásit
jablunka
Mě docvaklo,že je štědrej večer zítra už včera
Což má za následek,že furt cedím , nerfstvo nám totálně v zadeli.
Potřebuju nutně mega balení tabletek na útlocitnost.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 10:47
- Nahlásit
Erin
Což má za následek,že furt cedím , nerfstvo nám totálně v zadeli.
Nápodobně. Nutně potřebujem Davídkojc seruprám,ale f Kauflandu na mě koukali jak na debila,gdyž sem ho po nich žádala.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 10:48
- Nahlásit
Sali
Tesco má otevřeno minimálně do 24 , když půjdeš nakoupit kolem 22. , je to v pohodě
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 10:49
- Nahlásit
janika
já to nechápu...prostě nerozumím tomu, proč to dokáže někoho znervit...
Ono je to spíš vo těch co tu s náma letos nejsou. Na tohle sou Vánoce blbý.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 10:53
- Nahlásit
janika
proč to dokáže někoho znervit...dyk je to přece vo tom, že nic nedělám a vodpočívám
ale jóó já se nehoním,fšecko mám hotový,ale nervuje mě ta nálada, mě je líto i policajta u radaru...pochop,že to není normální a drásá mi to nerf.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:05
- Nahlásit
Erin
mě je líto i policajta u radaru...
Mě jich teda není líto ani omylem Zmetků škaredých zelených Včera si u nás vydělávali na Vánoční prémie tím stylem, že jezdili civilním autem s radarem a na výpadovkách se vyloženě natláčeli na auta, aby je vyprovokovali k rychlejší jízdě a pak je okamžitě chytali Jsou to šmejdi, kde je člověk potřebuje tam nejsou a místo toho dělají takovéhle podrazy
Mimochodem brambory na salát už se vaří, zbývá jenom nainstalovat stromeček, pak uklidit to jehličí všude a bude to hotovo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:07 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
brambory na salát už se vaří, zbývá jenom nainstalovat stromeček, pak uklidit to jehličí
Brambory uš sem uvařila v noci,teď čekám aš vychladnou vejcata a pak to Tereska umatlá a stromek uš staví kluci s Tomem.
A ve tři vodjezd na hřbitof a na náfštěvy.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:12
- Nahlásit
http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hd n=0&pv=3150426
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:21 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Biluška
Mě jich teda není líto ani omylem Zmetků škaredých zelených
me ani tech cernejch na smichaci (hned po hlavaku asi druhy nejnechutnejsi misto f praze) jsem rano z busu vystoupila do grupy megaozralejch bezdomacu, jeden z nich lezel na betonovy zidce naznak, nohy mu bimbaly bezvladne dolu, no i mrtvola hadr ... a o kus dal u krusovicky pekosky f klidu a zavetri pucujou kluka, ze ma mit jezefce na voditku
jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:21
- Nahlásit
táákže supéér
právje se vrátilo děcko z Malvazinek,meniskus mu prej nepřirost,takže de 12. 2. na voperaci,to by se jeden fakt už posral
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:24
- Nahlásit
Koukám že jsme tady všechny nějak zatížený na Kauflant. Já tam teda nějakej čas nepáchnu po tý včerejší bourací kolizi.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:25
- Nahlásit
davidkova renata
jde na artroskopii nebo otevreny koleno?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:33
- Nahlásit
Roxana
U nás byla před časem obrovská havárka. Na silnici se vysypal náklaďák s nějakýma obrovskýma kontejnerama. Naštěstí nikoho nezabil. Cesta byla půl dne neprůjezdná, muselo se to objíždět megaobjížďkou. Ten řidič měl 2 promile V pátek přišel Mášenek z práce s tím, že ten chlap jel z jejich kooperující firmy. Prý tam všichni viděli, že je našrot. Vedoucí volal policajty s tím, že řidič je na mol, že není řeč ani s ním, ani s jeho šéfem, ať ho přijedou "chytit" jakmile vyjede. Za třičtvrtě hodiny policajti nedojeli "Chytli" ho až o dvě vesnice dál když se s tím vymlel Když si představím, že ty těžké kontejnery třebas taky mohli spadnout kupříkladu před autobus co vezl děcka do školy, nebo někomu na auto..... Zabila bych jak toho řidiče tak ty policajty co se na to normálně vyeali
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:35 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Tchor
nevim,měl dorasený koleno,už byl jednou na operaci,prej se to bud chytne nebo ne,tak holt ne ,jak jinak.Měl to ale vodevřený předtim bo měl kolena na šrot,se voptám až přijde.
