| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:39
- Nahlásit
Sali
To se mi líbí, jak se jí-Renatě-věnujete, i když je čuba "problémová", mít tady poblíž někoho takového na černého idiota, tak skáču, s tím psem by to šlo, ale nejsou lidi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:42
- Nahlásit
Mucholabka
ale nejsou lidi
no to je ale taky můj problém,nemysli,nemůžu zneužívat sali a tchoře donekonečna,je to o čase a i jejich čase a je to nadýl,lidi sou dycky problém ve věcech co si nemůžeš udělat sama
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:54
- Nahlásit
davidkova renata
nemůžu zneužívat sali a tchoře donekonečna
Tak drž palce, aby vyšla ta Bílka. Jak to tak sleduju, tak v obdobné duchu by se tam dělat rozhodně dalo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:54
- Nahlásit
davidkova renata
jak byl vochrnutej jo?
Přesně,vod tý doby to je.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 13:08
- Nahlásit
Jenže hlavně ti lidi musí přesně vědět co a jak
Michal hodí na cvičák na Mělník k Pružinovi, což je cvičák, kde se líbí i mně (bohužel Mája nemá na to, aby cvičila s ovčákama a Beska se sama naučí, co si vymyslim).
davidkova renata
add. Hasky - když je pes dva roky v útulku, je to vždycky blbý, žádný zásadní problémy s ní nejsou, ale někdy to chce dobrý nervy. A hodně bot (krade a schovává je) .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 13:28
- Nahlásit
kachna_
Michal hodí na cvičák na Mělník
jo? A hele netrénujou tam Melekovi? to je chovatelka vod Nyný
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 13:37 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
davidkova renata
V Mělníce toho víc, tam co Michal myslím, že ne. Ale je tam takováhle krásná panenka. To je taaaak hezký zvíře
a
Ale chovku netuším.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 13:47
- Nahlásit
kachna_
Ale je tam takováhle krásná panenka
no to je moc čananá slečna ,pjekně tmavá
voni jezděj hodně k Řízkovi,má Xaca z PS,což je táty Nyný,jinak Nyný je Milvel dyby třá slovo dalo slovo..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Bry den, pridavam pro potechu oka perdelici s kamosema mamutama.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:09
- Nahlásit
Fifi
panííí,vy máte krásnýho vlkošeta! ,vodkud je???
hele a koukala sem na ty dva ze včera,sou tam furt,je něco novýho?????
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:09
- Nahlásit
Mucholabka
věnujeme.....to totiž není problém, když za náma přijedou tam, kde my jdem zatrénovat, problém je jen a jen ten čas, abychom vůbec někam šli...kdyby se dalo kousat obden, krátký kolečka, ale často, fakt obden, vypadalo by to všechno jinak...
Byl by to můj sen, malej domácí cvičáček mít, a denně po práci se tam scházet s přáteli...potrénovat a pak chvilku posedět u čaje, jenže to bych musela bejt laborantka a dělat do dvou, takhle je to v řiti, ani na Vánoce nemám dovču, protože jako šéf jsem tady přece od toho, abych všechno vykryla.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:17
- Nahlásit
davidkova renata
Vlkosed je kamosuv, nekde z Kraje husitu tusim. Pracuje u vojaku, i na misi se uz podival, je tuze siskovnej a velikej.
Ad ty dva kuci usaty, dozvim se az pozdeji odpoledne, ted je kamoska asi zrovna u nich.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:18
- Nahlásit
Sali
hele mám vyřídit,že sme vám samo zapomněly dát ty kalendáře co celou dobu ležely f kufru ,takže je tam nějak dopravíme,třá mezi svátkama nebo jak se bude hodit...
du ven,pro změnu chčije a fouká
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:19
- Nahlásit
zdravím odpolední žumpičku....už se mi stýskalo po pokecu, jen opět nemám čas .... jdu ošetřit pitomcovi tlapu, dát pirani plenky, aby mohla jít do obýváku, dodělat oběd a pak si snad dám i ten čaj a klídek u netu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:20
- Nahlásit
Fifi
Kraje husitu tusim.
no jo,tak to muší bejt velkej a čikovnej...to byla moooc těžká doba tydlety husiti....
tak dej vědět co a jak s ušounama..nechápu jak to že je nikdo nehledá!!!! bych převrátila čechy naruby stát se to mě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:24
- Nahlásit
davidkova renata
A jsem nasla starsi fotky tak kravnuti:
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:27
- Nahlásit
brut
dát pirani plenky, aby mohla jít do obýváku,
Tak my s úspěchem skončili,zaplať bůch,páč to bylo stěma dvjema pubošema na nerf.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:29
- Nahlásit
Fifi
Průjem fakt přestal , ještě jednou díky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:32
- Nahlásit
kachna_
Jsem musela dlouze premyslet. Tak super!
