| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 20:15
- Nahlásit
kachna_
spálila jsem ty zbylý křidýlka
tak pod...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 20:24
- Nahlásit
kachna_
jee diky tohle funguje.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 20:31
- Nahlásit
davidkova renata
musíš jí vopčas jednou za čas nakrmit,pak to bé lepčí
To nemá žádný vliv, ona asi trpí bulimií, sežere naprosto fšechno akorát nic nevyblije
Dneska uš nic nedělám, vařím trhaný krupky na kubu a mám s toho ňákou nevzhlednou kaši, asi byly hodně trhaný.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 20:31
- Nahlásit
davidkova renata
Jestli jsi mu posílala 777..., tak ani nevím kde mám, jednu SIMku jsem spláchla do haj..., když mi vypadla z kapsy, nechala jsem si poslat novou, ale někde v obálce nevyloupnutá a nevím kde...
Kdo mi to číslo na web dal? JÁÁÁ????
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 21:11
- Nahlásit
Tak jsme zpátky od veta - potěšilo mě, že bychom už měly být 28.1. bohatě vpořádku. Tak že jsem tak nějak rozdejchala tu sumu, kterou jsem tam nechala.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 21:22
- Nahlásit
Hyena
nějak rozdejchala tu sumu, kterou jsem tam nechala.
Mi se poslední dobou taky nedaří rozdýchat sumy...za hodinovou práci, narkózu hafo věcí si účtoval nula korun, čímž mě nasral...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 22:38
- Nahlásit
davidkova renata
dnes jsem si na tebe snad tisíckrát vzpoměla
kluli těm lidem
to jsou paní hovada
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 23:22
- Nahlásit
Dobrou půlnoc žumpajzníci.
Předpokládám, že tu nikdo neni, stejně jako dneska nikdo nebyl f oboře - čemuž se ofšem nedivim,páč lilo jak z konve - dokonce ani veverky tam nebyly
Tak zase asi puddu, páč samomluva mi neba.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 23:43
- Nahlásit
Zdravím vespolek z večerního neuklizeného domova
Tak jsem si krásně naplánovala odpolední siestu, ovšem vůbec nedošlo k pití čajíku. Přijela nečekaná návštěva
Zítra ještě dojdeme nakoupit chleba, uděláme salát a hlavně uvaříme velký kotel poblífky s knědníčkama, harantí ozdobí stromeček a já si snad dám v klidu ten čaj
Jinak jsem viděla náhledy fotek z plesu mladý a musím říct, že vůbec fotky nejsou lichotivý. Valná většina tam vypadá jak smrtka šmrncnutá opilcem
U dívka jsem zase konstatovala, že většina je tlustších než ve skutečnosti a navíc kvalita děs a běs za ty prachy
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 05:56 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Bodré ráno žumpaři
Jak to tady čtu,fšichni maj uklizíno,napečíno,uvaříno -gratuluji
Já teprf začínám dneska-mám konečně volno,takže za chvíli jedu nakupovat, pak se dám do uklízení a možná do půlnoci stihnu uvařit aspoň salát a houbovýho kubu,ustrojit stromeček-až si ho pořádně oříznu a usadím do stojanu.Zbytek vaření si nechám na zítřejší ráno.Jedinou věc,kterou mám s předstihem jsou zabalený dárky.A vůbec-nesnáším ten vánoční maraton
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 08:11
- Nahlásit
zdravím z líně naladěné patologie, dneska se rozhodně nehodláme strhat, jdu piánko přikrajovat a pak se zas ukážu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 08:41
- Nahlásit
čus zoufalcíííí
dneska nepište bo nestíhám ,musim např. udělat štrůůdl místo tý zkurvený vánočky která by se dala použít jako munice v hodu granátem na cíl
Du do krámu,tagže dybysem už nepřišla,umlátili mě důchotcííí berlema
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 08:47
- Nahlásit
davidkova renata
Du do krámu,
Jako fakt, jo? Ježiš, počkej,nikam nechoď, ti napřed zvýším úrazofku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 08:48
- Nahlásit
Biluška
ti napřed zvýším ú
tak ale dělej,vyrážim a pojisti to na smrt hlavně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 08:52
- Nahlásit
davidkova renata
Dobře, dobře, hned tam zvedám částku na smrt a na trvalou invaliditu . Máš napsanou závěť a odkázanou Nuný?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 08:58
- Nahlásit
Neessi
Jak to tady čtu,fšichni maj uklizíno,napečíno,uvařín klíííd, teď jsem pověsila záclony a umyla okna v posledním pokoji , nemám ještě ani stromek ani dárky , na to mám ale ještě skoro 30 hodin, pohoda ......a to ještě dnes přijede Vetamix ......ale MÁM rybu a brambory na salát a majonezu a zeleninu ....
