| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:32
- Nahlásit
jbat
fógly teda neznam já papouchy nemam, to jsme jenom hledaly s Dines Já mam jednu zlobičku a to mi zatím stačí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:33
- Nahlásit
Sali
Jo, s tím, že budem dalších padesát let náplavy jsem byla smířená, to mi neva. V zásadě se smířím i s tím, že si kde kdo bude stěžovat na naše psy, protože mít jich jedenáct, jezdit s nima po závodech a krmit je dráž jak děcka, to se prostě nenosí. To mi celkem ani neva.
Ale fakt, že mě kdykoliv sestřelí ožralý chlápek bez řidičáku co mi nedá přednost na hlavní, to mě sere
To, že policie odloží případ karbofuranu nastříkaného dvacet metrů za obydlený barák nebudu vůbec komentovat, to se prostě může stát jenom tady a nikde jinde
ale tohle, cos zvolila, je nejhorší řešení.
Proč myslíš?
Tady se náhodou žije celkem fajn, ten barák je situovaný tak, že sousedy prakticky nemáme. Oni žijí kousek od nás, ale oddělení obrovským pozemkem. Bez přehánění, žádný ze sousedů o našich psech nemůže vůbec vědět. Vyjímkou jsou situace kdy jsou puštění na zahradě a někdo přichází k nám (pošťačka, návštěvy..) pak ano. To štěkají, letí k bráně a dělají neskutečný rámus, aby se předvedli. Ale to má do "řvaní imrvére celý den" teda hoooodně daleko No a potom když odcházíme ráno ven, holky jsou nabité energií, těší se na vycházku a rvou se o to kdo ponese míčky. Ale to jednou denně a trvá to cca pět minut než vypadnem. Jenže se prostě odlišujem tak hurá do nás
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:34
- Nahlásit
ankaras
a Dines našla?
co to je zlobička? to zas nemám já.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:34
- Nahlásit
Sali
Mam skvelou naladu a jsem shopen vrazdit na potkani....
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:36
- Nahlásit
Biluška
Ale fakt, že mě kdykoliv sestřelí ožralý chlápek bez řidičáku co mi nedá přednost na hlavní, to mě sere
Ruska ruleta,neznas? Nediv se jsi v Cechach,maly cesky clovek...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:37
- Nahlásit
Proč myslíš?
Biluška
protože srovnávám poměry, jaký maj lidi na samotách úplnejch, 2 km od obce, s poměrama, jaký maj lidi situovaný jako ty, nebo jiní...
Ti, kdo chtějí dělat kynologii i trochu na svém pozemku, fakt uskakují z vesnic o kilometr.
Ono ty tam nemáš plac na sportovní kynologii, ale mít tam 6 maket a obrany obden, s 10 autama co přijedou navíc, i s venčením těch psů, co přijeli, tak to bys teprv viděla.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:38
- Nahlásit
isdpch
Sali
dobré ráno, už sedím
cos provedla ?
...nestaci nekdy jen to ze clovek vubec si dovoly dejchat?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:39
- Nahlásit
isdpch
co jsem provedla? blaze si sedím. Práce vpravo, práce vlevo, práce dole, práce nahoře...
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:39
- Nahlásit
Sali
Vrele a uprimne sousedske vztahy?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:40
- Nahlásit
nestaci nekdy jen to ze clovek vubec si dovoly dejchat?
BinLadin
no, víš, já bych na tvým místě začala hledat, kde skutečně funíš a chrápeš. Nic ve zlým, ale nejdřív musíš nenarážet do okolí, abys moh chtít po okolí, by tě nechalo bejt.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:40
- Nahlásit
jbat
to je zlobivej pes
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:43
- Nahlásit
Sali
nestaci nekdy jen to ze clovek vubec si dovoly dejchat?
BinLadin
no, víš, já bych na tvým místě začala hledat, kde skutečně funíš a chrápeš. Nic ve zlým, ale nejdřív musíš nenarážet do okolí, abys moh chtít po okolí, by tě nechalo bejt.
Tak oto se snazim..ale asi spatne..a nevim kde je chyba...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:49
- Nahlásit
ankaras
to je zlobivej pes
jooooo, tak to mám taky!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:56
- Nahlásit
Sali
no ty tam nemáš plac na sportovní kynologii, ale mít tam 6 maket a obrany obden, s 10 autama co přijedou navíc, i s venčením těch psů, co přijeli, tak to bys teprv viděla.
Nemám, mám tu akorát plac na agi s komplet dráhou. Jednou týdně přijede na trénink 3-5 lidí. Ne, že by agi byl až tak moc tichý sport, sem tam něco štěkne, spíš jsou slyšet lidi a jejich "ke mněěěě tunéééééél". A já když přes celý plac řvu "kurňa nestůj tam jak tvrdý y a ukaž mu do toho slalomu, vem to znova od té skočky a pořádně" . Na druhou stranu, stejně tak ze sousedních zahrad slyším sekačky na trávu, motorové pily a traktory takže nevím proč by někomu mělo vadit, že u nás neslyší sekačku, ale agility
Obranama Semetrice neustále vyhrožuju Myslím, že kdyby se tady cvičila každou sobotu kruhovka bude na naše "kemětunel" s láskou vzpomínat
Nepište nic, jdu na kanysku k menťákům
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:57
- Nahlásit
isdpch
ahoooooj!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:57
- Nahlásit
jbat
no vida a jakýhopak
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:59
- Nahlásit
Biluška
Prosím tě, co si stěžuješ, vem si, že bys tolika čoklů měla u nás kde stojí barák na baráku a náš barák vlastně stojí na zahradě která dřív byla jako zahrada k jinému baráku, takže tady není místo ani otočit se s autem...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:59
- Nahlásit
ankaras
takovýho...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:00
- Nahlásit
jbat
jééé, pěknej a jeho vyspávání je bóží
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:04 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
Čo sa týka susedských vzťahov, tak jedna vec je jasná a s tou sa treba zmieriť. Každému nevyhovieš ani keď si úplne obyčajný a ničím nevytŕčaš z rady.
Čím sa viac odlišuješ, tým vyššie je riziko že budeš tŕňom v oku.
Nádej na samotu zatiaľ nemám, tak sa snažím byť v tom našom paneláčku o počte 50 rodín čo najtichšie, psy musia vo dverách vždy ustúpiť, na každého hádžem úsmev číslo štyri, a pri schôdzi som bežala po skladacie stoličky z nášho bytu, aby si starý sused bývajúci nad nami čo na nás nadáva že stále vŕtame (to nevadí že to niesme my) mal kam zložiť svoje staré choré telo.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:06
- Nahlásit
ankaras
a jeho vyspávání je bóží
není, prdí a chrápe!
isdpch
já žiju tak nějak zmateně... hlavně jsem zmatená z Blbís, páč už váží 9kg a furt roste... to nebé JRT...
jak žiješ ty?
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:07
- Nahlásit
gabi
...abych stejne casem byla trnem v oku,staci jeden blby soused a vse je v haji...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:08
- Nahlásit
jbat
to nebé JRT...
to bude doga bez noch!
a proč je na tý fotce ten pejsek mrtvej?
isdpch
čus pane moderátorskej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:09
- Nahlásit
ankaras
...a má velký nohy...
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:10
- Nahlásit
Konečne mám doma nežravca. Pokiaľ človek nezažije, tak neuverí.
Ako môže pes - tulák vychudnutý na kostnatú riť a chrbát a-la stegosaurus velkosti menšieho NO zjesť na večeru 1 a pol kuracieho krídelka bez oblohy???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:11
- Nahlásit
BinLadin
...abych stejne casem byla trnem v oku,staci jeden blby soused a vse je v haji...
Před rokem, cca, chodila sousedka podepisovat petici proti sousedovi, bo má pitbulla a ten jim skočí po krku a kdo pak zařizovat 4 pohřipy?
Naštěstí se nikomu nechlubím, co mám za psíky
U našich se taky psala petice proti Drakovi...bo susedi viděli, jak si hraje a nějak to neunesli...vyšumělo to...kdo by se s nima sral...zbytečné takovým lidem něco říkat, maximálně je poslat do prdele a nezdravit...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:11
- Nahlásit
Bré ráno
kluk je celkem v pohodě, už má roupy, akorát nějak nemůže chodit, má naražený koleno, v noci jsem ho několikrát dle instrukcí budila a dobrý.
Ač mě neskutečně séře, že se u nás neustále staví, má to jednu jedinou výhodu a to že se tam stěhují lidi se psama a chodí s nima venčit, protože když jsem se sem před 20ti lety přistěhovala chodila jsem se psama ven asi jediná a veškerý problémy se psy od potrhaný zvěře a zabitý domácí drůbeže po napadený lidi chodili první řešit se m,nou páč to je ta divná co chodí s čoklama ven a nemá je na řetězu u boudy. A nezapomenutelná byla věta sousedky, která mi oznámila, abych si dávla pozor, že mi po zahradě běhá liška, že se k nám stahujou z lesa - přivezla jsem si štěně maliny
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:12
- Nahlásit
gabi
Redukcni dieta...chce vypadat jak Top modelky...
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:14
- Nahlásit
Mucholabka
asi tak a s usmevem k tomu...
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:16
- Nahlásit
BinLadin
He, žijem tam s menšími problémamy už takých 17 rokov.
Ľudia sa dokonca sem tam na mňa obracajú keď chcú niečo okolo útulku, nalezencov, alebo iné drobné psie otázky.
Ale vždy sa vydesím, keď ma zastavia alebo oslovia vo výťahu čo máme za prúser. Lebo vďaka nášmu debilovi Šmudlíkovi sme mali aj nejaké krvavé nehody.
|