Ovsem dnesni slovni prujem v zumpe je temer minimalni, aspon clovek stiha cist.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:32
- Nahlásit
Fifi
ty jo,ta třetí je super,úpa se tam smějou,kreténi
kachna_
Průjem fakt přestal
začne neco jinýho,nebuj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:35
- Nahlásit
davidkova renata
tak dej vědět co a jak s ušounama..nechápu jak to že je nikdo nehledá!!!! bych převrátila čechy naruby stát se to mě
No asi tak, taky to nechapu, vedet dam hned, jak se dozvim vic.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:45
- Nahlásit
davidkova renata
začne neco jinýho,nebuj
Už se stalo, jenže doktorka ordinuje až zejtra, no byla jsem tam v pátek, to mi nic nebylo, jistě bude ráda, že mě opět vidí
Většinou mi k radosti stačí, když se to aspoň nekumuluje.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:47
- Nahlásit
To je blbec. http://www.novinky.cz/clanek/157326-ridic-chytal-n a-podlaze-kapra-a-najel-autem-do-zdi.html
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:50
- Nahlásit
Nazdar sestry žumpice a bratři žumpáci
Moje osvědčená metoda,práce pod časovým stresem nese ovoce.
Mám všecko hotový,dokonce mi přebývají i náký dárky.Kaprů mám 14 kilko...takový 3 krasafce.Jednoho zbaštíme my a dva mám pro kamarádky co mi dělal účto a poradenství.
Zítra rozvezu dárky udělám salát a žanek poblivku .
davidkova renata
Sali
Terorista Láďin
todle je žumpa za všech nejhorší,tady nemůžete probírat metodiku výcviku,tak to nešlo,dyk je z toho jeden normální držitel psa celej tumpachovej.
To se dělá ve sváteční náladě vostatním ukazovat,že pokud jejich čokl pouze žije spokojený civilní život ,chodí do města mezi lidi je oupně na nic?Fujky fujky fuječky to je....
Du balit dárky....teda vkládat do vobolák za minutku su z5.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:55
- Nahlásit
jablunka
Ahojky co Matějíček?
Brůse na veterině někdo sešupal???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:58
- Nahlásit
jablunka
ta blpka bude hárat ještě kdoví jak dlouho, kape už 13 dní, od neděle se nastavuje a Brut chudák neví, kam by utekl. Naštěstí je tu Balinka, takže si "užívá" nastavování, otravování ona
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:59
- Nahlásit
Chjooo, tak mám díky viroze ideálního psa na vánoční úklid- leží na pelechu, nehýbe se a nevydává žádné zvuky. Nějak se mi to ale nadří ocenit, radši bych, kdyby se mi všude a do všeho pletla. Nicméně, myslím, že její "všežravostí trénovaná" sliznice trávicího traktu si poradí nejspíš lépe než bylo vetkou nastíněno. Nezvrací, průjem se nekoná, ráno šla ven vcelku ochotně. Bude na čase,dochází mi Veltlín
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:00
- Nahlásit
Erin
pokud jejich čokl pouze žije spokojený civilní život ,chodí do města mezi lidi je oupně na nic?
tak tohle nějak nechňápu, to patří mezi černobílý myšlení, a já jsem těžce kropenatá.
Vše záleží na úhlu pohledu a chtění psovoda.
Pokud pro majitele jedince pracovního plemene je samozřejmost, že pes má squělý civilní nesportovní život mezi lidmi a druhými psy, a k tomu navíc chce ještě sportovní vyžití jakéhokoli druhu, je to plně OK, že diskutuje s přáteli vychytávky, jak na to.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:02
- Nahlásit
brut
u nás to začíná, Kiruna má nejlepší, a Bobule se začíná vzádu nafukovat, do týdne hárá taky, snad to vyjde tak, že stihne Kira skončit a já dám Ferdopsa dolů, aby Bobulka nemusela bejt zavřená i na noc.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:03
- Nahlásit
Hyena
neboj, to jí do nejdýl dvou dnů přejde,
u nás to tehdá bylo podobně, každý zvíře bylo cca 48 h poněkud povadlý...
|