Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2331 . 2332 . 2333 . 2334 . 2335 . 2336 . 2337 . 2338 . 2339 . 2340 . 2341 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:21
- Nahlásit

Fifi
Starsi byla u chovatele s matkou v kotci, kontakt s lidma byl, smejdeni po dvorecku, navstevy mimina vitaly, kousalo to, skakalo to.. Neboji se niceho, ale takovej ten kontakt kontaktni vuci cloveku tam neni. Prijde se pomazlit parkrat za tyden, radsi si zije ve svym svete hlodavcu a kocek, kdyz po ni neco chces, tak trhne ramenem a mysli si neco o riti. A ze jsem taky nic nezanedbala, kdyz jsme si ji privezli.
Mladou perdelku jsem si vycicmala doma v obyvaku, od mala byla cela horda muchlana a v neustalym zavesu za mnou. Dneska je schopna se nenapadne absorbovat na klin a nechat se hodiny drbat a drbat, visi na me ociskama, co bude, co vymyslim, proste ac stejny plemeno, jiny zvire.

takhle bych to viděla i u Alu, i když jí nemám od štěněte .... Brut je nezávislák, kterýmu stačí dvorek s ptákama a je naprosto spokojenej, když po něm něco chci, tak si tím ramenem snad ani netrhne, protože je to zbytečnej pohyb Aluška je závislák až na půdu, mazlilka, otrava a čeká na každé byť jen maličké nadechnutí

Biluška
Člen
- Nahlásit

Fifi
jablunka
Taky jdu na kožní. Myslíte, že dostaneme společný pokoj?

StaHi
Člen
- Nahlásit

janika
ja byt taky lef a kohout, tesi mne.

PetraK
Tak konečně se dočkal!

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:23
- Nahlásit

Biluška
Taky jdu na kožní. Myslíte, že dostaneme společný pokoj?
No esli jó,tak můžem vzít i rovnou čokly.

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:24
- Nahlásit

Gerda
super horoskop
tak to je na masli, pac muj nejlepci kamos nefunguje

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:25
- Nahlásit

Biluška
Holt by byli na výstavy a na mazlení. Ono to není zas až tak strašné, že by ti psi nemohli vylézt na ulici. Jenom by to holt nebylo na agi...
naštěstí

Fifi
Co ji kdo provadel?
to bych taky ráda věděla .... Alu je týraná smečkou, ale zároveň ve mně roste podezření na občasné hromobití od bývalého páníčka

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:26
- Nahlásit

AlenaD
neměla oporu dospělých fen a neznámý prostředí
a není to - jsem laik laikovec - spíš právě v tomhle? že má hodně často za sebou smečku? Když je ten čokl sám, je to třebas jinak???
Sali
Ta je produkt cílený selekce na výkon

no víš, já těmhle věcem nerozumím, pro mě je právě naopak- a kdybych chovala tak pak maximalisticky ještě víc, jako že nikdá nebudu- důležitá ta povaha, no. Protože hlavně s povahou se žije.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:28
- Nahlásit

Puma má zase štěkací náladu Jde mi na nervy, mám vysokou spotřebu pemprzek

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:29
- Nahlásit

Biluška
Taky jdu na kožní.
Super. Neni nad poradnou slezinu v hospitalu.

brut
když po něm něco chci, tak si tím ramenem snad ani netrhne, protože je to zbytečnej pohyb
uplne ho vidim.

Sali
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:30
- Nahlásit

PetraK
Ta je produkt cílený selekce na výkon

no víš, já těmhle věcem nerozumím, pro mě je právě naopak- a kdybych chovala tak pak maximalisticky ještě víc, jako že nikdá nebudu- důležitá ta povaha, no. Protože hlavně s povahou se žije.

zeptám se: a co jiného než povaha je to, co se selektuje na výkon u takovýchto zvířat? Povaha je komplex všeho dohromady, tady jediný, co bych čubě vytkla, je přílišná introverce a žárlivost, sebestřednost a náladovost, ale v práci jí to nevadí ani co by za nehet vlezlo, těmahle vlastnostma se nepracuje, a pro život jí to překáží jen, když se musí o svého člověka dělit s jiným psem, jinak je naprosto dokonalá, a vymazlená už je taky, jen se to prostě musela naučit , že to je taky pěkný, nejen kousáním živ je maligna.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:30
- Nahlásit

Biluška
mám vysokou spotřebu pemprzek

cpete si pani do uší pemprzy???

ach jo ale, musí to bejt hrozný. Půjdeš do těch prášků? Nebo zkusíš nejdřív tu Dr. žertovou?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:32
- Nahlásit

PetraK
Necpu si je do uší. Akorát si vždycky cvrnknu jak se leknu když zařve
Půjdu do nějakých prášků, jinak se z ní zcvoknem. Jenom se nemůžu rozhodnout jestli pojedem k Žertové, nebo k té druhé co chová ty bulíky. Mullerová?

AlenaD
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:33
- Nahlásit

PetraK
a není to - jsem laik laikovec - spíš právě v tomhle? že má hodně často za sebou smečku?
Jo, smečka jí dává pocit jistoty to je jasný, jsou spolu pořád, ale i nejstarší fena byla kdysi v jiné smečce a takhle se nikdy nechovala. Nevím, ale řekla bych že pokud je dobrá povaha daná geneticky a vzala by sis i mírně zanedbané málo socializované štěně, dožene to velice rychle a nikdo to nepozná, ale plašan bude vždycky plašan, na všechny životní situace ho nepřipravíš.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:35
- Nahlásit

Fifi
uplne ho vidim.
... jj, to on fakt zvládá na jedničku

Biluška
Puma má zase štěkací náladu Jde mi na nervy, mám vysokou spotřebu pemprzek
chce to rychle medikovat nebo se všicí zblázníte

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:35
- Nahlásit

Maximálně se těším, až budu mít ty kotce a bráchu od Draka, konečně zjistím, v čem je zakopaný pes.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:39
- Nahlásit

Mucholabka
konečně zjistím, v čem je zakopaný pes.
Ty máš v kotci zakopaného psa? Šiš, tak ho vykopej, dyť zmrzne

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:52
- Nahlásit

Biluška
Budu mít zakopaného Draka a jeho bráchu
konečně zjistím, proč je takový (jestli proto že dostal lopatou, nbo že je debil), ale mám obavu, že na tom nic nezměním.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 16:58
- Nahlásit

Mucholabka
Ty si bereš Drakova bráchu? Dyť tě sežere

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 17:13
- Nahlásit

Biluška
Budu ho na tři měsíce hlídat, popř. mu najdu majitele nebo ho zabiju prý je hodný, akorát má přes 40 kg, je málem větší než Emma. A k němu ještě jednu fenu, po příbuzenské plemenitbě, kdy jim z dvou jedinců vzniklo několik dalších generací psů, sami jich mají 11 kusů, takže počítám že přes padesát podobných Dráčků zamořilo celé Slovensko.
I když, o Drakovi mi taky tvrdili že je na lidi hodný a pak se s ním báli jet v jednom autě, ale to už jsem vykládala.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 17:14
- Nahlásit

Mame ted na cvicaku ca tri mesicni mimco Tervika-je velice otevrene a pratelske,nema problem s kontaktem.Jsem velice zvedavy jak vse dopadne a doufam ze zustane takove i dal.
-to k zde probiranemu.

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 17:53
- Nahlásit

Čus žumpaři,co jste tu,proBoha,řešili na tolika stránkách,že musel přijet StaHiovic hovnocuc? Výdyť to ani nende fšecko přečíst!
Až tohle uvidí Davídkojc,ta bude nasr*ná

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 17:54
- Nahlásit

Neessi
Nebude, páč tu celej den strašila taky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 17:54
- Nahlásit

Neessi
já taky nevím vočem tu je řeč,jdu ven vyběhat sebe i psy

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 18:05
- Nahlásit

Biluška
Nebude, páč tu celej den strašila taky

strašila,jo? No tě prsk! Já už jsem to dneska prohlížela,jak dement-jen vobrázky nečetla jsem nic a od vobrázku s hovnocucem už vůbec !

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 18:06
- Nahlásit

Neessi
a od vobrázku s hovnocucem už vůbec !
to děláte blbje pani..po StaHiovic hovnocůcu právě číst můžete..něco

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 18:11
- Nahlásit

Děcka, podle čeho vybíráte matraci na spaní? Já si ňák nemůžu vybrat, jediný polobožský pochrápáníčko bylo na kokosovym futonu, jenže to je trošku moc finančně náročná záležitost. A taky nevim, jestli takovej vzácnej futon můžu mrsknout na obyč rošt z idei. Chtěla bych hodně tvrdou matraci a tak pěkně pohodlnou jako je futonek kokos-latex.

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 18:17
- Nahlásit

Gerda
mno holka matraci vybírám vždy dle kapsy ..dětem na ní nešetřím,.mi nepotřebujem ale kokos schvaluju kokosovou má Vikina v postýlce

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 18:19
- Nahlásit

sarax
Jenže kokos je právě cenová dělofka a vzhledem k tomu, že potřebuju eště dveře, na to mít zřejmě nebudu. Ach jo, kdybyste mi dali ten půlmegáč, nemusela bych mít tyhle starosti .-)))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 18:26
- Nahlásit

ste paka
FIFI
cos to sem zas dala za hrůzu????????????????????????:mad
se mi zdá že dostaneš taky to vovoce
PetraK
hele k těm kotcům..Nyný je taky z kotce na cvičáku,ale je to tak jak řiká Sali...ti lidi vědí proč a co a jak šlechtit na výkon,navíc jsou slušně zkušený výcvikáři,srali se s těma štěndama docela dost,zvuky,lidi,šum a ruch ,prostě to co je pro pracáky docela podstatný.a pak už jen zbejvá spolehnout se na to co ti říká prostřednictvím instiktu Vyšší moc a máš to vychytaný a samo další sraní po odběru

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 18:38
- Nahlásit

Neessi
co jste tu,proBoha,řešili na tolika stránkách,že musel přijet StaHiovic hovnocuc? Výdyť to ani nende fšecko přečíst
to nevadí... řešilo se tu od Rudínka, přes Sali,počítačový hry, knížky až po horoskopy vše ...takže klasika, čistě žumpařský bláboly

Gerda
podle financí, kvality a druhu

<< 1 ... 2331 . 2332 . 2333 . 2334 . 2335 . 2336 . 2337 . 2338 . 2339 . 2340 . 2341 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání