Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2169 . 2170 . 2171 . 2172 . 2173 . 2174 . 2175 . 2176 . 2177 . 2178 . 2179 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 06:52
- Nahlásit

SaliTchor
á se bojím v poslední době na silnici furt, kam uskočit, jak předvídat to, co udělají ti druzí....
Já už se nebojím, už považuju za zázrak kdykoliv se vrátíme všichni domů Tady slouží 24 (přesně, podle vyjádření tiskové mluvčí policie) policajtů na celé Osoblažsko. Navíc každý každého zná, je s ním nějak příbuzný, chodili spolu do školy, nebo spolu hráli fotbal. Takže kdykoliv někdo něco provede strýček (spolužák, kámoš) u policie to zahladí. Výsledkem je mimo jiné fakt, že autem se tady normálně běžně prohání šestnáctiletí kluci (bez řidičáku,zato s hodně vysokým sebevědomím), nebo ožralí chlapi, kterým byli papíry zabaveny.
Dávno jsem zapoměla na to, co je hlavní a vedlejší silnice - přednost má ten rychlejší a silnější. Dávno jsem zapoměla co je přednost zprava - opět jede rychlejší, silnější a ten co má bráchu policajta. Do jakékoliv zatáčky za kterou není vidět se vjíždí krokem, protože s 50ti procentní pravděpodobností tam jede někdo v protisměru. Buď právě předjíždí, nebo si zkracuje zatáčku Nedávno jsem si na to stěžovala jednomu policajtovi (civilně). Smál se a poradil mi nejezdit autem
Pořídím ještě pár malamutů a začnem jezdit na saních

BinLadin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:12
- Nahlásit

Od te doby co jsem nedavno skakal po hlave do pangejtu nejak nemusim chodit po silnici...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:16
- Nahlásit

Biluška
Doporucuji spis vyrazeny odstrojeny.ale pojizdny tankovy podvozek...
Ten projede temer vsude a jede stale....
Kontrolni otazka:Osovazko lezi zemepisne nekde na blizkem vychodu? Aspon podle popisu bych to tipoval tak okoli Iraku,tam jsou klanove vazby velmi tesne....

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:31
- Nahlásit

Dobré ráno šmucky, teda vyste zas básnily, žencký, dneska jsem si zakázala cokoliv požívat u PC...

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:35
- Nahlásit

taky přeju dobrý ránko

jbat
tak to si zakazuju od jara a kynu a kynu, to je teda zvláštní

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:37
- Nahlásit

ankaras

já si to zakázala kvůlivá totálně oprskanému monitoru a klávesnici...

Meta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:38
- Nahlásit

začnem jezdit na saních
bezva nápad, ale co ten sníh? Bude součástí saní sněžné dělo
?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:40
- Nahlásit

BinLadin
O tom tanku budu uvažovat, zní to docela bezpečně

Osoblažsko leží úplně na severu, prakticky v Polsku. Jihozápadně od nás jsou Jeseníky, na sever a východ je Polsko. Díky té geografické poloze je to tady prakticky vylidněné, je tu nejmenší hustota obyvatel na metr čtvereční. Pro pejskaře je to super, tady při venčení fakt nepotkáš ani živáčka. Na druhou stranu - stát nás bere jako odepsaný kraj, zajímáme akorát politiky před volbama, takže je to tady fakt jako na Divokém západě.
Názorně je to krásně vidět na tom zemědělci, co mi na jaře otrávil čtyři psy. Chtěl na poli vyhubit hlodavce tak tam nastříkal karbofuran. Mohlo to zabít kohokoliv, nemuseli jsme skončit u otrávených psů, mohli tam jít děcka Policie přijela, sepsala, byli velmi příjemní a milí dokud nezjistili, že onen zemědělec je syn jednoho jejich kolegy. Kolega pochopitelně ihned odstoupil z vyšetřování, nadále to vedli pouze jeho kamarádi ze služebny Odjeli za synáčkem-zemědělcem za půl hodinky byli zpátky se slovy "paní, tak on vám ty psy neotrávil, byl to někdo jiný"
- "jak to víte, že on to nebyl?"
- "noooo, on říká, že on to neudělal"

V tomhle duchu se pak vedlo celé vyšetřování. Dokonce úmyslně zničili vzorky půdy, které jsem odebrala a nutila je, aby je poslali na analýzu Neustále operovali tou větou "on říká, že to neudělal" Nepomohlo mi vůbec nic, případ je odložen....

Stejně tak když u Mášenka v práci někdo ukradl naftu ze všech stavebních strojů. Hlídač nic neviděl (těch bagrů a kde čeho je tam asi dvacet, takže mu muselo dát hodně práce nic nevidět), policie nic nevyšetřila... a ti dva pánové co teďka prodávají naftu v kanystrech kde komu s tím určitě nemají nic společného Jo, jeden z nich je policajt....

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:40
- Nahlásit

Meta

Teď jsem si nevím proč vzpomněla na jednu kobylu, ryzku Metu z Albertovce...

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:41
- Nahlásit

jbat
tak klávesnici v práci tu mam dobrou, ale doma

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:42
- Nahlásit

ankaras
tak klávesnici v práci tu mam dobrou

já ne, já tam mám od včerejška ledovou čekuádu...

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:42
- Nahlásit

Meta
Budeme mít sáně na kolečkách

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:44
- Nahlásit

dobré ráno
sedněte si tady u nás ,at se vám tu líbí a za chvilku pojedeme domů

BinLadin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:50
- Nahlásit

Biluška
Stejně tak když u Mášenka v práci někdo ukradl naftu ze všech stavebních strojů. Hlídač nic neviděl (těch bagrů a kde čeho je tam asi dvacet, takže mu muselo dát hodně práce nic nevidět), policie nic nevyšetřila... a ti dva pánové co teďka prodávají naftu v kanystrech kde komu s tím určitě nemají nic společného Jo, jeden z nich je policajt....
....tovis,obalky a poornosti se davaj uz i vratnym,pri aktualni mzde bodne a silne motivuje...Názorně je to krásně vidět na tom zemědělci, co mi na jaře otrávil čtyři psy. Chtěl na poli vyhubit hlodavce tak tam nastříkal karbofuran. Mohlo to zabít kohokoliv, nemuseli jsme skončit u otrávených psů, mohli tam jít děcka Policie přijela, sepsala, byli velmi příjemní a milí dokud nezjistili, že onen zemědělec je syn jednoho jejich kolegy. Kolega pochopitelně ihned odstoupil z vyšetřování, nadále to vedli pouze jeho kamarádi ze služebny Odjeli za synáčkem-zemědělcem za půl hodinky byli zpátky se slovy "paní, tak on vám ty psy neotrávil, byl to někdo jiný"
- "jak to víte, že on to nebyl?"
- "noooo, on říká, že on to neudělal"

....ja na brachu,on na mne.Slovo silnejsi nez veda.Jeste chyby utrpne pravo a pak projistotu rovnou upalit...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:52
- Nahlásit

jbat
# Zasláno: 18 Pro 2008 07:42
Citát

ankaras
tak klávesnici v práci tu mam dobrou

já ne, já tam mám od včerejška ledovou čekuádu...

Pokud funguje neni co resit...

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:11
- Nahlásit

ankaras
jaxte dopadly s těma fóglama?

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:13
- Nahlásit

jsem tady chtěla dát fotku Nány, abysem jí po včerejším pomlouvání spravila reputaci. vona je totiž kuásná...

