| Autor |
Zpráva |
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:19
- Nahlásit
gabi
Bo ja spis resim to negativni.....tri psy v panelaku je dost a sousedi pak vse co souvisi se psy automaticky hazi na mne...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:23
- Nahlásit
jbat
a já si přivezla takovou princeznu
a ted mam takovýho 20 kilovýho 4 měsíčního obříka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:26
- Nahlásit
Alexa
zahradě běhá liška, že se k nám stahujou z lesa - přivezla jsem si štěně maliny
a hlavně že je synátor O.K.
gabi
Chůdě malý-musíte ho rozežrat pani. Pošlete ho ke mě, kdybych to nehlídala, bude z Ešusa koule, s Murphym to bylo to samý, takže mám evidentně sklony udělat slona i z chrta.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:26
- Nahlásit
ankaras
ta je kuásná!!!!!
jakou tohle má povahu?
a ted mam takovýho 20 kilovýho 4 měsíčního obříka
...eh... a já jsem vybroukaná z devíti kil...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:31
- Nahlásit
jbat
tak o povaze a tak se píšou různý věci i jak jsou třeba zlý, ale všechno je podle mě na majiteli ona zrovna třeba je hrozná citlivka mazlící a tak, ale je to taky pořádnej paličatec a dokáže se i nas.... umíněný dítě no ale zatím to zvládáme, mám co dělat někdy, ale nevyměnila bych to za nic
- už ve 2 měsících dokázala spacifikovat o měsíc staršího psíka je to z toho vrhu taková malá domina ještě s jejím bráchou takže to na mě zkouší neustále ale je úžasná a šikovná na učení, měli jsme předtím malamutku a ta byla taková rezervovanější ale milovala všechny a vítala i zloděje a tahle šmudla si umí zavrčet jak na psíka tak na člověka keterje se jí nelíbí ale ve skutečnosti je to posera, protože tuhle jsme se museli objímat se sochou v parku aby se jí nebála no užívám si to jak to jde, protože roste hrozně rychle - www.americka-akita-ayrin.estranky.cz
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:32
- Nahlásit
Brý ráno všem, co se trápí v práci. Já začínám konečně ¨první větší dovolenou za tenhle rok. Tak že jsem si nalila dvoudecku červenéhoa chystám se vykydat tu "hlubokou podestýlku" , co se nám jaksi v bytě nakumulovala a zúřadovat spoustu úžasných papírů, které mi přišly. Nevíte, proč všichni ouřadové chtějí veškeré změny v posledním týdnu před vánocema ? Můj ideál, jak si budu jenom šolíchat hajtřičky a čoklíka je v Piheli. KOníci si ležej ve výběhu s kopyty nad hlavou a spřádají plány, jak mi tu pauzu řádně vosolí. Asi půjdu k vánocům koupit ve....lký gril.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:35
- Nahlásit
Hyena
KOníci si ležej ve výběhu s kopyty nad hlavou a spřádají plány, jak mi tu pauzu řádně vosolí.
jak já ti je závidím, ani už nevim, jak kůň vypadá...
ankaras
protože tuhle jsme se museli objímat se sochou v parku aby se jí nebála
mně čeká objímání policajtů, to bé asi větší problém...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:36
- Nahlásit
Hyena
nemáš fotky nějaký...?
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:38
- Nahlásit
PetraK
no to dúfam že sa rozožerie, akurát že je tu jeden problém. Ako rozožrať psa, keď mu za chrbtom stoja dvaja ďalší? Z toho je jedna Belka (vysavač, prasiatko čo ti zožerie aj prsty, niečo ako Sindy ale vykŕmená) A on blbec, namiesto toho aby pridal, tak sa radšej ustúpi.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:39
- Nahlásit
Zdravím všechny
Jezdím do práce autem, takže si to tak jako obyčejně odbočuju na semaforech z Barrandovského mostu, mám zelenou. Ten idiot přede mnou stojí. Zatroubim, jestli se nezapomněl, nic. Mezitím naskočí červená. Počkám na novou zelenou, zatroubim, nic. Lekla jsem se, jestli se mu nic nestalo, vystoupim, v autě chlap, nevnímá. Zaklepu na okýnko - nic, zkusim otevřít - má zamčeno, doběhnu si do auta pro mobil, ještě mě napadlo zkusit to z druhý strany - tam je otevřeno a
- von normálně usnul!!!
Tak jsem ho vzbudila, ve zkratce mu vysvětlila že na světlech se spát nemá a on odjel.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:42
- Nahlásit
jbat
tagle ňák?
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:43
- Nahlásit
kachna_
..ani vyspat cloveka nenechas,no teda....
|
gabi
Člen |
- Nahlásit
BinLadin
Máš pravdu.
My máme v paneláku psy dva + čo čas prinesie. Niekedy to boli aj celé vrhy. Ale už aj môj synáčik vo výťahu vysvetluje, že pes je stavaný tak, že do rohu výťahu sa mu čúra ťažko.
Našťastie je u nás tých psov viac, takže asi až tak nevytŕčame.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
kachna_
von normálně usnul!!!
Tak jsem ho vzbudila, ve zkratce mu vysvětlila že na světlech se spát nemá a on odjel
ty jo, tak to je nářez!!!
gabi
musí žrát halt sám, nesmí mít za sebou frontu jak na Stalina na Letný, aby měl klid, prtka jeden troubovatej.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
kachna_
Tak jsem ho vzbudila, ve zkratce mu vysvětlila že na světlech se spát nemá a on odjel.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:44
- Nahlásit
jbat
hele, tak až přijedeš příště za matkou Davídkojc do Práglu, uděláme si vejlet a když budeš hodná, tak si budeš moct i šáhnout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:46
- Nahlásit
Hyena
a když budeš hodná, tak si budeš moct i šáhnout
fuj holky! Na čem se to tady domlouváte???
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:47
- Nahlásit
Hyena
hele, tak až přijedeš příště za matkou Davídkojc do Práglu
uděláme si vejlet a když budeš hodná, tak si budeš moct i šáhnout
jůůůůůůůůů!!!!!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:48
- Nahlásit
Hyena
jbat
týýý jo na koníčky? na toho jsem si nikdy ani nesáhla to musí bejt paráda na něm jezdit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:50
- Nahlásit
ankaras
to si piš!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:52
- Nahlásit
b]jbat[/b]
já ci taký
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:52
- Nahlásit
Bréééééé ráááááánko fšem........
Potřebovala bych nutně kontakt na Pardálku ,nemáte něgdo????
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:53
- Nahlásit
PetraK
musí žrát halt sám,
Ale keď jemu samému nechutí. Neboj, ja si ho ustrážim. Vyváram polívčičky, pravidelné malé dávky, pangamin)
Dnes som mu chcela nabaliť jedlo do práce (moj milovaný ho nosí do práce) to som nerobila ani deťom do školy
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:55
- Nahlásit
jbat
já ci taký
tak na...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:56
- Nahlásit
gabi
Dnes som mu chcela nabaliť jedlo do práce (moj milovaný ho nosí do práce) to som nerobila ani deťom do školy
šišmárjá pipina malej, líp si vybrat nemoch!
Neboj, ja si ho ustrážim
já vím, to byl jen tak komentář, on až přijde na to, že nemusí nic řešit, tak se rozjede. Hoďte ešče ňáký další foto, jo?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:59
- Nahlásit
jbat
ankaras
to si piš!
A jak krásně se z nich létá vzduchem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 09:59
- Nahlásit
jbat
áááá, lakomnice lakomá, si to poslala sobě vid
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 10:01
- Nahlásit
Hyena
a ty máš koníky?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 10:04
- Nahlásit
ankaras
áááá, lakomnice lakomá, si to poslala sobě vid
jo!
Hyena
A jak krásně se z nich létá vzduchem
v novým Jezdectví jsou neuvěřitelný fotky pádů... dost jsem se zasmála...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 10:06
- Nahlásit
jbat
kamarádka ze školy ze střední jezdí na krásnym
|