| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:41
- Nahlásit
Sali
no já nevim, mě by to asi mrzelo, kdyby v mym vztahu bylo téma RD na takové důležitosti, že by stálo za to to ohlídat....ale samozřejmě mi do toho nic neni a určo se v tom nechci čvachtat, to je jen a jen vaše věc.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:42
- Nahlásit
Gerda
Tak snad má mozek svůj a pořeší si to sám, ne? z tvýho pohledu může bejt konečnej stupeň vymytí někde úplně jinde než ten z jeho pohledu....A neřikej mi, že téma RD může poskozovat váš vztah, to si teda myslim že v tom případě to tak těsný propojení nebude.
i člověk s druhým propojený si může nechat vymýt mozek a buď druhého stáhnout s sebou nebo nadělat xy potíží a dovorat to postupně
Holka nevím, nevím, jestli ty opravdu nejsi trochu najivní v mnoha směrech... zrovna tak jak PetraK
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:42
- Nahlásit
Sali
JEN SE VOTSTŘEĎ, JÁ MÁM NAPSAT EŠTĚ DVĚ DIAGNOSY
Ok,KONČÍME,PŘÁTELÉ!!!!!! TODLE JE POSLEDNÍ VAROVÁNÍ!! jinak to budu považovat za provokaci a mazlit se s váma nebudu! ispidich vás vypne a Sali nezapne bo má psát eště dvje diagnosy
Gerda
co sme si k tomu řekly
máš už taky němce? nebo tu skleněnou nemoc? Souhlasim v tomdle se Sali zcela,ale je to jejich věcjaxi to pořešej,leč tvůj pohled na tuhle věc je pro mne příliš naivní,nic ve zlým,ale je.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:43
- Nahlásit
brut
člověk s druhým propojený si může nechat vymýt mozek a buď druhého stáhnout s sebou nebo nadělat xy potíží a dovorat to postupně
Tohle vůbec nepopírám, jen si nemyslim, že téma RD je natolik silné, aby tenhle katastrifický scénář měl být naplněn...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:44
- Nahlásit
aha,tak koukám,že sme se shodly aji s brut ohledně naivity
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:45
- Nahlásit
davidkova renata
leč tvůj pohled na tuhle věc je pro mne příliš naivní,nic ve zlým,ale je.
Hele jako to ti nevymlouvám, jen nějak nevim, proč sem naivní, když mi to prostě jen nepřijde tak důležitý, abych kvůli tomu měla obavu o komfort svýho vztahu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:45
- Nahlásit
brut
Holka nevím, nevím, jestli ty opravdu nejsi trochu najivní v mnoha směrech... zrovna tak jak PetraK
tak tady v tom ohledu rozhodně naivní nejsem , sekty já nerada a tak bych rozhodně od první minuty, kdy bych zjistila, že mi hoří koudel u zadele bojovala o to, aby se ten druhej probral, páč vím, že když se neprobere, tak se to řítí do průšvihu. Páč Gerdo to je fakt, že i když budou mít dva lidi dobrej vztah a jeden z nich si ten mozek nechá vymejt, tak....... máš v podstatě, zjednodušeně řečeno, pak doma někoho naprosto jinýho. Může být sebehodnější, ale začnete se rozcházet v náhledu na život a tradáááááá jedete do pekel.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:47
- Nahlásit
Biluška
KDYŽ TO ŘÍKÁŠ....
To je hezký Budu to používat
nějak podobně mladej používá jasně, případně když myslíš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:50
- Nahlásit
isdpch
jsem jí tam ochočil ňákýho nosorožce a pak s ním dlouhou dobu chodila
je to lepčí než chodit s tebou,to je jasná věc
Gerda
jen nějak nevim, proč sem naivní
neumim ti to nějak sdělit,je to stejný jako dyš se ptáš na Mařenu...
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:52
- Nahlásit
PetraK
tak tady v tom ohledu rozhodně naivní nejsem , sekty já nerada
Já taky sekty nerada, jednak jsem od přírody nedůvěřivej člověk a druhak mi vadí když mi někdo diktuje co si mám myslet.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:53
- Nahlásit
Gerda
Tohle vůbec nepopírám, jen si nemyslim, že téma RD je natolik silné, aby tenhle katastrifický scénář měl být naplněn...
myslíš? Tak si holka přečti zpětně reakce Tchoře a Sali... pak si uvědom, kde který stojí, jak se na věci koukaj a proč.... do toho si vlož Tchořovu skoro závislost na RD nebo na Vlčárech a máš tady jasnou rovnici.....
