| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 16:16
- Nahlásit
jbat
no to já mam i povel mpcu mpcu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 16:17
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
mpcu
co to je?!?!!?!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 16:21
- Nahlásit
letim dom.
lidi, mějte se jak chcete.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 16:22
- Nahlásit
jbat
no jako pusa (takovej všechnopovel)
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 16:47
- Nahlásit
Tak jsem vožrala Davídkojc, zdeptala Nánu a jdu matlat vánoční cukroví. Uvidíme, čím se pochlubí vona, až se sem dogestí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 16:52
- Nahlásit
Hyena
Tak jsem vožrala Davídkojc
??????????? Bude blinkat?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:04
- Nahlásit
Dámy, co řešíte se štěňatama? Mě tady roste kravínová konkurence Před chvílí tady byl můj dealer přes prací prášky. Měl v autě štěňátko. Prý německého ovčáka . Dal za něj 1500,-, vedle ovčáka to ani nestálo Minimálně tříměsíční fenečka, neodčervená, neočkovaná, s nafouklým bříškem.... Dealer říkal, že ji právě koupil o pár vesnic dál a jestli mu prý z toho vyroste ovčák, že ji jako ovčáka koupil
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:23
- Nahlásit
Čus žumpaříííííí......
Nestíhám....jako vobvykle a eště musím s dítětem do kina.
Matěj má zejtra 7 let a chce vidět Madagaskar 2 a páč sem taky lakomá,tak na něj dem dneska,v Cinestáru do dneška mají totiš akci,za osobu 50kč.Tagže ušetřím 300kč a to se vyplatí.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:25
- Nahlásit
Hyena
Tak jsem vožrala Davídkojc, zdeptala Nánu a jdu matlat vánoční cukroví. Uvidíme, čím se pochlubí vona, až se sem dogestí
dnešní den je fáákt hodně zážitkově výživný...Huž se mocka těším jak skalára Lenina nejenže jako hardžumpice neudrží moč a stolici ale neudrží v žaludku alkollaskominu
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:29
- Nahlásit
Biluška
Dal za něj 1500,-, vedle ovčáka to ani nestálo
paní možná máte polámanou pračku díky prášku vod dílera.Ešivá nepozná vovčouna vod vořecha je možná,že ste prala v sádrovém prášku..nebo hnojivu pro konifery.
Jj penízou sou až na pvním místě
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:31
- Nahlásit
Erin
Co Coruška......je to lepčí,máte jí doma?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:33
- Nahlásit
Erin
alkollaskominu
je vidět, že ste labužník pani, dnes taky budeme laskominovat, odřekl mi další inštalatér, tak jdu na vánoční večírek )))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:37
- Nahlásit
prosím o výcuc:
kdo se vožral?
kdo se vdal?
kdo má dalšího psa?
kdo je nemocnej?
kdo dostal vejplatu a kolik?
kdo koupil nějakej dáreček?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:43
- Nahlásit
brezen2008
kdo se vožral? - Davítková s Nýnou u Hyjeny
kdo se vdal? - to snad probohan ikdo neni tak blbej, aby se vdával, ne? Leda by v tom byly prachy, to pak jo a to bych chtěla bejt já
kdo má dalšího psa? - Stahi přece má furt toho brijárda bonsaje
kdo je nemocnej? - Sali, má střevní akceleraci s nutkavou purgací a taky novou pračku
kdo dostal vejplatu a kolik? - vejplatu sem dostala, jenom jednu
kdo koupil nějakej dáreček? - eště čekám až mi z fengšuej obchodu přijede ochrannej bůžek. Dárky až v pondělí, dříf na to nemám vůbec náladu. Ale taky nemám vůbec žádný peníze krz tu biblu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:43
- Nahlásit
Erin
Nepozná ofčouna od králíka, páč je prej přes akvarijní rybičky. Ale vypadá, že na něho aspoň bude hodnej.
brezen2008
kdo se vožral? Davídkojc s Hyjenou. Davídkojc asi chrní někde ve škarpě páč ještě nedorazila domů
kdo se vdal?
Nigdo, tak blbý už tu nigdo není
kdo má dalšího psa
Můj dýler přes prací prášky
kdo je nemocnej?
F podstatě fšichni, něgdo víc, něgdo míň a zbytek je na hlavu, což je v zásadě taky nemoc.
kdo dostal vejplatu a kolik?
