Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2178 . 2179 . 2180 . 2181 . 2182 . 2183 . 2184 . 2185 . 2186 . 2187 . 2188 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 13:39
- Nahlásit

jsem se právě zeptala, jestli mluvím místo s paní Annou... s pannou Annou...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 13:40
- Nahlásit

jbat
A ..????

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 13:44
- Nahlásit

davidkova renata

a... pani se chlámala, prej "slečno, peníze u vás mám, ale takhle důvěrně bych to nepojímala..." byla to taky nějaká Dr., myslím PeaDr.... no essi si tohle poslechne supice, tak mi opjetovně urve palici...

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 13:48
- Nahlásit

bože, to je nejdebilnější volání vůbec, ty vole, fakt že jo. jako nervy mám od rána, ale teď jsem se dozvěděla, že za jeden opchot mám 0,25 bodu!!! a potřebuju jich 50 denně!!!!!!! to se ku*va nedá ani časově, to by to musel chtít každej, komu se dovolám!!!!! se tady posrali f kině, blbečci z marketingu...
se*u na to, du do dolů!!!!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 13:53
- Nahlásit

jbat
0,25 bodu!!! a potřebuju jich 50 denně!!!!!!!
tak mi klidně zavolejte 200krát essi vám to helfne

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 13:58
- Nahlásit

davidkova renata
tak mi klidně zavolejte 200krát

jako i bych to udělala, ale to se nedá stihnout, páč zapisuješ do excelofský zkur*ený tabulky a prostě by mě šlak trefil tadyk z toho hnoje, fakt.
jako nejvíc hovorů, co de stihnout za den, je cca 120 a to už seš úplně mimo a meleš nesmysly a stejně nic neprodáš. a eště máš chyby v tabulkách a za to se ty body zas strhávaj... neuvěřitelný.

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 13:59
- Nahlásit

jbat
Hyena
co se řepíš, jsem mívala bicáky jak Arnolt!!!
Sto blbě pochopila, řepím se proto, páč to znám. A vysvětlit, že v malé hale se cválá pracovním cvalem a nikoliv trysk s "odložením v leže" v prvním rohu a nebo nic.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:00
- Nahlásit

jbat
to už seš úplně mimo a meleš nesmysly
tagže ste tam dobře! mušíte bejt beskonkurenčně nejlepčí teda

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:03
- Nahlásit

Hele Davídkojc a sali, můžu vám to za ten roh jít soudcovat....aspoň chvilinku....prosím

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:05
- Nahlásit

To All
buďte rádi, že jste v bezpečí schovaní v pracovních procesech. Po absolvování pošty a běžného nákupu v přeplněném supermarketu plném lidí chystajícími se snad na¨potomu světa se mi chce řávt. "NESNÁŠÍM LIDI a CHCI ZPÁTKY DO PRÁCE!"

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:06
- Nahlásit

davidkova renata
tagže ste tam dobře! mušíte bejt beskonkurenčně nejlepčí teda

jo, sem hvjezda. hlavně teda proto, že pošlu do háje každýho, kdo mě naštve.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:10
- Nahlásit

Hyena
Si bubá? Jezdit do sjuprmárketu ve dne? Před Vánocema jedu nakoupit NEJDŘÍV v 22.00, většinou až kolem půlnoci. To tam bývá prázdno

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:16
- Nahlásit

Hyena
A vysvětlit, že v malé hale se cválá pracovním cvalem

jooo a ještě bylo dobrý, když mistr dostal nápat, že jako ne těch vypatlancích béme skákat bez otěží (ale jako i s nájezdem, takže se trefil tak jeden ze sta...) a pak ještě že budeme klusat na kruhu, on bé stát uprostřed a házet nám sněhový koule a my je béme chytat... hajtry se šly poeat samozřejmě...

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:20
- Nahlásit

Hyena

a všechno samozřejmě v dostihovejch sedlech!

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:21
- Nahlásit

jbat
bez otěží (ale jako i s nájezdem, takže se trefil tak jeden ze sta...)
Tož to jako nájezd by šel, aj ten odskok, ale to by zřejmě byly ty poslední okamžiky, které bychom s kobčou trávily nad skokem bez otěží spolu

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:23
- Nahlásit

Všem
Jen probíhám,Corča je doma.Vítala mě tak,ža sem se málem válela na veterině po zemi.
Jinak musí dobrat ATB,a pak kontrolovat přes krev ledviny.Má na nich změněnou strukturu...snad tu ještě s námi dlouho pobude .

sem jela do HK 1 1/2hodiny normálně sem tam za 50 minut...nesnáším řidiče šneky!!Předjíždět se moc nedalo a místama kolona jela snad 60tkou,sem asi 5x málem usnula.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:23
- Nahlásit

jbat
Hyena
představuju si, jak byste obsedly dobrmana, vyrostlýho do velikosti jezdeckýho koně, a vedly ho bez otěží na skok s nájezdem...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:24
- Nahlásit

Sali
Obrovská prosba!
Nemohla bys mi vzít taky tohle vodítko?

http://www.beatin.cz/eshop/data/uploaded_photos/vy robek/311.jpg

Budu tam toho 28. 12. nebo ho dáš březnovi, za těch 411 Kč, předání peněz zajistim buď po Petě nebo osobně.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:25
- Nahlásit

Hyena
Tož to jako nájezd by šel, aj ten odskok, ale to by zřejmě byly ty poslední okamžiky, které bychom s kobčou trávily nad skokem bez otěží spolu

přesně. ale my to tehdy pojali po svým a jezdili jsme jak tataři s rukama nad hlavou tryskem kolem celýho výběhu...
mistr se přepočítal.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:25
- Nahlásit

Erin
super!

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:26
- Nahlásit

Sali

na tý druhý fotce skáče krásně hřbetem, to je minimálně "eskovej" pes!

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:27
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jasně, oběma vezmu stejný, předpokládám,že buď černý, nebo černý s melírem dle toho, co bude, žlutý, zelený, modrý, červený...čemu dáte přednost?

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:28
- Nahlásit

jbat
to víš, Kobříček. Skáče moc pěkně, akorát bych si na to nesedla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:31
- Nahlásit

Sali
představuju si, jak byste obsedly dobrmana, vyrostlýho do velikosti jezdeckýho koně, a vedly ho bez otěží na skok s nájezdem...
tak vono to tu už probjehlo,ale pro osvěžení

Erin

du dřít

Hyena
Člen
- Nahlásit

Sali
něco takovýho, akorát to bé mít eště vohnutý záda do obloučku, kde se bude krčit nebohý jezdce.

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Sali
barva je mi jedno, mam páreček, takže červená nebo modrá, prostě co bude

DÍKY MOC

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:32
- Nahlásit

davidkova renata
jenže to zvíře stojí, nebo se při svý hmotě moc nerozhejbe, a furt je to relativně ovladatelný...představ si na jejím místě kobřího psa......

jbat
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

Nýna by potřebovala nějaký turistický, páč postavou je takovej spokojenej provozák... a charakterem taky.

Hyena
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

No šak huž bylo na čase, aby Neesi Bordžu obsedla a začala s ní pořádně makat a ne jí nechat flákat pocvičácích a zbůhdarma honit fíky

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 14:34
- Nahlásit

Děcka máme výbornej briefing, kreativní ředitel má dobrou náladu, tak je to humorný. A naštěstí briefuje anglán, takže aspoň vim, co řiká, horší je, když briefuje nor nebo belgán. Mezitim sem vdechla špagety a jdu pokračovat.

<< 1 ... 2178 . 2179 . 2180 . 2181 . 2182 . 2183 . 2184 . 2185 . 2186 . 2187 . 2188 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání