| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:47
- Nahlásit
Gerda
čéče ad hrady-netuším,
musíme k mámě mojí,
pak k mámě Tchoří,
co si na nás máma moje vymyslí, to nevím, ale přesně vím, že chce udělat všechny těžký nákupy, je stará a nemocná už,
a co se dááááál bude dít, nechci už znáááááát....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:48
- Nahlásit
Gerda
Myslíš, že bych ti vozila na náfštěvu háravou fenu???????????? u tebe člověk nikdy neví čím ho potěšíš
moc se na vás těším!!!!!
P.S. cukroví si převážím a přepočítám, estli ste si po cestě neužrali daň
jestli bude všecko, dám vám vochutnat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:55
- Nahlásit
Gerda
Jenže já mám takovou furt smůlu, že mě by tu desku určo zničili zloději mrtvol!
klid! To mám taky zmáklý! Posadíme tam Nuný - aby si votrpacovala to, že vás přivedla do hropu - bude tam sedět a cenit žuby žahnutý naholu.
Pytel máte tady:
Pytel pro Gerdičku
Zde leží Gerda věčně spící,
zde leží Gerda fižirantsky půl života trpící,
Zde leží ta, jenž se pro kynológii objetovala,
Zde leží ta, co ji Nána vokousala.
Chudák Gerda, objetavá dífka,
co z ní Lenina udělala svýho fíka.
a tady máte květinu od Hyjeny:
a ešče sem vám včera k tomu umírání naservírovala dorta - pohřepního - ať to máte komplet a taky z toho scípání radost ňákou:
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
Gerdičko, hlavně nepřehlédnu tuhle stránku,
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_2332.html
aby ti pak nezaskočilo doopravdy...
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Co furt píšete,vy paka
Biluška
normálně písnem na pleoporadnu
Alexa
Alexa taky váží 48kg a žebra má hmatný a dokonce i propadlý slabiny (chvílema), prostě jak říkal Meloun, když jsme tam byli na RTG je to taková ovčácká Fibingerová
díííky,pani! tak to se na ní těšim bo je eště tlustčí než Nána,48 na čubu je fakt dost ,tak ta moje bude teda třá Kratochvílová
erin
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:56
- Nahlásit
du se najíst, doufám, že maj nějaký kašičky...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:57
- Nahlásit
jbat
copak, ledová čokoláda došla???
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:04
- Nahlásit
davidkova renata
třá Kratochvílová
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:07
- Nahlásit
davidkova renata
tak ta moje bude teda třá Kratochvílová
no, podle toho, jak hubu nezavře, bych jí tipovala na budoucí mocnou operní představitelku Mařenky z Prodané nevěsty...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:15
- Nahlásit
Zdravím při poledni.Držím palce všem nemocným psékům. Je toho nějak v poslední době okolo mě moc.Tak snad vše dobře dopadne.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:17
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ty ne!!
Sali
no, podle toho, jak hubu nezavře
no jo,to nezavře,to je vo ní známý ,tak to může bejt nějaká korpulentní pjefkyně teda ,třá Pavaroti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:18
- Nahlásit
Tak, právě sem kolegovi za úplatu vyplnila výkaz práce za celý měsíc. Bude mi nositi celý týden čokolády aftr ejt a fefrmincky. Díky za epidurál i za figurantění a kvjětiny a dortíci!
Jinak jako se nebojim, že mě bude bolet, až mě čokl kousne, bojim se, že se leknu, až mě ždíbne Bestak to kousnutí bolí až pak, ne hnet (pokud jde samozřejmě jen o to přátelské ždíbnutí). Jako jo, jesi chcete, někam mě s těma míčkama postafte, voni ti čokli maj pak radost, když to viděj, že se jich bojim a pěkně cvičej. I Nána u tý hlídačky mě vyháněla dost daleko, bo viděla, že fakticky před ní prchám. Maryje včera zakousla všechny statiky a pračkonoše a pošťačku a tak, nikdo k nám nechtěl jít dovnitř, když viděl velice velmi nasraného vořecha, co se vzteky točil dokolečka. Sem jí musela důrazně odkorigovat na místo, kde bublala celou dobu, co všichni cizáci neodešli. Je to zabiják. Aspoň se máma nemusí bát bejt s ní sama doma. Myslim, že kretén se jí bojí taky, kamarátka už mu řikala, když se ptal, proč můj pes nosí košík, že jak jí řeknu, že někdo neni kamarád, neohroženě mu skočí na záda a zmasí ho )))))Vůbec mu o mařeně nakecala hrůzostrašný historky, a on se fakt bojí psůch, takže sem za to ráda.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:21
- Nahlásit
Gerda
a on se fakt bojí psůch, takže sem za to ráda.
pročs to neřekla???? Přijdu s nánou a ty budeš stát nenáápadně za nim s malým rukáfkem
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:22
- Nahlásit
davidkova renata
Náhodou sem skoro tak prdlá jako vona!! (Dárek ti může poreferovat)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:23
- Nahlásit
davidkova renata
No fakt, bojí se jich )) Pučim si od kamarádky vlkodafku- dnes vítala mařenu tak, že jí 3x zašlápla a mařena jí za to musela kousnout, bo to se nedělá bejt jako psí miminko 13x větší než stará fena ))) Ale nána by ho asi poděsila dost, bo ta by se ho fakticky nezalekla, ani kdyby začal kopat nožičkama )))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:25
- Nahlásit
davidkova renata
,třá Pavaroti
esli ji budete furt dávat skeletí, tak asi i jo, zatim je spíš Plácni ho Domingo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:27
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Dárek ti může poreferovat
zbytečný...sem tě viděla naživo
Gerda
Ale nána by ho asi poděsila dost, bo ta by se ho fakticky nezalekla, ani kdyby začal kopat nožičkama
tak řekni gdy a jedééééééééém
PetraK
Plácni ho Domingo
taky může bejt Eva Urbanová přet dyjetou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:27
- Nahlásit
Gerda
Vůbec mu o mařeně nakecala hrůzostrašný historky, a on se fakt bojí psůch, takže sem za to ráda.
žííškovná kamarátka, moc žíškovná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:30
- Nahlásit
davidkova renata
Eva Urbanová přet dyjetou
tu neznám, jediný operní zpěvačky co znám sou právě jen Pavarotí a Plácni ho Domingo a pak ešče Carel Ras. Ale vim, že Magdalena Kožená teda asi z ní nebude, to ne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:35
- Nahlásit
PetraK
Pani, já znám operního pjěfce, co je hubenej a má tenor. Ale ne bufo. Má hlas jako zvon a sebral mámě její ofčandu a ta se teď bojí zlobit, bo když von jí vynadá, klepou se skla ve všech domech f okolí 5 km. Teď je ale f thajsku na výletě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:35
- Nahlásit
PetraK
tu neznám
Ale vim, že Magdalena Kožená teda asi z ní nebude
tu zas neznám já,ale Magdalena by mohla bejt...Retigová třá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:38
- Nahlásit
Co se tady řeší žumponorky? Gdo je Magdalena Retigová a gdy mi přijede uvařit? Přijede mi něgdo aj uklidit?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:39
- Nahlásit
Biluška
gdy mi přijede uvařit? Přijede mi něgdo aj uklidit?
odpověd je nikdy a ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:43
- Nahlásit
Gerda
Teď je ale f thajsku na výletě.
ty voe, některý čokli se fakt maj, čuba si jezdí na výlety do Thajska! chudák Ešus byl nejdál f Polsku, Německu a na Slováči a vofčanda si fordí za exotikou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:45
- Nahlásit
davidkova renata
Urbanová je ta jak klečí na zemi f tý bundě?
Retigová třá
a tak umělkyně jako umělkyně, jedna je přes řvaní, druhá přes žrádlo- vobojí de Nuný dobře, takže se to smejvá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:47
- Nahlásit
PetraK
čuba si jezdí na výlety do Thajska
ty voe,nevim esi se má...třá tam jela jako vobjet ,znáš ty kretény
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:48
- Nahlásit
Biluška
žumponorky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:49
- Nahlásit
PetraK
Urbanová je ta jak klečí na zemi f tý bundě
nene,to je tadle,ale uš bez tý červený paruky..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:50
- Nahlásit
davidkova renata
třá tam jela jako vobjet
esi jela s pánikem, tak bych se nebála, stačí že pánik votevře hubu a všichni sou zralý na pytel a epytel.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:51
- Nahlásit
PetraK
ty voe, některý čokli se fakt maj
Ne, to jel páníček, nechával čubu tatínkovi. Vona jí měla původně jeho máma, pak měla vážnou nehodui v autě a dlouhý pobyt v nemocnici. A čuba by byla bezprizorná, tak si jí kluk vzal, úplně se do sebe zamilovali, čuba tady měla vyžití, byla furt s nim, poslouchá jak hodinky, když se máma uzdravila, kluk řek, že jí psa už nevrátí, pořídil jí jorka jako mazlika, je to pro ní lepší, bo vona má poraněnou páteř a malej pes je pro ní menší zátež, čubina zůstala klukovi a sou spokojený všichni. Poradila sem mu ňáký malinký základy, už choděj i cvičit, změnili jídlo, čuba se po fyzický stránce dala dokupy, je samoučící, takže umí úpa všechno, co spolu vyzkoušeli.
|