| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:51
- Nahlásit
davidkova renata
nene,to je tadle,ale uš bez tý červený paruky
žíšmarjá, vona má i stejnej kožich jako ta Nuný! Tak to fakt asi bude Nuný stará Urbanka.
To bude Ešus rád - bude moct řikat, že se zná se starou Přenosilkou, Arnoldem Švarcenegrů, MikyMauzem a tetkon navrch se starou Urbankou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:52
- Nahlásit
davidkova renata
odpověd je nikdy a ne
To sem si mohla myslet
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:53
- Nahlásit
PetraK
, vona má i stejnej kožich jako ta Nuný
no a proč myslíte že sem jí vybrala????????????????? Ani si nemusí dávat přelif kuli barvje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:54
- Nahlásit
Gerda
je samoučící, takže umí úpa všechno
ach jo, to se tak někdo má, má samoučícího psa. Ten můj se samo učí akorát kraviny- to s tou mísou sem fakt nevychytala, von se nají a já už vim, že když se votočim, stojí mi za zadelí nasáčkovaná zrzavá hlava s nasazenou mísou a čeká f tichosti na přídavek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:55
- Nahlásit
davidkova renata
no a proč myslíte že sem jí vybrala
tak vy ste si Nuný vybrala proto, že má stejnej kožich jako Urbanka, jo? nejste kapek ulítlá ? Malinko?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:55
- Nahlásit
PetraK
Ten můj se samo učí akorát kraviny
pani,zkuste ho přestat voblíkat,to by pro začátek mohlo stačit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:56
- Nahlásit
PetraK
tak vy ste si Nuný vybrala proto, že má stejnej kožich jako Urbanka, jo
vobráceně,vy trupko esi to na vás nejni moc kách teda
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
nééé, Aušůs jako sop byl sqělej!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
PetraK
chudák Ešus byl nejdál f Polsku, Německu a na Slováči
Maryje uš ve svjětě byla, díky pardálce, jak nás vzala na ty výstavy, tak Mařena vlastně jezdí snad jako jedinej vořech po světovejch výstavách psů jako účastník a výpomoc týmu )))) Taky uš má ty výstavní vychytáfky jako je výstavní látková klec, peřinka, fotka....ale eště nemá medaili, to ne no.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:00
- Nahlásit
Gerda
ale eště nemá medaili, to ne no.
koupíme jí v Holešovicích aš pojedem bránit do Libně,to je při cestě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
vobráceně,vy trupko
aha, takže ste si vybrala Urbanku, proto, že má stejnej kožich jako Nuný! Nooo to ste f tom přípatku ale ešče vjetčí ulítlitýda neš sem si uměla představit
davidkova renata
dyš může Želva a Páris von Hilton, můžu já taky!! škoda, že nejsem doma, hodila bych vám sem foto Ešusa v lýžařským roláku. Vypadal moc seksi.
Gerda
ale eště nemá medaili,
vo tu se můžu postarat- mám jednu z coursingu. Klidně vám ji dám,protože jsem ji dostala JÁ ne Ešus, za nelepčí bjech. Chcete?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:02
- Nahlásit
PetraK
za nelepčí bjech.
levej nebo pravej bjech?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:03
- Nahlásit
PetraK
ulítlitýda
jbat
levej nebo pravej bjech?
a přední nebo zadní?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:04
- Nahlásit
davidkova renata
koupíme jí v Holešovicích aš pojedem bránit do Libně,to je při cestě
No nejde jen tak koupit medaili, to se musí získat. Já právě chci tu z mondyjoringu, chápeš? Jen nevim, kdo by nám jí moch udělit...
PetraK
foto Ešusa v lýžařským roláku. Vypadal moc seksi
A má lyže? Jaký má vázání? A jak se zapíná do přeskáčů?????????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:04
- Nahlásit
jbat
bjech
zadní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:05
- Nahlásit
Gerda
Jen nevim, kdo by nám jí moch udělit...
no dyk ti to řikám!!! koupíme vobeje v Holešovicích a já vám to na Libni na place udělim! co je na tom nejasnýho proboha?????????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:07
- Nahlásit
Gerda
kdo by nám jí moch udělit...
já vám klidně jednu udělim, chcete?