Biluška
hele večír cinknu esi by se dala na to koleno vyrazit pojistka jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:37
- Nahlásit
janika
Ahoj v sobotu
v neděli ne???????????????? dyk 28. je v neděli...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:45
- Nahlásit
davidkova renata
Klidně cinkni, ale hned ti řeknu, že nedala. To měl odrasovaný už předtím než jsme to uzavírali Ať si nechá operovat to druhý, pak by to šlo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:47
- Nahlásit
Biluška
ale hned ti řeknu, že nedala
a sme u toho,jak čék něco vod nich chce..
Ať si nechá operovat to druhý, pak by to šlo
no třá se primča splete a veme mu vomylem to zdravý,pak budem žalovat eště kliniku a budem konečně v balíku
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:15
- Nahlásit
Roxana
U nás byla před časem obrovská havárka. Na silnici se vysypal náklaďák s nějakýma obrovskýma kontejnerama. Naštěstí nikoho nezabil. Cesta byla půl dne neprůjezdná, muselo se to objíždět megaobjížďkou. Ten řidič měl 2 promile V pátek přišel Mášenek z práce s tím, že ten chlap jel z jejich kooperující firmy. Prý tam všichni viděli, že je našrot. Vedoucí volal policajty s tím, že řidič je na mol, že není řeč ani s ním, ani s jeho šéfem, ať ho přijedou "chytit" jakmile vyjede. Za třičtvrtě hodiny policajti nedojeli "Chytli" ho až o dvě vesnice dál když se s tím vymlel Když si představím, že ty těžké kontejnery třebas taky mohli spadnout kupříkladu před autobus co vezl děcka do školy, nebo někomu na auto..... Zabila bych jak toho řidiče tak ty policajty co se na to normálně vyeali
Biluška
Myslis tohle? http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/zasah-hasicu -na-bruntalsku-u-tahace-s-tezkym-nakladem_15067.ht ml
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:29
- Nahlásit
zbývá jenom nainstalovat stromeček
Biluška
aha...nám zbývá jen nainstalovat Gothic II Night of Raven přesně ten save, co je od minulýho pondělí večera, uklidit roztahaný krabice s komponentama, a spustit naostro vánoční pičítač.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:33
- Nahlásit
Dobrej den fšem co patlaj bramborovej salát a víc těm co musej ešče pracovat f práci a ne makat doma.
Mám skorem fšecko hotový, stromek stojí uš nazdobenej jak nevěsta před svarební nocí . Jen co dopatlám saláta razím ven do polí spívat koledy
Háravej Decibel je teda evidentně terno- ešče, že to neví Ešus
Mimochodem- lidi já mám doma místo psa regulérní hrdličku
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:34
- Nahlásit
...ale zatím ještě dřepím v práci a budu dřepět ještě hodně dlouho.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:35
- Nahlásit
JOOOOOOOOOO A PŘEJU FŠEM CO TU SOU A UŽ NEBUDOU A NEBO NEJSOU ALE BUDOU MOC KRÁSNÝ VÁNOČKY, KLÍDEK A POHODU A AŤ MÁME SUPER POČASÍ NA VYCHÁZKOVÁNÍ
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:35
- Nahlásit
BinLadin
Jo, to je ono.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:38
- Nahlásit
JOOOOOOOOOO A PŘEJU FŠEM CO TU SOU A UŽ NEBUDOUPetraK
Ty jo to zní divně
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:38
- Nahlásit
PetraK
hele, ty fakt zdobíš stromek den předem? a neokouká se ti????
já právě měla vždy za to, že tradice velí vytvořit externí výzdobu a la věnec na dveřích v předstihu, ale interiérovou dekoraci dělat až odpoledne, aby byla akorát na večer hotová a jen se nasvítila...a byla tím pádem nová neokoukaná a spešl právě na tu večeři a atmosféru...
a tak si to plánuju pěkně na zítra po venčení, zatímco Tchoř bude nahoře uklízet těch sto tisíc krabic s komponentama,
tak já dole udělám kompletní aranžmá...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:42
- Nahlásit
Sali
Taky zdobíme až v den D, ale letos lituju.
Stromek byl včera v noci přinesen z lesa a do rána smýkán po zahradě jako vše nově příchozí. Včera to byl krásný strom, dnes bahnitá koule
|