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 09:00
- Nahlásit
pořád jsem někde lítala se psy a ejhle, ony Vánoce skoro tu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 09:19
- Nahlásit
isdpch
Nazdar náčelníku. Takže jste všichni nemocní a tudíž spokojení? Tak vám přeju krásné Vánoce a hodně příjemných nemocí do Nového roku
P.S. Kdybys uvažoval o změně doktora tak vím o bombastické doktorce tady u nás v Orientu. Je to sice trošku z ruky, ale vyplatí se to, páč pokaždé když tam vlezu tak mi najde nejmíň dvě fungl nové nemoci . Včera jsem si šla jenom pro osvědčené bobule na záda a odnášela jsem si plnou igelitku jak důchodce. Ani nevím na co všechny jsou Se s tebou rozdělím, chceš?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 09:21
- Nahlásit
Brý den,
jdu balit dárky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 09:24
- Nahlásit
Mucholabka
To už mám hotový, heč heč . Už jdu vařit salát.Začala jsem tím, že jsem poslala děcka ke Gozéře, ať donesou náš největší hrnec. Gozéra ho totiž adoptovala když měla falešku a od té doby ho má v boudě. Nějak dlouho nejdou, budu se muset jít podívat jestli Gozi neadoptovala náhodou i je
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 09:26
- Nahlásit
janika
tak to máš na Vánoce navařeno, to se vyplatí
Taky by se to tak dalo použít, ale nejspíš je rozdám jako vánoční dárky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 09:36
- Nahlásit
Čus fšicí,zejména ti,co jim jaxi vůbec nedochází,že by měl bejt zejtra Štědrej den............
Mě to nigdy nebralo,ale letos sem nějak ouplně mimo. Nějak si nedokážu navodit tu správnou náladu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 09:42
- Nahlásit
no ty voe,lidi,nebyla vyhlášená válka???? neušlo mi něco????
jako co se venku děje..
isdpch
nýbrž páteř, nemůžu stát, sedět, ležet, můžu jen chodit
takže se ti letos vánoce krááásně vyvedly ,to je štěstí najednou ,todlencto se málogdy povede! Tak gratuluju!!!!
fšicííí
jako nebudu se už vopakovat,prostě fšem štastný a veselý a hlavně at sou už v prdeli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 09:51
- Nahlásit
isdpch
no pěknej dárek, jen co je pravda, nemůžu spát, protže jak se pohnu tak se bolestí vzbudím a pak nemůžu usnout, páč z klece kničí Čert
hele,náčelníku,nikdy nejni tak zle aby nemohlo bejt hůř ,neser nebo ti přivezu tu svojí vánočku a to teprve uvidíš,jak vypadá skutečnej průser
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 09:51
- Nahlásit
Ahoj lidouchové, koukám že si tady všicí lížou rány, tak já mažu s čokloidama, pak jdu vařit kubu, uklízet a pak mažu na hřbitof a zároveň si tam rači vyhlídnu místo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 09:53
- Nahlásit
Fšechny srdečně zdravím, na přeskáčku jsem to tady přelouskala, ale psát už nestíhám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 09:56
- Nahlásit
AlenaD
pak mažu na hřbitof
počki tam na mě,snad tam bé klit,hropky se snad tak moc nekupujou tetkonc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 09:58
- Nahlásit
Jdu taky s váma na hřbitof, už mám dáááávno vybranej hrop, včil si tam lehnu a ani se nehnu, aby mi ho náhodou něgdo neopsadil
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 10:07
- Nahlásit
Biluška
AlenaD
Taky tam dneska deme.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 10:16
- Nahlásit
jablunka
taky mě to nějak nedochází, že ten Štědrý den je už zejtra, ale po práci mě to možná docvakne, možná.
davidkova renata
nevím co lidi blbnou, mě chybí smetana na vaření a rajče nebo ledovej salát nebo oboje, a obávám se, že mě to asi chybět zvostane.
|