Nevyptávej se na soukromé záležitosti Dycky to může být lepší, dycky
kdo koupil nějakej dáreček?
jabluňka koupila klukovi k narozkám kino, je vidět, že už neví co s prachama . Ale bylo v akci, tak to de
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:45
- Nahlásit
Biluška
Pani vidíte, jak sme se krásně shodli s tim vdávánim a vožrávánim? )))))
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:46
- Nahlásit
jablunka
Co Coruška......je to lepčí,máte jí doma?
nazdar sestro ,jede domů zítra dopolko,chtějí pohlídat účinnost antibiotik..vona se Cora začla vjenovat kanyle...tak dostala límec....udělala ten pohled co umí nejlépe...hluboké opovržení.tak paní dochtorka vyměkla,límec sundala a cora si sundala kanylu a řekla,že de dom a žrát nebude a nebude.
Gerda
je vidět, že ste labužník pani
A to já zasejc jó a přeju krásný a divoký vánoční laskominování
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:46
- Nahlásit
Gerda
Biluška
děkuji za vejcuci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:47
- Nahlásit
Gerda
Je vidět paní, že je to pravda pravdoucí gdyž jsme si toho všimli dokonce dvě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:49
- Nahlásit
Erin
Sem nepostřehla, co je Coře a kdo je Cora.....
Biluška
Je vidět paní, že je to pravda pravdoucí
Já myslim, že bychom měli vyvěštit ještě něco, dyš nám to tak de s tou pravdou!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:49
- Nahlásit
http://www.datak.cz/utulek/psi.jsp?actualPage=1
nechcete někdo tu dogu?
mě by se hodila,byla by větší něž dastík ))))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:51
- Nahlásit
Hrůůůza! Saraksová dala Trini do ústavu! http://www.upozpraha.cz/obrazek/1b30df37-e048-4bd6 -9ab8-d05425e07bb8.jpg
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:51
- Nahlásit
brezen2008
prosím o výcuc
zbytečný
Jinak se nenechte zblbnout,jako já.Chtěla jsem v rámci úklidu vyčistit chodbový běhoun(peršan) a koupila ten vaníš v prášku a rozsypala,kartáčem rozhrnula po celým a odjela na školení,v domnění,že až se vrátím tak to vyluxuju a koberec "bude jako nový".Vyluxovala a čekám na ten zázrak.Big hovning.Díky tomu poprašku jsem ho jen pořádně vyluxovala a inovace se nekonala.
Takže nevyhazujte zbytečně prachy-nefunguje to.No nic,jdu vymalovat strop do koupelny,třá to bude aspoň vidět.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:52
- Nahlásit
Erin
vona se Cora začla vjenovat kanyle...tak dostala límec....udělala ten pohled co umí nejlépe...hluboké opovržení.tak paní dochtorka vyměkla,límec sundala a cora si sundala kanylu a řekla,že de dom a žrát nebude a nebude.
Začíná mít roupy,tak to je dobrý znamení!!!!!!!!!!!!!!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:53
- Nahlásit
Gerda
Sem nepostřehla, co je Coře a kdo je Cora.....
Aspiruješ na výhru ceny,kdo neudrží myšlenku..hned po mě,sem si zajistila prvenství hláškou "a kdo si ty",takže dostaneš stříbro..
cora je naše 9letá kříženka akity a americké akity a má akutní zánět močového ústrojí ..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:54
- Nahlásit
Erin
To jsem ráda,že už je Cora zase auf a taky že jsem se trefila s diagnosou už fčera.Tyhle IMC právě dělají ty rychle změny zdr.stavu.Akorát je divný,že včera ten vet neviděl polypy v močáku,když byl tak naplněný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 17:55
- Nahlásit
Neessi
jdu vymalovat strop do koupelny,třá to bude aspoň vidět.
A budeš škrábat starou vrstvu?
Erin
takže dostaneš stříbro
Nechci zase stříbro! Jako v modyjoryngu!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 18:07
- Nahlásit
Gerda
A budeš škrábat starou vrstvu?
ne-jsou tam polystyrénové kazety ,ale stejně to bude kapat a pak to budu muset všechno vygruntovat,chjo
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 18:10
- Nahlásit
Neessi
koupila ten vaníš v prášku a rozsypala,kartáčem rozhrnula po celým a odjela na školení,v domnění,že až se vrátím tak to vyluxuju a koberec "bude jako nový".Vyluxovala a čekám na ten zázrak.Big hovning.
ses měla zeptat, já to zkoušela před měsícem a vzteky jsem ten hajzl vyhodila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 18:15
- Nahlásit
Neessi
Přetíráš ty polystyrénový kazety? Jakou maj jinak třeba zvukovou izolační schopnost? Když si je nalepim na strop, mám šanci, že sousedi nade mnou uslyšej psa a hluky míň?
|