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:18
- Nahlásit

BinLadin
Slovo silnejsi nez veda.Jeste chyby utrpne pravo a pak projistotu rovnou upalit...
Jo, přesně tak. Před pár měsíci tady byla "komise" (starosta a nějaký chlápek). Že jdou řešit stížnost na moje psy. Prý moc štěkají. Naše sousedka zvaná Semetrika I totiž nelibě nese, že jsme se sem nastěhovali. Ten barák byl dva roky neobývaný a ona si přivlastnila naši zahradu - sklízela ty tuny ovoce, vyhazovala sem binec... No a její manžel je velmi dobrý kamarád se starostou. Starosta bydlí taky kousíček od nás, asi tak padesát metrů. Takže přišel řešit, že moji psi moc štěkají. V podstatě řvou od šesti od rána furt, asi tak do půlnoci. Ptám se starosty jestli je slyší. Přece bydlí kousek od nás, kdyby tady jedenáct psů řvalo od rána do večera tak je musí slyšet.
"noooo, neslyším, ale pan xy říkal, že ON je slyší"

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:20
- Nahlásit

jbat
jo, je krásná, s těma sovíma brejličkama z hřebenitě rostlejch chlupů na čumáku má jedinečné kouzlo,
to měla Miunka pinzetice, na čumáku hřebínek, a bylo to takový milý....

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:23
- Nahlásit

jbat
s kým?

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:23
- Nahlásit

Biluška
to víš, klanový vazby, a ty seš "náplavka"...logicky tam na tě koukaj jak na něco, co jim tam přitáhla kočka...
Hele ale nejsi sama, kdo přešel z města kynoložit na vesničku pidizapadlou v díře po granátu,
a narazil na přesně to samý,
je to blbý, ale buď to musí bejt téměř okraj města, kde tyhle vztahy nejsou, kde většina lidí jsou taky náplavky,
nebo pak samota úplná,
ale tohle, cos zvolila, je nejhorší řešení.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:24
- Nahlásit

brezen2008
dobré ráno, už sedím, ale domů to vidím tak na devátou večer

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:27
- Nahlásit

ankaras
no s fóglama... vy nemáte fógly...? jako papoušky...?

Sali
s těma sovíma brejličkama z hřebenitě rostlejch chlupů na čumáku má jedinečné kouzlo

ona jak je velká a respektuhodná, tak je roztomilá.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:29
- Nahlásit

Dobré ránko všem

brezen2008
Člen
- Nahlásit

Sali
tak si říkej,devátá je už za chvíli

BinLadin
Člen
- Nahlásit

Biluška
...tomu se rika selektivni hluchota.Trpy tim zejmena urady,banky a pribuzni....

Sali
Člen
- Nahlásit

Biluška
jinak já tě neznám vůbec, jen čtu webovky, a to, co tady píšeš, což je tvořivost lidová šlehnutá traversou,
čili vymyslet nějakou přínosnost, jak na sousedy, nemůžu, nemám validní data,
ale když bych vycházela JEN z toho, co se nedá zpochybnit, čili lokalita a počet zvířat,
tak jediný obecně platný je:
1) neprůhledný vysoký oplocení pozemku
2) bezpečný kotce pro příliš akční psy v době tvé nepřítomnosti
3) perfektní ovladatelnost všech zvířat, která s tebou opouštějí Tvůj pozemek
4) nějaká nepostradatelná a tvůrčí činnost pro vesničany, abys trochu zapadla a byla pro ně důležitá k dobrým vztahům

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:30
- Nahlásit

Dobré ráno všem

auta nesnášim, považuju je za nejhořší zbraň v rukouch lidstva , od tý doby, co dávaj řidičáky zadarmo - tedy "zadarmo", myšleno bez zkoušek a jen za prachy odmítám už definitivně usednout za volant, páč nemám ty rychlý reakce a stačí jak se rozčiluju jako spolujezdec. Stačí když mi prdne jen polovina cévek, ne fšecky.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:30
- Nahlásit

Sali
Biluška
to víš, klanový vazby, a ty seš "náplavka"...logicky tam na tě koukaj jak na něco, co jim tam přitáhla kočka...

Jeste ze to rovnou nehazi do pytle a nasledne do potoka....

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 08:31
- Nahlásit

BinLadin
ty dneska fakt perlíš.

<< 1 ... 2169 . 2170 . 2171 . 2172 . 2173 . 2174 . 2175 . 2176 . 2177 . 2178 . 2179 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání