| Autor |
Zpráva |
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:10
- Nahlásit
Sali
Ženská, to bylo myšleno humorně a s nadsázkou...jako odlehčení předvánočního frmolu.
To víš já se svýma čauákama sem ráda,že poslouchají na přivolání u vlkošek to samý.
Ale jedna věc mě napadá...potřebuješ nastavit mantinely!Mantinely radosti málo se směješ.I když možná je to profesní deformace,moc srandy na patolce nemáte,že?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:20
- Nahlásit
Erin
ale jo, srandy máme dost, ale já jsem asi suchar nebo předsmažená nebo přetažená, nebo všechno dohromady, ale nechápu takovou tu černobílou srandu, nebo srandu z věcí, který vpodstatě jsou spíš k pláči.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:21
- Nahlásit
Sali
neboj, to jí do nejdýl dvou dnů přejde
Díky tobě i ostatním za podporu. Mě se prostě akorát nějak hůř vydejchává, když vidím svoje" rychlé pruhy" stočené v koutku na pelechu. Fakt je, že nejpozději druhý den po Hyenním obživnutí tu budu skuhrat, že mě to zvíře utahá
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:24
- Nahlásit
Hyena
ále, rychlý pruhy to zas rozpáděj, prostě má střevní chřipku a je jí podle toho, dej jí klid a bude to OK.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:25
- Nahlásit
Erin
Ahojky co Matějíček?
Matěj je už teďkom f pohodě,zase budeme s hrůzou vočekávat návrat.
Brůse na veterině někdo sešupal???
To nikdo neví,tvrdili mi že né,ale co se vo tama vrátil,vypadá to,jak gdyž se bojí ruky.
brut
ta blpka bude hárat ještě kdoví jak dlouho, kape už 13 dní,
My máme taky hárání na štyry tejdny,tagže si to vždycky užíváme.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:26
- Nahlásit
Sali
ale já jsem asi suchar nebo předsmažená nebo přetažená
Hele nevim,ale nepřeceňuješ se náhoudou . Já tě osobně viděla sice jen jednou a to ještě na Ovčárech nad hromadou prken s kleštěma v ruce, ale přišlo mi, že jsme tam měli tenkrát srandy docela dost
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:32
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
Naždár děfčata, omlouvám se, že jsem nešla o víkendu s váma ven, ale sem se nehlásila, že pudu akorát ste mě přistihly s mokrym hadrem v ruce, páč sem uklízela..
Tak se nezlobte
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:44
- Nahlásit
Erin
Ahojky co Matějíček?
Brůse na veterině někdo sešupal???
Teď mi docvaklo,že v ten den co se to stalo Brůsovi,sem lítala mezi veterinou a nemocnicí,páč f ten den Matěje chytl ve škole slepák.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:47
- Nahlásit
jablunka
že v ten den co se to stalo Brůsovi,sem lítala mezi veterinou a nemocnicí,páč f ten den Matěje chytl ve škole slepák.
jj tak na to si pamatuju..ty taky víš jak žít
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:53
- Nahlásit
sarax
jj tak na to si pamatuju..ty taky víš jak žít
Já sem jen pozorovatel,co to musí vobstarat,žijou si ty vostatní.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 16:46
- Nahlásit
Čau žumponoři, co je novýho? Jenom procházím, sem úplně umřitá, rozdám úkoly a jdu se svalit k televizi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 16:50
- Nahlásit
Erin
ahoooj sestro
dokonce mi přebývají i náký dárky
no fajn,zatzim sem prozíravě nic nikomu nekoupila,a dobře sem udělala ,pošli ty tvoje přebejvající a mám to pořešený
...potřebuješ nastavit mantinely!Mantinely radostimálo se směješ
ale vona se chytí ,náhodou tudle jaxte tu namastili asi 15 stránek za vodpoledene byla docela dost ftipná,šak se naučí,chce to jen chvíli času,někde tam zakutanej smysl pro žumpoidní humor má
Hyena
Nějak se mi to ale nadří ocenit, radši bych, kdyby se mi všude a do všeho pletla
pani oceníte to velmi rychle,bohužel už pozdě,v momentě dyš začne prudit a votravovat Náhodou...to je vám najednou takovýho času dyš čék čokla vystrčí jen před barák To beru dycky jako dofču
Lucie Kratochvílová
ale sem se nehlásila, že pudu
no tak nevim gdo je trupka teda ,sem eště psala,že ti dám to vodítko vod Sali rovnou a ty si jásala,že super .Příští tejden by ti ho mohla bejvala dát Sali sama ne?
jablunka
hele a má reakci vyloženě na nápřah nebo jako spíš na ruku jako takovou? bo mu tam třá prostě jen dělali hnusný dochtorský věci ,který taky nesnášim,takže bych ho naprosto chápala
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 16:56
- Nahlásit
davidkova renata
nebo jako spíš na ruku jako takovou?
Takhle to bé spíš,ale mě sere,že je mu fuk,esli je to moje ruka,nebo někoho jinýho. Ale taky to není upa furt,spíš takový záchvěvy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 17:01
- Nahlásit
jablunka
ale mě sere,že je mu fuk,esli je to moje ruka,nebo někoho jinýho
zkuste ho přestat každej den mlátit,třá to trochu zabere
ale nevim co jako s tim,jedině doufat,že už k vetovi nebude nikdy muset a časem to vymizí..a jaxe chová k vostatním rukám?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 17:09
- Nahlásit
davidkova renata
zkuste ho přestat každej den mlátit,třá to trochu zabere
To mě nenapadlo!
jaxe chová k vostatním rukám?
Stejně,je to jak gdy,něgdy je to f pohodě a něgdy prostě uhejbá a krčí se.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 17:23
- Nahlásit
davidkova renata
Náhodou...to je vám najednou takovýho času
a to jako jó pani, to jako jó.... Ale dyž já pak musela konečně dneska dodělat ten úklid, bo sem se nemohla vymlouvat, že du venčit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 17:23
- Nahlásit
davidkova renata
Tak vlkosedi pry kerku nemaji, nebo se nepovedlo v uchu dohledat, nikdo se po nich zatim neshani.
Jsou vuci cizimu cloveku pry v pohode, manipulace voditko, obojek a tak, radi drbanky. Ten tmavsi vlkosed ma asi nejake zaklady vycviku (sedni, ke mne..), na voditku vychazka s oběma v pohode. Víc info opet na http://www.psi-jh.estranky.cz/stranka/pejsci_k_ado pci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 17:35
- Nahlásit
jablunka
To mě nenapadlo!
no proto ste tady abysme vám poradili
něgdy prostě uhejbá a krčí se.
hm,tak jedině doufat,že to přejde .Tak ho nehladte seshora a nenapřahujte,spíš spodem a třá dycky něco dobrýho
Hyena
musela konečně dneska dodělat ten úklid, bo sem se nemohla vymlouvat, že du venčit
ahá,tak to je průser,to chápu
Fifi
Tak vlkosedi pry kerku nemaji, nebo se nepovedlo v uchu dohledat, nikdo se po nich zatim neshani
jááák neshání??????????? Sem dneska projížděla nalezence a fakt nikde ani zmínka ,to je neuvěřitelný a na kérku bych toho tmavšího byla typla na 100% Co budeme dělat,pani???????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 17:39
- Nahlásit
davidkova renata
Co budeme dělat,pani???????
Asi rozhodit site, kdo by chtel vanocni darecky. Sere me to fest, ale misto u sebe nemam, vek obou cca 4-5 let baj voko a zubu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 17:43
- Nahlásit
Fifi
, kdo by chtel vanocni darecky
hm,tady vopatrně,vono jich bé dost f útulkách po vánocích i bez těhle .Šiš já nevim komu ,každej už má psa nebo psy.. vo sobě ani neuvažuju,bohužel,třá je někdo eště bude hledat,dyk to neni možný..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 17:46
- Nahlásit
Fifi
davidkova renata
Asi rozhodit site,
Šiš já nevim komu,každej už má psa nebo psy..
Na mě rovnou zapomeňte!!!VOBJE!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 17:48
- Nahlásit
davidkova renata
vono jich bé dost f útulkách po vánocích i bez těhle.Šiš já nevim komu
Sme na tom stejne. taky doufam, ze treba jel majitel na dovolenou a nekdo neuhlidal, nebo se zabehli, ale kurna, jestli mi chybej dve nebo jedno hovado takhle veliky na dvorku, si toho vsimnu hned, ne?!
Ale se nebudu rozcilovat, proste please rozposli dal, a uvidi se.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 17:49
- Nahlásit
jablunka
By mnel punkac bodygárda, cinanyho...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 17:52
- Nahlásit
jablunka
Na mě rovnou zapomeňte!!!VOBJE!!!
Fifi
Ale se nebudu rozcilovat
tak já už sem rosčílená,tagže je to fuk .Fakt ale nevypadaj špatně,na můj fkus hubený,ale to je ta "výstavní kondice" ,takže bych to tak tragicky neviděla,fakt pěkný zvířata na dvorek mi ani nepřijdou..no jak řikáte,uvidíme,dyštak dejte vědět esi se něco pohlo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 17:58
- Nahlásit
Fifi
By mnel punkac bodygárda, cinanyho...
A vůbec by mě k němu nepustil......
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 18:03
- Nahlásit
davidkova renata
smysl pro humor mám divnej, to už sis jistě všimla, do žumpy se to hodí, ale jak kdy.
po příchodu dom konstatuju pinzetice 1) kulatý, vodevřely si kýbl s granulema, 2)úplně šílený z kiřího hárání.
Dělám si grog a uklízím tady tu chlívárnu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 18:05
- Nahlásit
teda ten grog je jak vstupní test do Cizinecký legie, přežije jen největší játro.
Čekejte postřehy k věci.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 18:07
- Nahlásit
na plotýnce se už smaží větší množství absolutně nevinné klobásy, která má ale tu smůlu, že mě potkala a je rázem obětí.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 18:09
- Nahlásit
další psy už nemůžu. Žádný další psotele do postele, ani na dvorek. Stopstav/stropstav. Fakt.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 18:10
- Nahlásit
Sali
smysl pro humor mám divnej
teda ten grog je jak vstupní test do Cizinecký legie, přežije jen největší játro.
Čekejte postřehy k věci.
a víš,že se mi ani nezdá
vodevřely si kýbl s granulema
no voni si to včera pěkně chystaly a ty že prej né,že jenom upozornujou,že už by se jako mělo krmit
|