Gerda
A má lyže? Jaký má vázání? A jak se zapíná do přeskáčů
lýže nemá, ale Brtnik by mu je moch udělat z těch mejch co vyhazuju - vázání by měl Márkra. jen... tak nějak nevim.... už tagle se pohybuje hodně rychle a hodně nebezpečně pro svý okolí, kdyby se ešče zrychlil..... zas ale, by mi mohl vyklízet místo u vleku, jezdili bychom v podstatě bez čekání a nepřetržite
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:08
- Nahlásit
Gerda
no tak tu z mondyjorinku hned tak nezískáš, to je třeba, aby pes nejen hryzal jak pámbu, ale taky byl plně ovladatelnej na dálku na písknutí, a to si myslím, že tady něco takovýho v dostupnejch psech neběhá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:12
- Nahlásit
Sali
no tak tu z mondyjorinku hned tak nezískáš
Tak mi neber naději tak rychle a hned! )))) Jasně že si dělám srandu, jakejkoli psí sport na medailový úrovni je pro nás s Mařku nedosažitelnej, bude muset získat medaili za něco jinýho. A když to nebude mondioring, tak to bude mondyjoryng - chápeš? )))
PetraK
Pani, vy ste prostě blázen, to se nedá nic dělat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:12
- Nahlásit
Sali
no tak tu z mondyjorinku hned tak nezískáš, to je třeba, aby pes nejen hryzal jak pámbu, ale taky byl plně ovladatelnej na dálku na písknutí, a to si myslím, že tady něco takovýho v dostupnejch psech neběhá
Marůška je jedinečná, Marůška si metál zaslouží.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:13
- Nahlásit
Gerda
Pani, vy ste prostě blázen, to se nedá nic dělat
Mluvíte stejně jako můj dochtor. Nejste jeho sestra?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:16
- Nahlásit
PetraK
Mluvíte stejně jako můj dochtor
Vy ste Pulec? Já znal doktora Žábu - nejste vy jeho syn?
Sváťa Pulec 7x pokořil Milešofku, po osmé spadl na hlavu a byl z toho na vozejku.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:18
- Nahlásit
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:22
- Nahlásit
Gerda
no, ani v tzv. mondénním joringu jí nezískáš, to už má zamluvený davídková, tak pěkný, jak ONA, když jede za pesem na vlastních patách směr fík, to mít nebudeš leda by sis půjčila ferdopsa.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:22
- Nahlásit
hyjena
nevim esi tu si,ale právě mi zdech ten pučenej foun tagže f půl 3 na louce
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
pani, bélbne vám foun, tak Vám tu nechávám fskas.14.30 dorazím na místo určení, beru "tekutý svetr".
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:23
- Nahlásit
Sali
tak pěkný, jak ONA, když jede za pesem na vlastních patách směr fík, to mít nebudeš
tak bude druhá,no..
máš sovu
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:25
- Nahlásit
Lidi mám těžký dilema, do kolika penízů si koupit novou pračku, aby se moje lakomá duše nevobrátila hnusem naruby z cashflow out ofo šrajtofle...
pračka na 7 kilo prádla s úsporou vody, kolik nejvíc byste za ní dali???? když hlavní výdaje musej jít jedině do pesanů , jak velí duše hundesportsmena...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:27
- Nahlásit
Gerda
Vy ste Pulec? Já znal doktora Žábu - nejste vy jeho syn
mohla bych bejt náš soused? Páč jednoho Pulce v baráku máme. A vypadá jako Fan Gogh, ale nemaluje teda, což je škoda, páč Fán Goghovi vobrásky oblibuju.
Sváťa Pulec 7x pokořil Milešofku, po osmé spadl na hlavu a byl z toho na vozejku
Milešofku mám za sebou teda jen jednou. ale dyby se to sečetlo s Ešusem, kerej šel tehdy taky, tak dvakrát. padlá na hlavu jsem hned napoprvý. Stačí to?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:27
- Nahlásit
Sali
do kolika penízů si koupit novou pračku, aby se moje lakomá duše nevobrátila hnusem naruby z cashflow out ofo šrajtofle
jo tak to tě plně chápu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vo lakomý duši si můžem dlooouze povidat! Nejlépe dybys jí někde vyhrála třá f tombole...
|