PetraK
ty jsi zase najivní v jinejch směrech... tak proto to přirovnání
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
isdpch
jsem jí tam ochočil ňákýho nosorožce a pak s ním dlouhou dobu chodila
je to lepčí než chodit s tebou,to je jasná věc
ste mě předběhla, chtěla jsem se zeptat, esli pan Moderátor nežárlil, dyš chodila s nosorožcem.
A taky určo ušetřili za fstupenky do žoloo, dyš ji měli doma.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Může být sebehodnější, ale začnete se rozcházet v náhledu na život
copak tohle může téma RD způsobit? To je to tak závažný téma? To je to jediný, čemu nerozumim. Fakt do toho nechci rejt, nic mi do toho neni, ale proč je téma RD a postoj k němu tak důležitej, že je třeba bát se vymytí mozku? Že sou sekty, který ti všechno seberou, nebezpečný, o tom není pochyb, ale to je vážně i RD tak nebezpečnej? Nevim, jen se ptám, mě právě to, co se kolem něj děje, nějak výrazně nesejří, je mi to jedno, ale je možný, že to někdo může mít jinak. Prostě se mě to nijak nedotýká, starám se o svýho psa a svý přátele, jestli ho někdo má nebo nemá rád, je mi prostě jedno.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:54
- Nahlásit
AlenaD
druhak mi vadí když mi někdo diktuje co si mám myslet
přesně, zvlášť já dyš nemám ani čim myslet
brut
ty jsi zase najivní v jinejch směrech...
jen co se zvěře týče
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:54
- Nahlásit
pro mne je tagle zvenku to tchori dusinovstvi taky necim obdivuhodny, ale zas vocamcad-pocamcad.. imho by vopravdovej kamos nemel obhajovat vzdy a za kazdou cenu. jsou situace, kdyby mel sebrat odvahu a spis tomu druhymu zkusit otevrit oci.
.. ha tak koukam, ze nez jsedm sebrala drzost k montovani se do veci, co mi teda vubec neprislusej, napsala neco podobnyho PetraK
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:55
- Nahlásit
Gerda
jen nějak nevim, proč sem naivní, když mi to prostě jen nepřijde tak důležitý, abych kvůli tomu měla obavu o komfort svýho vztahu....
víš, naivita se občas objevuje ve chvíli, kdy si nic podobnýho neprožila a stavíš na vzdušných zámcích.... život takový není a kde dojde k nějakému druhu sektaření, tam je obrovský problém, který mnozí nevydýchají a jejich vztah humře
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:55
- Nahlásit
PetraK
Cir umí poklonu (za dnešek). Jo jo, taky máme 101 psích triků a ty postupy jsou skvělý - funkční.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:56
- Nahlásit
Gerda
copak tohle může téma RD způsobit? To je to tak závažný téma? To je to jediný, čemu nerozumim. Fakt do toho nechci rejt, nic mi do toho neni, ale proč je téma RD a postoj k němu tak důležitej, že je třeba bát se vymytí mozku?
sem ti to psala výš... zkus se nad tím zamyslet a vcítit se do kůže obou...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:58
- Nahlásit
janika
že u toho vydržíme i 6 hodin v kuse
hmmm, to opravdu nevypadá jak isdpichův šálek čaje
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 14:01
- Nahlásit
janika
isdpch
že u toho vydržíme i 6 hodin v kuse
a ja se, naivka .-), dle vasi dochazky do zumpy uz strachovala, esi nejste prepracovany
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 14:01
- Nahlásit
Gerda
To je to tak závažný téma?
téma ne, ale ten přístup toho druhýho, kdy si ten svůj idol postaví na piedestal a nevnímá to, že je to taky jen člověk s dobrýma i špatnýma vlastnostma a to tak, že není sám ochoten myslet jinak, než myslí ten druhý. To není o kamarádství. Teda podle mýho názoru. I když je někdo můj kamarád, tak pořád by mi měl zvostat můj vlastní rozum. A tady si dovolím říct, že - asi vzhledem k tomu odstupu co od věci mám- protože jsem se do celé té společnosti nikdy nezapojila a koukám na to zvenčí, tak si troufnu říct - Tchoř snad promine, je to jeho věc, já mu do toho nehodlám kecat, jen konstatovat to co jsem jako asi nejvíc nezaujatej člověk tady zaregistrovala - on opravdu hovoří naprosto a totožně stejně jako pan RD .píšu to bez jakýkoliv ironie, nadsázky a čehokoliv, ale toho jsem si opravdu všimla. A kdyby bylo na mě, tak bych nechtěla mít doma RD, když chci žít s Tchořem, takže to prostě problém je. No.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 14:02
- Nahlásit
isdpch
trojku máme nainstalovanou, kvůli tomu jsme kupovali novou grafárnu, na tý to sviští, plná kvalita zopbrazení, prostě supér,
jenže já propadla kouzlu GII-Noc Ravena, a teť to paříme za žoldáka, co si nechá ten Beliarův dráp, ale eště ho nemáme, eště nejsme v táboře banditů, není čas si k tomu dřepsnout...možná dneska.
Až to dojedem, pustíme trojku, už jsme jí začali a ochutnali , už se na ní těším. Akorát je to fakt rozlehlý, vloni jsme to hráli ale na nízký kvalitě grafiky, a bylo to takový roztahaný...cizí mi je, že ten engine je jinej, jiný pohyby, vše jinak, ale za chvíli si zvyknu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 14:04
- Nahlásit
StaHi
imho by vopravdovej kamos nemel obhajovat vzdy a za kazdou cenu. jsou situace, kdyby mel sebrat odvahu a spis tomu druhymu zkusit otevrit oci.
Trefa do černýho.
kachna_
Cir umí poklonu (za dnešek). Jo jo, taky máme 101 psích triků a ty postupy jsou skvělý - funkční
žižkovný ste!! Jo je to dobrá literatůra, baví se oba, čokl i páníček , Brtnik včera přišel do kůchně, když jsem z předsíně posílala Ešusa na ten "tač" a pojal obavy, esli budem chodit venčit s košem na vodpadky. Tak jsem ho ujistila, že může být f klidu,ale že bych potřebovala aby se mi podíval v práci, esli tam nemaj nepotřebnej kužel
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 14:05
- Nahlásit
holky, máte bohužel pravdu, ti dva mají tolik společnýho, až mi to děsí. Včetně toho divně pokroucenýho ega.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 14:09
- Nahlásit
Gerda
copak tohle může téma RD způsobit? To je to tak závažný téma?
Souhlasím s tebou úplně, nemůže a není, alespoň pro mě. Je mi úplně ukradený, pokud někdo cítí potřebu vzhlížet k někomu s neskonalým obdivem, nechť tak činí, mě je to lhostejné.
Ty jeho obdivovatelky a telé asi mají pocit že jsou tak trochu na výsluní slávy a jemu asi dávají pocit určité vyjímečnosti, ale do sekty to má hodně daleko.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 14:11
- Nahlásit
janika
čoveče to máme v tomle Světě Gothic stejnou krevní skupinu.
V tý trojce je drsný, že i v půlce hry tě eště ukouše vlk...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 14:12
- Nahlásit
Ok, beru všechny připomínky, mě tohle opravdu nepřísluší hodnotit, evidentně to vidim špatně, náhled dovnitř nemám a raději se v tom vyčvachtávat opravdu nebudu. Dám si rači tu karamelkovou zmrsku, co mám ukrytou v mrazáku
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 14:13
- Nahlásit
Sali
vôbec si do toho od nikoho nenechaj kecať
ani čítať by si to nemala
toto je tu už riadne hustá smrdutá žumpa aj na mňa
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 14:14
- Nahlásit
jednička byla standardně do půl 4 do rána a na půl 6 vstávat...ale když musíš, tak musíš...
takhle řachlá nejsem, ale televizi fakt nepotřebuju, pouštíme to k přípravě večeře, chlap to ovládá, já od linky kibicuju, pak jíme a hrajeme u toho, a někdy v půl dvanáctý to vypnem, že se prostě musí jít spát, jsme přece dospělý a na závislosti jako netrpíme, že. Nedá se to pustit na půl hodiny, to ani ta jednička, ale tak 3-4 hodinky a dost, není čas plejtvat časem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 14:14
- Nahlásit
Sali
můžu bejt upřímná? Nerada hraju druhý housle, takže tohle by pro mě bylo nepřijatelný. A je fučík, jestli tam jde o XY, ZA, mámu, kamaráda, kamarádku. Jsem pro to, že krom dětí by si měli ti dva být nejbližšíma osobama. Kamarád ano, taky jsme pro našeho kamaráda hodně moc udělali, ale když hrozilo, že to překročí či vlastně už tak trochu překročilo svou hranici, řekla jsem že touhle cestou já nejdu, druhýho do ničeho nenutím, je to jeho volba, nejde o ultimáta, rušení kamarádství. Kamarádství zůstalo, zůstalo pevný, ale v normálních mezích.
Končím hlásání svých rozumů - to já jen tak, nedalo mi to, páč si myslím, že je to škoda, že to Tchoř takhle nevidí. Škoda kvůli vám dvěma. Nepíšu to z žádný zášti proti RD, protože mě nebere.
A jdu držet bobříka mlčení
|